2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
MilenaNikoleyeva Colcicegi89 kızlar benim 24 saatlik idrarda salı günü 2100 ml çıktı protein tansiyon ve ödem olmadığı için nefrotik sendrom teşhisi konuldu yani böbreklerimde sorun var. Doktor bu kadar yuksek protein pıhtılaşma ya sebep olabilir dedi ve cleaxin 0,4 yazdı dün karından vurmaya başladım. Aman dikkat edin tansiyonlarınıza proteini geçtim tansiyon başlı başına risk zaten.

Bereketleriyle gelsinler inşallah yavrularımız
Cnm baktım ben de evidea da, patiko marka beşik, tavsiyem patikonun kendi sitesine gir, orda da indirim var üstelik cibinlik falan da hediye.
hemen bakıyorum canım
ablama sordum eniştem mobilyacı diye sunta yada mdf farketmez sonucta rutubetli bi ortamda durmuyo beşikler sorun olmaz dedi bide mdf agır oluyo zorlanırsın tasımaya vs dedi ki mdf besiklerde de belli yerleri yine sunta olluyoms bakayım arastrıp alcam inşallah o bahsettigin siteye de bakayım cibinlik istiyorum cünkü sağol canm

bence sorun olmaz iyi bile gelir stresten işten uzak 3 gün moralini keyfini yerine getirir

İşinize karışmak gibi olmasın ama ben de kızımda ilk başta ünibaby kullanmıştım daha sonra ebebeğin markası olan baby&me yenidoğan sadece saf su pamuk olanı kullanmıştım.şimdi de doğacak oğlum için stok yapayım diye yine baby&me bakarken yine ebebekte komilinin saf su ve pamuktan oluşan ıslak mendilini gördüm ve fiyatı çok uygun.paraben,alkol ve kimyasal içermez diyor.ben almayı düşünüyorum yaklaşık 1 yıllık filan.size de fikir olsun bi deneyip alabilirsiniz.

Bende 10 gün sonra gideceğim bende sordum sakıncası yok dedi sadece havuza değil denize gir ayrica denizde yarım saat dur sonra çık biraz guneslen hem dinlenmiş oluyorsun .. günde toplam 2 saat yuzebilirsin

5×60 paket fiyatı 12.90

Aynen canım her şey çok pahalı benim eşimde çalışmıyor o yüzden taksit yapmaya bile korkuyorum

Canım 65₺ de var ama iyisini yazmış sana herhalde

Canım 65₺ de var ama iyisini yazmış sana herhalde
Accu check diye bir marka yazmış bana. Çubukları bile sgk bi kısmını karşıladığı halde 30 lira
denizz1009 canım doktorun yazdığına bakma sen. Bütçene uygun olanı al, komisyon alıyor olabilir o markadan.
Evet canım öyle olmuş galiba. Ama sağolsun bi tanıdık yardımcı oldu da ayarladık. Yoksa bu masrafın içinde birde ona o kadar bütçe ayıramazdık.

Ben de şimdi çıktım doktordan protein değeri 347mg'dan 216mg''a düşmüş tansiyon olmadığı için preeklamsi diyemeyiz dedi. Eğer protein değeri düşmeseydi nefrolojiye gönderecektim ama gebe olduğun için bir şey yapılamaz böbrek fonksiyonları bozuluna kadar tutacagız bebeği dedi. Ben zaten kan sulandırıcı kullanıyordum ama plesantamı kanattığı için kestik. Allah"a emanet artık canım

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…