- 7 Ocak 2018
- 27.562
- 80.013
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.381
Canım ben ilk kızımda prima kullandım pişik oldu huggies kullandım sonrasında çok memnun kaldım.... şimdi Doğum acil olduğuiçin eşim hastanede prima almış 3 paket kullandım ama malum çok pahalı olduğu için değiştirdim sonuçta çöpe gidiyor pişik yapmadığı sürece en ucuzunu alıcam şuanda a 101 in Sofia sını kullanıyorum çok memnunum ama tabiki pişik olursa hemen değiştiririm çocuğumdan önemli değilOğlumda prima premium kullandım ilk zamanlar sınra prima aktif bebeye(yeşil paket) geçmiştim,kızımda da prima premiumla başladık ama fiyatlar çok uçukbaşka marka kullanıp memnun olan var mı?
Sleepy
Molfix
Baby&me
Kullanan var mı?pişik yapmıyorsa değiştirmek istiyorum
Benim iki saatte bir tek göğüsten yaklaşık 50 cc geliyor. Önceleri az diye düşünüyordum. Ama bebeğim kilo aldı ve kakasini çişini de yapabiliyor. Doktor gelişimi iyi dedi. Sadece anne sütü veriyorum. Belki artmıştır ama artık saymıyorum. Oğlum istedikçe ağlıyor hemen emziriyorum.Kızlar sizin günlük kac cc süt geliyo gögüslerden benim hala yeterli deil ogluşm 1 aylik olucak ama halen çok az çok üzülüyorum artık bu duruma
Geçmiş olsun cnm geçer insalinş ilk ay muayenesinde mi dediler
Gecmis olsun ins hemen gecer canim nasil muayene ediyor
Benim kızın bir günü bir gününe uymuyor. Dündeb beri de mamayı reddedip emme isteği baş gösterdi. Ama çok güzel rahatlık emzirip mamaya gerek duymamak. Gaz sıkıntısı bile farkedilir biçimde azaldı. Sarılığı düşmüş doktor yükselmez artık dedi. Anne sütüne ağırlık vermeye çalışacağım artık. Sen de pes etme canım daha çok küçükler alıştırmak için şansmz var bence.Ben 25 gündür her gün yaşıyorum bu sorunu bıraktım artık emzirme çalışmalarını inşallah sorunsuzca emzirirsin sen
Sağarken benm de çok az çıkıyor ama bebeğimin emip de doyduğu oluyor. Hatta Sağarken süt gelmezken çocuk ağzında biriktirip akıtıyor sütü. Moralini bozma inşallah iyileşşr biran önce de emzirmeye devam edersin.Arkadaşlar bir göğsümde hiç süt yok.Yara olduğu için sağmaya başladım her sağmada 10 cc yada 20 cc çıkıyor.Dolmuyor göğsüm çok üzgünüm sağdığım için mi bitti sütüm?
Üniversitede de var demişti bize doktor ama. Devlettekine gittik biz, çok iyi bir doktor baya ilgilendi. Sabah erken saatte gidin sıra dolmadan,takipli hasta olarak onlar kaydetmeden randevu alınamıyor sistemden.İnşallah önemli değildir kizlar ya
Dr stretoskop ile dinlerken belli oldu
Zaten o şekilde belli oluyormuş
1 aylık olduk
Kalbindeki Delik kapanmasi lazımmış
Kapanmamis daha
Denizli de sadece 1 tane çocuk kardiyoloji dr u var devlet hastanesinde
Kimbilir bize ne zaman sıra gelir
Direk randevu alinmiyormus
Çocuk dr u sevk etmesi lazımmış
Poffffffffff
İçim içimi yiyor içim hiç rahat değil yaa
Pazartesi Saat 10 a randevu aldim çocuk hastalıkları dr undanBenim kızın bir günü bir gününe uymuyor. Dündeb beri de mamayı reddedip emme isteği baş gösterdi. Ama çok güzel rahatlık emzirip mamaya gerek duymamak. Gaz sıkıntısı bile farkedilir biçimde azaldı. Sarılığı düşmüş doktor yükselmez artık dedi. Anne sütüne ağırlık vermeye çalışacağım artık. Sen de pes etme canım daha çok küçükler alıştırmak için şansmz var bence.
Sağarken benm de çok az çıkıyor ama bebeğimin emip de doyduğu oluyor. Hatta Sağarken süt gelmezken çocuk ağzında biriktirip akıtıyor sütü. Moralini bozma inşallah iyileşşr biran önce de emzirmeye devam edersin.
Üniversitede de var demişti bize doktor ama. Devlettekine gittik biz, çok iyi bir doktor baya ilgilendi. Sabah erken saatte gidin sıra dolmadan,takipli hasta olarak onlar kaydetmeden randevu alınamıyor sistemden.
Delik bizde de var yüzde seksen kapanır kendiliğinden dedi. İki ay sonra tekrar batıracağız.
