2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Saglik ocagindaki sonucları almaya gittim açlık sekerim 126 cıkmış yüksek yarın gel tekrar edelim dedi çokmu yüksek kızlar ilk defa başıma geldi böyle bişey.
Canım hastanenin referans değeri kaç acaba. Benim 85 çıkmıştı normal demişti. Şeker yüklemesi yaptırmamış mıydın

Canım sabah ilk idrari tuvalete yapıyorsun ondan sonrakini topladigin kaba yapcaksın diyelim ki 10 da yaptın. Ertesi gün saat 10 a kadar topluycakcın ve dışarı akıtmaman gerekiyor. Şu sisesine topla diyolar ama ağzı küçücük o yüzden ben kavanozda topluyorum goturuyorum

Ya bobrekler hamilelikten dolayı çok çalıştıgi için ya tansiyon yükseldiği için ya da böbrekte sorun olduğu için çıkıyormuş ki benim böbreklerde sorun olduğu kanısına vardılar canım tansiyon ve ödem olmadığı için. İnsallah hiç biri yoktur sende ya

Çok sevindim canım sorun olmadığına dediğin gibi olsa mutlaka normal idrar testinde bile çıkıyor. Teşekkür ederim

Cnm ben ölçüm aletine para vermedim hediye ettiler ama striplere kutu başına 25 liraya yakın fark veriyorum bir kutu 1 hafta gitmiyor malesef

Selam kızlar, okuyorum lakin yazamıyorum kendimi çok yorgun hissediyorum kanım biraz düşük çıkmıştı yeni kan ilacı almaya başladım
Maltofee çiğnenen tablet aç almaya çalışıyorum bazen bir bazen iki
Ama bu iki gündür başım dönüyor tansiyonum düşüyor doktor kan ilacı ağır gelmezse günde iki tane al dedi havalarda burda sıcak değil öyle büyük bi karnımda yok ama hiç kolumu kaldıracak halim yok neden acaba ka ilacımı neden oluyor şekerim iyi çıktı ama meyve tatlı Yeme dedi bana dr bende dikkat ederek yiyorum
Bundan mı böyleyim bilemedim sabahta uyuyamıyorum öğlen uykum geliyor
benimde okul geçen hafta bitti evi haledeyim diyordum eşimle bu güdümle hiç bişi yapamayacağım gibi

Accu chek kullanıyorum bende piyasada doğru ölçen ender cihazlardan biri bence başka marka düşünme çünkü ölçüme göre insülin yapıyorsun diyetine dikkat ediyorsun cihazı başka eczaneden daha uyguna bulabilirsin nette de satılıyor

İnşallah cnm. Hepimiz zamanında sağlıkla kavuşalım bebişlerimize. Her dönemi ayrı zorluk. Boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları altındadır diye. Rabbim iyi anne olmayı nasip etsin

Bu arada kızlar dün 27+5 te gittim doktora kafası aşağıda poposu yukarıda dedi geçti bu pozisyon için erken değil mi acaba bu haftada
Simdiden böyle olmasi daha iyi canim. 30.haftadan sonra dönmesi zorlasabiliyor dedi benim doktorum. Hem bebek büyüdügü icin hem de yeri daraldigi icin. Iyiki dönmüs yani sevinebilirsin :)

İnşallah cnm. Hepimiz zamanında sağlıkla kavuşalım bebişlerimize. Her dönemi ayrı zorluk. Boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları altındadır diye. Rabbim iyi anne olmayı nasip etsin
İnşallah canım benim aminnn. Hareket ettiğinde hissettiğim duyguların tarifi yok kucağıma alacagim gün nasıl olurum bilemiyorum o günlere eristirsin Rabbim herkesi

Simdiden böyle olmasi daha iyi canim. 30.haftadan sonra dönmesi zorlasabiliyor dedi benim doktorum. Hem bebek büyüdügü icin hem de yeri daraldigi icin. Iyiki dönmüs yani sevinebilirsin :)
Ya benim plasenta aşağıda ya baskı yapar kanama olur diye korkuyorum açıkçası zaten normal Doğum mümkün değil bu durumda hayırlısı olsun bakalım inş tam zamanında doğarlar hoş bizim için tam zamanı 37 dedi doktorum :)

Canım ben didim de yaşıyorum burada yerel mayocular var. Burda bir dükkandan aldım. Çok güzel sudan çıkınca ıslak kalmıyor hemen kuruyor. Çok memnun kaldım belki gittiğin tatil yöresinde sırf mayo satan yerlerde bulabilirsin.

Bizede bir tanıdık sayesinde hediye geldi bugün. Accu chek performa nano modeli.
İlk ölçümlerim iyi çıktı bakalım. Ama birazdan akşam yemeği yiyeceğim asıl onda belli olur diye düşünüyorum. İnşallah insüline gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…