- 6 Ocak 2018
- 924
- 732
- 23
- 45
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.961
Haha aynıyız yastık kaç çeşit ev işi desen Yok oğlan benim kendi halinde diyor bana ilgi yok ne olacak böyle bilmembnmkide yastıklarımdan bıktı
benimki 30. Hafta ada döndü. Ağrı sancı oluyormuş dediler hiç bir şey hissetmedim.Simdiden böyle olmasi daha iyi canim. 30.haftadan sonra dönmesi zorlasabiliyor dedi benim doktorum. Hem bebek büyüdügü icin hem de yeri daraldigi icin. Iyiki dönmüs yani sevinebilirsin :)
Insallah biseycikler olmaz hepimiz zamaninda saglikla kavusuruz. Benim hedefim 36. Ondan sonrasi ne zaman olursa normal artik diyorum.Ya benim plasenta aşağıda ya baskı yapar kanama olur diye korkuyorum açıkçası zaten normal Doğum mümkün değil bu durumda hayırlısı olsun bakalım inş tam zamanında doğarlar hoş bizim için tam zamanı 37 dedi doktorum :)
Benimki 25 civari dönmüstü. Normalde pitir pitir karnimda tekme kayma gibi bisiler hissediyordum ama bi aksam karnimda enteresan hareketler oldu. Hatta dedim dönüyo mu acaba ya da baska bisiler mi oluyo diye. Neyseki doktor dönmüs diyince ona yordum.benimki 30. Hafta ada döndü. Ağrı sancı oluyormuş dediler hiç bir şey hissetmedim.
Benim 28. haftada dönmemişti ve gelişimi gerideydi doktor küçük ondan dönemiyor olabilir dedi. iki hafta sonra gittim yani iki gün önce gelişimi haftasıyla uyumlu ve dönmüş dedi şaşırdım. Hiç bir şey hissettirmeden kızım dönüvermiş maşallahBenimki 25 civari dönmüstü. Normalde pitir pitir karnimda tekme kayma gibi bisiler hissediyordum ama bi aksam karnimda enteresan hareketler oldu. Hatta dedim dönüyo mu acaba ya da baska bisiler mi oluyo diye. Neyseki doktor dönmüs diyince ona yordum.
Canım benim bildiğim iri bebek erken doğar diye bir şey yok acaba seni şimdiden sezeryana mı ikna etmeye çalışıyor. Istersen başka bir doktordan fikir al seninle kilolarımız aynı gibi benim de kızım 1 hafta önde gidiyor hiç erken doğum demiyor gerçi benim çok başka dertlerim var plasenta akreata gebelik yaşlanması preeklamsi riski vsÇok mutsuzummbebişim 1770 gr olmuş haftasından çok önde diyor dr beni çok endişelendirdi. Erken doğar felan (( ya geride olsa dert ilerde olsa dert ( minik olsa küçük kaldı diye zirlardim şimdi çok hızlı büyümüş diye (( of başka dr a gitsem mi acaba en başından beri tek dr gidiyorum başka dr görüşü de alsam mı napsam bilemedim. Bildiğim mutsuzum
Benim kan ilacım da ondandı ben içemedim maalesef midem kaldırmadı. Hava değişikliğinden de olabilir. Burası iki gündür aşırı sıcak benim de gözlerim kayıyor gibi oluyor Allah göstwrmesin vertigo gibi dengemi sağlayamıyorum. Ev işini falan boşver azamisini yap ama halsizlikten beslenmeni aksatma sakın.Selam kızlar, okuyorum lakin yazamıyorum kendimi çok yorgun hissediyorum kanım biraz düşük çıkmıştı yeni kan ilacı almaya başladım
Maltofee çiğnenen tablet aç almaya çalışıyorum bazen bir bazen iki
Ama bu iki gündür başım dönüyor tansiyonum düşüyor doktor kan ilacı ağır gelmezse günde iki tane al dedi havalarda burda sıcak değil öyle büyük bi karnımda yok ama hiç kolumu kaldıracak halim yok neden acaba ka ilacımı neden oluyor şekerim iyi çıktı ama meyve tatlı Yeme dedi bana dr bende dikkat ederek yiyorum
Bundan mı böyleyim bilemedim sabahta uyuyamıyorum öğlen uykum geliyor
benimde okul geçen hafta bitti evi haledeyim diyordum eşimle bu güdümle hiç bişi yapamayacağım gibi
Maşallah size canım. Çoğul gebeliklerde bu haftalar bile görülmeyebiliyor bazen. Durabildikleri kadar dursunlar en az 35 i görsünler inşallah:)Sağol canım benim iyiyim çok şükür . Erken doğum riskim yüksek . 34. İle 36. Hafta arası doğumum görünüyor . Sen nasılsın iyi misin ?
