- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.761
ay evet az kaldı valla ana kucagını alcam bende ablamdan besik gelmeden dogarsa fln yatırcak yerimiz olsnAynen bekle ki yapsınlar doğurucaz ha desen
Rekor 137 100'ün altına hiç düşmüyor. Doktorum Kardiyolojiye gönderdi ekg'de 108 çıktı gebelikte normal sınır 110 dedi. Normalde ilaç başlamam lazım ama beveğe geçer dedi. Yine de 110u geçerse tekrar görüşelim dedi
ay evet az kaldı valla ana kucagını alcam bende ablamdan besik gelmeden dogarsa fln yatırcak yerimiz olsn
Bzen yazdıklarında kendimi görüyorum vallahi üzülüyorum sanAda banada benim eşimde temizlik hastası çok yoruyor beni şu işi yap bu işi yap demesi bile batıyo artık hamilelikten önce çekiliyodu da şimdi hiç çekilmiyor gerçekten kaynanamda geçen gelmiş ben oğlumu sabah işe yollarken hep kahvaltısını hazırlardım ee napayım yani ben gece uyuyamıyorun ağrım oluyo ciğerimdeki leke zorluyo beni sabah uyuyorum anca kahvaltı hazırlamıyorum diye laf ediyo. Ve kendi kızı da eşine kahvaltı hazırlamıyo ona gelince normal bana gelince anormal annelerimizin yaptıklarını tartışırsak benim annem ben onlara gidince elimi bi işe sürdütmez hamileyim diye napayım bende bunumu savunayım anlayış sıfır çok stresli geçti hamileliğim ufak tefek şeylerden şuan kv ye hiç konuşmuyorum herkez mesafesini bilcek vallaBen hastayım evde açım terlemeye çalışıyorum oysa yemek yok diye beni bıraktı annesigile gitti karnını doyurdu geldi ahh ahh neler yaşadığımı bir ben bir allah biliyor.
Görümceme gelince o daha neler diyor neler
Canım sakin ol bence 13-9 çok yüksek bir değer değil inşallah sorun yokturSelam kızlar gün geçmiyor ki yeni bir sorunum olmasın bütün kontrolüm vardı bebek daha yeni 1000 gr olmuş 27+5 te tansiyonum 13-9 çıktı idrar testinde 25 mg protein çıktı çok korkuyorum yine doktor çıkmıştı sonucu gösteremedim telefon numarasıda yok bende vücudumda ödem göremiyorum ama daha öncede tansiyonum 14-9 olmuştu şimdi ben ne. Yapıcam
16 ağustos erken değilmi canım büyük bir ihtimalle sezeryan olucam kaç haftada oluyo acaba sezeryanRica ederim canım ne demek doğum tarihlerimiz arasında bir gün var görünüyor aslında ama başından beri erken doğum riski olduğu için denk geleni alıp koydum kenara bana 16 ağustos için sezaryan günü verdiler ama bakalım sağlıkla bekleyebilecek mi bizim oğluş o tarihe kadar
gelsinlerde bi konu komsuyu rahatsız edelimHeheh mantıklı valla belli olma zbu kuzucuklara
Ah canım bizim çektiğimiz ne böyle yaBzen yazdıklarında kendimi görüyorum vallahi üzülüyorum sanAda banada benim eşimde temizlik hastası çok yoruyor beni şu işi yap bu işi yap demesi bile batıyo artık hamilelikten önce çekiliyodu da şimdi hiç çekilmiyor gerçekten kaynanamda geçen gelmiş ben oğlumu sabah işe yollarken hep kahvaltısını hazırlardım ee napayım yani ben gece uyuyamıyorun ağrım oluyo ciğerimdeki leke zorluyo beni sabah uyuyorum anca kahvaltı hazırlamıyorum diye laf ediyo. Ve kendi kızı da eşine kahvaltı hazırlamıyo ona gelince normal bana gelince anormal annelerimizin yaptıklarını tartışırsak benim annem ben onlara gidince elimi bi işe sürdütmez hamileyim diye napayım bende bunumu savunayım anlayış sıfır çok stresli geçti hamileliğim ufak tefek şeylerden şuan kv ye hiç konuşmuyorum herkez mesafesini bilcek valla
