- 21 Ocak 2018
- 397
- 551
- 18
- 41
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.801
Selam canım gün geçmiyor ki aynı dertleri yaşamayalım :)canım benim 24 saatlik idrarda 347mg çıktı tansiyon da hastanede 14/9. Perinatolog evde bir hafta günde 5 kez tansiyon ölç 14'Ü geçerse acile gel dedi. Çok şükür 12 bile olmadı. Yarın tekrar kontrol ve idrar testi bakalım ne çıkacak ? Bizim bi akraba preeklamsi geçirdi ona sordum normal idrardaki protein değeri +3 olunca ve tansiyon 14/9geçince preeklamsi sayılıyormuş bu protein kaçağı gebelikte normalmiş ki senin 25mg çok çok düşük bir değer öncelikle" no stres"vücudundaki belirtiler şöyleymiş yüzde ellerin üstünde ve ayak bileklerinde şişlik nefes darlığı az idrara çıkma ve idrarda köpürme. Tansiyonuna dikkat et yorulma stres yapma dua et ben böyle yapıyorum yarın bakalım dr ne diyecek yazarım ha gayret arkadaşım sıkalım dişleri geçecek sağ sağlim vaktinde doğacak kuzularımızSelam kızlar gün geçmiyor ki yeni bir sorunum olmasın bütün kontrolüm vardı bebek daha yeni 1000 gr olmuş 27+5 te tansiyonum 13-9 çıktı idrar testinde 25 mg protein çıktı çok korkuyorum yine doktor çıkmıştı sonucu gösteremedim telefon numarasıda yok bende vücudumda ödem göremiyorum ama daha öncede tansiyonum 14-9 olmuştu şimdi ben ne. Yapıcam
Canım benim tecrübem yok ama biraz araştırdım arkadaşlarım ameda elektrikli olan iyi dediler onun fiyatı çok geldi ben de avent tekli elektrikli olanından aldım.Kızlar süt pompası almayı düşünüyormusunuz alırsanız hangi markayı tavsiye edersiniz
Bu modelde çok güzelmiş bende yenş çıkan gold rengini almayı istiyorum nasipse yaEvet ben severek kullandım bizimki resimdeki şimdi yeni modeller çıkmış
Anladım canım çok geçmiş olsun önemli olan sağlıcakla kavuşmak tabi risk varsa riske atmanın anlamı yok 2,5 kilodan sonra küvöze ihtiyaç duymuyolar zaten kaç haftayı uygun gördüler sezeryn için şöyle düşün erkenden kavuşucan meleğine sağlıcakla inşallah sorunsuzNormal şartlarda planlı sezaryanı 38. Haftada yapıyor doktorların çoğu. benim şeker, kalp vs rahatsızlıklarım olduğu için 2 farklı perinatologla görüştük ikiside tercih sizin ama risk alıp beklemeyin diyor, Allah korusun son haftalarda şeker hastalarında ani bebek ölümleri olabiliyor, bende isterim gününü tamamlayıp gelsin ama elden pek de birsey gelmiyor malesef son 7 hafta diye geri sayıma bile geçtim artık tek umudum gelişiminin önde olup sağlıkla gelmesi
Selam canım gün geçmiyor ki aynı dertleri yaşamayalım :)canım benim 24 saatlik idrarda 347mg çıktı tansiyon da hastanede 14/9. Perinatolog evde bir hafta günde 5 kez tansiyon ölç 14'Ü geçerse acile gel dedi. Çok şükür 12 bile olmadı. Yarın tekrar kontrol ve idrar testi bakalım ne çıkacak ? Bizim bi akraba preeklamsi geçirdi ona sordum normal idrardaki protein değeri +3 olunca ve tansiyon 14/9geçince preeklamsi sayılıyormuş bu protein kaçağı gebelikte normalmiş ki senin 25mg çok çok düşük bir değer öncelikle" no stres"vücudundaki belirtiler şöyleymiş yüzde ellerin üstünde ve ayak bileklerinde şişlik nefes darlığı az idrara çıkma ve idrarda köpürme. Tansiyonuna dikkat et yorulma stres yapma dua et ben böyle yapıyorum yarın bakalım dr ne diyecek yazarım ha gayret arkadaşım sıkalım dişleri geçecek sağ sağlim vaktinde
İnşallah allahım diyorum 32 yi sağ Salim göreyim :) tüm hamilelik komplikasyonlarını sırayla yaşıyorum sonumuz selamet olur inş
ne kdar çok şey almış o paraya da kalitelrri de önemli cnm malum bebek şeyleri ğamuğu sağlığa uygun gğsel olmalı .bnm fikrşm 10 değil 6 olsun ama kaliteli temiz sağlıklı olsun.kötülerse giydirme boşver cnmYok canım 100 tl :) pazardan almış bişeyler 3 takım 1 tulum 2 de battaniye. 100 liradan para bile artmış. Ben de istediklerimi internetten sipariş ettim 450 de onlar tuttu. Benim de eksiklerim var ama diğer aya bıraktım birden yüklenmeyeyim karta:)
