- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.721
Sen zaten süper 32desin wallasağlıkla gelsinler
1) 2-2,5 litre ancak içiyorumdur.Slm arkadaşlar günaydın
Biraz soru cvp yapalım mı
1. Günde kaç lt su içiyorsunuz?
2.hamileliğin başından beri kaç kg aldınız?
3. Kullandığınız ilaçlar ve dozları nasıl?
Ben de cvplarımı yazayım :)
1. 2,5 litre içmeye çalışıyorum
2. 12 kg aldım
3. D vitamini günde 9 damla
multivitamin günde bir kere
Magnezyum sabah ve akşam birer tane
Slm arkadaşlar günaydın
2. 12 kg aldım
Amin herkesin bebeği vaktinde sağlıkla gelsin inşallahhayırlısı olsun canım tek sen de bebeğinde sağlıklı olun da birazcık erken olsun birşey olmaz
Şu çok tutulan okiedog, sunveno, stylo gibi markalara baktım ama içime sinmedi bebek arabama uyumlu olsun çok büyük olmasın istiyorum alone diye bir marka fena gelmedi nette yakından görüp inceleyebilirsem onu tercih etmeyi düşünüyorumBakım çantası için ne baktınız acaba
Yine eşle tartışma yaşadık. Kapılar silinmeli farkındayım ama erindiğimden yapamadım çok oldu. Sabahta eşim bak dedi kapının tozunu gösterdi ne zaman yapacaksın acaba bunları doğum geldi dedi. Bende her zamanki gibi göz yaşları patır patır dökülmeye başladı. Farkındayım duvarlar, koltuklar, kapılar silinmeli halılar yıkamaya verilecek. Mutfak dolapları boşaltılıp silinip yerleşecek ama şuan hepsini tek başıma nasıl yapayım.
Ya adam ne yapsam mutlu olmuyor hep daha fazlasını istiyor ve çok bunaldım bu durumdan
Birde demezmi görümcem kayınvalideme anne gidelimde evini temizleyelim abimin demiş. Görende çok pasaklı biriyim sanacak ya. Gerek yok dedim ben arkadaşımla hallederim
Arkadaşım benden sana tavsiye bu kadar alttan alıp susma eziyorlar seni resmen! Ben artık kendi annemi bile tanıyamıyorum burada uzun uzun anlatamam ama annesi kv destekleyen hediyeler alan insanları okudukça duygulanıyorum..hayatta her zaman herkese aileme de veren oldum alışmışlar ihtiyacım olmasını bırak jest olsun diye bile düşünmüyorlar..verdim ayarı ohh içim rahat artık herkes ederi kadar dedim..sende ne eşine ne o hadsiz ailesine bu kadar alttan alma..madem işsiz otursun evin işlerini yapsın böyle zaman da öküzlük yapacağına yapması gereken o..bir arkadaş da demiş o işler senin işin değil ortak yaşam alanınızın işleri..yapamıyorsa tut kadını tasarruf filan zamanı da değil zaten değmez de onlara...laf sokana buyur gel para vermemiş oluruz bari de..terbiyezler kimseye kendini ispata çalışma bence iyi kadın mükemmel gelin olmaya çalışma uzat ayağını beğenmeyen kendi bilir de...pasaklılar çok kıymetli oluyor zaten ben hep onu gördüm becerikli iyi niyetli eziliyor kocan belki iyi baba olur ileride ama bugünlerin ve gözyaşların geri gelmez kendini de bebeğini de üzme yoluna bak..bebeğini ve kendini al ön plana..ciddiye alma bu kadar erkekleri-kocanın laflarını daValla tam dediğin gibi biri canım. Eğer ben temizlik yaparda erken doğum olursa adım gibi eminim daha önce yapsaydın temizliği diyecek ve beni suçlayacak. Böyle karnıma ellememek için benden kaçıyor babalık duygusu doğunca inşallah oluşur yoksa çekeceği var benden
Evet çok mantıklı bu sayede ablalığı öğrenir kardeşine sahip çıkar ilerde de. Ben de vereyim kızıma görevler sağol canım:)Benim 1. Ile 2. Arası 3 yaş sorun yaşamadım çok fazla ama en çok ona emanet ettim yani hadi sen beşiğin yanında dur ben geliyorum gibi gizliden izlerdim . Bu çok önemli sen yavaş yavaş salla ben su içip geliyorum diyerek yanında ona emanet ettim koruyucu bir abla oldu çok şükür.
Şimdi 3.bebek geliyor bunda artık daha rahatım yani kiskancllik olmaz artık büyüdüler
Maalesef babadan ayrı olduğu için başta ben sonra herkes daha bir üstüne düştük kuzunun inşallah doğuma kadar babası gelir de o kızımla ben kuzumla doya doya vakit geçiririzBenim kızım da bana çok.duskundu inan hatta o dönem sizinki gibi talihsiz bi olay yaşamıştık bir süre babasından ayrı kaldığı için bütün dünyası ben olmuştum. Tabi kardeşi doğunca sıralama değişti:)) seninki de olur merak etme bal gibi küçük bir abla olur.