Gelişimi önde diye neden erken doğsunki ama maşallah bildiğin tosuncuk olmuş bence sıkıntı yapma canım başka bir doktora da git bakalım o ne diyecekÇok mutsuzummbebişim 1770 gr olmuş haftasından çok önde diyor dr beni çok endişelendirdi. Erken doğar felan (( ya geride olsa dert ilerde olsa dert ( minik olsa küçük kaldı diye zirlardim şimdi çok hızlı büyümüş diye (( of başka dr a gitsem mi acaba en başından beri tek dr gidiyorum başka dr görüşü de alsam mı napsam bilemedim. Bildiğim mutsuzum
Geçmiş olsun canım. Doktorlar hep en kötüsünü söyler 30 haftalık sayılırsın hayatta kalma şansı çok yüksek. Sen doktorunu dinle ayakta kalmamaya çalış. Allah her şeye kadir, inşallah sağlıklıca zamanında gelsin kuzu.Kızlar meraba 29 haftalik gebeyim bir haftadır pembe ve kahverengi lekelenmem var.dr a gittim ciğer geliştirici ve düşük önleyici iğne verdi.bir gün hastanede yattım.dr umun dediği hiç ayağa kalkmayacaksın sürekli istirahat.ama ben durumdan çok bunaldım.simdiye kadar düşük riskim yoktu şimdi oldu.32. Haftayı görsem şükredecem.dr a soruyorum dogum ne zaman olursa bebek yaşar diyorum Allah bilir diyo kafayı yicem
Allah yardımcın olsun canım sıkılma sıkılma bebişin için katlanıyorsun bunlara . Bende ne zaman doğsa bebek yaşayabilir merak ediyorum ama doktorun dediği gibi allah bilir bu durumuKızlar meraba 29 haftalik gebeyim bir haftadır pembe ve kahverengi lekelenmem var.dr a gittim ciğer geliştirici ve düşük önleyici iğne verdi.bir gün hastanede yattım.dr umun dediği hiç ayağa kalkmayacaksın sürekli istirahat.ama ben durumdan çok bunaldım.simdiye kadar düşük riskim yoktu şimdi oldu.32. Haftayı görsem şükredecem.dr a soruyorum dogum ne zaman olursa bebek yaşar diyorum Allah bilir diyo kafayı yicem
Amin canım sağlıcakla doğsun tek duam oGeçmiş olsun canım. Doktorlar hep en kötüsünü söyler 30 haftalık sayılırsın hayatta kalma şansı çok yüksek. Sen doktorunu dinle ayakta kalmamaya çalış. Allah her şeye kadir, inşallah sağlıklıca zamanında gelsin kuzu.
Geçmiş olsun canım işe nasıl gidiyorsun bu halinle göz nezlesi 2-3 güne geçiyor benim bildiğim. Allah şifa versinKızlar kasıklarım ağrıyor ikiside hemde iki gündür. Enfeksiyonmu var acaba ama idrarımu yaparken yanmıyor akıntımda yok.
Bide üstüne göz nezlesi oldum hiç olan varmı bildiğiniz ağlıyorum gibi gözler şiş ve kızarık. Üstüne boğaz ağrısı öksürük grip ne ararsanız var ne zaman düzelicem ben ya 6 gün oldu
Canım kimisi 35. Haftada doğuruyor kuvöz de kalıyor kimisi hiç kalmıyor.bebekten bebeğe değişen bir şey anladigim.ama dr dün bir ay daha dayansa yeter dedi gözüm çok korktu.lekelenmenin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum ilk defa yaşayıncaAllah yardımcın olsun canım sıkılma sıkılma bebişin için katlanıyorsun bunlara . Bende ne zaman doğsa bebek yaşayabilir merak ediyorum ama doktorun dediği gibi allah bilir bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?