2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Süt sağan arkadaşlar hangi pompayı kullanıyorsunuz, tavsiye eder misiniz?
Benşm kullandığım geçen haftaya göre daha az çekiyor gibi geliyor bana başka denemek istiyorum.
Lansinoh kullaniyorum canim memnunum 2 aydir kullaniyorum sen ne kullanıyorsun

Kizlar bugun isitme testi icin hastaneye gittik doktor muayene etti kalbinde üfurük var kardiyologs gozukun dedi
Bizdr de var canım moralini bozma. %80 kendiliğinden geçer dedi bize de doktor. 2 ay sonrs tekrar batırın dedi. İnşallah öyledir.

Lansinoh kullaniyorum canim memnunum 2 aydir kullaniyorum sen ne kullanıyorsun
Baby&plus hiç memnun değilim. Dün 20cc çıktı taş çatlasa. E bebekteki onlarca olumlu yoruma kanıp aldık ama artık kendilerinin bile yazmış olabileceğini düşünüyorum o yorumları.

Kizlar gogus ucuyla nasil emziyorsunuz yapışmıyor benim gogsume bebis alıp atıyor göğsümden

Selam kızlar gece uykusuzluğa devam bizde bugün 19 günlük olduk oğlum dun babannesine gitti yarin gelecek ona da uzuluyorum iki çocuk çok zormus istemeden bağırıyorum gece uyksuzpuk cok yoruyor benionunda bana ihtiyacı var ocakta 3 bitecek küçük kızım isteyerek oldu yaşım 30 buyusunler bir an önce dedim ama oğluna haksızlık mi yaptım diyorm arada daha fazla yas farkı olsa daha miiyi olurdu kısmet diyorum sonra Rabbim boyle uygun görmüş herkes her yas da zorluğundan bahsediyor sağlıklı olsunlar da bir şekilde buyuyecekler

Bebegin emzirirken masaj yapmayi deneyebilirsin.
Ters emzirmeyi deneyebilirsin,normalde kucagina dogru tutuyorsun ya yanda tutarak yani.
Canin bisey cektiysede mutlaka yemelisin.
Zaman cok onemli mastitte hic kendi gececek diye bekleme.Gerekirse doktoruna git.
Duatada sagmalisin,dedigim gb ozellikle emzirirkende.Sagiyorsan sagarkende masaj yap.Bas parmaginla isaret parmagini C gb tutup distan meme ucuna dogru

Şimdi emzirkn yapmaya calısıyorum slikon göğüs ucu ile aldgı ıcın durmadsn cıksrıyor agzından. Tsk ederım :)

Bizimde var burda tipta 21 kasima randevu vermisler daha erken de yok bekkiyoruz

hangi yaş olursa olsun zor oluyor diyorlar hatta mayısta doğum yapan arkadaşın kızı 5 yaşında çok zorladı kkşke daha küçük olsa dedi
bence kreş bi düşün derim yarım zamanlı
hemrn değilde en axında bir iki ay sonra şimdi giderde bebek geldi ben gönderiyorlar diye düşünür
yani evde ona faydan daha az oluyor kıxıyorsun ister istemez en azından o okulda iken dinlenir gelincd daha rahat ilgilenirsin bide kv götürmek yerine sen de kalıp yardım etse daha iyi olöaz mı oğlun için
gerçekten zor bi düreç benim oğlumda çok kuskanıyor ama okul oyalıylr biraz bayada alıştı benim de şubatta 3 olacak

Kayinvalideme ayni ev zor canım ya ben onunla daha çok yorulurum ilk defa gönderdim evde çok sıkılıyor sitede oturuyorum ev parka bakıyor sürekli camda anne park diyor indiremiyorum bebekten evde de çok sıkılıyor TV oyuncak bir yere kadar iki gün git dedim köye götürmüşler çok mutlu diyor kayınvalidm okul için çok küçük daha ya seneye düşünüyorum

çok iyi anlıyorum benim oğlumda sürekli park diyor yada çizgi ffilmaç diyor
maaşssef evde oyalamak çok zor
bide çok duygusal oldu kardeşten sonra azıcık bişey desek ağlıyor
burda 3 yaş mecburi okul çağı oğlunu
tanırsın ona göre karar ver benimki kolay alılştı çok sosyal bir çocuk
okulda çok iyi ilgileniyorlar
sitede park varsa bebeği bebek arabasına koy parkta takılın bir iki saat
evde de küvete biraz su koy oyuncak at birazda öyle oyalanır
biraz çizgi film izlesin biraz oyuncak oyansın baya vakit geçer

Kızlar 3 saatte kac cc sut veriyorsunuz sagarak veren anneler benimki 60 ile 90 arasi iciyor iyi mi sizce bazen 4 saat oliyor tabi

Hemen sag o gogsunu bekleme ilerlemeden

canım bizim de varmış kendiliğinden gider dedi kardiyolog. bir ay sonra yine bakacak

Geçmiş olsun canım

Gecmiş olsun canım üfürük derken delik falan mı inşallah önemli bişey deildir

Korkma canım çok bebekte duyulan bir ses üfürüm kızımda da vardı kendiliğinden geçti takibini yAptır ama korkma birşey olmaz

Gecmis olsun canim neymis o nasil bir rahatsizlikmis ki ilk kez duydum ins basit birseydir

Bizde de var kardiyo takipliyiz kalp kapakciklaei tam kapanmamis ama zamanla duzelir dediler sikinti yapma yani canm genelde geciyormus zamanla
Valla kizlar bnde tam bilmiyorum ne oldugunu ama bulundugum ilcede cock kardiuologu yokms bursadan randevu alcaz icim rahat etsin gitmek.istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…