- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.981
Tek dua etme bir sürü dua et annesi, zorlu süreçlerden geçiyorsun daha çabuk kabul olur duan. Doktorların söylediği hiç bir aksilik yaşanmasın inşallah. Miniğin zamanında sağlıklıca ve kolayca gelsin. Annesini üzmeyen uslu bir bebek olsun. Gelişimi iyi gitsin uzun, hayırlı,başarılarla dolu, mutlu geçen ömrü olsunAmin canım sağlıcakla doğsun tek duam o
Yok canım erken değil benimki 13 haftadan beri her kontrolde baş aşağı ilk başta doktor böyle durmayı seviyo dedi 28 haftamda yine baş aşağıdaydı artık yeri daraldığı için dönmiycek bu kötü bişey değil aslında normal doğum pozisyonundalarBu arada kızlar dün 27+5 te gittim doktora kafası aşağıda poposu yukarıda dedi geçti bu pozisyon için erken değil mi acaba bu haftada
Amin canım benim aminnnTek dua etme bir sürü dua et annesi, zorlu süreçlerden geçiyorsun daha çabuk kabul olur duan. Doktorların söylediği hiç bir aksilik yaşanmasın inşallah. Miniğin zamanında sağlıklıca ve kolayca gelsin. Annesini üzmeyen uslu bir bebek olsun. Gelişimi iyi gitsin uzun, hayırlı,başarılarla dolu, mutlu geçen ömrü olsun
Geçmiş olsun ayni yollardan geçtim hiç endişe etme. Moral yüksek tut daha iyi oluyor herşey. Ben neredeyse 1.5 aydir evde yatiyorum her hafta kasilma onleyici iğne yaptırıyorum yolunda gidiyor dikkat edince. İçini ferah tutKızlar meraba 29 haftalik gebeyim bir haftadır pembe ve kahverengi lekelenmem var.dr a gittim ciğer geliştirici ve düşük önleyici iğne verdi.bir gün hastanede yattım.dr umun dediği hiç ayağa kalkmayacaksın sürekli istirahat.ama ben durumdan çok bunaldım.simdiye kadar düşük riskim yoktu şimdi oldu.32. Haftayı görsem şükredecem.dr a soruyorum dogum ne zaman olursa bebek yaşar diyorum Allah bilir diyo kafayı yicem
Peki size yolculuk için yürüyüş için bir şey dedi mi dr.bana 3 gün dinlen yürüyüş yap demişti 3 gün dinlendim yürüyüşe çıktım eve geldim tekrar lekelenme.nasil bir süreç izledin sen bir buçuk ay boyu?şu an suyumu bile annem veriyor paso yatıyorumGeçmiş olsun ayni yollardan geçtim hiç endişe etme. Moral yüksek tut daha iyi oluyor herşey. Ben neredeyse 1.5 aydir evde yatiyorum her hafta kasilma onleyici iğne yaptırıyorum yolunda gidiyor dikkat edince. İçini ferah tut
Benim rahim ağzına dikiş atildi 24. Haftada apar topar yoksa doğum oluyordu. Evde surekli yattim yürüyüş yasak kalbi yoran egzersiz yapamıyorum. Dışarı cikacaksam 100 mt yürüyüp 15 dk dinleniyorum kasilma olmasin diye. Hala da ayni şekilde devam. Ev içinde hareket daha rahat mesafeler kisa olduğu icin genelde yatarak yada ayaklarımı uzatarak takılıyorum.Peki size yolculuk için yürüyüş için bir şey dedi mi dr.bana 3 gün dinlen yürüyüş yap demişti 3 gün dinlendim yürüyüşe çıktım eve geldim tekrar lekelenme.nasil bir süreç izledin sen bir buçuk ay boyu?şu an suyumu bile annem veriyor paso yatıyorum
Inşaallah ben de bir buçuk ayı geçirebilirim erkenden doğmaz kızım.sizin kanama oldu mu sadece lekelenme mi vardı?Benim rahim ağzına dikiş atildi 24. Haftada apar topar yoksa doğum oluyordu. Evde surekli yattim yürüyüş yasak kalbi yoran egzersiz yapamıyorum. Dışarı cikacaksam 100 mt yürüyüp 15 dk dinleniyorum kasilma olmasin diye. Hala da ayni şekilde devam. Ev içinde hareket daha rahat mesafeler kisa olduğu icin genelde yatarak yada ayaklarımı uzatarak takılıyorum.
