2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar hastada olsam annemle çarşıya çıktık bana üç adet hamile üstü ve bir tane bol kapri aldık hepsini lcw dan aldık çok beğendim hepsini annem ödedi sağolsun. Bebişide o kadar çok şey aldıki bir zıbın takımı aldık çok güzeldi ceket aldık 6-9 aylık, sonra e bebekte 5 al 4 öde zıbın alt falan kampanyasından baya zıbın yelek alt aldık, alt açma yatağı gibi bişi aldık, 40 lı baby me nin alt açma örtüsü indirimdeydi ondan aldık, 10lu ağız silme bezi aldık pamuktan, bide 120x120 pembe yıldızlı müslin örtü aldık, çorap takımı aldık. Şükür hiç bişi kalmadı artık sadece depend külot bez alıcam

Yemekten sonra hafif bir baş ağrım oldu, acile gittik tansiyonuma baktırmaya 14/7 çıktı. Acildeki doktor ve hemşire riskli diyebileceğimiz derecede yüksek değil dedi. İlk kez bu kadar yüksek çıktı. Gitmeden önce de biraz stres yaptım acaba yüksek mi diye, hamur işi de yedim bu akşam bunlar mı etkiledi acaba limonlu su içiyorum şimdi

Merhaba hoşgeldin aynıymışız senle :) benimde kızım olucak inşallah hayırlı zamanda doğum yaparız

Hosbuldum :) Aaa gunumuz ayniymis :)
Umarim zamaninda kolay ve hayirli bi dogumla kavusuruz kizlarimiza :)
Allah evladini korusin size bagislasin :)

Herkese merhaba
Bende sizleri uzaktan takip eden bir eylül annesiyim insallah
Sizlere bir sorum olacaktı
Bebeğimin kıyafetleri için roxy sabun tozu aldı ama elde yıkama içinmiş bn bunu makinede kullansam makineme veya camasirlara bir zararsız olur mu?

Hehehe :) bende de oluyor. Bebegin ayaklarını hissediyormuşum vurdukça orada:) idrar kesesine baskı yapıyor yer değiştirdikçe

Cok rahat kullanirsin cunku bandaj kismin uzerine cikiyor hic zarari olmuyor.. varligi yoklugu bir en buyuk kurtaricimdir kendileri

canım şimdi arastırdım da kimisi hasta bezi diyo kimisi lohusa pedi diyo dependler sezeryanda pek kullanılmıyoms sanırım öyle okudum ama bilemedim
Aksine arkadas cevremde cogu ben de dahil sezaryen oldu ve kullandik hicbirimiz pedle ugrasmadik.. sezaryen yeriniz kasiga yakin depend ise gobege yakin noktaya kadar cikiyor boylece birbirine degme kesme durumu olmuyor.

Küçük bi valiz candır abart ne olacak en fazla senle geri eve gelecek. Bende kabin boy bi Waliz yapacağım doluyor illaki..

Bugün buradaki devlet hastanesine gittim acil bişey olursa dr u göreyim diye, yetersiz hehh diye karşılık veren bi kadındı yeni dr du belli.. Doğumda yaptırıyormuş orda (allah korusun dedim içimden) neyse işte bebişi gördüm bu sayede kafa yuksrda hala elleri yüzünde uyuyordu:) 1180ölçtü buda kilosunu, kan ve idrar da werdim beklemedim sonuçları ptesi artık arkadasım geldi yoğun bi gündü şimdi uyuyorum hemen iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…