2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Amin canım sağlıcakla doğsun tek duam o
Tek dua etme bir sürü dua et annesi, zorlu süreçlerden geçiyorsun daha çabuk kabul olur duan. Doktorların söylediği hiç bir aksilik yaşanmasın inşallah. Miniğin zamanında sağlıklıca ve kolayca gelsin. Annesini üzmeyen uslu bir bebek olsun. Gelişimi iyi gitsin uzun, hayırlı,başarılarla dolu, mutlu geçen ömrü olsun

Bu arada kızlar dün 27+5 te gittim doktora kafası aşağıda poposu yukarıda dedi geçti bu pozisyon için erken değil mi acaba bu haftada
Yok canım erken değil benimki 13 haftadan beri her kontrolde baş aşağı ilk başta doktor böyle durmayı seviyo dedi 28 haftamda yine baş aşağıdaydı artık yeri daraldığı için dönmiycek bu kötü bişey değil aslında normal doğum pozisyonundalar

Amin canım benim aminnn Rabbim hepimize nasip etsin Allah kimseyi evlatla sınamasın.hayırlı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin..

Geçmiş olsun ayni yollardan geçtim hiç endişe etme. Moral yüksek tut daha iyi oluyor herşey. Ben neredeyse 1.5 aydir evde yatiyorum her hafta kasilma onleyici iğne yaptırıyorum yolunda gidiyor dikkat edince. İçini ferah tut

Peki size yolculuk için yürüyüş için bir şey dedi mi dr.bana 3 gün dinlen yürüyüş yap demişti 3 gün dinlendim yürüyüşe çıktım eve geldim tekrar lekelenme.nasil bir süreç izledin sen bir buçuk ay boyu?şu an suyumu bile annem veriyor paso yatıyorum

Benim rahim ağzına dikiş atildi 24. Haftada apar topar yoksa doğum oluyordu. Evde surekli yattim yürüyüş yasak kalbi yoran egzersiz yapamıyorum. Dışarı cikacaksam 100 mt yürüyüp 15 dk dinleniyorum kasilma olmasin diye. Hala da ayni şekilde devam. Ev içinde hareket daha rahat mesafeler kisa olduğu icin genelde yatarak yada ayaklarımı uzatarak takılıyorum.

Inşaallah ben de bir buçuk ayı geçirebilirim erkenden doğmaz kızım.sizin kanama oldu mu sadece lekelenme mi vardı?

Inşaallah ben de bir buçuk ayı geçirebilirim erkenden doğmaz kızım.sizin kanama oldu mu sadece lekelenme mi vardı?
Bende lekelenme olmadi direkt doğum sancısı gibi agri cektim hemen doktoru aradım hızlı bi muayene ve müdahale ile onledi. Simdi içimi ferah tutuyorum. Ne kadar geç dogarsa o kadar iyi olacak

Maşallah size canım. Çoğul gebeliklerde bu haftalar bile görülmeyebiliyor bazen. Durabildikleri kadar dursunlar en az 35 i görsünler inşallah:)
Hayirlisiyla canım inşallah . 34 üzerine gecersem ciğer gelisimleri açısından çok iyi olacak . Göbeğim çok büyüdü baya zorlamaya başladım ağrılar vs artıyor her geçen gün . Ama onlar iyi olsun ben dayanirim diyorum canım

Benim kullandığımda bu model inşallah hep güzel çıkar sonuçların yüksekte çıksa tedirgin olma ben 8. Haftamdan beri kullanıyorum insilün çok şükür bebeğimiz iyi onlar sağlıkla doğsunlar diye katlanıyoruz sonuçta

Geçmiş olsun çok düşünmemeye çalış o da etkiliyor bebişleri moralini yüksek tut herşey yolunda gider sağlıkla vaktinde alırsın inşallah bebeşini kucağına

Sağol canım benim iyiyim çok şükür . Erken doğum riskim yüksek . 34. İle 36. Hafta arası doğumum görünüyor . Sen nasılsın iyi misin ?
Bende iyiyim çok şükür. Malum senin ikiz olunca aklıma geldin ikizler fazla durmuyor zaten diğer topiklerde ikizler doğuyor yavaştan senden de ses cikmayinca eyvah acaba mı dedim iyi bari çok sevindim canım dursunlar biraz daha 2 kiloyu geçsinler en azından dikkat et kendine

Sağol canım zaten eşim de tatile girecek o yapacak gibi görünüyor bi temzilikçi vardı gelen bıraktı tanıdığım kimsede yok başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…