2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kiz bebegi olanlar benim.kizimin.vajinasi beyaz beyaz ya dis dudaklarinin ic kismi.acip silmeye de korkuuorum sizde nasil

Kiz bebegi olanlar benim.kizimin.vajinasi beyaz beyaz ya dis dudaklarinin ic kismi.acip silmeye de korkuuorum sizde nasil
Cnm o bizde de var bence anne karnındaki sıvılardan dolayı bende korkuyorum çok silmeye az az siliyorum geçecektir yani

Cnm o bizde de var bence anne karnındaki sıvılardan dolayı bende korkuyorum çok silmeye az az siliyorum geçecektir yani
Ben hic elleyemiyom ya doktor kontrolune de daha var gidince sorarim sanirim.nette okudum kimi mikrop kapmamasi icin gerekli temizlenmemesi lazim demis kimi mutlaka temizlenmeli demis sastim kaldim

Ben hic elleyemiyom ya doktor kontrolune de daha var gidince sorarim sanirim.nette okudum kimi mikrop kapmamasi icin gerekli temizlenmemesi lazim demis kimi mutlaka temizlenmeli demis sastim kaldim
Hiç internetten bakmadım canım ama doktora sorarsan bana da Bilgi verir misin eğer temizlenmemeli gerekiyorsa ellemeyryim bende

Benimkininde oyle canim.Temizlemeye ugrasma tahris olmasin.Nemli kaldigi icin orasi o yagi daha yavas emiyor vucuttaki gb degil,yani anne karnindan o.

Caresini buldunmu canim surekli ikindigini gormek cok kotu ya
Canım benim ogluşum da öyle suratı kıpkırmızı oluyo hatta senin bebek her gün kakasını yapıyo mu benimkisi her gün yapmadığı için oluyo gibi geliyo bana

Kizlar bebegim hep ikiniyo kizariyo agliyo neyi var anlamiyorum gazdanmi acaba
Benim oğlum da öyle 2 gündür ıkınıp duruyor suratı kıpkırmızı oluyor normalde her altını acisimda büyük tuvaletini yapmış olurdu şimdi yapamıyor neden anlamadım... ama çok zorlanıyor...gazını çıkartıyor ama tuvaletini yapamıyor

Canım benim ogluşum da öyle suratı kıpkırmızı oluyo hatta senin bebek her gün kakasını yapıyo mu benimkisi her gün yapmadığı için oluyo gibi geliyo bana
Caresini buldunmu canim surekli ikindigini gormek cok kotu ya
benim oğlum da ıkınıyor sürekli kıpkırmızı oluyor. birkaç şey yapıyorum hangisi iyi geldi bilmiyorum bugün çok az ıkındı gazını da çıkardı. adaçayı yağıyla ayaklarının altına masaj yaptım gün içinde 2 kere, karnına zeytinyağıyla masaj yaptık bezini açtığımız zamanlarda, beline bir bez sardık sıcak tutsun diye ve doktor bir damla verdi bitkisel dedi ondan verdik. sizde de işe yarar umarım

Kizlar bugun isitme testi icin hastaneye gittik doktor muayene etti kalbinde üfurük var kardiyologs gozukun dedi
Canım pediatrik kardiyoloji bölümüne götür bi muYene ettir ben hastanede çalışıyorum yeni doğan çoğu bebek kalbinde üfürümke geliyor ve yüzde 90 ı masum üfürüm oluyor yani üfürüm demek kalpde delik demek ancak bütün bebeklerde üfürüm olur belirli bi yaşa gelince kendilinden kapanır delik
Senin bebeğinde biraz fazla duyulduğu için doktorda neolur nolmaz die söylemiştir ama içini rahat tut pediatri kardiyoloji görsün önemli olmadını ağzından duy rahatla

Kizlar bebegim hep ikiniyo kizariyo agliyo neyi var anlamiyorum gazdanmi acaba
Benmki de aynı yapıyor bazen gazdan oluyor. İki tane damla başladı doktor azaldı bir nebze ama hala var. Karnına ve ayaklarına sıcak havlu sarmaya çalışıyorum. Gaz masajı da rahatlatıyor. Kakasını yapabildikten sonra uyuyor sakin sakin.

Benimkinde de var ya daha bugün anneme anlattım o da bilemedi. Yarın doktora gideceğiz sormayı düşünüyorum içim rahat etsin.

Kanamalar ne alemde bittimi sizlerin
Devam ediyor dengesiz bir şekilde benim.

Kızlar ya bebeğimin bazen nefes almakta zorlanıyor bu normal mi yani hatta tikaniyor 15 20 sn sonra kendine geliyor doktora sordum normal dedi ama benim içim hiç rahat değil bir başka doktora daha mı gitsek diyorum.

Kizim doğduğu günden beri kusuyor başının altına yastık koyup yüksek yatiriyorum ve yan bu kusmalari nasıl engelleye bilirim. Emzirdikten sonra hemen gazını alıyorum o zaman bile kusuyor bazen süt kesiği gibi bazen emdigi sütü geri çıkartıyor. Of büyük kızım da grip oldu küçüğü nasıl koruyacağım

Benim de 2 kızım var. İkisinde de oldu hatta küçükte halen devam ediyor bezini alırken vajinasindan akıyor beyaz bir akıntı ben normal olduğunu düşünüyorum çünkü sütümüzden hormon alıyor Kuzular sen yinede bir doktora danis canım.

Acı elma yağı almıştık biz de ayaklarına masaj yapmak için ama internette şöyle bir gönderi gördüm ve kullanmaya korkar oldum. Doktoruna danışan oldu mu hiç bu konuyu? Başka bir yerde de kokusunun çok keskin olması nedeniyle de bebeğe zararının dokunabildiğini duymuştum.

Bebeğin kilo alımına engel olmuyorsa kusmaları önemsemediklerini söyledi bizim doktorumuz. Ultrasonu ve tahlilleri temiz çıktıktan sonra söyledi bunu ama. Yenidoğanlarda reflü oluyormuş zaten kusmaları normalmiş. Besledikten sonra gazını almadan önce bir süre dik tutmaya çalışıyoruz bebeği yedikleri midenin dibine insin diye sonra gazını alıyoruz. İçimiz rahat edene kadar yatırmıyoruz. Reflü yatağı kullanmaya başladık bir de. Bir süredir aşırı bir kusması olmadı. Fazla yediğinde ve gazı tam çıkmadığında yine çıkartıyor ama.
Olasılıkları araştırmayıp normal diyip geçiştirdiyse başka bir doktora da sorabilirsin canım için rahat etmiş olur hem. Biz kusması ile ilgili gittiğimizde üç saat kadar gözetim altında tuttular kusmasına bakmak için, tahlilleri yapıldı, ultrasona bakıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…