2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Insallah canim ya doktor baya dinledi cunku hic beklemiyodum boyle bisey biz isitme testi icin gitmistik bi anda bu konu cikinca cok üzüldüm

Gwçmiş olaun cnm allahım şifa versin minicik yabruna..

Caresini buldunmu canim surekli ikindigini gormek cok kotu ya
Gaz ilacini veriyorum hemen canim bide ayaklarini karnina doğru cekip birskiyorum gecende zeytin ysgi sirdum poposuna anca bunlari yaptim ama yinede zorlaniyor yavrum yazik cok üzülüyorum

Nekadar detaylı incelenmiş Denizli de miydiniz hangi doktor?

Kizlar bugun isitme testi icin hastaneye gittik doktor muayene etti kalbinde üfurük var kardiyologs gozukun dedi
Üfürüm bende de doğuştan vardı 7 yaşıma kadar 6 ayda bir eko çekinmişim. 7 yaşımda sonlanmış takibe gerek yok demişler.teklikesipek yokmuş doğuştan olanların. Tabiri caizse şu an domuz gibi sağlıkı bir bireyim demem o ki sıkma canını

Gunaydin canlarr bebegim dun de yapmisti gece de yapti ishal sekilde beline kadar batirmis benim yedigimden dolayi mi oluyo ya cok uzuldum agliyor birde yaparken kabiz degil ama ishal yaparken niye agliyor karnimi agriyor ki

Dr a gitmen gerek cnm,yokss daha kötü olabilir,hastanede sağıp sıcak masaj ya da sopuk masaj yapıyorlar

Canim benimde oyle gitmedigimiz doktor kalmadi kusmasi icin en son bi doktor motilium dye bir surup verdi ac ksrnina gundev4 kere bude gaviscon infsnt dye toz buda tok karnina cok faydadi oldu yarin saat kuvagimda tutuyorum bnde hemen yatirmiyirum

Cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun.
Bazi bebekler kusuyor galiba,bazende fazlasini cikartir derler.Meyilli yatirmaya devam et bence emzirirkende meyilli tut.Reflu yatagi fln iyi gelir miydi ki?

Bende kullanilmamasi gerektigini biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…