- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.321
ben her banyoda yavaş yavaş temizledim doğum kalıntıları onlar sil canım incitmedenKiz bebegi olanlar benim.kizimin.vajinasi beyaz beyaz ya dis dudaklarinin ic kismi.acip silmeye de korkuuorum sizde nasil
benim kizimda ayni canım acıkıyor birden hızlı emiyor nefesi yetmiyor tıkanıyor sonra yine normale donup emmeye devam ediyor çok küçükler normalKızlar ya bebeğimin bazen nefes almakta zorlanıyor bu normal mi yani hatta tikaniyor 15 20 sn sonra kendine geliyor doktora sordum normal dedi ama benim içim hiç rahat değil bir başka doktora daha mı gitsek diyorum.
Kizim doğduğu günden beri kusuyor başının altına yastık koyup yüksek yatiriyorum ve yan bu kusmalari nasıl engelleye bilirim. Emzirdikten sonra hemen gazını alıyorum o zaman bile kusuyor bazen süt kesiği gibi bazen emdigi sütü geri çıkartıyor. Of büyük kızım da grip oldu küçüğü nasıl koruyacağım
canım sut içiyorlar sadece normal ishal gibi yapması benim kızımda öyle sari sulu kaka yapiyorGunaydin canlarr bebegim dun de yapmisti gece de yapti ishal sekilde beline kadar batirmis benim yedigimden dolayi mi oluyo ya cok uzuldum agliyor birde yaparken kabiz degil ama ishal yaparken niye agliyor karnimi agriyor ki
Aaa bizde Beysun hanima gidiyoruzEvet Denizli'de Ege hastanesinde Beysun Hanım.
Gerçekten ne güzelAaa bizde Beysun hanima gidiyoruz
Ne güzel bir tefavuk
Hatta yarın kontrolümüz var
Sen doğumu nerde yaptın
Ben ege de arif bey de yaptim
Valla snneme 25 kisi dedm kv ye 25 kisi bizde esimle 30 kisi cagirsak 80 oluyo zaten ama her cagirilanda gelmiyo zaten canim o yuzden eksik olabilir. Erkeklerde bahcede olck ev o kadar kalabalik olmaz yaniCbm çok kalabalıkmışmyokmbnmbuna az çağırcam. Geçen çok hastalanmıltm
Sagol canim insallahh yaaa.Günaydın kızlar. Benim sabah güneşim uyandi çalar saat gibi her sabah ayni saatte uyaniyor bu çocuk :)kaptinn gecmis olsun umarım kendiliğinden geçendir. Ameliyata gerek olmaz insallah
Amin insallaj sagolasin canim dunden beri icim.hic rahat degil doktor gormeden de rahat edemicem sanirimAllah sifa versin cnm geçer bence de..rabbim korktuguna ugratmasin
Takip isterselee tabikide yapariz bi sorun olmasinda rabbim bizi evlatlarimizla sinamasinÜfürüm bende de doğuştan vardı 7 yaşıma kadar 6 ayda bir eko çekinmişim. 7 yaşımda sonlanmış takibe gerek yok demişler.teklikesipek yokmuş doğuştan olanların. Tabiri caizse şu an domuz gibi sağlıkı bir bireyim demem o ki sıkma canını
Bizimde ayni asiri sinirleniyo emerken baya kavga ediyo memeyleİki gündür doğru düzgün emmiyor kızım. Emmek istiyor ama memeyi düzgün kavramıyor kavrasa da sinirlenip çığlığı basıyor. İttirmeye başlıyor.
Bende doktor arıyorum da düzenli kontroller için o yüzden sordum çok sıra bekliyor musunuz gidinceEvet Denizli'de Ege hastanesinde Beysun Hanım.
Şimdiye kadar hiç beklemedik. Randevu verdiği saatte içeri alıyor. Acil bir durum olduğunda telefon ile de ulaşabiliyoruz.Bende doktor arıyorum da düzenli kontroller için o yüzden sordum çok sıra bekliyor musunuz gidince
Arkadaşım kabızlığın nasıl oldu?Ben çok fenayım ne yapıyorsam fayda etmiyor?sinirlerim çok bozuldu?Bizimde ayni asiri sinirleniyo emerken baya kavga ediyo memeyle
ben de kullanıyordum bunu hiç görmemiştim ya bir daha da kullanmam
Biberona alışmış galiba. Eve dönünce emzirme süresini arttırmaya çalışacağım ilk iş.Bizimde ayni asiri sinirleniyo emerken baya kavga ediyo memeyle
ben erik suyu yapmıştım bu kara taze erikten iyi geldiArkadaşım kabızlığın nasıl oldu?Ben çok fenayım ne yapıyorsam fayda etmiyor?sinirlerim çok bozuldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?