2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim ben bu önden gitme geriden gelme olaylarina fazla takilma derim tabi doktor ters bi durum söylemediyse. Arkadasima da hamileligin basindan beri 2 hafta önden gidiyo iri bebek olcak 4ü gececek dedi doktoru. 42. Hafta dogum yapti ona ragmen 3500 dogdu. Yani bilgisayar ölcümleri sonucta 3 asagi 5yukari. Kilosunun önden gitmeai erken doguma bi isaret degil.

Çok ayıp etmişler resmen oğlunu dışlıyorlAr birde şu şartlarda yani adam çalışmıyor neyle alsınlar eşin umarım haksızlığın farkındadır önemli olan o. Pahalı alıp ne oluyırki yazık çok çabuk büyüyorlar bncede ucuz al gitsin büyüdüğünde istediğin gibi alma şansın olur inşallah
Kızlar gecelik ve pijama takımı baktığınızda sabahlıklı olmasına dikkat ediyormusunuz, yani çok önemli mi? Bi türlü beğenmiyorum, beğendiğiminde sabahlığı olmuyor
Bn hiç giymedim o sabahlığı ya zaten afakanlar basıyor olmasada olur yani

Bu haftada evham yok benim dr 36ya kadar seyahat edebilirsin dedi ki ben demesemde sen rahat bilinçli bi annesin sen rahatsan sorun yok dedi iyi tatiller bnde 32,33. Haftalar gibi antalya ya da Fethiye yapacağım
Gıcır gıcır nasıl ediyor kız
Kızlar gecelik takımını resimdekinin beyazını, pijama takımının da gül kurusu rengini seçtim. Nasıl sizce? Yeterli olur mu hastane için?
O pijamanın resimdeki rengine de bayıldım göğüs rahat çıkarılır mı ondan eminsen süper, benim koca memeler biraz zorlar gibime geldi bilemedim
Ben olan 3/4bikini mi giyiyorum hala, illa tankini dersen lcw sitesinde hamile mayo yaz çıkıyor. Migros ta gördüm geçen mavi tankini 44beden aldım bi tane olsun diye
Bu arada kızlar dün 27+5 te gittim doktora kafası aşağıda poposu yukarıda dedi geçti bu pozisyon için erken değil mi acaba bu haftada
28haftada çoğu dönmüş oluyormuş zaten canım, pozisyon değiştirmezse sevin bence normal Doğum yapacaksan ben 27+0 gittim baş yukarıdaydı

Saglik ocagindaki sonucları almaya gittim açlık sekerim 126 cıkmış yüksek yarın gel tekrar edelim dedi çokmu yüksek kızlar ilk defa başıma geldi böyle bişey.
Baya yüksek gece bişryler yemediysen uyanıp
benimki 30. Hafta ada döndü. Ağrı sancı oluyormuş dediler hiç bir şey hissetmedim.
Yok be hiç hissetmiyorsun bn hiç hissetmedim ya da
Şeker mi wardı sen de biraz diyet yapıp durumu toparlayabilirsin bence üzülme, ne yedin bu kadar kız. Erken doğacak diye de bi kaide Yok sen bi dr a daha görünmelisin bence

Canım bebekte ki anomali mi buna sebep olmuş? Sebebi ne? Üzülme ama 28.haftada bile doğan bebeklerin %90ı yaşatılabiliyormuş.

Dün burda fena hortum oldu hasar alan evler war benim evin 3.katı su aldı cam tavan kenarından ve açık kalan bi camdan halılar ıslandı parkeler falan fena komşu ve eşimin halası geldi temizleyip kaldırdılar herşeyi sağolsunkar dolu da yağdı neyseki arabaya zarar verecek büyüklükte değil di bu günde hep yağmur güneş arası git gel yaşadık yarın arkadasım geliyor 2010 Mart anaları kankalarımdan kızıyla 3/4gün bende inşallah açar hava da tatilin tadını çıkarırlar benim oğlan da bi tepişme içinde bu gece baya hareketli herkesi öpüyorum iyi geceler

Yarın için başka bi doktordan randevu aldım bakalım o ne diyecek çok içim karardı, mutsuzum. Yorumlariniz ve desteğiniz için teşekkür ederim koca göbisimden koca bi bebiş gelecek onu anladım da sağlıkla ve zamanında gelsin başka bi istediğim yok. Benim şeker problemim cıktı ınsüline başladım o yüzden doktor bu kadar baskı yapıyor bana haksız da değil. Ama gerçekten dikkat etmeye çalışıyorum ne yapıyım sadece su mu içiyim? Hiç mi bisi yemiyim:))))
Yarından itibaren dometes salatalık dostumdur her türlü karbonhidrata düşmanım
Allah kimseye dermansız dert vermesin demekten başka birşey diyemiyorum. Yarın ola hayrola:)
MilenaNikoleyeva çalışır raporu alsak da fiilen görevde olmadığımız için ekleme yapılmıyormuş bana idare böyle söyledi ve netten de bulmuştum açık madde var. O yüzden çalışır alsam da bisi degismicek diye düşünüyorum ama henüz tam bir karar vermedim. Ilçe sana neden öyle dedi ki? Sonuçta bu uygulama her yerde aynı olmak zorunda ???

