- 20 Aralık 2010
- 1.053
- 314
- 323
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.781
Canım benim ayaklarımda ödem olmuştu 15.10 14.9 1 hafta hafta böyle devam etti sonra düzeldi çok takma kafana ayağımdaki ödemde geçti kendinimi yoruyosun acaba bana doktor yorgunluktan da olabiliyor demişti şimdi 12 13 civarı çıkıyor normal diyolar öncesinde de hep düşük çıkardıSelam kızlar gün geçmiyor ki yeni bir sorunum olmasın bütün kontrolüm vardı bebek daha yeni 1000 gr olmuş 27+5 te tansiyonum 13-9 çıktı idrar testinde 25 mg protein çıktı çok korkuyorum yine doktor çıkmıştı sonucu gösteremedim telefon numarasıda yok bende vücudumda ödem göremiyorum ama daha öncede tansiyonum 14-9 olmuştu şimdi ben ne. Yapıcam
Ama sen çok takıyosun valla ben hiç takmıyorun umrumda bile değil yüzüne karşıda çok biliyosan sen yap diyorum annem temiz dediğinde de gidip annenle yaşayabilirsin hiç problem değil diyorum yani ben asla altta kalmıyorum umrumda değil yani önceden ağlıyodum sızlıyodum çeker giderim en fazla diyorum susuyoAh canım bizim çektiğimiz ne böyle yabenimde hamileliğim aşırı stresli geçiyor. Annesi çok temizmişte benimde öyle olmamı istiyor ama bazen çok abartıyor ya. Sanki o hamile hep bi asabilik
Alisiyosun zamanla yıllardır var bende özellikle hamilelikte daha yoğun yaşıyorum çantamda gaviscon la geziyorum Allah başka dert vermesin hepsi gelip geciyo.allah kolaylık versin canım valla insan bıkıyo bi süre sonra sabah uyanmak istemiyodum ben midm bulancak diye
Ayy o ne yaa eltiye alıyolar sana yok ne demek eltimealdılar şuan banada bişey almamış ama eşimededim aynılarını bende istiyorum diyo annemin şuan borcu var umrumda olmaz eğer almazsada lafımı yeri gelince güzelce veririm hepsi susarCanım benim yerim de olsanız benim eltimde hamile göya kv alırız her şeyini diyor ama hareket yok ağızlarından kaçırdılar pijamalarından tut hastane çıkışlarına kadar onun almışlar bana yok birde bana dönüp kv sende alsana bunlardan dedi ben şok eltim tek tek gösterirkenalın şu parayı bile yok bir de benim eşim çalışmıyor ben çalışıyorum diye hiç ses yok ben de söylemem kendileri düşünmeleri lazım pahalı şeyler alamam bakıyorum en ucuzlarına işte
Inşallah tatlım yasadigin durumu çok iyi biliyorum Rabbim kimseye yaşatmasin. Inşallah eşin sorunlarını bir an önce halleder de evlatlarınla mutlu mesut hayatına devam edersin. Bir çocuk beş çocuk çok sorun değil inan bi şekilde bakiliyo Allah önce sağlık sonra huzur versin.Maalesef babadan ayrı olduğu için başta ben sonra herkes daha bir üstüne düştük kuzunun inşallah doğuma kadar babası gelir de o kızımla ben kuzumla doya doya vakit geçiririz
Benimde eltim hamile ona bişey alinmiş mi bilmiyorum umrumda da değil açıkçası bende uzak olsun da napiyosa yapsın modundayim.Canım benim yerim de olsanız benim eltimde hamile göya kv alırız her şeyini diyor ama hareket yok ağızlarından kaçırdılar pijamalarından tut hastane çıkışlarına kadar onun almışlar bana yok birde bana dönüp kv sende alsana bunlardan dedi ben şok eltim tek tek gösterirkenalın şu parayı bile yok bir de benim eşim çalışmıyor ben çalışıyorum diye hiç ses yok ben de söylemem kendileri düşünmeleri lazım pahalı şeyler alamam bakıyorum en ucuzlarına işte
Bana eksik kalsın bakalım torunlarına alacaklarmı. Ağzımla istedim. K.peder rüyasında kızımız olacağını görmüş ve kız olsun istiyormuş.Almazlarsa bende mesafe koyacağım. Annem altın almış yorgan yapmış birsürü örgü örmüş. Bakalım görcez öyle iki yıl bekleyemem valla sokarım lafları hiç affetmem. Az çok bilirler huyumu. Saygıda kusur etmem ama gerekincede lafımı döylerim.Hadi bakalım bekleyip görelim:) kızına da sana da alırlar inşallah:) Benimkiler kendileri ortaya atmıştı ama doğumun üstünden 2 yıl geçti daha almadılar
Böyle olmak lazım en iyisi canımBenimde eltim hamile ona bişey alinmiş mi bilmiyorum umrumda da değil açıkçası bende uzak olsun da napiyosa yapsın modundayim.
