- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #29.081
Yeni farkettim canım sağol. Ama bu yenieoğen eğil sanırım.#MinikPiranha canım dün link attım ama görmedin sanırım.tekrar atıyorum.
https://www.e-bebek.com/komili-bebe-islak-mendil-5x60-adet-p-kml-1172-nc/
Yakın olmanın avantajı:) benim normalde 9 saatlik mesafede dinlene dinlene gitsek 12 saati bulurdu herhalde. Sağlık olsun napalım :)Bende korka korka geldim. 1 saatlik yolu 2.5 saatte dinlene dinlene geldik canım. Çok şükür bir sıkıntı olmadı.
Eşimle ben ortak kullanırız diye beraber beğendik. Geldik hemen taktı sırtına beğendi o da :)
Ne güzel kıymetini bilin allah kapısını açık etsin . Annemin göremeyeceği tek torun benim minik olacak..Selam kızlar. Anneme geldim çok mutluyum burda :) gelen giden vakit çok güzel geçiyor.
Alışverişlere başladık çok şükür
Çanta aldım bugün elime ulaştı çok kullanışlı tavsiye ederim.
Evet canım çok şükür ama yolları çok kötü zor geldik. Sağlık olsun doğunca bebişle gidersinizYakın olmanın avantajı:) benim normalde 9 saatlik mesafede dinlene dinlene gitsek 12 saati bulurdu herhalde. Sağlık olsun napalım :)
Ne güzel kıymetini bilin allah kapısını açık etsin . Annemin göremeyeceği tek torun benim minik olacak..
Benin annecigimin de en büyük arzusu benim cocugumu görebilmekti ama kismet olmadi...Ne güzel kıymetini bilin allah kapısını açık etsin . Annemin göremeyeceği tek torun benim minik olacak..
Yani komilide yenidoğan var mı bilemiyorum ama sadece saf su ve pamuk diyor açıklamasında.alkol,paraben ve kimyasal içermez diyor aynı mantık bence.tabi yine de sen bilirsin canım.Yeni farkettim canım sağol. Ama bu yenieoğen eğil sanırım.
Kızlar merhaba doğum sonrası kullanıcağınız bezleri konuşmuşsunuz bende dependin aldım sezeryan doğum istiyorum.Sezeryanla doğumda kullanamam mı sezeryanla doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra ne kullandınız acaba
Bebek bakım ürünü olarak ne kullanacaksınız?Mustela ve biodermanın yeni doğan seti var?Karar veremedim?
Kızlar özellikle tecrübeli anneler doğuma normalbi çantayamı koyacaksınız bebek ve kendi eşyalarınızı yoksa valizemi koymayı düşünüyosunuz ben valize koymayı düşünüyorum Ama abartma diyenler oldu etrafımda içi dolmazmıki valizin kabin boy küçük valizden bahsediyorum kafam çok karışık ona göre çanta alıcamda
Canım ben valiz aldım orta boy çekçekli , kendimin ve bebişin kıyafetlerini ve hastanede lazım olacak her şeyi ayarladım oraya koydum çok rahat oldu böyleKızlar özellikle tecrübeli anneler doğuma normalbi çantayamı koyacaksınız bebek ve kendi eşyalarınızı yoksa valizemi koymayı düşünüyosunuz ben valize koymayı düşünüyorum Ama abartma diyenler oldu etrafımda içi dolmazmıki valizin kabin boy küçük valizden bahsediyorum kafam çok karışık ona göre çanta alıcamda
Ataşehirde eren hastanesi var. Yenidoğan yoğunbakımı olması sebebiyle orayo tercih edeceğim ben. Sen de araştır bi cnmMerhabalar sevgili anneler, doğum planları artık başladı, yolun başında ne kadar uzun hiç bitmeyecek gibiydi özellikle bulantılı dönemlerde , benim yaşadığım problemlerden dolayı şu ana kadar sabit bir doktorum olamadı, çünkü rutin kontrollerden ziyade sürekli farklı perinatologlar ve genetik bölümü ile randevularımı sürdürdüm, önümüzdeki hafta Çapa da heyete görüneceğim, inşallah sağlıka bebeğime kavuşmayı ümit ediyorum, heyette konuşulur mu bilmiyorum ama ben bebeğimi normal doğum ile dünyaya getirmek istiyorum, ancak bebeğimde kemik problemi olduğu tahmin ediliyor, bu durumda sezeryan da düşünebilir, özel sağlık sigortam gebelik ile ilgili müdehaleleri karşılamıyor, Istanbul Anadolu Yakasında SGK geçen, yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan bir doğum hastanesi arıyorum, doğum fiyatları hakkında da pek fikrim yok, Anadolu yakasında güncel doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı? Acıbadem grubu hariç çünkü fiyatları çok yüksek benim için
Canım hiç olur mu öyle şey Allah sağlık versin bak bizim duamızı aldı bari o daEvet canım çok şükür ama yolları çok kötü zor geldik. Sağlık olsun doğunca bebişle gidersiniz
Canım benim seni biraz olsun üzdüysem özür dilerim. 6 ayda ilk defa gelince çok mutlu oldum paylaşmak istedim.
