- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.861
bizde cok fazla acılmıyoruz ben işi bırakıcam diye ama zamanla hallolur zaten hersey hiç acele etmiyorum ilk dogdugunda yeticek seyler olsndaHerşey gerçekten ateş pahası kızımda aldığım ıslak mendilin “ uni baby yenidoğan” fiyatı neredeyse 3 katına çıkmış. Ama almak zorundayız yavrulardan kıymetli değil hiç bir şey. bebeklerimiz bolluk bereketle gelsinr inşallahr. Benim eşimin de iş durumu riskli o yüzden taksit yapamıyorum gelecek aylar için. Bu ay 450 liralııkt alışveriş yaptım zorunlu kalmadıkça daha bişe alamam
ben de nike dan aldım canım. içinin gözleri vs daha kullanışlı geldi bebek bakım çantasından. fiyat performans olarakd aha yararlı bulduk.O kadar bebek bakım çantası baktım dün gittim bunu aldım
Çok teferruatlı ve büyük geldi ya diğerleriiçine bi tane küçük termal çanta aldım mı tamamdır .
Resmi de küçültemedim gocaman oldu
bayıldım bende alacağım çok şirinler ama yaaKızlar dayanamadım kızıma toka aldım allahım bayıldım hepsine yaaresimlerini atıyorum buraya fiyatlarıda uygun geldi bana :)
Yok ya benim 3.gebeligim hiç sabahlikli almadim evde 1 sabahlık var diye ama onu da kullanmadım zaten yani o kadar önemli bişey degil. Bide sabahlık olanlar çok pahalı.Kızlar gecelik ve pijama takımı baktığınızda sabahlıklı olmasına dikkat ediyormusunuz, yani çok önemli mi? Bi türlü beğenmiyorum, beğendiğiminde sabahlığı olmuyor
Offf bu nedir böyle. Allah korusun işte güvenip gidiyoruz hastanelere ama başımıza ne gelecek belli değil.kızlar aydın özel liva hastanesine giden varsa aşağıdaki linki okuyup bir daha düşünsün derim. içim darlandı okurken..
http://www.metropolishaber.com/saglik/lutfen-bu-drami-okuyun-ve-paylasin-h1488.html
https://eksisozluk.com/aydin-ozel-liva-hastanesi-rezaleti--5706603?a=popular
Kızlar devlet hastanesine gidenlere bir sorum olacak. Şimdi ben Yozgattayım, buradaki hastanede doğumu ebeler yaptırıyormuş. Gözüm korktu açıkçası ebeye güvenebilir miyim sadece
Büyük şehirdekiler değil de küçük şehirde devlet hastanesinde doğum tecrübesi olan anneler aydınlatırsa sevinirim nasıl oluyor o iş doktor hiç mi olmuyor yani doğumda
O kadar bebek bakım çantası baktım dün gittim bunu aldım
Çok teferruatlı ve büyük geldi ya diğerleriiçine bi tane küçük termal çanta aldım mı tamamdır .
Resmi de küçültemedim gocaman oldu
Komplikasyon oluşursa zaten acildeki nöbetteki doktoru getiriyorlar hemen. Yani senin anlayacağın doktorluk mudahale oluşuncaya kadar doktor doğumhanede olmuyor:)
Kızlar dayanamadım kızıma toka aldım allahım bayıldım hepsine yaaresimlerini atıyorum buraya fiyatlarıda uygun geldi bana :)
Aynen yaa sabahlıklı olanlar çok pahalı hem de çok abartılı modeller, en iyisi bir tane sabahlıklı bakayım diğeri normal olsun. Hiç sabahlığım yok çünküYok ya benim 3.gebeligim hiç sabahlikli almadim evde 1 sabahlık var diye ama onu da kullanmadım zaten yani o kadar önemli bişey degil. Bide sabahlık olanlar çok pahalı.
Bana yazdığı 60 TL idi .başka eczaneye sorun canım zaten özel aliniyor uygun fiyatlı varmi deyin şurada bı kaç hafta kullanılacak.2 3 gündür benimde bebeğimde pek hareket yok ama ben çok yoruluyorum sanırım oda etkileniyor. Bugün şeker aletim gelecek ölçümlere de başlamam gerekiyor. Hayırlısıyla atlatırız inşallah bu son haftalarımızı da.
Kızlar bu arada şeker aletlerinizi alırken ne kadar ödeme yaptınız? Sgk karşılamıyormuş ve fiyatlar çok uçuk. Acaba bizim eczanelermi yanıltıyor bizi? Doktorumun reçetede yazdığı alet 200 lira civarında.
ben de nike dan aldım canım. içinin gözleri vs daha kullanışlı geldi bebek bakım çantasından. fiyat performans olarakd aha yararlı bulduk.
Eki Görüntüle 2162683
Bende bir tanıdık sayesinde buldum şimdilik cihazı ama ilk fiyatı duyunca çok şaşırdım. Birde siz günde kaç kez ölçüyorsunuz şekeri?Bana yazdığı 60 TL idi .başka eczaneye sorun canım zaten özel aliniyor uygun fiyatlı varmi deyin şurada bı kaç hafta kullanılacak.
Herşey gerçekten ateş pahası kızımda aldığım ıslak mendilin “ uni baby yenidoğan” fiyatı neredeyse 3 katına çıkmış. Ama almak zorundayız yavrulardan kıymetli değil hiç bir şey. bebeklerimiz bolluk bereketle gelsinr inşallahr. Benim eşimin de iş durumu riskli o yüzden taksit yapamıyorum gelecek aylar için. Bu ay 450 liralııkt alışveriş yaptım zorunlu kalmadıkça daha bişe alamam
Gerçekten her şey çok pahalı yaaa, hele ilk bebekse... yandık valla daha borçlar bitmedi o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ama çok eksik var. Alınacak kıyafet mobilya vs onlar bi yana hamilelikte beslenme de önemli pazara markete bi gidiyosun 200 liradan aşağı yok yani. Bu ülkede yaşam şartları cidden zorbizde cok fazla acılmıyoruz ben işi bırakıcam diye ama zamanla hallolur zaten hersey hiç acele etmiyorum ilk dogdugunda yeticek seyler olsnda
bu nedir yaaakızlar aydın özel liva hastanesine giden varsa aşağıdaki linki okuyup bir daha düşünsün derim. içim darlandı okurken..
http://www.metropolishaber.com/saglik/lutfen-bu-drami-okuyun-ve-paylasin-h1488.html
https://eksisozluk.com/aydin-ozel-liva-hastanesi-rezaleti--5706603?a=popular
gercekten öyle fındık ceviz badem alıyorum 30 tl hemde 1 hafta anca yetiyo e sebzesi balıgı eti yogurdu derken her ahfta pazardayız..Gerçekten her şey çok pahalı yaaa, hele ilk bebekse... yandık valla daha borçlar bitmedi o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ama çok eksik var. Alınacak kıyafet mobilya vs onlar bi yana hamilelikte beslenme de önemli pazara markete bi gidiyosun 200 liradan aşağı yok yani. Bu ülkede yaşam şartları cidden zor
Bereketleriyle gelsinler inşallah yavrularımızgercekten öyle fındık ceviz badem alıyorum 30 tl hemde 1 hafta anca yetiyo e sebzesi balıgı eti yogurdu derken her ahfta pazardayız..
evide a da sepette yüzde 10 indirim varms beşiklere banyo gereclerine ordan bakıcaz aksam eşimle uyguna gelicek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?