2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben kızımı ankarada devlette yapmıştım 2 ebe 2 uzman bir pratisyen vardı doğumumda. Epizyoyu dr yapmıştı dikişleri falan da yine dr atmıştı. Burada da gerekli olursa dr gelir yani öyle değil mi. Ebeler tecrübelidir ama herhangi bir komplikasyona karşı dr olmalı diye düşünüyorum bari hastanede olsun bitane

Evet Bursada da ebeler yaptırıyormuş. Sezeryan olunca kendi doktorumuz giriyormuş sadece. Ebeler burada kaç senelik bilgi tecrübeye sahiplermis, doktorlardan daha tecrübelilermis hatta:)
Aman yarabbim her yerde aynıymış neredeyse:) endişelenmeyeyim o zaman kendimi Türk hekimlerine emanet edeyim:)

[QUOTE="orkide2017, post: 56486358, member: 838149"Benim yasadigim yerde normal dogumu sirf ebeler yaptiriyor. Bebek artik cikacak hale gelince doktor geliyor. Burdakilerin mantigi böyle.[/QUOTE]
Ben bilmiyormuşum burada da öyleymiş aslında. Kızımda şans mı tesadüf mü 2 uzman bir yeni doktor vardı ben her doğumda oluyorlar sanıyordum. Kolay olsun doğumlarımız kesisiz falan da dr ihtiyaç kalmasın inşallah

Hiç deme yaa zaten erken kalkardim şimdi tam baykuş oldum gece de uyku azaldi. Evde çok sıkılıyorum

Canım benim tecrübem yok ama bende burada ilcede devlet hastanesinde doğum yapicam. Buradaki hastanede şahane bir doktorum var ama doğuma girmiyormuş. Sadece riskli doğumlara giriyormuş. Doktorum bana dedi ki evim hastaneye cok yakin acil bir durumda 5 dk da hastanede olurum sen merak etme. Hastaneye gidip gelirken doğum yapmış birkaç kişiyle konuştum. Çok ayrıntılı bilgi alamasam da ebelerden herkes memnun. Bir dahaki doktor randevum da ebelerle tanışmayı düşünüyorum. Belki önceden tanışırsam biraz daha rahatlarım diye düşünüyorum.

ne kadar ayıp bişey..
bizimde düğün borclarımız var hala biliyolar ama hiç destek yok
boşver kuzum rızkıyla gelir bebekler

Günaydın kızlar
1 haftadır yoktum umarım herkes iyidir
ben bebeğin tüm eksikliklerini aldım
bir tek bez almadım
Günaydın canım

İyi günlerde sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah ben daha cumartesi alacağım herşeyini zaten büyük eşyalarımız hazır oğlumdan bebek arabası beşik yan yatak puset kanguru oyun halısına kadar bizim alışveriş o yüzden kıyafet ağırlıklı olacak

Kızlar günaydın iki gündür hareketlerinde azalma var önceden çok oynardı ona kıyasla sadece böyle yerleşme gibi azıcık o kadar panik yaptım biraz

Ay evet bana da herkes öyle diyor da yok hamileliğin tadını çıkar bol.bol uyu falan. Gece yatağa girdiğimde uyuyabileceğim pozisyonu bulup yatmak saatler sürüyor. Sabahın köründe sanki ise gidicekmisim gibi kalkıyorum uyumaya zorluyorum kendimi dön o yana bu yana derken 1 damla uyuyamiyorum. Biz nasıl uyuycaz onu anlamadım. Uyku falan yok ben gayet alıştım uykusuzluğa bir an evvel zaman geçsin de bebişim gelsin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…