- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.841
evet eskiyle yeniyi kıyaslamak sacma geliyo bana zatenHerkes kendi yaşadığını en zoru sanıyor. Ona kalırsa o zaman çocuklar dışarıda büyüyormuş yorulup erkenden uyuyormuş bir sürü arkadaşı kardeşi kuzeni yan yanaymış. Şimdiki çocuklar yalnızlıktan anneye sarıyor, sokaklar parklar güvenli değil kendin bile çıkarsan . İnternet canavarı çocukların ellerinde her türlü kötülükle erkenden tanışıyorlar psikolojisi bozuluyor bazılarının. Bunlar da bu zamanın derdi, psikoloji öyle suya tutunca da temizlenmiyor hem.
Annem kardeşimle bana özellikle de bana çok iyi bakamamış çalışıyormuş genç olduğundan biraz bencilmiş. Bazen babam anlatır annem ağlar. Ama şimdi torununa canını verir bir ay kaldım yanında akşam işten geç saatte dönmesine yorgun olmasına ramen çok ilgilendi kızımla. Birikmiş doları varmış kenarda onu verdi harca bebeğe diye ama ben doları yastık altı yaptım
Günaydın kızlar
1 haftadır yoktum umarım herkes iyidir
ben bebeğin tüm eksikliklerini aldım
bir tek bez almadım
ne uyumasıGünaydın kızlar:)
Sanki artık zaman geçmiyor gibi, hep evde olduğum için mi acaba. Sabahın köründe gözümü de açıyorum sonra uyuyabilirsen, bir de hamileliğin tadını çıkarın bol bol uyuyun derler:)
Ben hala korkularımı atamadım biley olursa diye hiçbirşey alamıyorum daha halbuki oğlum erken Doğum onda da almamıştım zorluk çekmiştim ama nasıl bir yapım var bilmiyorum azıcık kaygılarım yüksek işte birde kimse hadi alalım falan da yok ondan mı bilemedimMaşallah bizim de az kaldı sayılır
Büyük eşyaları da toptan alacağız
Bende bez alacağım diğer ay
başla canım ne olur ne olmazMaşallah canım ya bende başlasam çok iyi olacak
valla çok rahatladım. şimdi geriye yıkanıp ütülenmesi kaldı aldıklarımınOyy oyy maşallah ne güzel rahatlamışsındır. Ben de bir başlasam fena olmayacak :)
amin inşallah canımGünaydın canım
İyi günlerde sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallahben daha cumartesi alacağım herşeyini zaten büyük eşyalarımız hazır oğlumdan bebek arabası beşik yan yatak puset kanguru oyun halısına kadar bizim alışveriş o yüzden kıyafet ağırlıklı olacak
kesinlikleee kendimizde halledebilirzAynen canım bizim yavrularımız sonuçta kimseye güvenerek yapmadık
Ben hala korkularımı atamadım biley olursa diye hiçbirşey alamıyorum daha halbuki oğlum erken Doğum onda da almamıştım zorluk çekmiştim ama nasıl bir yapım var bilmiyorum azıcık kaygılarım yüksek işte birde kimse hadi alalım falan da yok ondan mı bilemedim
bnmde bugün pek sakin oysa dün kıpır kıpırdı yoruldu galibaKızlar günaydın iki gündür hareketlerinde azalma var önceden çok oynardı ona kıyasla sadece böyle yerleşme gibi azıcık o kadar panik yaptım biraz
sırt çantası mı canım bence gayet güzel ben de sırt çantası alacam iki çocukla kol çantası taşımak çok zor nerden aldın gayet güzelmiş güle güle kullanO kadar bebek bakım çantası baktım dün gittim bunu aldım
Çok teferruatlı ve büyük geldi ya diğerleriiçine bi tane küçük termal çanta aldım mı tamamdır .
Resmi de küçültemedim gocaman oldu
evin tadını çıkarın kızlar gece bende çok uyanıyorum tam dalıyorum iş saati geliyor zorla kalkıyorum işe geliyorum kurban bayramına kadar çalışmaya devam inşallahHiç deme yaa zaten erken kalkardim şimdi tam baykuş oldum gece de uyku azaldi. Evde çok sıkılıyorum
Evet bende de kitap tutkadiOff aynen ya bende çok sıkılıyorum. Kitap okuyayım diyorum elimde kalıyorYabancı dizilere vurdum kendimi yine :)
sırt çantası mı canım bence gayet güzel ben de sırt çantası alacam iki çocukla kol çantası taşımak çok zor nerden aldın gayet güzelmiş güle güle kullan
Komplikasyon oluşursa zaten acildeki nöbetteki doktoru getiriyorlar hemen. Yani senin anlayacağın doktorluk mudahale oluşuncaya kadar doktor doğumhanede olmuyor:)Ben kızımı ankarada devlette yapmıştım 2 ebe 2 uzman bir pratisyen vardı doğumumda. Epizyoyu dr yapmıştı dikişleri falan da yine dr atmıştı. Burada da gerekli olursa dr gelir yani öyle değil mi. Ebeler tecrübelidir ama herhangi bir komplikasyona karşı dr olmalı diye düşünüyorum bari hastanede olsun bitane
Yorduk bebişleri sürekli onlarla uğraşıyoruzbnmde bugün pek sakin oysa dün kıpır kıpırdı yoruldu galiba
Sağol canım benim şükür geldik ama ilk bebeğimde de böyleydim ayakta bile yürürken biley olcak pisikolojisi almak lazım aslında canım Allah’a hep dua ediyorum bu forumdaki herkes sorunsuz güzel hamilelik geçirsin bebeklerini herkes sağlıklısıyla kucağına alsın aminAllahın izni ile bu haftalara kadar gelmişssin
Bundan sonrası da güzel geçer vaktinde saatinde gelir inşallah Evladın
Benim 13 yılın ahdı var o yüzden her şeyini eksiksiz bir şekilde almak istiyorum
İnşallah gerek kalmaz, o kadar rahat olur doğumlarımız:)Komplikasyon oluşursa zaten acildeki nöbetteki doktoru getiriyorlar hemen. Yani senin anlayacağın doktorluk mudahale oluşuncaya kadar doktor doğumhanede olmuyor:)
evet elim sürekli karnımda eşimde gece yatarken dürteliyo sakin sakin hissetmek için uyumya vakitleri kalmıyo bebelerinYorduk bebişleri sürekli onlarla uğraşıyoruz
Herşey gerçekten ateş pahası kızımda aldığım ıslak mendilin “ uni baby yenidoğan” fiyatı neredeyse 3 katına çıkmış. Ama almak zorundayız yavrulardan kıymetli değil hiç bir şey. bebeklerimiz bolluk bereketle gelsinr inşallahr. Benim eşimin de iş durumu riskli o yüzden taksit yapamıyorum gelecek aylar için. Bu ay 450 liralııkt alışveriş yaptım zorunlu kalmadıkça daha bişe alamamevet eskiyle yeniyi kıyaslamak sacma geliyo bana zaten
sen yapamadıysan kızının/oğlunun daha iyisini yapmasını yasamasını istersin normal olan bu
yastık altı yapabilmen ne güzel ben gecen bilekliğmi bozdurdum elimdekilerde gidiyo doguma kadar kalanları saklayabilsem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?