- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.261
Gecmis olsun canim neymis o nasil bir rahatsizlikmis ki ilk kez duydum ins basit birseydirKizlar bugun isitme testi icin hastaneye gittik doktor muayene etti kalbinde üfurük var kardiyologs gozukun dedi
Lansinoh kullaniyorum canim memnunum 2 aydir kullaniyorum sen ne kullanıyorsunSüt sağan arkadaşlar hangi pompayı kullanıyorsunuz, tavsiye eder misiniz?
Benşm kullandığım geçen haftaya göre daha az çekiyor gibi geliyor bana başka denemek istiyorum.
Bizdr de var canım moralini bozma. %80 kendiliğinden geçer dedi bize de doktor. 2 ay sonrs tekrar batırın dedi. İnşallah öyledir.Kizlar bugun isitme testi icin hastaneye gittik doktor muayene etti kalbinde üfurük var kardiyologs gozukun dedi
Baby&plus hiç memnun değilim. Dün 20cc çıktı taş çatlasa. E bebekteki onlarca olumlu yoruma kanıp aldık ama artık kendilerinin bile yazmış olabileceğini düşünüyorum o yorumları.Lansinoh kullaniyorum canim memnunum 2 aydir kullaniyorum sen ne kullanıyorsun
Kızlar göğüs ucu yaralarımdan bebeğimi emziremiyordum gğnde 3 dega sağıyordum fakat gece 2 de çok ağeılı vir şekilde uyandım sağ göğsümde inanılmaz sertlik var ateşim çıktı ve titremeye başladım mastit oldum sanırım çok kötüyüm emziremiyordumda çok ama çok ağrıyor ne yapmam lazım yeeımden klkamıyorum duş aldım tarakla tarafım rahatladım ama şimdi yine çok sertlik var yardımm lütfennn((
Bu gece birsey denedim yuzustu yatirdim.ve sadece 2 kere uyandi ilk defa uyuduk.uyumak cok guzelmis
Şimdi emzirkn yapmaya calısıyorum slikon göğüs ucu ile aldgı ıcın durmadsn cıksrıyor agzından. Tsk ederım :)Bebegin emzirirken masaj yapmayi deneyebilirsin.
Ters emzirmeyi deneyebilirsin,normalde kucagina dogru tutuyorsun ya yanda tutarak yani.
Canin bisey cektiysede mutlaka yemelisin.
Zaman cok onemli mastitte hic kendi gececek diye bekleme.Gerekirse doktoruna git.
Duatada sagmalisin,dedigim gb ozellikle emzirirkende.Sagiyorsan sagarkende masaj yap.Bas parmaginla isaret parmagini C gb tutup distan meme ucuna dogru
Bnmkıde cok zor alıyor canm gogs ucu yara oldgu ıcın mecburen oyle emzırıyırum resmen savaş verıyoruzKizlar gogus ucuyla nasil emziyorsunuz yapışmıyor benim gogsume bebis alıp atıyor göğsümden
Bizde de var kardiyo takipliyiz kalp kapakciklaei tam kapanmamis ama zamanla duzelir dediler sikinti yapma yani canm genelde geciyormus zamanlaKizlar bugun isitme testi icin hastaneye gittik doktor muayene etti kalbinde üfurük var kardiyologs gozukun dedi
hangi yaş olursa olsun zor oluyor diyorlar hatta mayısta doğum yapan arkadaşın kızı 5 yaşında çok zorladı kkşke daha küçük olsa dediSelam kızlar gece uykusuzluğa devam bizde bugün 19 günlük olduk oğlum dun babannesine gitti yarin gelecek ona da uzuluyorum iki çocuk çok zormus istemeden bağırıyorum gece uyksuzpuk cok yoruyor benionunda bana ihtiyacı var ocakta 3 bitecek küçük kızım isteyerek oldu yaşım 30 buyusunler bir an önce dedim ama oğluna haksızlık mi yaptım diyorm arada daha fazla yas farkı olsa daha miiyi olurdu kısmet diyorum sonra Rabbim boyle uygun görmüş herkes her yas da zorluğundan bahsediyor sağlıklı olsunlar da bir şekilde buyuyecekler