Normal şartlarda planlı sezaryanı 38. Haftada yapıyor doktorların çoğu. benim şeker, kalp vs rahatsızlıklarım olduğu için 2 farklı perinatologla görüştük ikiside tercih sizin ama risk alıp beklemeyin diyor, Allah korusun son haftalarda şeker hastalarında ani bebek ölümleri olabiliyor, bende isterim gününü tamamlayıp gelsin ama elden pek de birsey gelmiyor malesef son 7 hafta diye geri sayıma bile geçtim artık tek umudum gelişiminin önde olup sağlıkla gelmesi16 ağustos erken değilmi canım büyük bir ihtimalle sezeryan olucam kaç haftada oluyo acaba sezeryan
Söyle canım ben de zamanını bekliyorum lafımı esirgememBana eksik kalsın bakalım torunlarına alacaklarmı. Ağzımla istedim. K.peder rüyasında kızımız olacağını görmüş ve kız olsun istiyormuş.Almazlarsa bende mesafe koyacağım. Annem altın almış yorgan yapmış birsürü örgü örmüş. Bakalım görcez öyle iki yıl bekleyemem valla sokarım lafları hiç affetmem. Az çok bilirler huyumu. Saygıda kusur etmem ama gerekincede lafımı döylerim.
Sağlıkla gelsin zamanında canımNormal şartlarda planlı sezaryanı 38. Haftada yapıyor doktorların çoğu. benim şeker, kalp vs rahatsızlıklarım olduğu için 2 farklı perinatologla görüştük ikiside tercih sizin ama risk alıp beklemeyin diyor, Allah korusun son haftalarda şeker hastalarında ani bebek ölümleri olabiliyor, bende isterim gününü tamamlayıp gelsin ama elden pek de birsey gelmiyor malesef son 7 hafta diye geri sayıma bile geçtim artık tek umudum gelişiminin önde olup sağlıkla gelmesi
Boşver sağlıklı olsun da çok önemli değil gerisi ben kızıma 36 haftada doğurdum.gebelik zehirlenmesi sebebiyle. O riske demiyo yani.Normal şartlarda planlı sezaryanı 38. Haftada yapıyor doktorların çoğu. benim şeker, kalp vs rahatsızlıklarım olduğu için 2 farklı perinatologla görüştük ikiside tercih sizin ama risk alıp beklemeyin diyor, Allah korusun son haftalarda şeker hastalarında ani bebek ölümleri olabiliyor, bende isterim gününü tamamlayıp gelsin ama elden pek de birsey gelmiyor malesef son 7 hafta diye geri sayıma bile geçtim artık tek umudum gelişiminin önde olup sağlıkla gelmesi
Doktorlar genelde philips avent süt pompası veya lansinoh öneriyor ben tercihimi lansinoh un tekli elektrikli olanından yaptımKızlar süt pompası almayı düşünüyormusunuz alırsanız hangi markayı tavsiye edersiniz
Ara ara yükseliyordu zaten idrarda protein çıkması endişelendirdi beni bakalım yarın doktora göstericemCanım benim ayaklarımda ödem olmuştu 15.10 14.9 1 hafta hafta böyle devam etti sonra düzeldi çok takma kafana ayağımdaki ödemde geçti kendinimi yoruyosun acaba bana doktor yorgunluktan da olabiliyor demişti şimdi 12 13 civarı çıkıyor normal diyolar öncesinde de hep düşük çıkardı
Benim nabzim hep yüksek. Otururken bile 80-90in altini görmüyorum. Yürürken 170i görüyor hatta. Hamilelikten öncede böyleydi. Hatta kalpte sorun mu var diye 24saat holter takildi ama bisi cikmadi. Rutinim böyleymisKızlar nabzınız kaç civarında çıkıyor dinlenikken, illa tansiyon ölçtürürken bakmışsınızdır.
Benim biraz fazla galiba da ama tansiyonum normal
Bende ikisi arasında kaldım çok kararsızımDoktorlar genelde philips avent süt pompası veya lansinoh öneriyor ben tercihimi lansinoh un tekli elektrikli olanından yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?