2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doktorun bi sakinca görmediyse bence icin rahat olsun. Muhtemelen tatile gitmek daha iyi gelecektir. Ben 3 hafta tatile gidicem temmuzda. Basimiza ne zaman ne gelir hicbi zaman belli diil ama doktorun müsadr ettiysr ne mutlu.

Bereketleriyle gelsinler inşallah yavrularımız
Cnm baktım ben de evidea da, patiko marka beşik, tavsiyem patikonun kendi sitesine gir, orda da indirim var üstelik cibinlik falan da hediye.
Evimin yakınında evidea nin mağazası olduğu için çok sefer gidip ürünleri görme imkanım oldu. Özellikle mobilya ürünler çok çok kalitesiz. Bakmadan almayın derim.

Bakım çantası olarak biz de bunu aldık little baby.. 3 rengi var kirmizi bordo siyah. Geniş ve çok kullanışlı cepleri ve içi. Ayrıca su geçirmez ve sırt omuz olarak kullanılabiliyor. Siteden siteye değişiyor fiyatları. Termos çanta ve alt açma örtüsü hediyeli.

Eklentiler

• Screenshot_20180628-145355.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 62
Geçmiş olsun canım inşallah daha da düşer de kurtulursun

Kızlar gecelik ve pijama takımı baktığınızda sabahlıklı olmasına dikkat ediyormusunuz, yani çok önemli mi? Bi türlü beğenmiyorum, beğendiğiminde sabahlığı olmuyor
ben sabahlıgı kullanmam gibi geliyo o yüzden sade pijama takımı alıcam bide kısa kollu bi gecelik alırım yanıma 3 takım yeter bence zaten hastanede cok tutmazlar eve gelincede sıcaktan ince seylere yöneliriz

Geçmiş olsun
Çok cahilim ama bir şey sorucam.
Bu idrarda protein falan nasıl anlaşıldı, bir şikayetiniz oldu da doktor ondan sonra mı test yaptı yani

Kızlar gecelik takımını resimdekinin beyazını, pijama takımının da gül kurusu rengini seçtim. Nasıl sizce? Yeterli olur mu hastane için?

Eklentiler

• 246D0399-3691-4618-B5A2-E3C69CD21B09.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 80
  • C6EA118D-9299-41E0-A571-05A59B5A7DA1.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 88B09AB4-7F37-4725-A9F5-6D0725759E13.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 75
  • 4C6A9869-5AB3-42E9-9876-F5763E3F304F.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 71
Bir haftadır tatil için 2 parçalı hamile tankinilerinden arıyorum.. yok arkadaş yok.. 150-200den başlıyo pierre cardinde bonprixte... lcw defactoda stok kalmamış.. varsa bulduğunuz bildiğiniz bir yer bana da deyin....

Ben 31. Haftamda istanbuldan fethiyeye gidicem arabayla canım.. doktor git iyi gelir dedi..

Kızlar çok pijama almayın önü dügmeli olsun yeter sabahlık gecelik gibi ayrıntıya çok takilmayin . Ben çarşıdan normal 2 takım alacağım ikisi 60 TL
bende öyle yapabilirim aslında cunku mevlütte elbise giymeyi düşünüyorum yani göstermelik güzel geceligede ihtiyacım yok

DeFacto da gördüm

ben pentiden aldım canım aslında hamile diye geçmiyo ama büyük bedenini aldım üstün. alt da şort model aldım. mağazada deneyip almıştım çok rahat ettim. normalde 36 bedenim üstü 42, altı da 38 aldım ben

Geçmiş olsun
Çok cahilim ama bir şey sorucam.
Bu idrarda protein falan nasıl anlaşıldı, bir şikayetiniz oldu da doktor ondan sonra mı test yaptı yani
Tesekkur ederim canımm estağfurullah. Rutin bakılan idrar testinde çıkıyor +1 +2 şeklinde. Miktarını belirlemek içinde 24 saatlik bakılıyor. Benim diğer hamileliğinde ilk ayında farketmiştik bu hamileligimde ben kendim dedim doktora protein kaçağı olabilir bende diye ve dediğim gibi çıktı ve yukseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…