2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
B
Kızlar benim kızım 27 günlük ...çok kusuyor sizinkiler de öyle mi ? Neden kusuyor bir anlam veremedim
Benim kızım da 22 günlük ilk günler aşırı kusuyordu öyle ki toplam 5 çorba kaşığını geçiyordu ve süt gibiydi. Gün geçtikçe o süt kusmasi azaldı ama devam ediyor ara da süt kesiği gibi de kusuyor. Doktora ben sormadım daha 12 Ekim de 1 ay kontrolü var o zaman soracağım.

Ya sorma bilmiş bilmiş bakışlar atıyor dün 4 defa agu dedi hepsini de bezini alırken söyledi en çok konuşmayı bez alırken yapıyoruz büyük kızım bile anne agu dedi agu diye bağırıyor biraz daha büyüyünce çok daga sevimli olacaklar :)
....

Ayy maşallah ona ne tatlıdır

İki gündür doğru düzgün emmiyor kızım. Emmek istiyor ama memeyi düzgün kavramıyor kavrasa da sinirlenip çığlığı basıyor. İttirmeye başlıyor.
Ben 25 gündür her gün yaşıyorum bu sorunu bıraktım artık emzirme çalışmalarını inşallah sorunsuzca emzirirsin sen

Arkadaşlar bir göğsümde hiç süt yok.Yara olduğu için sağmaya başladım her sağmada 10 cc yada 20 cc çıkıyor.Dolmuyor göğsüm çok üzgünüm sağdığım için mi bitti sütüm?

Sağdığın için bitmiyordur,sağmak ya da emmek aynı şey ne kadar fazla sağar ya da emzirirsen süt daha fazla gelir,yaptığın stres ya da üzüntü sütünü etkiliyordur üzüntüden uzak ol,rezene anason ve humananın çayını iç,bol su ve hurma ye

Oğlumda prima premium kullandım ilk zamanlar sınra prima aktif bebeye(yeşil paket) geçmiştim,kızımda da prima premiumla başladık ama fiyatlar çok uçukbaşka marka kullanıp memnun olan var mı?
Sleepy
Molfix
Baby&me
Kullanan var mı?pişik yapmıyorsa değiştirmek istiyorum

Yeni doğduğunda ilk sleepy denedim pişik yapti hemen. Şimdi prima pampers yani aktif bebeden kullanıyorum hiç sorun yok. Pahalı ama artık indirimleri takip ediyorum netten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…