Bende lekelenme olmadi direkt doğum sancısı gibi agri cektim hemen doktoru aradım hızlı bi muayene ve müdahale ile onledi. Simdi içimi ferah tutuyorum. Ne kadar geç dogarsa o kadar iyi olacakInşaallah ben de bir buçuk ayı geçirebilirim erkenden doğmaz kızım.sizin kanama oldu mu sadece lekelenme mi vardı?
Aynen canım Allah yardımcımız olsunBende lekelenme olmadi direkt doğum sancısı gibi agri cektim hemen doktoru aradım hızlı bi muayene ve müdahale ile onledi. Simdi içimi ferah tutuyorum. Ne kadar geç dogarsa o kadar iyi olacak
Hayirlisiyla canım inşallah . 34 üzerine gecersem ciğer gelisimleri açısından çok iyi olacak . Göbeğim çok büyüdü baya zorlamaya başladım ağrılar vs artıyor her geçen gün . Ama onlar iyi olsun ben dayanirim diyorum canımMaşallah size canım. Çoğul gebeliklerde bu haftalar bile görülmeyebiliyor bazen. Durabildikleri kadar dursunlar en az 35 i görsünler inşallah:)
Ben her canım istediğinde yiyorum canım çokta pimpirikli olmamak lazım bence yaKızlar yaa normalde abur cubura düşkün değilimdir. Ama hamileliğimde ilk kez cips aldım bugün, canım istedi çok. Vicdan da yapıyorum yerken
Oyy minnoşlar :)Yok canım erken değil benimki 13 haftadan beri her kontrolde baş aşağı ilk başta doktor böyle durmayı seviyo dedi 28 haftamda yine baş aşağıdaydı artık yeri daraldığı için dönmiycek bu kötü bişey değil aslında normal doğum pozisyonundalar
Benim kullandığımda bu model inşallah hep güzel çıkar sonuçların yüksekte çıksa tedirgin olma ben 8. Haftamdan beri kullanıyorum insilün çok şükür bebeğimiz iyi onlar sağlıkla doğsunlar diye katlanıyoruz sonuçtaBizede bir tanıdık sayesinde hediye geldi bugün. Accu chek performa nano modeli.
İlk ölçümlerim iyi çıktı bakalım. Ama birazdan akşam yemeği yiyeceğim asıl onda belli olur diye düşünüyorum. İnşallah insüline gerek kalmaz
O kadar vicdan yapmana gerek yok benim de ara ara tek yediğim abur cubur cips heşeye dikkat edemeyiz sonuçtaKızlar yaa normalde abur cubura düşkün değilimdir. Ama hamileliğimde ilk kez cips aldım bugün, canım istedi çok. Vicdan da yapıyorum yerken
Geçmiş olsun çok düşünmemeye çalış o da etkiliyor bebişleri moralini yüksek tut herşey yolunda gider sağlıkla vaktinde alırsın inşallah bebeşini kucağınaKızlar meraba 29 haftalik gebeyim bir haftadır pembe ve kahverengi lekelenmem var.dr a gittim ciğer geliştirici ve düşük önleyici iğne verdi.bir gün hastanede yattım.dr umun dediği hiç ayağa kalkmayacaksın sürekli istirahat.ama ben durumdan çok bunaldım.simdiye kadar düşük riskim yoktu şimdi oldu.32. Haftayı görsem şükredecem.dr a soruyorum dogum ne zaman olursa bebek yaşar diyorum Allah bilir diyo kafayı yicem
Ben her canım istediğinde yiyorum canım çokta pimpirikli olmamak lazım bence ya
Vicdan yapma nedenim aslında tuzun bana tamamen yasak olması. Neyse canım bir günden bişey olmaz:)O kadar vicdan yapmana gerek yok benim de ara ara tek yediğim abur cubur cips heşeye dikkat edemeyiz sonuçta
Bende iyiyim çok şükür. Malum senin ikiz olunca aklıma geldin ikizler fazla durmuyor zaten diğer topiklerde ikizler doğuyor yavaştan senden de ses cikmayinca eyvah acaba mı dedimSağol canım benim iyiyim çok şükür . Erken doğum riskim yüksek . 34. İle 36. Hafta arası doğumum görünüyor . Sen nasılsın iyi misin ?
Sağol canım zaten eşim de tatile girecek o yapacak gibi görünüyor bi temzilikçi vardı gelen bıraktı tanıdığım kimsede yok başkaBenim kan ilacım da ondandı ben içemedim maalesef midem kaldırmadı. Hava değişikliğinden de olabilir. Burası iki gündür aşırı sıcak benim de gözlerim kayıyor gibi oluyor Allah göstwrmesin vertigo gibi dengemi sağlayamıyorum. Ev işini falan boşver azamisini yap ama halsizlikten beslenmeni aksatma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?