2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Stresten canım benim de hastanede 14/9 çıkıyor evde 12 bile olmuyor. Dinlenmek de iyi gelir. Şimdi nasıl oldun?

Günaydın kızlar..Çok fazla akıntısı olan var mı ? Sebebini öğrenen ..pazartesi gideceğim doktora ama bu akıntı benimtedirgin ediyor

Herkese selam
Kontrolden çıktım 28+4te kilosu 1220 gram boyu 38cm çıktı doktor iyi dedi. Son 1 ayda 1 kilo almıştım 85 kilo çıktım ama o 1 kiloyu da almamam lazımmış zaten bebek en son 700 gramdı aslında 500ünü bebek almış yani.niye laf etti anlamadım

Stresten canım benim de hastanede 14/9 çıkıyor evde 12 bile olmuyor. Dinlenmek de iyi gelir. Şimdi nasıl oldun?
Galiba cnm stres etkiledi bir de börek yedim peynirli tuzluydu, sıfır tuzdan sonra birden tuz alınca etkiledi galiba. İyiyim şimdi. Benim küçük tansiyon iyi en yüksek bir kere 8 çıktı hep 7-6 çıkıyor. Büyüğü ilk kez 14 çıktı. Büyük de 12/13 civarı hep. Sanırım küçük tansiyon yüksek çıktığında riskliymiş

Günaydın kizlarr 3 4 gündür bebeğimin hareketlerini cok azaldı benim gibi olan var mı korkuyorum

Günaydın kizlarr 3 4 gündür bebeğimin hareketlerini cok azaldı benim gibi olan var mı korkuyorum
Bende aynı durumdayım canım dün gece hiç uyumadım açtım göbeğimi izledim sabaha kadar moralim bozuldu iyice ..biran önce pazartesi gelse gitsem doktora diyorum

Bende aynı durumdayım canım dün gece hiç uyumadım açtım göbeğimi izledim sabaha kadar moralim bozuldu iyice ..biran önce pazartesi gelse gitsem doktora diyorum
Niye böyle oldu anlamadım canım 1 aksma hastanede yattım çıktım bi sıkıntı yoktu yine sessizlesti çok üzülüyorum artık

ayda bir kilo almaya bile laf ediliyosa pes :)

Niye böyle oldu anlamadım canım 1 aksma hastanede yattım çıktım bi sıkıntı yoktu yine sessizlesti çok üzülüyorum artık
Bende hiç anlam veremiyorum canım yerimi daraldı diye kendimi avutuyorum ama daha çok küçük umarım biran önce hareketlenirler bebişler artık bende çok üzülüyorum ..akıntım falan çok fazla acaba suyu mu suyumu azalıyor falan diye bir sürü senaryo var kafamda umarım bir sorun yoktur

Kızlar gunaydin bebek bezi eksiğimiz kaldı sadece. Hangisini tercih etmeliyim her yönden sizler hangisini kullanıyorsunuz tecrübeli olan anneler ne önerir

Benim suyum fazla canım erken doğum riski olabilir ilerleyen dönemde dedi doktor 1 hafta çok üzülüp ağladım ondan mı böyle oldu bilemedim ama 1 hafta önceye kadar yerind duramiyordu canım yanıyordu ghatta ama şimdi hiç tık yok gün boyunca uyuyo aksma bir iki teknik küçük küçük o kadar

Kızlar gunaydin bebek bezi eksiğimiz kaldı sadece. Hangisini tercih etmeliyim her yönden sizler hangisini kullanıyorsunuz tecrübeli olan anneler ne önerir
Canım ilk aylar prima premium care kullandım ben sıvı kakayı sanki en iyi o emiyor. 4. Aydan sonra sürekli değiştirdim şimdi molfix kullanıyorum kızımda.

Evet muhtemelen tuz da etkilemiştir ben de tamamen kestim tuzu. Bana da günde 3 kez tansiyonunu ölç 15olursa acilen gel dedi. Benim küçük hep 60-70civarı bunu duyduğuma sevindim :)

Ben ilk prima premium care kullanmıştım 3ay kadar sonra normal primaya geçtim. Hiç pişik olmadı ama yeni doğanların kakası cıvık olduğundan mıdır sızdırıyordu hep zıbın yıkardım elimde. Komili mi alsam bu sefer diyorum ben de merak ediyorum bakalım tecrübeli annelerden ne öneriler gelecek

Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor? Bebek için alışveriş çok zevkli Rabbim herkese yaşatsın sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah ben aldıklarımı ve alacaklarımı liste yaptım size de göndereyim aklınıza gelmeyen birşey olursa hatırlamış olursunuz benimde unuttuğum birşeyler varsa hatırlatın istedim

Eklentiler

• CE01B649-01C9-47A7-9A22-78E5CA34763F.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 116
  • B69F787E-3837-431D-9B6D-99749E60EC7C.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 107
Evet muhtemelen tuz da etkilemiştir ben de tamamen kestim tuzu. Bana da günde 3 kez tansiyonunu ölç 15olursa acilen gel dedi. Benim küçük hep 60-70civarı bunu duyduğuma sevindim :)
Benimde küçük tansiyon hep düşük. Bugün yine ölçtürdüm 12/7 çıktı hamur işine tuza dikkat etmek lazım:)

Kızlar ya sınavda bir fena oldumki saat 8 de kahvaltı yaptım 12 ye doğru beni bir ter bastı bayılacak gibi oldum şekerim düştü galiba yarın şeker götürücem yanımda alırlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…