- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #29.001
Canim ben bu önden gitme geriden gelme olaylarina fazla takilma derim tabi doktor ters bi durum söylemediyse. Arkadasima da hamileligin basindan beri 2 hafta önden gidiyo iri bebek olcak 4ü gececek dedi doktoru. 42. Hafta dogum yapti ona ragmen 3500 dogdu. Yani bilgisayar ölcümleri sonucta 3 asagi 5yukari. Kilosunun önden gitmeai erken doguma bi isaret degil.Çok mutsuzummbebişim 1770 gr olmuş haftasından çok önde diyor dr beni çok endişelendirdi. Erken doğar felan (( ya geride olsa dert ilerde olsa dert ( minik olsa küçük kaldı diye zirlardim şimdi çok hızlı büyümüş diye (( of başka dr a gitsem mi acaba en başından beri tek dr gidiyorum başka dr görüşü de alsam mı napsam bilemedim. Bildiğim mutsuzum
Çok ayıp etmişler resmen oğlunu dışlıyorlAr birde şu şartlarda yani adam çalışmıyor neyle alsınlarCanım benim yerim de olsanız benim eltimde hamile göya kv alırız her şeyini diyor ama hareket yok ağızlarından kaçırdılar pijamalarından tut hastane çıkışlarına kadar onun almışlar bana yok birde bana dönüp kv sende alsana bunlardan dedi ben şok eltim tek tek gösterirkenalın şu parayı bile yok bir de benim eşim çalışmıyor ben çalışıyorum diye hiç ses yok ben de söylemem kendileri düşünmeleri lazım pahalı şeyler alamam bakıyorum en ucuzlarına işte
Bn hiç giymedim o sabahlığı ya zaten afakanlar basıyor olmasada olur yaniKızlar gecelik ve pijama takımı baktığınızda sabahlıklı olmasına dikkat ediyormusunuz, yani çok önemli mi? Bi türlü beğenmiyorum, beğendiğiminde sabahlığı olmuyor
kızlar nerhaba 29 haftalık olacağım doktorumla konustum gerçi ama bide size danışayım 30 haziran 3 temmuz arası kemer yada bodruma tatile gitcem dr.kendini iyi hissediyorsan gidebilirsin sakıncası yok dedi.Şuan için bi sıkıntı görünmüyo bende çok bunaldım iş yerinden falan gitmek istiyorum yani siz ne dersiniz?sıkıntı olur mu bu haftalar için tatil?
Gıcır gıcır nasıl ediyor kızSağol canım bir bakayım uygunmuş gerçekten. Kızımda kullanıyorum komili sma yenidoğanını değil. Alınabilir bence. Baby&me markasınınki gıcır gıcır ediyor elleyemiyorum onu huylandım aklıma gelince
O pijamanın resimdeki rengine de bayıldım göğüs rahat çıkarılır mı ondan eminsen süper, benim koca memeler biraz zorlar gibime geldi bilemedimKızlar gecelik takımını resimdekinin beyazını, pijama takımının da gül kurusu rengini seçtim. Nasıl sizce? Yeterli olur mu hastane için?
Ben olan 3/4bikini mi giyiyorum hala, illa tankini dersen lcw sitesinde hamile mayo yaz çıkıyor. Migros ta gördüm geçen mavi tankini 44beden aldım bi tane olsun diyeBir haftadır tatil için 2 parçalı hamile tankinilerinden arıyorum.. yok arkadaş yok.. 150-200den başlıyo pierre cardinde bonprixte... lcw defactoda stok kalmamış.. varsa bulduğunuz bildiğiniz bir yer bana da deyin....
28haftada çoğu dönmüş oluyormuş zaten canım, pozisyon değiştirmezse sevin bence normal Doğum yapacaksanBu arada kızlar dün 27+5 te gittim doktora kafası aşağıda poposu yukarıda dedi geçti bu pozisyon için erken değil mi acaba bu haftada
Baya yüksek gece bişryler yemediysen uyanıpSaglik ocagindaki sonucları almaya gittim açlık sekerim 126 cıkmış yüksek yarın gel tekrar edelim dedi çokmu yüksek kızlar ilk defa başıma geldi böyle bişey.
