2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Insallah biseycikler olmaz hepimiz zamaninda saglikla kavusuruz. Benim hedefim 36. Ondan sonrasi ne zaman olursa normal artik diyorum.

benimki 30. Hafta ada döndü. Ağrı sancı oluyormuş dediler hiç bir şey hissetmedim.
Benimki 25 civari dönmüstü. Normalde pitir pitir karnimda tekme kayma gibi bisiler hissediyordum ama bi aksam karnimda enteresan hareketler oldu. Hatta dedim dönüyo mu acaba ya da baska bisiler mi oluyo diye. Neyseki doktor dönmüs diyince ona yordum.

Çok mutsuzumm bebişim 1770 gr olmuş haftasından çok önde diyor dr beni çok endişelendirdi. Erken doğar felan (( ya geride olsa dert ilerde olsa dert ( minik olsa küçük kaldı diye zirlardim şimdi çok hızlı büyümüş diye (( of başka dr a gitsem mi acaba en başından beri tek dr gidiyorum başka dr görüşü de alsam mı napsam bilemedim. Bildiğim mutsuzum

Benim 28. haftada dönmemişti ve gelişimi gerideydi doktor küçük ondan dönemiyor olabilir dedi. iki hafta sonra gittim yani iki gün önce gelişimi haftasıyla uyumlu ve dönmüş dedi şaşırdım. Hiç bir şey hissettirmeden kızım dönüvermiş maşallah

Canım benim bildiğim iri bebek erken doğar diye bir şey yok acaba seni şimdiden sezeryana mı ikna etmeye çalışıyor. Istersen başka bir doktordan fikir al seninle kilolarımız aynı gibi benim de kızım 1 hafta önde gidiyor hiç erken doğum demiyor gerçi benim çok başka dertlerim var plasenta akreata gebelik yaşlanması preeklamsi riski vsona rağmen sonuna kadar da gidebiliriz takip edelim diyor. Istersen bi başka doktordan fikir al bir de biz şimdi tatile çıktık ama ilçe bana yine de 32de çalışır raporu al okula teslim et dedi. Sen ne yapacaksın?

Benim kan ilacım da ondandı ben içemedim maalesef midem kaldırmadı. Hava değişikliğinden de olabilir. Burası iki gündür aşırı sıcak benim de gözlerim kayıyor gibi oluyor Allah göstwrmesin vertigo gibi dengemi sağlayamıyorum. Ev işini falan boşver azamisini yap ama halsizlikten beslenmeni aksatma sakın.

Kızlar meraba 29 haftalik gebeyim bir haftadır pembe ve kahverengi lekelenmem var.dr a gittim ciğer geliştirici ve düşük önleyici iğne verdi.bir gün hastanede yattım.dr umun dediği hiç ayağa kalkmayacaksın sürekli istirahat.ama ben durumdan çok bunaldım.simdiye kadar düşük riskim yoktu şimdi oldu.32. Haftayı görsem şükredecem.dr a soruyorum dogum ne zaman olursa bebek yaşar diyorum Allah bilir diyo kafayı yicem

Sağol canım benim iyiyim çok şükür . Erken doğum riskim yüksek . 34. İle 36. Hafta arası doğumum görünüyor . Sen nasılsın iyi misin ?
Maşallah size canım. Çoğul gebeliklerde bu haftalar bile görülmeyebiliyor bazen. Durabildikleri kadar dursunlar en az 35 i görsünler inşallah:)

Gelişimi önde diye neden erken doğsunki ama maşallah bildiğin tosuncuk olmuş bence sıkıntı yapma canım başka bir doktora da git bakalım o ne diyecek

Geçmiş olsun canım. Doktorlar hep en kötüsünü söyler 30 haftalık sayılırsın hayatta kalma şansı çok yüksek. Sen doktorunu dinle ayakta kalmamaya çalış. Allah her şeye kadir, inşallah sağlıklıca zamanında gelsin kuzu.

Allah yardımcın olsun canım sıkılma sıkılma bebişin için katlanıyorsun bunlara . Bende ne zaman doğsa bebek yaşayabilir merak ediyorum ama doktorun dediği gibi allah bilir bu durumu

Kızlar kasıklarım ağrıyor ikiside hemde iki gündür. Enfeksiyonmu var acaba ama idrarımu yaparken yanmıyor akıntımda yok.
Bide üstüne göz nezlesi oldum hiç olan varmı bildiğiniz ağlıyorum gibi gözler şiş ve kızarık. Üstüne boğaz ağrısı öksürük grip ne ararsanız var ne zaman düzelicem ben ya 6 gün oldu

Amin canım sağlıcakla doğsun tek duam o

Geçmiş olsun canım işe nasıl gidiyorsun bu halinle göz nezlesi 2-3 güne geçiyor benim bildiğim. Allah şifa versin

Allah yardımcın olsun canım sıkılma sıkılma bebişin için katlanıyorsun bunlara . Bende ne zaman doğsa bebek yaşayabilir merak ediyorum ama doktorun dediği gibi allah bilir bu durumu
Canım kimisi 35. Haftada doğuruyor kuvöz de kalıyor kimisi hiç kalmıyor.bebekten bebeğe değişen bir şey anladigim.ama dr dün bir ay daha dayansa yeter dedi gözüm çok korktu.lekelenmenin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum ilk defa yaşayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…