2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok güzel yazmışsın canım inşallah yapabilirim. Mesela şuan eve geldim ne yemek yapıyorum nede çamaşırları katlıyorum oh yattım dinlenicem hastayım zaten

güldüm yazdıklarınıza bnm kv en son nişanlıyken bayramda takı takılır bizde adettir dedi üstüne 3 4 bayrm geçti sanırım bide düğünü eklerse dogumda hiç bi beklentim yok

Amannn canımız sağ olsun, eşlerimiz evlatlarımız yanımızda sağlığımız huzurumuz yerinde olsun. Bilezik pek de mühim değil.

canım ya bende çok sevdim alıştım bile söylemeye ama bakalım artık :)
Okulda isim heceleme mevzusunda yanlış hecelenirse çocuk açısından sorun olur mu yaramaz çocuklar arasında onu düşündüm bi an ama büyük sorun değil tabi isim işleri zor walla bende daha karar veremedim. Ali Deniz istiyorum eşim kendi adını da verecek Ali Deniz Cengiz olmaz diyor Deniz Cengiz olacak sanırım

Fiyatlardan haberi yok kimsenin herhalde

Doğum öncesi genel temizlik için birini tutacağım desen büyük problem mi olur? Ya da o işteyken sen tut temizlet utansın gelip cidden ayıp yaptığı bu halinle senden iş beklemesi çok vicdansızca çok titiz bi adam belki o zaman birlikte yapın

Başta benim ailem de öyleydi ama sonra düzeldiler seninkiler de düzelir inşallah.

Kv kp de parasını verdiler arabanın ama öncesinde işte şu kadara araba var diye arıyorlardı mesela, biz de biliyorduk olduğunu da biraz iyi olsun diyorduk. Sonra gittik kendimiz aldık.

bizim istediğimiz beşik 1000tl civarıydı yatagı cibinligi vs 1500e gelcekti bebek arabası pusetiyle vs 800 tl civarıydı bizde kendimiz alcaz ama verdikleri paralarıda aldık tabiki su anlık lazımdı cünkü
kendilerince kara geçtiler ama ben bun soran herkese söylerim tabi

eskiler nedense bi tuhaf kendileri yapmadı yada onlara yapılmadı diye bizlere de olmasın istiyolar gibi
bnm annem ablama hep der sizde cocuk mu büyüttünüz hazır bez bagla cıkar at oh ne güzel diye abla da zavallım napim anne imkanvar bez mi yıkıyayım bu devirde diyodu

En iyisini yapmışsınız biz de öyle yaptık

Çok güzel yazmışsın canım inşallah yapabilirim. Mesela şuan eve geldim ne yemek yapıyorum nede çamaşırları katlıyorum oh yattım dinlenicem hastayım zaten
Aynen hatta maalesef eşin anlamayacaktır yine bi laf edecektir sanırım o sormadan sen abart ayy çok belim sırtım ağırıyor nolur ov masaj yap azıcık ölcem de..zira benim şu an öyle yapsam yalan değil yapmasa bile bişey beklemesin çok acıktım ne yicez napsak kalkamıyorum da de inş işe devam edebilirim giderek zorlaşıyor vs vs gerisini sana bıraktım

Evet canım negatif çıkınca yapıyolar iğneyi megatif çıkması güzel yani bilmiyorum hep 28 hafta dediler bana ama sormadım sonradan oluyomu diye nettede 28 yazıyo ama doktor diyosa doğrudur canım özellikle konuşmadım vurdurmak daha iyi insanın içinde şüphe kalmıyo en azından doğumdan sonrada kan grubuna göre vurulcaz bizim kan grubumuzu alırlarsa vurmazlar inşallah

Kızlar nabzınız kaç civarında çıkıyor dinlenikken, illa tansiyon ölçtürürken bakmışsınızdır.
Benim biraz fazla galiba da ama tansiyonum normal
Rekor 137 100'ün altına hiç düşmüyor. Doktorum Kardiyolojiye gönderdi ekg'de 108 çıktı gebelikte normal sınır 110 dedi. Normalde ilaç başlamam lazım ama beveğe geçer dedi. Yine de 110u geçerse tekrar görüşelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…