Yok be hiç hissetmiyorsun bn hiç hissetmedim ya dabenimki 30. Hafta ada döndü. Ağrı sancı oluyormuş dediler hiç bir şey hissetmedim.
Şeker mi wardı sen de biraz diyet yapıp durumu toparlayabilirsin bence üzülme, ne yedin bu kadar kız. Erken doğacak diye de bi kaide Yok sen bi dr a daha görünmelisin benceÇok mutsuzummbebişim 1770 gr olmuş haftasından çok önde diyor dr beni çok endişelendirdi. Erken doğar felan (( ya geride olsa dert ilerde olsa dert ( minik olsa küçük kaldı diye zirlardim şimdi çok hızlı büyümüş diye (( of başka dr a gitsem mi acaba en başından beri tek dr gidiyorum başka dr görüşü de alsam mı napsam bilemedim. Bildiğim mutsuzum
Canım bebekte ki anomali mi buna sebep olmuş? Sebebi ne? Üzülme ama 28.haftada bile doğan bebeklerin %90ı yaşatılabiliyormuş.Kızlar meraba 29 haftalik gebeyim bir haftadır pembe ve kahverengi lekelenmem var.dr a gittim ciğer geliştirici ve düşük önleyici iğne verdi.bir gün hastanede yattım.dr umun dediği hiç ayağa kalkmayacaksın sürekli istirahat.ama ben durumdan çok bunaldım.simdiye kadar düşük riskim yoktu şimdi oldu.32. Haftayı görsem şükredecem.dr a soruyorum dogum ne zaman olursa bebek yaşar diyorum Allah bilir diyo kafayı yicem
Duymuştum böyle olanı normal sanıyorum yinede dr una sorarsın canımKızlar göğsünden sıvı gelen var mı sol göğsümde avuç içi kadar ıslaklık olmuş bi şey olur mu ki
Benim de 29 haftalık çıkması gerekirken muayene günü 30+5 günlük cikti. Kilosunu net söyleyemem karnında ödem görünüyor dedi. Kendi doktorumu bekliyorum. Yerine bakan doktor böyle deyince ki 20 gün önce boyle birşey yoktu ama yine de önemli değil. Kan idrar baktılar tekrar normal. Renkli ultrasonda ne çıkacak bakalım. Karında ödem nedir nasıl oluştu 20 günde anlamadımÇok mutsuzummbebişim 1770 gr olmuş haftasından çok önde diyor dr beni çok endişelendirdi. Erken doğar felan (( ya geride olsa dert ilerde olsa dert ( minik olsa küçük kaldı diye zirlardim şimdi çok hızlı büyümüş diye (( of başka dr a gitsem mi acaba en başından beri tek dr gidiyorum başka dr görüşü de alsam mı napsam bilemedim. Bildiğim mutsuzum
Çok geçmiş olsun ins hepimiz için iyi ve güzel günler olsun. Ben çok kafaya taktım ya hu uyuyamiyorum netten dolaşıp bebis haftaları ve kilolarına bakıyorum bu da bi delilik :))))Benim de 29 haftalık çıkması gerekirken muayene günü 30+5 günlük cikti. Kilosunu net söyleyemem karnında ödem görünüyor dedi. Kendi doktorumu bekliyorum. Yerine bakan doktor böyle deyince ki 20 gün önce boyle birşey yoktu ama yine de önemli değil. Kan idrar baktılar tekrar normal. Renkli ultrasonda ne çıkacak bakalım. Karında ödem nedir nasıl oluştu 20 günde anlamadım
Bende iyiyim çok şükür. Malum senin ikiz olunca aklıma geldin ikizler fazla durmuyor zaten diğer topiklerde ikizler doğuyor yavaştan senden de ses cikmayinca eyvah acaba mı dedimiyi bari çok sevindim canım dursunlar biraz daha 2 kiloyu geçsinler en azından dikkat et kendine
Aminn canım benim görüşürüz yaz arada merakta bırakmaSağolasın düşünceli arkadaşım benim :) şimdilik iyi gidiyoruz . Ama biliyorsun işte ikiz riski :) Allah hepimizin yardımcısı olsungörüşürüz canım