Bu konuda ben özellikle kızım bağırsın çağırsın üst komşuyu sinir edelim istiyorum çünkü onlarda bizi çıldırtıyorgelsinlerde bi konu komsuyu rahatsız edelim
sakin ol canım yarın doktoruna gösterirsin sonuclarını eminim o seni rahatlatıcaktır ama sen panik olup daha da tansiyonnu yükseltmeSelam kızlar gün geçmiyor ki yeni bir sorunum olmasın bütün kontrolüm vardı bebek daha yeni 1000 gr olmuş 27+5 te tansiyonum 13-9 çıktı idrar testinde 25 mg protein çıktı çok korkuyorum yine doktor çıkmıştı sonucu gösteremedim telefon numarasıda yok bende vücudumda ödem göremiyorum ama daha öncede tansiyonum 14-9 olmuştu şimdi ben ne. Yapıcam
evet bende yan komsu için bekliyorm eşimde diyo gece ağladıgında bi süre ellemeyelim bi sesini duyursun herkeseBu konuda ben özellikle kızım bağırsın çağırsın üst komşuyu sinir edelim istiyorum çünkü onlarda bizi çıldırtıyor
Canım sakin ol, stres yaptıkça çıkar tansiyonun. 13/9 dan yukarısı sıkıntılıymış. Benim de idrarda protein var. Tansiyon takibi istedi doktorum. En yüksek bir kere 13/8 çıktı diğerileri hep 11/7. Tuzu tamamen bıraktırdı. Sıfır tuz. Protein ağırlıklı beslenmemi söyledi. Haftaya kontrolüm var inşallah geçmiştirSelam kızlar gün geçmiyor ki yeni bir sorunum olmasın bütün kontrolüm vardı bebek daha yeni 1000 gr olmuş 27+5 te tansiyonum 13-9 çıktı idrar testinde 25 mg protein çıktı çok korkuyorum yine doktor çıkmıştı sonucu gösteremedim telefon numarasıda yok bende vücudumda ödem göremiyorum ama daha öncede tansiyonum 14-9 olmuştu şimdi ben ne. Yapıcam
Günde 3 Le fazla içiyorum valla 7 kilo aldım sadece troid ilacı kullanıyorum aslında kan ilacım var moltofer diye ve doktor elevit yazdı ama içmiyorum içemiyorum kendimide suçlu hissediyorumSlm arkadaşlar günaydın
Biraz soru cvp yapalım mı
1. Günde kaç lt su içiyorsunuz?
2.hamileliğin başından beri kaç kg aldınız?
3. Kullandığınız ilaçlar ve dozları nasıl?
Ben de cvplarımı yazayım :)
1. 2,5 litre içmeye çalışıyorum
2. 12 kg aldım
3. D vitamini günde 9 damla
multivitamin günde bir kere
Magnezyum sabah ve akşam birer tane
gelsinlerde bi konu komsuyu rahatsız edelim
Oda yapsan da senle kalcak mecbur canım küçücük bebeği disipline alışsın diye ayrı odada yatırmak bana mantıklı gelmiyoki işk doğduğunda 2 saatte bir kaldırıp emzircez kalkıp odaya gitmek falan bana zor geliyor valla ben yanıma beşik alcam bide bi dolap aldım 5 raflı kendi dolabın yanına koydum beşikte yanımda olcak inşallah 3 yaşına gelince falan bi odam var L koltuk ve tv var burayı boşaltıp büyük bi dolap yaptırcam hem çocuğumun kıyfaet dolabı hemde evdeki yatak yorgan ne varsa içine koymak için birde yatak alırım ona öyle düşünüyorum şimdilik oda yapmk bana mantıklı gelmiyorBende merak ediyorum alanları. O konuda hala kafam çok karışık bebek odasi mi olsun yoksa sadece şuan beşik veya park yatak ve bi de şifonyer mi olsun. 3-4 yaşına gelince mi oda yapayım bi türlü karar veremedim. Taşınıcaz bide masrafımız çok. Kararsizim..
