- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.741
Çok güzel yazmışsın canım inşallah yapabilirim. Mesela şuan eve geldim ne yemek yapıyorum nede çamaşırları katlıyorum oh yattım dinlenicem hastayım zatenArkadaşım benden sana tavsiye bu kadar alttan alıp susma eziyorlar seni resmen! Ben artık kendi annemi bile tanıyamıyorum burada uzun uzun anlatamam ama annesi kv destekleyen hediyeler alan insanları okudukça duygulanıyorum..hayatta her zaman herkese aileme de veren oldum alışmışlar ihtiyacım olmasını bırak jest olsun diye bile düşünmüyorlar..verdim ayarı ohh içim rahat artık herkes ederi kadar dedim..sende ne eşine ne o hadsiz ailesine bu kadar alttan alma..madem işsiz otursun evin işlerini yapsın böyle zaman da öküzlük yapacağına yapması gereken o..bir arkadaş da demiş o işler senin işin değil ortak yaşam alanınızın işleri..yapamıyorsa tut kadını tasarruf filan zamanı da değil zaten değmez de onlara...laf sokana buyur gel para vermemiş oluruz bari de..terbiyezler kimseye kendini ispata çalışma bence iyi kadın mükemmel gelin olmaya çalışma uzat ayağını beğenmeyen kendi bilir de...pasaklılar çok kıymetli oluyor zaten ben hep onu gördüm becerikli iyi niyetli eziliyor kocan belki iyi baba olur ileride ama bugünlerin ve gözyaşların geri gelmez kendini de bebeğini de üzme yoluna bak..bebeğini ve kendini al ön plana..ciddiye alma bu kadar erkekleri-kocanın laflarını da
güldüm yazdıklarınızabnm kv en son nişanlıyken bayramda takı takılır bizde adettir dedi üstüne 3 4 bayrm geçti sanırım bide düğünü eklerse dogumda hiç bi beklentim yok
Okulda isim heceleme mevzusunda yanlış hecelenirse çocuk açısından sorun olur mu yaramaz çocuklar arasında onu düşündüm bi an ama büyük sorun değil tabi isim işleri zor walla bende daha karar veremedim. Ali Deniz istiyorum eşim kendi adını da verecek Ali Deniz Cengiz olmaz diyor Deniz Cengiz olacak sanırımcanım ya bende çok sevdim alıştım bile söylemeye ama bakalım artık :)
ailelerden bişey beklemiyoruz biz eşimle ilk bebegimiz ama cok hevessiz iki tarafta.
bnm annem bebek arabası için 350 t verdikv beşik için bi yere 500 tl borcumuz vardı ben onu öderim siz beşiği alın dedi
yani araba ve besik için toplamda 850tl gördük o da araba parası anca oluyo
kp yeter 500 diyo dedm eşim iyisi olsun olmşken diyo boşverin pahalısını diyo
eşime dedim gidelm taksitle alalım bi yerden en iyilerinden kimseye de sormayalm göstermeyelm aldıklarımızı
Doğum öncesi genel temizlik için birini tutacağım desen büyük problem mi olur? Ya da o işteyken sen tut temizlet utansın gelipYine eşle tartışma yaşadık. Kapılar silinmeli farkındayım ama erindiğimden yapamadım çok oldu. Sabahta eşim bak dedi kapının tozunu gösterdi ne zaman yapacaksın acaba bunları doğum geldi dedi. Bende her zamanki gibi göz yaşları patır patır dökülmeye başladı. Farkındayım duvarlar, koltuklar, kapılar silinmeli halılar yıkamaya verilecek. Mutfak dolapları boşaltılıp silinip yerleşecek ama şuan hepsini tek başıma nasıl yapayım.
Ya adam ne yapsam mutlu olmuyor hep daha fazlasını istiyor ve çok bunaldım bu durumdan
aynn öyle canım onalr sagolsun bizimle olsun gerisi boş ama insan kendini saf yerine konmus hissediyo
Amannn canımız sağ olsun, eşlerimiz evlatlarımız yanımızda sağlığımız huzurumuz yerinde olsun. Bilezik pek de mühim değil.
96 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam en sonKızlar nabzınız kaç civarında çıkıyor dinlenikken, illa tansiyon ölçtürürken bakmışsınızdır.
