2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
evet eskiyle yeniyi kıyaslamak sacma geliyo bana zaten
sen yapamadıysan kızının/oğlunun daha iyisini yapmasını yasamasını istersin normal olan bu
yastık altı yapabilmen ne güzel ben gecen bilekliğmi bozdurdum elimdekilerde gidiyo doguma kadar kalanları saklayabilsem bari

ne uyuması ben calışıyorum ama zombi gii geziyorum resmen gece uykusu fln kalmadı

Maşallah bizim de az kaldı sayılır
Büyük eşyaları da toptan alacağız
Bende bez alacağım diğer ay
Ben hala korkularımı atamadım biley olursa diye hiçbirşey alamıyorum daha halbuki oğlum erken Doğum onda da almamıştım zorluk çekmiştim ama nasıl bir yapım var bilmiyorum azıcık kaygılarım yüksek işte birde kimse hadi alalım falan da yok ondan mı bilemedim

Maşallah canım ya bende başlasam çok iyi olacak
başla canım ne olur ne olmaz
Oyy oyy maşallah ne güzel rahatlamışsındır. Ben de bir başlasam fena olmayacak :)
valla çok rahatladım. şimdi geriye yıkanıp ütülenmesi kaldı aldıklarımın

amin inşallah canım
benim de kızımdan kalma puset,beşik,kanguru, küvet,bebek arabası vs var
ben de kıyafet ve bakım ürünlkerini aldım zaten

Allahın izni ile bu haftalara kadar gelmişssin
Bundan sonrası da güzel geçer vaktinde saatinde gelir inşallah Evladın
Benim 13 yılın ahdı var o yüzden her şeyini eksiksiz bir şekilde almak istiyorum

sırt çantası mı canım bence gayet güzel ben de sırt çantası alacam iki çocukla kol çantası taşımak çok zor nerden aldın gayet güzelmiş güle güle kullan

sırt çantası mı canım bence gayet güzel ben de sırt çantası alacam iki çocukla kol çantası taşımak çok zor nerden aldın gayet güzelmiş güle güle kullan

Evet sırt çantası canım Ama böyle bişey aklımda yoktu görünce hoşuma gitti olabilir aslında dedim.
Özdilekten aldım 145'ten 94 liraya düşmüştü

Komplikasyon oluşursa zaten acildeki nöbetteki doktoru getiriyorlar hemen. Yani senin anlayacağın doktorluk mudahale oluşuncaya kadar doktor doğumhanede olmuyor:)

Allahın izni ile bu haftalara kadar gelmişssin
Bundan sonrası da güzel geçer vaktinde saatinde gelir inşallah Evladın
Benim 13 yılın ahdı var o yüzden her şeyini eksiksiz bir şekilde almak istiyorum
Sağol canım benim şükür geldik ama ilk bebeğimde de böyleydim ayakta bile yürürken biley olcak pisikolojisi almak lazım aslında canım Allah’a hep dua ediyorum bu forumdaki herkes sorunsuz güzel hamilelik geçirsin bebeklerini herkes sağlıklısıyla kucağına alsın amin

Herşey gerçekten ateş pahası kızımda aldığım ıslak mendilin “ uni baby yenidoğan” fiyatı neredeyse 3 katına çıkmış. Ama almak zorundayız yavrulardan kıymetli değil hiç bir şey. bebeklerimiz bolluk bereketle gelsinr inşallahr. Benim eşimin de iş durumu riskli o yüzden taksit yapamıyorum gelecek aylar için. Bu ay 450 liralııkt alışveriş yaptım zorunlu kalmadıkça daha bişe alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…