Benim de 29 haftalık çıkması gerekirken muayene günü 30+5 günlük cikti. Kilosunu net söyleyemem karnında ödem görünüyor dedi. Kendi doktorumu bekliyorum. Yerine bakan doktor böyle deyince ki 20 gün önce boyle birşey yoktu ama yine de önemli değil. Kan idrar baktılar tekrar normal. Renkli ultrasonda ne çıkacak bakalım. Karında ödem nedir nasıl oluştu 20 günde anlamadım

Çok geçmiş olsun ins hepimiz için iyi ve güzel günler olsun. Ben çok kafaya taktım ya hu uyuyamiyorum netten dolaşıp bebis haftaları ve kilolarına bakıyorum bu da bi delilik :))))

Sağolasın düşünceli arkadaşım benim :) şimdilik iyi gidiyoruz . Ama biliyorsun işte ikiz riski :) Allah hepimizin yardımcısı olsun görüşürüz canım

adacinar canım bence sorun yoktur eşimin kuzenleride hep 4,5 5 kilo doğmuş geçenlerde bir kadınla tanıştım hastanede çocuklarım hep iri doğuyor şeker olmadığı halde dedi. Kilolu olması erken doğacağı anlamına gelmiyor.

Canımm geçmiş olsun dün haberlerde söyledi aklima sen geldin ama şehirden emin olamadim iyi bari kuzum ucuz atlatmssınız

İş güç yok Cocuklar da uyuyor neden 7 de kalkarım ki sonra da gün bitmiyor ..zaten gün içinde asla uyuyamam bir daha puff..

Vitamin hapı kullanmıyorum ben gerçi.. menemenle birkaç gündür idare edebildim tam yiyemesemde umarım bebiş alıyordur

Bennn bu haftanın başından beri sabahları bulantım oluyor kahvaltımı zor yapıyorum yumurtayı da bebekten önce de hiç yemezdim şimdi çok az tüketebiliyorum haşlama olarak hele hiç yiyemiyorum
Aynen canım bende öyle haşlama yumurta görmeye kokusuna tahammülüm Yok ne yediysem çıkartıyorum görünce zar zor yemek için zorluyorum kendimi bende Buara Menemenle falan ama inşallah alıyordur bebiş..

Haha aynıyız yastık kaç çeşit ev işi desen Yok oğlan benim kendi halinde diyor bana ilgi yok ne olacak böyle bilmem
Kızlar yaa normalde abur cubura düşkün değilimdir. Ama hamileliğimde ilk kez cips aldım bugün, canım istedi çok. Vicdan da yapıyorum yerken
akşam bende yedim yegenlerim alms onlardan tırtıkladım

akşam bende yedim yegenlerim alms onlardan tırtıkladım
Ben cips ilk zamanlarda yiyordum ama şimdi canım çekince yerine Mısır patlatıp yiyorum bilmiyorum onun zararı varmıdır :/ Buara bnmde inanılmaz canım çekiyor abur cubur bazen bir paket bisküviyi bitiriyorum çikolata dondurma aman Allahım hele birde burda dikkat edenleri görünce fena stres oluyorum (

bn canım ne isterse yiyorum sadece şekerden dolayı serbetli tatlılaırı azalttım gerisi aynı devam ediyorum zaten bizim psikolojimiz farklı bence gözüm baska bişey görmüyo bnm kafaya taktıgımda yemeden rahat yok yani

Geçmiş olsun canım işe nasıl gidiyorsun bu halinle göz nezlesi 2-3 güne geçiyor benim bildiğim. Allah şifa versin
Gidemiyorum canım rapor aldım annemde yaşıyorum o bakıyor hamile oldum olalı bu kaçıncı hastalık kaçıncı rapor. Benim annemde hamileyken bu kadar hasta olmuş normal doğum yaparken eş düşmemiş yapışmış baya kan kaybetmiş falan bende korktum bu durumdan

çok sıkıntı etme canım benimde 10 gün önden gidiyor doktorum erken doğum sezeryan falan demedi ayrıca son haftalarda büyüme yavaşladığı için genelde haftası ile dengeleniyor diye biliyorum. ayrıca doktorun söylediğinden genelde 100-200 gr küçük doğuyor minnoşşlar panik yapma bence başka bir doktora da görün için rahat etsin inşallah hiç sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…