2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
benim kizimda ayni canım acıkıyor birden hızlı emiyor nefesi yetmiyor tıkanıyor sonra yine normale donup emmeye devam ediyor çok küçükler normal

Gunaydin canlarr bebegim dun de yapmisti gece de yapti ishal sekilde beline kadar batirmis benim yedigimden dolayi mi oluyo ya cok uzuldum agliyor birde yaparken kabiz degil ama ishal yaparken niye agliyor karnimi agriyor ki
canım sut içiyorlar sadece normal ishal gibi yapması benim kızımda öyle sari sulu kaka yapiyor

Aaa bizde Beysun hanima gidiyoruz
Ne güzel bir tefavuk
Hatta yarın kontrolümüz var
Sen doğumu nerde yaptın
Ben ege de arif bey de yaptim
Gerçekten ne güzel
Ege de Suna Hanım var kadın doğumcumuz oydu. Çok memnun kaldık biz hem hastaneden hem doktorlardan.
Bugün son kontrolümüz var dün göbeğini yakmıştı, şırnaka gitmeden görmek istedi tekrar.

İki gündür doğru düzgün emmiyor kızım. Emmek istiyor ama memeyi düzgün kavramıyor kavrasa da sinirlenip çığlığı basıyor. İttirmeye başlıyor.

Cbm çok kalabalıkmışmyokmbnmbuna az çağırcam. Geçen çok hastalanmıltm
Valla snneme 25 kisi dedm kv ye 25 kisi bizde esimle 30 kisi cagirsak 80 oluyo zaten ama her cagirilanda gelmiyo zaten canim o yuzden eksik olabilir. Erkeklerde bahcede olck ev o kadar kalabalik olmaz yani

Günaydın kızlar. Benim sabah güneşim uyandi çalar saat gibi her sabah ayni saatte uyaniyor bu çocuk :) kaptinn gecmis olsun umarım kendiliğinden geçendir. Ameliyata gerek olmaz insallah
Sagol canim insallahh yaaa.
Bixim bugun baya uyudu sagolsn annesi temizlik yapsn diye musade ediyo galiba :)

Takip isterselee tabikide yapariz bi sorun olmasinda rabbim bizi evlatlarimizla sinamasin

İki gündür doğru düzgün emmiyor kızım. Emmek istiyor ama memeyi düzgün kavramıyor kavrasa da sinirlenip çığlığı basıyor. İttirmeye başlıyor.
Bizimde ayni asiri sinirleniyo emerken baya kavga ediyo memeyle

Kızlar oğluşum bugün 4 gündür kaka yapamıyo.Yarin doktor kontrolümüz var doktora da sorucam bu durumu mama vermeden önce emzirdiğim halde çocuk kaka yapamıyo ne yapıcağımı şaşırdım canım çok sıkılıyo

Kizlar 2.ay aşilari varmis sanirim bebeklerin kac asi oluyorlar bir gunde . Ates falan oluyorlarmis sanirim 29 unda bizim asi gunu simdiden stres oldum hic dayanamiyorum aglamasina

selam kızlar
benim oğlumun göbeği düşeli bi hafta oldu ama hala ara ara kan geliyor kurumuş şekilde normal mi acaba
bide gece uykusu yok sancı çekiyor
gündüz uykusunu geceye kaydırmam lazım baya zor oldu bu hafta geceleri
gaz damlası da başladım inş kısa sürede düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…