Canım stres yapma sakin kalmaya çalış biliyosun tansiyon stresle iyice yükseliyo.İnşallah bi sıkıntı çıkmaz olurda çıkarsada tedavisi var tansiyon hapı kullanırsın en kötüsü.Bundan sonrası inşallah güzel geçer senin içinSelam kızlar gün geçmiyor ki yeni bir sorunum olmasın bütün kontrolüm vardı bebek daha yeni 1000 gr olmuş 27+5 te tansiyonum 13-9 çıktı idrar testinde 25 mg protein çıktı çok korkuyorum yine doktor çıkmıştı sonucu gösteremedim telefon numarasıda yok bende vücudumda ödem göremiyorum ama daha öncede tansiyonum 14-9 olmuştu şimdi ben ne. Yapıcam
Bu yazdığını görünce aklıma bişey geldi eşim çok dikkat etmezdi öyle ağır kaldırmama vs bigün annesi bi akrabalarının tüp bebek yaptırdığını ve fiyatını söyledi baktım eşim mutfağa koşup tencereleri kendi taşımaya başladı sen otur dedi çok zor grerçekten tedavi masrafları falan rabbim dileyen hak eden herkeze nasip etsin anneliği ama rabbim bize bunu nasip ediyosa gerçekten hor kullanmamak lazım ben taşındığımda cam falan silmedim başka biri yaptı kaba temizliği taşınmayada annem geldi dizmeye falanama o halde bile o kadar yorulmuştum ki 1 hafta tansiyonum 15 den düşmedi ödem oldu ayaklarımda allahtan anneme gidip tatil yaptım biraz da kendime geldim şimdide hiç bişe yapmıyorum eşim ne derse desin normal işlerimi yapıyorum sadece kimse bebeğimden kıymetli değilpatisserieyumyum Ben erkekleri ilkokul çocuklarına benzetiyorum :))) ben sınıf öğretmeniyim bazen eşim e sınıftaki bebelerime davrandigim gibi davranıyorum vallahi ise yarıyor. Biraz nazlanmasana musade et sonra çok sade bir dille kendini anlat bu benim taktığim:)))) akşam konuş biraz korkularını içindekileri anlat. Özellikle şunu da şöyle siz bebise rahat kavuşmuş olabilirsiniz ama o kadar çok aile var ki bir bebek için elindeki bırak borç harç doktor kapılarına dayanan bir evlâdım olsun diye maddi manevi onca acılardan geçen. Allah bu bebisi be güzel istediğinde vermiş ama senin öyle ağır temizlik yapman sadece kendine eziyet değil ki o minik cana da eziyet. Belki ise yarar bunlar yaramazsa da çılgın kadın ol yapcak bisi yok :))))) deli deliyi görünce sopasını saklarmış:)))))
Ben çalışıyorum diye her hafta düzenli yardımcı geliyordu hamile değilken bile şimdi tatil ama hamile olduğum için devam ediyoruz. Ne yapabilirim hem iş hem ev herşeye güç yetmiyor ki.
Sağlıklar yerinde olsun da herşeyin çözümü bulunur kendini ve bebisini üzme
Canım benim yerim de olsanız benim eltimde hamile göya kv alırız her şeyini diyor ama hareket yok ağızlarından kaçırdılar pijamalarından tut hastane çıkışlarına kadar onun almışlar bana yok birde bana dönüp kv sende alsana bunlardan dedi ben şok eltim tek tek gösterirkenbizim istediğimiz beşik 1000tl civarıydı yatagı cibinligi vs 1500e gelcekti bebek arabası pusetiyle vs 800 tl civarıydı bizde kendimiz alcaz ama verdikleri paralarıda aldık tabiki su anlık lazımdı cünkü
kendilerince kara geçtiler ama ben bun soran herkese söylerim tabi
Doğuma kadar bulantı yaşayanlar var diye okudum benim 14 te bitti çok şükür vitaminsiz kaldıysanız da bulantı olabilir vitamin hapı bana çok iyi gelmişti yumurtayı da her gün yerim seviyorum ben kek börek poğaça falan yapınca içine 1-2 tane kırın veya çorbaya terbiye olarak yoğurt yumurta sosu yapın haşlanmış yumurta kokar degisik omletler deneyinArkadaşlar mide bulantıları hala geçmeyen var mı özellikle belli yiyeceklere karşı çok tiksintim yumurtayı dolapta görmeye bile tahammülüm Yok yiyemiyorum bebeği besleyemiyoeum diye üzülüyorum yumurtayı nasıl yiyorsunuz ya da yerine ne yiyebilirimbu aylarda mide bulantısı olması normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?