Slm arkadaşlar günaydın
2. 12 kg aldım
Hadi bakalım bekleyip görelim:) kızına da sana da alırlar inşallah:) Benimkiler kendileri ortaya atmıştı ama doğumun üstünden 2 yıl geçti daha almadılarGene kadın bir şeyler yapmaya çalışmış. Benimki yaşlıyım anlamsm diyip geri çekiliyor. Bende kayın pederede onada emrivaki yaptım. İkinizde bilezik alacaksınız dedim bakalım göreceğiz. Sanmıyorum sma olsun. Düğünümde bile eşim aldı verdi bilezik taktılar. İçime dert oldu kızım sayesinde çıkartmaya çalışıyorum.
Aynen öyle canım. Kızımın oto koltuğu arka sağda mesela bana hep en güvenli yer orası gelmiştir. Şimdi oğlumun oto koltuğunu nereye koyacağımı düşünyorum sanki onu sola ya da ortaya koysam haksızlık olacakmış gibi. İnşallah ikisine birden yetebilirizAmiiiiin ❤ Benimkide 4 yasinda 2014 Mayis dogumlu.Merakla bekliyor sevmek,bakmak icin.Ilkle ne kadsr farkliymis insanin yuregi bile ikiye bolunuyor :)
Direkt arayip sor canim.Aramadilarsa zamanin vardir ama teyit edersin.
Ben hatirlatma dozu oldum.Seneye var.
Acaba yatarken kendine destek kuvvet sekillerini degistirsen mi :) ekleyebilirsin birer yastik daha ya da karninin altina vs.
Yine de oluyor ama belki rahatlatir diye dedim.
Fito kremi bi arastir istersen canim.
Onnarıcı seylerlerde destekleyebilirsin.
Bence hala yapabildigini yap.Azalsa bile kâr.Cunku onlar sonra biraz aciyor malesef.
Ben de anlamıyorum nasıl alınıyor üstelik 2 yaşında hareketli mi hareketli bir cimcimem daha var onun peşinde ayaktayım çoğu zaman. Amann sağlık olsun doğumdan sonra veririz, hele emzirirsek çok kısa zamanda veririzAlınıyor ya anlamadım o kadar dikkat etmeme rağmen alınıyor beni yürüyüş yapıyor olmam biraz yavaşlatıyor galiba bir de çok uyuyamıyorum ondan da olabilir ama şişlik ve ödemlerde başladı artıkne yapalım minikler sağlıklı olsun da vereceğiz bir şekilde
Canım benim göbeğimle yarışır şekilde kalçam büyüdü, ayak bileklerime kadar kalınlaştım, bel oyuntusu diye bişey kalmadı. Canımızı sıkmaya değmez doğumdan sonra hallederiz kiloları:)Günaydın herkese ....
Offf yorum yapan çok olur, he de gec. Sanırsın herkes kadın doğumcu. Ben herkese şakayla karışık sanane dıyorum. Artık onlarda alıştı. Gülüyorlar.
Hiç 15 üstü almış gibi görünmüyorsun, maşallah. Ben gerçekten ertesi gün doğuracak gibiyim. Nasıl aldım bu kadar inanamıyorum
Enfeksiyon olabilir mi acaba?
Ben de anlamıyorum nasıl alınıyor üstelik 2 yaşında hareketli mi hareketli bir cimcimem daha var onun peşinde ayaktayım çoğu zaman. Amann sağlık olsun doğumdan sonra veririz, hele emzirirsek çok kısa zamanda veririz
Günde 2-2,5 litre su içiyorum. Bazen daha fazla da oluyor. 8 kg aldım. Günde 1 kere decavit, gynoferon ve magnezyum ilacı içiyorumSlm arkadaşlar günaydın
2. 12 kg aldım
güldüm yazdıklarınızaHadi bakalım bekleyip görelim:) kızına da sana da alırlar inşallah:) Benimkiler kendileri ortaya atmıştı ama doğumun üstünden 2 yıl geçti daha almadılar
Allah yardımcınız olsun tez vakitte yoluna girsin inşallah herşey. Ama kendine bu kadar eziyet etme sen. Zaten psikolojik olarak üzüntüsünü paylaşıyorsun bir de eşini memnun edeceksin diye fiziken yorulma. Hamilesin ne kadar yapabilirsin ki. Temizlikçi tutmaya karar verdin sanırım. En iyisini düşündün 100 lira olsa günlüğü ayda 400 liranın sana getireceği rahatlık paha biçilemez. Hem doğumdan sonra da bebekten eşine biraz da olsa zaman kalır böylece. Diğer türlü evin işini dört dörtlük yapmaya kalkarsan eşine ayıracak yarım saatin bile kalmaz ki bu ilişkinizi çok kötü etkiler.Eline bezi versem kafama falan atabilirçok geri kafalı ya
Girmedi canımzaten hamile olduğumu öğrendik bir ay sonra işinde problem oldu adam ozamandan beri kafayı yedi. Psikolojisi bozuk ama çok kötü denk geldi buda benim sınavım diyorum katlanmaya çalışıyorum ama alttan aldıkça daha çok şeyle çıkıyor karşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?