Benim biraz fazla galiba da ama tansiyonum normal
bence haberleri varda bilmemezlikten geliyolar
Fiyatlardan haberi yok kimsenin herhalde
ailelerden bişey beklemiyoruz biz eşimle ilk bebegimiz ama cok hevessiz iki tarafta.
bnm annem bebek arabası için 350 t verdikv beşik için bi yere 500 tl borcumuz vardı ben onu öderim siz beşiği alın dedi
yani araba ve besik için toplamda 850tl gördük o da araba parası anca oluyo
kp yeter 500 diyo dedm eşim iyisi olsun olmşken diyo boşverin pahalısını diyo
eşime dedim gidelm taksitle alalım bi yerden en iyilerinden kimseye de sormayalm göstermeyelm aldıklarımızı
bence haberleri varda bilmemezlikten geliyolar
bizim istediğimiz beşik 1000tl civarıydı yatagı cibinligi vs 1500e gelcekti bebek arabası pusetiyle vs 800 tl civarıydı bizde kendimiz alcaz ama verdikleri paralarıda aldık tabiki su anlık lazımdı cünküBaşta benim ailem de öyleydi ama sonra düzeldiler seninkiler de düzelir inşallah.
Kv kp de parasını verdiler arabanın ama öncesinde işte şu kadara araba var diye arıyorlardı mesela, biz de biliyorduk olduğunu da biraz iyi olsun diyorduk.Sonra gittik kendimiz aldık.
eskiler nedense bi tuhaf kendileri yapmadı yada onlara yapılmadı diye bizlere de olmasın istiyolar gibi
bizim istediğimiz beşik 1000tl civarıydı yatagı cibinligi vs 1500e gelcekti bebek arabası pusetiyle vs 800 tl civarıydı bizde kendimiz alcaz ama verdikleri paralarıda aldık tabiki su anlık lazımdı cünkü
kendilerince kara geçtiler ama ben bun soran herkese söylerim tabi
bebek nasibiyle gelir zaten kuzucuklar bi sag salim dogsunda koynumzda yatırırz beşik olmazsa nolmsEn iyisini yapmışsınız biz de öyle yaptık
bebek nasibiyle gelir zaten kuzucuklar bi sag salim dogsunda koynumzda yatırırz beşik olmazsa nolms
Aynen hatta maalesef eşin anlamayacaktır yine bi laf edecektir sanırım o sormadan sen abart ayy çok belim sırtım ağırıyor nolur ov masaj yap azıcık ölcem de..zira benim şu an öyle yapsam yalan değilÇok güzel yazmışsın canım inşallah yapabilirim. Mesela şuan eve geldim ne yemek yapıyorum nede çamaşırları katlıyorum oh yattım dinlenicem hastayım zaten
Evet canım negatif çıkınca yapıyolar iğneyi megatif çıkması güzel yani bilmiyorum hep 28 hafta dediler bana ama sormadım sonradan oluyomu diye nettede 28 yazıyo ama doktor diyosa doğrudur canım özellikle konuşmadım vurdurmak daha iyi insanın içinde şüphe kalmıyo en azından doğumdan sonrada kan grubuna göre vurulcaz bizim kan grubumuzu alırlarsa vurmazlar inşallahÖnce vurmicakti sözde canım bebeği kabul etmese su toplanır yada bi tepki verirdi vücudun dedi. Dün kontrolde ise tüp bebek oldugunuz için birax daha tedbirli davranmak istiyorum dedi özellikle sordum 28.hafta dolduktan sonra vurulabilirmiş 32.haftaya kadar öyle bilgi verdi detaylı ultrasona da girdim o doktora da sordum yapılabilir dedi o da .yarin başka bir doktora gitcem oda aynısını derse yaptircam mecbur negatif çıktı kan uyuşmazlığı testi sonucu
kesinlikleAynen canım yaaa ne kadar doğru dedin yatırırız koynumuzda cennet kokularıyla.Rabbim yardım eder inşallahh
kesinlikle
kaldı ki biz kimseden yardım istemiyoruz eminim herkes aynıdır aileler yapıcaz diyip sonra geri cekiliyolar
Rekor 137 100'ün altına hiç düşmüyor. Doktorum Kardiyolojiye gönderdi ekg'de 108 çıktı gebelikte normal sınır 110 dedi. Normalde ilaç başlamam lazım ama beveğe geçer dedi. Yine de 110u geçerse tekrar görüşelim dediKızlar nabzınız kaç civarında çıkıyor dinlenikken, illa tansiyon ölçtürürken bakmışsınızdır.
Benim biraz fazla galiba da ama tansiyonum normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?