2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
benim oğlumun da 5. gün düşmüştü göbeği birkaç gün öyle kanlı durdu kurudu kendiliğinden bezini denk getirmiyordum oraya. inş sizin de kısa sürede geçer

Bnmde bi sure kuru kanli kalmsti 5 6 gun sonrada sari su gelmisti ici kuruyoms doktor normal demisti

Ay o yuzden mi yapiyo onu aslinda ben gunde 1 2 kere anca mama veriyorm nasil alisti ki yaa
Bizimki biras ondan yapıyor gibi geldi bana çünkü biberonu verince alıyor memede çığlık çığlığa kalıyor. Göbeğini yaktı doktoe dün cildi de tahriş olmuş canı yanıyormuş onun ve kıvrandıran gaz sancılarının da etkisi çok tabi. Zor zamanlar geçiriyor biraz

Cnm bir önceki mesajda da yazdım eğer sürekli mama vermiyorsan çay kaşığıyla ya da şırıngayla verebilirsin yoksa biraz daha alışırsa biberona mamayı bırakır

Ya kiyamam krem.flan vermedi mi doktor sursen rahatlar belki gaz sancilsri icin de sicak havlu dene canim bizde baya etkili oldu rahatlatiyo bide ben kimyon demliyorum kendime

İlk haftalar çok gaz sancisi cekmisti Bebeğim. Denediğim bi kac yöntem var. Öncelikle damla aldim her gün ayni saatte vermeye özen gösteriyorum. Kendi yediklerime çok dikkat ediyorum su ve bitki çaylarını kimyon katarak içiyorum ve arada sıcak havlu masajı yapıyorum. Tüm bunlar işime yaradı ama sanırım en çok benim yediklerimi düzenlemem oldu

Cnm bir önceki mesajda da yazdım eğer sürekli mama vermiyorsan çay kaşığıyla ya da şırıngayla verebilirsin yoksa biraz daha alışırsa biberona mamayı bırakır
Önce şırıngayı denedik onda da çok kolay çekti ve emzirirken şırıngada kavradığı kadar bir yer kavrayıp emmeye çalıştı. Yoğun bakımda kaldığı sürede biberon ile beslendi biz de biberon ile devam ettim sarılık korkusuna. Bugün tahlil sonuçlarını aldık geçmiş sarılığı evimize döneceğiz orda biberon yerine kaşık deneyeceğim. Sütüm de artmaya başaldı eskisi kadar ihtiyaç duymaz umarım mamaya. Teşekkür ederim canım tavsiye için.

Ya kiyamam krem.flan vermedi mi doktor sursen rahatlar belki gaz sancilsri icin de sicak havlu dene canim bizde baya etkili oldu rahatlatiyo bide ben kimyon demliyorum kendime
Bugün verdi kremi sürdük rahat bi uyku çekti yavrum. Uyanıca da bir güzel emdi. Sıcak havlu, gaz masajı yapıyordum her gün ben de ama göbeği yakılınca cesaret edememiştim canını yakarım diye. İki tane damla sa kullanıyoruz

Teşekkür ederim. Neleri yemememiz gerekiyor sende gaz yaptığınu farkettiğin şeyler oldu mu? İnternetw bakarsak hiçbie şey yemememiz gerekiyor sanki.

Ben süt ürünlerini ve bakliyatı kestim bi peynir yiyorum sütlü olarak onu da keci peyniri aldım. 2 ay daha sabredicem bu sıkıntıya sonra yavas yavas bakliyat falan yemeye başlarım. Bir de yediğin içtiğin her şeye kimyon ekle faydasını görürsün. Tane olarakta kullanabilirsin yada toz olarak doluca bi çay kaşığı.

Tamam canım dikkat edeyim bunlara ben de.

Tamam canım dikkat edeyim bunlara ben de.
Bir de meyve olarak elma armut çok yerdim ben ama içindeki bi madde gaza sebeb oluyormus onlari da direkt kestim. Şimdi belki daha az yemek yiyorum ama en azindan oğlum rahat ediyor öyle olunca varsın 2 ay daha böyle diyette gibi takılırım diyorum

Kesinlikle. İçim parçalanıyor gazdan dolayı kıvranmaya başladı mı. Gaz masajlarının çok faydasını görüyorum ben de ama göbeği iyileşene kadar yapmaya cesaret edemem.

Kv bizde esim yatak odasinda oglumun ustunu degistiriyodu kv lap diye daldi odaya esimin elinden almis ustunu degistirmeye esim sinirlenp geldi spguk odada bi saat oyalandi iceri gel diyoruz gelmiyo cok sinirlendim gercekten

Kızlar benim kızım 27 günlük ...çok kusuyor sizinkiler de öyle mi ? Neden kusuyor bir anlam veremedim
Benimki de kusuyo yarın doktoruna sorucam bakalım ne diycek ozellile gazını çıkaramadığında ya da çok yediğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…