2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
çok güzel görünüyor fiyatı da uygunmuş bende bakıyordum bende mi alsam ne ebatları nasıl peki ?

Geçen hafta lcw'da bulmuştum hamile mayosu yandan büzgülü elbise gibi 42 bendendi ve 70 tl idi metroport AVM'de

Geçmiş olsun cnm. + kaç çıkınca 24 saatlik idrarına bakıldı. Benim +1 di geçen kontrolde. Haftaya kontrolüm var yine idrara bakılacak

B

Geçmiş olsun cnm. + kaç çıkınca 24 saatlik idrarına bakıldı. Benim +1 di geçen kontrolde. Haftaya kontrolüm var yine idrara bakılacak
+1 çıktığında bakıldı canım ve 1160 ml çıktı sende kontrole giderken topla bence 24 saatlik idrar direk bakılsın bı daha ugrasmazsn ben öyle yaptm

+1 çıktığında bakıldı canım ve 1160 ml çıktı sende kontrole giderken topla bence 24 saatlik idrar direk bakılsın bı daha ugrasmazsn ben öyle yaptm
Canım birşey sorayım 24 saatlik idrar testine saat kaçta başladın farkediyor mu yoksa sabah ilk idrardan sonra mı birde bana su şişesinde toplayın dediler sonra küçük bir kap verdiler ona az birşey koyup götürecekmişim kaç litre olduğuda önemliymiş ona göre bakılıyormuş

Doktor sadece tuzu tamamen kes, tansiyon takibi yap bir dahaki kontrole kadar dedi. Tansiyonum yüksek değil çok şükür ama 2 hafta önce sağlık ocağında da +1 çıktı. Bakalım hala varsa nasıl bi yol izleyecek doktor. Bu protein de neden çıkar anlamış değilim

Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Benim daha önce idrar testi yapılmıştı enfeksiyon vardı bir tane suda eritme ilaç verdi sadece demekki başka bişi yoktu. Bi daha da bakmadı zaten.
Tekrar geçmiş olsun

Ben çarşamba sabahı başladım saat 8:40ta ilk idrarımı yaptım 5lt bir bidona gün boyu taa bu sabah 8:40'a kadar bütün idrarlarımı bu 5lt bidona topladım. Nerdeyse 5lt çıktı. Sana kağıt verilmedi mi bana verildi bu şekilde tarif ediliyor ve 2.5-3lt su için yazıyor. Sen gittin mi doktora ne dedi ?

Gittiğim doktor problem yok dedi ben tüp doktoruma yazınca 24 saatlik idrar biyokimya testleri tam kan ve tansiyon takibi istedi sol tarafına yat istirahat et dedi bakalım sonuçlar çıkınca göndericem yarın sabah toplamaya başlayayım o zaman Bilgi kağıdı vermediler

Saglik ocagindaki sonucları almaya gittim açlık sekerim 126 cıkmış yüksek yarın gel tekrar edelim dedi çokmu yüksek kızlar ilk defa başıma geldi böyle bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…