Canımm geçmiş olsun dün haberlerde söyledi aklima sen geldin ama şehirden emin olamadimDün burda fena hortum oldu hasar alan evler war benim evin 3.katı su aldı cam tavan kenarından ve açık kalan bi camdan halılar ıslandı parkeler falan fena komşu ve eşimin halası geldi temizleyip kaldırdılar herşeyi sağolsunkar dolu da yağdı neyseki arabaya zarar verecek büyüklükte değil di bu günde hep yağmur güneş arası git gel yaşadıkyarın arkadasım geliyor 2010 Mart anaları kankalarımdan kızıyla 3/4gün bende inşallah açar hava da tatilin tadını çıkarırlar benim oğlan da bi tepişme içinde bu gece baya hareketli herkesi öpüyorum iyi geceler
Vitamin hapı kullanmıyorum ben gerçi.. menemenle birkaç gündür idare edebildim tam yiyemesemde umarım bebiş alıyordurDoğuma kadar bulantı yaşayanlar var diye okudum benim 14 te bitti çok şükür vitaminsiz kaldıysanız da bulantı olabilir vitamin hapı bana çok iyi gelmişti yumurtayı da her gün yerim seviyorum ben kek börek poğaça falan yapınca içine 1-2 tane kırın veya çorbaya terbiye olarak yoğurt yumurta sosu yapın haşlanmış yumurta kokar degisik omletler deneyin
Aynen canım bende öyle haşlama yumurta görmeye kokusuna tahammülüm Yok ne yediysem çıkartıyorum görünce zar zor yemek için zorluyorum kendimi bende Buara Menemenle falan ama inşallah alıyordur bebiş..Bennn bu haftanın başından beri sabahları bulantım oluyor kahvaltımı zor yapıyorumyumurtayı da bebekten önce de hiç yemezdim şimdi çok az tüketebiliyorum haşlama olarak hele hiç yiyemiyorum
Haha aynıyız yastık kaç çeşit ev işi desen Yok oğlan benim kendi halinde diyor bana ilgi yok ne olacak böyle bilmem
akşam bende yedimKızlar yaa normalde abur cubura düşkün değilimdir. Ama hamileliğimde ilk kez cips aldım bugün, canım istedi çok. Vicdan da yapıyorum yerken
Ben cips ilk zamanlarda yiyordum ama şimdi canım çekince yerine Mısır patlatıp yiyorum bilmiyorum onun zararı varmıdır :/ Buara bnmde inanılmaz canım çekiyor abur cubur bazen bir paket bisküviyi bitiriyorum çikolata dondurma aman Allahım hele birde burda dikkat edenleri görünce fena stres oluyorumakşam bende yedimyegenlerim alms onlardan tırtıkladım
Çok tatlılar ama ya... güle güle taksin kizin annesi..
bn canım ne isterse yiyorum sadece şekerden dolayı serbetli tatlılaırı azalttım gerisi aynı devam ediyorum zaten bizim psikolojimiz farklı bence gözüm baska bişey görmüyo bnm kafaya taktıgımda yemeden rahat yok yaniBen cips ilk zamanlarda yiyordum ama şimdi canım çekince yerine Mısır patlatıp yiyorum bilmiyorum onun zararı varmıdır :/ Buara bnmde inanılmaz canım çekiyor abur cubur bazen bir paket bisküviyi bitiriyorum çikolata dondurma aman Allahım hele birde burda dikkat edenleri görünce fena stres oluyorum(
Gidemiyorum canım rapor aldım annemde yaşıyorum o bakıyorGeçmiş olsun canım işe nasıl gidiyorsun bu halinle göz nezlesi 2-3 güne geçiyor benim bildiğim. Allah şifa versin
Çok mutsuzummbebişim 1770 gr olmuş haftasından çok önde diyor dr beni çok endişelendirdi. Erken doğar felan (( ya geride olsa dert ilerde olsa dert ( minik olsa küçük kaldı diye zirlardim şimdi çok hızlı büyümüş diye (( of başka dr a gitsem mi acaba en başından beri tek dr gidiyorum başka dr görüşü de alsam mı napsam bilemedim. Bildiğim mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?