Oğlumda yaşamıştık biz bu durumu,kardiyolojide ultrasonda masum üfürüm çıktı,1 yaşına kadar kapanır dendi,hiç sıkıntı yapma normalmiş bu durumİnşallah önemli değildir kizlar ya
1 aylık olduk
Kapanmamis daha
Poffffffffff
İnşallah benim oğlum da öyledirOğlumda yaşamıştık biz bu durumu,kardiyolojide ultrasonda masum üfürüm çıktı,1 yaşına kadar kapanır dendi,hiç sıkıntı yapma normalmiş bu durum
İnşallah önemli değildir kizlar ya
1 aylık olduk
Kapanmamis daha
Poffffffffff
Evet önce ekg çekiliyor. Sıra almaya gittiğimizde sekreter bize çok yoğun olduğunu birkaç sıra olduğunu onların da sabah erkenden dolduğunu söylemişti. Biz gittiğimizde de dolmuştu (öğleden sonra gittik) Şırnak'a döneceğimiz için durumu anlatıp doktordan rica ettik sıra açtı bizim için o gün muayene oldu kızım.Pazartesi Saat 10 a randevu aldim çocuk hastalıkları dr undan
Hemen o gün muane olabilir mi yoksa başka güne mi randevu verirler
Bir de ekg falan çekildi mi kiziniz
Ultrasonda bişey gözükmedi gebelikteCanim benim kizimda ben gebeyken belli oldu 2 tane delik var dediler doğumdan hemen 1 ay içinde tekrar muayene istedi doktor pazartesi günü muayene olduk ultrasonla ekokardiyo yaptı kalbin de 2 delik ve kalk kaçakçığı gelişmemiş dedi. 6 aylıkken tekrar çağırdı. Her insanda olabilir kiminde kapanır kiminde ölene kadar kapanmaz dedi takip istedi sadece. Endişe etmeyin acil bir durum olsa direkt gönderirdi sizi kardiyolojiye ama yine de ihmal etmeyin uzun da sürse randevu alın mutlaka.
Cnm çok güzel kilo almış....benim kızım da 3200 doğdu 1 aylık kontrolde 4700 olduKizlar bebekkeriniz kac kilo oldu biz erken doğduk 1950 şimdi 2 aylik normalde 1 aylik olmasi lazim 3600 olduk o yuzdeb merak ettim
Maşallah neyle besliyorsun arkadaşım?Cnm çok güzel kilo almış....benim kızım da 3200 doğdu 1 aylık kontrolde 4700 oldu
Cok iyi canim 1.5 kilo.almis anne sutumu veriyisun sadece boyu kac pekiCnm çok güzel kilo almış....benim kızım da 3200 doğdu 1 aylık kontrolde 4700 oldu
İstedikçe sütün geliyor mu?ben süt dolsun diye 2 saat bekliyorum daBenim iki saatte bir tek göğüsten yaklaşık 50 cc geliyor. Önceleri az diye düşünüyordum. Ama bebeğim kilo aldı ve kakasini çişini de yapabiliyor. Doktor gelişimi iyi dedi. Sadece anne sütü veriyorum. Belki artmıştır ama artık saymıyorum. Oğlum istedikçe ağlıyor hemen emziriyorum.
Cnm ben sadece emzşriyorum ilk doğduğunda çok ağlamıştı eşime mama aldırdım ama onu da 2 kere ya da 3 kere anca kullandım duruyor öylece... bu arada mama veriyorsan biliyorsundur üzerinde açıldıktan sonra 4 hafta kullanım süresi yazıyor mamanın bizimde 4 hafta oldu alalı atmam mı lazım etrafımda kimse de YÖK ki vereyim aslında sağlık ocağına götürüp versem verirler mi birilerineMaşallah neyle besliyorsun arkadaşım?
Evet canım anne sütü boyu da 49 cm doğmuştu şuanda 54 cmCok iyi canim 1.5 kilo.almis anne sutumu veriyisun sadece boyu kac peki
Cok iyi canim masalkah 44 dogmusti syan 53 benimkide 14 gun kuvezde kaldi yeni yeni topsrkiyoruz yasitlarindan geri kkalcak dye bkorkuyorumEvet canım anne sütü boyu da 49 cm doğmuştu şuanda 54 cm
Evet ver sağlık ocağına yazık atılmasın.Bende süt veriyordum ama azaldı sütüm yetmiyor o yüzden mamaya başladım.Bu da beni çok üzüyor.Belki de stres yaptım bilmiyorum.Sütün yemekle mi ilgisi var bilmiyorum.İyi de yemeye çalışıyorum.Bu arada bebeğim ishal oldu.Mamadan dolayı mı onu da bilmiyorumCnm ben sadece emzşriyorum ilk doğduğunda çok ağlamıştı eşime mama aldırdım ama onu da 2 kere ya da 3 kere anca kullandım duruyor öylece... bu arada mama veriyorsan biliyorsundur üzerinde açıldıktan sonra 4 hafta kullanım süresi yazıyor mamanın bizimde 4 hafta oldu alalı atmam mı lazım etrafımda kimse de YÖK ki vereyim aslında sağlık ocağına götürüp versem verirler mi birilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?