2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yakın olmanın avantajı:) benim normalde 9 saatlik mesafede dinlene dinlene gitsek 12 saati bulurdu herhalde. Sağlık olsun napalım :)

Ne güzel kıymetini bilin allah kapısını açık etsin . Annemin göremeyeceği tek torun benim minik olacak..

Yakın olmanın avantajı:) benim normalde 9 saatlik mesafede dinlene dinlene gitsek 12 saati bulurdu herhalde. Sağlık olsun napalım :)
Evet canım çok şükür ama yolları çok kötü zor geldik. Sağlık olsun doğunca bebişle gidersiniz

Ne güzel kıymetini bilin allah kapısını açık etsin . Annemin göremeyeceği tek torun benim minik olacak..

Canım benim seni biraz olsun üzdüysem özür dilerim. 6 ayda ilk defa gelince çok mutlu oldum paylaşmak istedim.

Kızlar özellikle tecrübeli anneler doğuma normalbi çantayamı koyacaksınız bebek ve kendi eşyalarınızı yoksa valizemi koymayı düşünüyosunuz ben valize koymayı düşünüyorum Ama abartma diyenler oldu etrafımda içi dolmazmıki valizin kabin boy küçük valizden bahsediyorum kafam çok karışık ona göre çanta alıcamda

Arkadaşlar bu aralar çok sık oluyor nasıl anlatsam vajinama sanki alttan vuruyorlar gibi Bi durum oluyor.O anda idrarımı tutamıyorum gibi de oluyor.Sanki vajinamdan Bi şey boşalacak gibi oluyor.Anlatamadım???Garip Bi durum?Anlayamadım????Her geçen gün Bi şey çıkıyor

Kızlar selam.. Bugün kontrolümüz vardı. 1550 gr, 40 cm olmuş herşey yolunda dedı ama kordonunu 3 kere boynuna dolamış Olabılır, önemli değil dedı ama canım sıkıldı. İlk bebeklerinizde hiç böyle birşey yaşamışmıydız. Çok hareketli ondan mı acaba bilemedim. Kramplarada magnezyum başlayacağız falan filan... Canım sıkıldı yaa...

Ben normal uzun ped kullandım. Oyle abartı bır kanamam olmadı.

Bebek bakım ürünü olarak ne kullanacaksınız?Mustela ve biodermanın yeni doğan seti var?Karar veremedim?

İlk oğlumda sebamed kullandım. Fıyat olarak bir tık daha iyi. Yağ kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmem. Ciltlerine ağır geliyor.

Minik bir valiz hazırlayacağım. Sırt çantasınada sığmaz çünkü götürceklerimiz. Bes katta pijama, tulum koymak anlamsız tabi. Ama yide de yok hastane çıkışı, bırer kat yedek, gecelik, orkid derken küçük bir valizi doldurur.

Canım ben valiz aldım orta boy çekçekli , kendimin ve bebişin kıyafetlerini ve hastanede lazım olacak her şeyi ayarladım oraya koydum çok rahat oldu böyle

Selam kızlar. Malum sezon açıldı, 7 aylık halimle ordan oraya koşturuyorum, akşam eve zor atıyorum kendimi. Evde sıkılan varsa kendini benim yerime koysun bu sıcakta... 56 sayfa olmuş girip okuyamamışım tek tek anca okudum. Bir kaç ay önce can boğazdan gelir diye yiyorduk, şimdi hepimizde şeker çıkmış, bize müstahak diyorum valla ben herşeyimi tamamladım, doğum kursuma gittim, pilates topumu aldım üstünde zıplaya zıplaya doğumumu bekliyorum artık. Son 1 buçuk ayım, 15 ağustosta izne ayrılmayı düşünüyorum, doktorum da zaten nenemolluk yapma evde oturup ne yapıcan diyo. Öyle cidden alışmamış yerde don durmazmış, yoğun moğun, yoruluyorum ama en azından kafam meşgul.

Ataşehirde eren hastanesi var. Yenidoğan yoğunbakımı olması sebebiyle orayo tercih edeceğim ben. Sen de araştır bi cnm

Canım hiç olur mu öyle şey Allah sağlık versin bak bizim duamızı aldı bari o da

Benim de aynen öyle bir durum oluyor bebek büyüdüğü için diyorlar hep bilemedim ki

Ben el valizi varya ona koyacağım spora giderken kullandigim bisey yani
Ama kabin boy valiz de zaten küçük yani olabilir tabi.
Daha büyük götüren var inan

Anlayışsızlar olabilecek birşey unutulabilir makinenin çalışması ama hemen kalp kırsın bu eşler

Bende annemdeyim bir kaç gündür çok büyük rahatlık yemek çay herşey hazır :)

Canım ben eşimin spor çantası var el valizi çantası gibi bişi ona koyup götürücem bir arkadaşım valize koymuş hiç biride kullanılmadı çok şey koymuşum dedi ondan valiz götürmeyecem
Canım benim arkadaşımında bebişinin boynuna dolanmıştı kordon 39. Haftada sezeryan oldu bişide olmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…