Hapsururken afedersiniz ama altina kaciran var mi :)[/QUOTE
Yok hiç olmadı bende
Benim de aynen öyle bir durum oluyor bebek büyüdüğü için diyorlar hep bilemedim kiArkadaşlar bu aralar çok sık oluyor nasıl anlatsam vajinama sanki alttan vuruyorlar gibi Bi durum oluyor.O anda idrarımı tutamıyorum gibi de oluyor.Sanki vajinamdan Bi şey boşalacak gibi oluyor.Anlatamadım???Garip Bi durum?Anlayamadım????Her geçen gün Bi şey çıkıyor
Ben el valizi varya ona koyacağım spora giderken kullandigim bisey yaniKızlar özellikle tecrübeli anneler doğuma normalbi çantayamı koyacaksınız bebek ve kendi eşyalarınızı yoksa valizemi koymayı düşünüyosunuz ben valize koymayı düşünüyorum Ama abartma diyenler oldu etrafımda içi dolmazmıki valizin kabin boy küçük valizden bahsediyorum kafam çok karışık ona göre çanta alıcamda
Hadi ya kısmet ölüm çok zorBenin annecigimin de en büyük arzusu benim cocugumu görebilmekti ama kismet olmadi...
OoooooHapsururken afedersiniz ama altina kaciran var mi :)
Anlayışsızlar olabilecek birşey unutulabilir makinenin çalışması ama hemen kalp kırsın bu eşlereşimle tartıştık..
eve gitmiş yemek için hiç temiz tabak yok diye söylendi akşam makinayı calıştırmayı unutmusum dedim
hiç huyu değildir ama söylendi baya bi uyusukluk yapma fln diye
cok kırıldım yaben nelerle ugrasıyorum onun yaptıgına bak
akşam kendi ekmegini kendin al yemegede bekleme beni dedi bende gitmicem eve dısarda yicem
Bende annemdeyim bir kaç gündür çok büyük rahatlık yemek çay herşey hazır :)Selam kızlar. Anneme geldim çok mutluyum burda :) gelen giden vakit çok güzel geçiyor.
Alışverişlere başladık çok şükür
Çanta aldım bugün elime ulaştı çok kullanışlı tavsiye ederim.
Canım ben eşimin spor çantası var el valizi çantası gibi bişi ona koyup götürücem bir arkadaşım valize koymuş hiç biride kullanılmadı çok şey koymuşum dedi ondan valiz götürmeyecemKızlar özellikle tecrübeli anneler doğuma normalbi çantayamı koyacaksınız bebek ve kendi eşyalarınızı yoksa valizemi koymayı düşünüyosunuz ben valize koymayı düşünüyorum Ama abartma diyenler oldu etrafımda içi dolmazmıki valizin kabin boy küçük valizden bahsediyorum kafam çok karışık ona göre çanta alıcamda
Canım benim arkadaşımında bebişinin boynuna dolanmıştı kordon 39. Haftada sezeryan oldu bişide olmadı şükürKızlar selam.. Bugün kontrolümüz vardı. 1550 gr, 40 cm olmuş herşey yolunda dedı ama kordonunu 3 kere boynuna dolamışOlabılır, önemli değil dedı ama canım sıkıldı. İlk bebeklerinizde hiç böyle birşey yaşamışmıydız. Çok hareketli ondan mı acaba bilemedim. Kramplarada magnezyum başlayacağız falan filan... Canım sıkıldı yaa...
Ben normal uzun ped kullandım. Oyle abartı bır kanamam olmadı.
İlk oğlumda sebamed kullandım. Fıyat olarak bir tık daha iyi. Yağ kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmem. Ciltlerine ağır geliyor.
Minik bir valiz hazırlayacağım. Sırt çantasınada sığmaz çünkü götürceklerimiz. Bes katta pijama, tulum koymak anlamsız tabi. Ama yide de yok hastane çıkışı, bırer kat yedek, gecelik, orkid derken küçük bir valizi doldurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?