2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
1) 2-2,5 litre ancak içiyorumdur.
2) 10 kg aldım :)
3) decavit,omega 3 solgar ( haftada 2 kere ancak ), demir ilacı,magnezyum kullanıyorum.

1- 2-2.5 lt içmeye çalışıyorum
2. 10-12kg kadar aldım rahat başlangıçtaki kilomu net bilmiyorum.
3. İlaçları düzenli kullanmıyorum ama doktorun verdikleri demir ilacı, magnezyum ve multivitamin

Birde demezmi görümcem kayınvalideme anne gidelimde evini temizleyelim abimin demiş. Görende çok pasaklı biriyim sanacak ya. Gerek yok dedim ben arkadaşımla hallederim

Arkadaşım benden sana tavsiye bu kadar alttan alıp susma eziyorlar seni resmen! Ben artık kendi annemi bile tanıyamıyorum burada uzun uzun anlatamam ama annesi kv destekleyen hediyeler alan insanları okudukça duygulanıyorum..hayatta her zaman herkese aileme de veren oldum alışmışlar ihtiyacım olmasını bırak jest olsun diye bile düşünmüyorlar..verdim ayarı ohh içim rahat artık herkes ederi kadar dedim..sende ne eşine ne o hadsiz ailesine bu kadar alttan alma..madem işsiz otursun evin işlerini yapsın böyle zaman da öküzlük yapacağına yapması gereken o..bir arkadaş da demiş o işler senin işin değil ortak yaşam alanınızın işleri..yapamıyorsa tut kadını tasarruf filan zamanı da değil zaten değmez de onlara...laf sokana buyur gel para vermemiş oluruz bari de..terbiyezler kimseye kendini ispata çalışma bence iyi kadın mükemmel gelin olmaya çalışma uzat ayağını beğenmeyen kendi bilir de...pasaklılar çok kıymetli oluyor zaten ben hep onu gördüm becerikli iyi niyetli eziliyor kocan belki iyi baba olur ileride ama bugünlerin ve gözyaşların geri gelmez kendini de bebeğini de üzme yoluna bak..bebeğini ve kendini al ön plana..ciddiye alma bu kadar erkekleri-kocanın laflarını da

Evet çok mantıklı bu sayede ablalığı öğrenir kardeşine sahip çıkar ilerde de. Ben de vereyim kızıma görevler sağol canım:)

Maalesef babadan ayrı olduğu için başta ben sonra herkes daha bir üstüne düştük kuzunun inşallah doğuma kadar babası gelir de o kızımla ben kuzumla doya doya vakit geçiririz

4-5 lt içiyorum
12 kg aldım
ferplex fol içiyorum hergün 1 adet

Hadi bakalım bekleyip görelim:) kızına da sana da alırlar inşallah:) Benimkiler kendileri ortaya atmıştı ama doğumun üstünden 2 yıl geçti daha almadılar

Aynen öyle canım. Kızımın oto koltuğu arka sağda mesela bana hep en güvenli yer orası gelmiştir. Şimdi oğlumun oto koltuğunu nereye koyacağımı düşünyorum sanki onu sola ya da ortaya koysam haksızlık olacakmış gibi. İnşallah ikisine birden yetebiliriz

Ben de anlamıyorum nasıl alınıyor üstelik 2 yaşında hareketli mi hareketli bir cimcimem daha var onun peşinde ayaktayım çoğu zaman. Amann sağlık olsun doğumdan sonra veririz, hele emzirirsek çok kısa zamanda veririz

Canım benim göbeğimle yarışır şekilde kalçam büyüdü, ayak bileklerime kadar kalınlaştım, bel oyuntusu diye bişey kalmadı. Canımızı sıkmaya değmez doğumdan sonra hallederiz kiloları:)

İnşallah canım çabucak veririz senin işin zor tabi 2 tane minnoşla uğraşacaksın daha hızlı verirsin hem de

Günde 2-2,5 litre su içiyorum. Bazen daha fazla da oluyor. 8 kg aldım. Günde 1 kere decavit, gynoferon ve magnezyum ilacı içiyorum

Hadi bakalım bekleyip görelim:) kızına da sana da alırlar inşallah:) Benimkiler kendileri ortaya atmıştı ama doğumun üstünden 2 yıl geçti daha almadılar
güldüm yazdıklarınıza bnm kv en son nişanlıyken bayramda takı takılır bizde adettir dedi üstüne 3 4 bayrm geçti sanırım bide düğünü eklerse dogumda hiç bi beklentim yok

Kızlar nabzınız kaç civarında çıkıyor dinlenikken, illa tansiyon ölçtürürken bakmışsınızdır.
Benim biraz fazla galiba da ama tansiyonum normal

Allah yardımcınız olsun tez vakitte yoluna girsin inşallah herşey. Ama kendine bu kadar eziyet etme sen. Zaten psikolojik olarak üzüntüsünü paylaşıyorsun bir de eşini memnun edeceksin diye fiziken yorulma. Hamilesin ne kadar yapabilirsin ki. Temizlikçi tutmaya karar verdin sanırım. En iyisini düşündün 100 lira olsa günlüğü ayda 400 liranın sana getireceği rahatlık paha biçilemez. Hem doğumdan sonra da bebekten eşine biraz da olsa zaman kalır böylece. Diğer türlü evin işini dört dörtlük yapmaya kalkarsan eşine ayıracak yarım saatin bile kalmaz ki bu ilişkinizi çok kötü etkiler.

ailelerden bişey beklemiyoruz biz eşimle ilk bebegimiz ama cok hevessiz iki tarafta.
bnm annem bebek arabası için 350 t verdi kv beşik için bi yere 500 tl borcumuz vardı ben onu öderim siz beşiği alın dedi

yani araba ve besik için toplamda 850tl gördük o da araba parası anca oluyo
kp yeter 500 diyo dedm eşim iyisi olsun olmşken diyo boşverin pahalısını diyo
eşime dedim gidelm taksitle alalım bi yerden en iyilerinden kimseye de sormayalm göstermeyelm aldıklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…