Geçmiş olsun canım inşallah kötü huylu değildir. Şuan bunu düşünme doğuma odaklan iyi düşün iyi olsun inşallah.Tsh ım düşük çıkmıştı. Nolur nolmaz diye endokrinoloji bölümüne gittim. Tiroidlerimde bir sürü nodül varmış. En büyüğü 2 cm. Doğum sonrası biyopsi dedi doktor. Kötü oldum canım sıkıldı. Kistik görünüyor dedi. Vs vs. Bir de bu çıktı başıma şekerden sonra. Bebeğe zararı yok ama inş kötü huylu değildir
Herkes kendi yaşadığını en zoru sanıyor. Ona kalırsa o zaman çocuklar dışarıda büyüyormuş yorulup erkenden uyuyormuş bir sürü arkadaşı kardeşi kuzeni yan yanaymış. Şimdiki çocuklar yalnızlıktan anneye sarıyor, sokaklar parklar güvenli değil kendin bile çıkarsan . İnternet canavarı çocukların ellerinde her türlü kötülükle erkenden tanışıyorlar psikolojisi bozuluyor bazılarının. Bunlar da bu zamanın derdi, psikoloji öyle suya tutunca da temizlenmiyor hem.eskiler nedense bi tuhaf kendileri yapmadı yada onlara yapılmadı diye bizlere de olmasın istiyolar gibi
bnm annem ablama hep der sizde cocuk mu büyüttünüz hazır bez bagla cıkar at oh ne güzel diye abla da zavallım napim anne imkanvar bez mi yıkıyayım bu devirde diyodu
Canım ben de şaşırdım ama pazardan aldığı için uygun olmuş galiba. Kumaşları da hoşuma gitti aslında yumuşaklar. Yıkayayım bir bakalım, gönlü olsun diye giydiririm birer kere hiç olmadı.ne kdar çok şey almış o paraya da kalitelrri de önemli cnm malum bebek şeyleri ğamuğu sağlığa uygun gğsel olmalı .bnm fikrşm 10 değil 6 olsun ama kaliteli temiz sağlıklı olsun.kötülerse giydirme boşver cnm
İyi düşünmeye çalışıyorum lakin işte taktım kafaya . Elim kolum bağlı şimdi. Bebeğim hayırlısı ile gelsin inş.Geçmiş olsun canım inşallah kötü huylu değildir. Şuan bunu düşünme doğuma odaklan iyi düşün iyi olsun inşallah.
Sağol canım bende ondan alıyımCanım benim tecrübem yok ama biraz araştırdım arkadaşlarım ameda elektrikli olan iyi dediler onun fiyatı çok geldi ben de avent tekli elektrikli olanından aldım.
Benim yasadigim yerde normal dogumu sirf ebeler yaptiriyor. Bebek artik cikacak hale gelince doktor geliyor. Burdakilerin mantigi böyle.Kızlar devlet hastanesine gidenlere bir sorum olacak. Şimdi ben Yozgattayım, buradaki hastanede doğumu ebeler yaptırıyormuş. Gözüm korktu açıkçası ebeye güvenebilir miyim sadece
Büyük şehirdekiler değil de küçük şehirde devlet hastanesinde doğum tecrübesi olan anneler aydınlatırsa sevinirim nasıl oluyor o iş doktor hiç mi olmuyor yani doğumda
Evet Bursada da ebeler yaptırıyormuş. Sezeryan olunca kendi doktorumuz giriyormuş sadece. Ebeler burada kaç senelik bilgi tecrübeye sahiplermis, doktorlardan daha tecrübelilermis hatta:)Kızlar devlet hastanesine gidenlere bir sorum olacak. Şimdi ben Yozgattayım, buradaki hastanede doğumu ebeler yaptırıyormuş. Gözüm korktu açıkçası ebeye güvenebilir miyim sadece
Büyük şehirdekiler değil de küçük şehirde devlet hastanesinde doğum tecrübesi olan anneler aydınlatırsa sevinirim nasıl oluyor o iş doktor hiç mi olmuyor yani doğumda
İlaç kullanmamak senin tercihin mi yoksa dr un önermiyor mu?
Büyük yerlerdede aynı özellerdede aynı bütün sancında ebe seni yönetiyor çıkış anında doktor bebeği alıyor gidiyor sezeryan ise yine her işlem yapılıyo kesme falan doktor bebeği çıkarıp gidiyo dikiş falan başka doktor yine anlayacağın zaten doktor bitek çıkartmaya geliyo onada zahmet etmeselerde olur aslında fark yok bence birde küçük yerin şöyle bi avantajı var özel gibi olur hastane kalabalık olmaz ilgide Fazla oluyı valla ben erzincanda gittiğimde devlet değil özel gibi ilgileri alakaları hasta çok olmadığındanKızlar devlet hastanesine gidenlere bir sorum olacak. Şimdi ben Yozgattayım, buradaki hastanede doğumu ebeler yaptırıyormuş. Gözüm korktu açıkçası ebeye güvenebilir miyim sadece
Ben kullanmıyorum canım dr kan ilacı ve decavit vermişti ikisi de midemi bulandırıyor.İlaç kullanmamak senin tercihin mi yoksa dr un önermiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?