- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.281
Cnm o bizde de var bence anne karnındaki sıvılardan dolayı bende korkuyorum çok silmeye az az siliyorum geçecektir yaniKiz bebegi olanlar benim.kizimin.vajinasi beyaz beyaz ya dis dudaklarinin ic kismi.acip silmeye de korkuuorum sizde nasil
Ben hic elleyemiyom ya doktor kontrolune de daha var gidince sorarim sanirim.nette okudum kimi mikrop kapmamasi icin gerekli temizlenmemesi lazim demis kimi mutlaka temizlenmeli demis sastim kaldimCnm o bizde de var bence anne karnındaki sıvılardan dolayı bende korkuyorum çok silmeye az az siliyorum geçecektir yani
Hiç internetten bakmadım canım ama doktora sorarsan bana da Bilgi verir misin eğer temizlenmemeli gerekiyorsa ellemeyryim bendeBen hic elleyemiyom ya doktor kontrolune de daha var gidince sorarim sanirim.nette okudum kimi mikrop kapmamasi icin gerekli temizlenmemesi lazim demis kimi mutlaka temizlenmeli demis sastim kaldim
Tmm cnm kontrole gidince sorcam bilgi veririmHiç internetten bakmadım canım ama doktora sorarsan bana da Bilgi verir misin eğer temizlenmemeli gerekiyorsa ellemeyryim bende
Benim Kızımında öyle doktor da özellikle baktı sorun olsa söylerdi muhtemelen annemde normal dediKiz bebegi olanlar benim.kizimin.vajinasi beyaz beyaz ya dis dudaklarinin ic kismi.acip silmeye de korkuuorum sizde nasil
Kiz bebegi olanlar benim.kizimin.vajinasi beyaz beyaz ya dis dudaklarinin ic kismi.acip silmeye de korkuuorum sizde nasil
Caresini buldunmu canim surekli ikindigini gormek cok kotu yaGaz canim.benimkide oyle bide kajasini yapamiyo büyük ihtimalle zorlaniyosa ondan yapar
Canım benim ogluşum da öyle suratı kıpkırmızı oluyo hatta senin bebek her gün kakasını yapıyo mu benimkisi her gün yapmadığı için oluyo gibi geliyo banaCaresini buldunmu canim surekli ikindigini gormek cok kotu ya
Benim 2 gün önce bitti normale döndüm sonundaKanamalar ne alemde bittimi sizlerin
Gazdan dolayı olur. Sicak havlu koy karnına ve ayaklarına rahatlatır birazKizlar bebegim hep ikiniyo kizariyo agliyo neyi var anlamiyorum gazdanmi acaba
Benim oğlum da öyle 2 gündür ıkınıp duruyor suratı kıpkırmızı oluyor normalde her altını acisimda büyük tuvaletini yapmış olurdu şimdi yapamıyor neden anlamadım... ama çok zorlanıyor...gazını çıkartıyor ama tuvaletini yapamıyorKizlar bebegim hep ikiniyo kizariyo agliyo neyi var anlamiyorum gazdanmi acaba
Canım benim ogluşum da öyle suratı kıpkırmızı oluyo hatta senin bebek her gün kakasını yapıyo mu benimkisi her gün yapmadığı için oluyo gibi geliyo bana
benim oğlum da ıkınıyor sürekli kıpkırmızı oluyor. birkaç şey yapıyorum hangisi iyi geldi bilmiyorum bugün çok az ıkındı gazını da çıkardı. adaçayı yağıyla ayaklarının altına masaj yaptım gün içinde 2 kere, karnına zeytinyağıyla masaj yaptık bezini açtığımız zamanlarda, beline bir bez sardık sıcak tutsun diye ve doktor bir damla verdi bitkisel dedi ondan verdik. sizde de işe yarar umarımCaresini buldunmu canim surekli ikindigini gormek cok kotu ya
Canım pediatrik kardiyoloji bölümüne götür bi muYene ettir ben hastanede çalışıyorum yeni doğan çoğu bebek kalbinde üfürümke geliyor ve yüzde 90 ı masum üfürüm oluyor yani üfürüm demek kalpde delik demek ancak bütün bebeklerde üfürüm olur belirli bi yaşa gelince kendilinden kapanır delikKizlar bugun isitme testi icin hastaneye gittik doktor muayene etti kalbinde üfurük var kardiyologs gozukun dedi
Benmki de aynı yapıyor bazen gazdan oluyor. İki tane damla başladı doktor azaldı bir nebze ama hala var. Karnına ve ayaklarına sıcak havlu sarmaya çalışıyorum. Gaz masajı da rahatlatıyor. Kakasını yapabildikten sonra uyuyor sakin sakin.Kizlar bebegim hep ikiniyo kizariyo agliyo neyi var anlamiyorum gazdanmi acaba
Kiz bebegi olanlar benim.kizimin.vajinasi beyaz beyaz ya dis dudaklarinin ic kismi.acip silmeye de korkuuorum sizde nasil
Devam ediyor dengesiz bir şekilde benim.Kanamalar ne alemde bittimi sizlerin
Benim de 2 kızım var. İkisinde de oldu hatta küçükte halen devam ediyor bezini alırken vajinasindan akıyor beyaz bir akıntı ben normal olduğunu düşünüyorum çünkü sütümüzden hormon alıyor Kuzular sen yinede bir doktora danis canım.Kiz bebegi olanlar benim.kizimin.vajinasi beyaz beyaz ya dis dudaklarinin ic kismi.acip silmeye de korkuuorum sizde nasil
Bebeğin kilo alımına engel olmuyorsa kusmaları önemsemediklerini söyledi bizim doktorumuz. Ultrasonu ve tahlilleri temiz çıktıktan sonra söyledi bunu ama. Yenidoğanlarda reflü oluyormuş zaten kusmaları normalmiş. Besledikten sonra gazını almadan önce bir süre dik tutmaya çalışıyoruz bebeği yedikleri midenin dibine insin diye sonra gazını alıyoruz. İçimiz rahat edene kadar yatırmıyoruz. Reflü yatağı kullanmaya başladık bir de. Bir süredir aşırı bir kusması olmadı. Fazla yediğinde ve gazı tam çıkmadığında yine çıkartıyor ama.Kızlar ya bebeğimin bazen nefes almakta zorlanıyor bu normal mi yani hatta tikaniyor 15 20 sn sonra kendine geliyor doktora sordum normal dedi ama benim içim hiç rahat değil bir başka doktora daha mı gitsek diyorum.
Kizim doğduğu günden beri kusuyor başının altına yastık koyup yüksek yatiriyorum ve yan bu kusmalari nasıl engelleye bilirim. Emzirdikten sonra hemen gazını alıyorum o zaman bile kusuyor bazen süt kesiği gibi bazen emdigi sütü geri çıkartıyor. Of büyük kızım da grip oldu küçüğü nasıl koruyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?