Kayinvalideme ayni ev zor canım ya ben onunla daha çok yorulurum ilk defa gönderdim evde çok sıkılıyor sitede oturuyorum ev parka bakıyor sürekli camda anne park diyor indiremiyorum bebekten evde de çok sıkılıyor TV oyuncak bir yere kadar iki gün git dedim köye götürmüşler çok mutlu diyor kayınvalidm okul için çok küçük daha ya seneye düşünüyorumhangi yaş olursa olsun zor oluyor diyorlar hatta mayısta doğum yapan arkadaşın kızı 5 yaşında çok zorladı kkşke daha küçük olsa dedi
bence kreş bi düşün derim yarım zamanlı
hemrn değilde en axında bir iki ay sonra şimdi giderde bebek geldi ben gönderiyorlar diye düşünür
yani evde ona faydan daha az oluyor kıxıyorsun ister istemez en azından o okulda iken dinlenir gelincd daha rahat ilgilenirsin bide kv götürmek yerine sen de kalıp yardım etse daha iyi olöaz mı oğlun için
gerçekten zor bi düreç benim oğlumda çok kuskanıyor ama okul oyalıylr biraz bayada alıştı benim de şubatta 3 olacak
çok iyi anlıyorum benim oğlumda sürekli park diyor yada çizgi ffilmaç diyorKayinvalideme ayni ev zor canım ya ben onunla daha çok yorulurum ilk defa gönderdim evde çok sıkılıyor sitede oturuyorum ev parka bakıyor sürekli camda anne park diyor indiremiyorum bebekten evde de çok sıkılıyor TV oyuncak bir yere kadar iki gün git dedim köye götürmüşler çok mutlu diyor kayınvalidm okul için çok küçük daha ya seneye düşünüyorum
Hemen sag o gogsunu bekleme ilerlemedenKızlar göğüs ucu yaralarımdan bebeğimi emziremiyordum gğnde 3 dega sağıyordum fakat gece 2 de çok ağeılı vir şekilde uyandım sağ göğsümde inanılmaz sertlik var ateşim çıktı ve titremeye başladım mastit oldum sanırım çok kötüyüm emziremiyordumda çok ama çok ağrıyor ne yapmam lazım yeeımden klkamıyorum duş aldım tarakla tarafım rahatladım ama şimdi yine çok sertlik var yardımm lütfennn((
canım bizim de varmış kendiliğinden gider dedi kardiyolog. bir ay sonra yine bakacak
Geçmiş olsun canım
Gecmiş olsun canım üfürük derken delik falan mı inşallah önemli bişey deildir
Korkma canım çok bebekte duyulan bir ses üfürüm kızımda da vardı kendiliğinden geçti takibini yAptır ama korkma birşey olmaz
Gecmis olsun canim neymis o nasil bir rahatsizlikmis ki ilk kez duydum ins basit birseydir
Bizdr de var canım moralini bozma. %80 kendiliğinden geçer dedi bize de doktor. 2 ay sonrs tekrar batırın dedi. İnşallah öyledir.
Baby&plus hiç memnun değilim. Dün 20cc çıktı taş çatlasa. E bebekteki onlarca olumlu yoruma kanıp aldık ama artık kendilerinin bile yazmış olabileceğini düşünüyorum o yorumları.
Valla kizlar bnde tam bilmiyorum ne oldugunu ama bulundugum ilcede cock kardiuologu yokms bursadan randevu alcaz icim rahat etsin gitmek.istiyorumBizde de var kardiyo takipliyiz kalp kapakciklaei tam kapanmamis ama zamanla duzelir dediler sikinti yapma yani canm genelde geciyormus zamanla
Gaz canim.benimkide oyle bide kajasini yapamiyo büyük ihtimalle zorlaniyosa ondan yaparKizlar bebegim hep ikiniyo kizariyo agliyo neyi var anlamiyorum gazdanmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?