2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ultrasonda bişey gözükmedi gebelikte
Bi sorun yoktu yani
Vardı canım sadece kalp kapakcigi ni soylememislerdi 2 delik olduğunu biliyorduk doğduktan 1 ay içinde mutlaka muayene olmasını istedi doktor. 19 günlükken gittik 2 delik+ kalp kapakcigi sorunu çıktı maalesef. Fizyolojik bir sorun her insanda olabilir dedi doktor. Herhangi bir problem olur mu diye sorduğum da olabilir de olmaya bilirde dedi. Düzenli takip edilecek.

Canım sütüm YÖK deme bence çok bi yemek değil de suyu en az 3 litre iç ben buna çok inanıyorum pes etme mamaya da çok alıştırma bence sen emzir gelir sütün emdikçe

Cok iyi canim masalkah 44 dogmusti syan 53 benimkide 14 gun kuvezde kaldi yeni yeni topsrkiyoruz yasitlarindan geri kkalcak dye bkorkuyorum
Yok canım geri kalmaz ben kiloya çok bi takılmıyorum nasıl olsa alacaklar boyu güzel uzasın kilo çok bi sorun değil

Kızlar bugün 1.ay kontrolümüz vardı.Ultrasonla kalca kemiğine bakıldı şükür kalça çıkığı falan yokmuş.Ama idrar yollarında damarlardan biri geniş çıktı doktor sünnet yaptırın dedi 1 hafta 10 gün içinde sünnet yaptırıcaz inşallah sünnetten sonra düzelir.Ben zaten erken yaptırmak istiyodum ama bu kadar erken beklemiyodum biraz korktum bu sünnet olayı nasıl kızlar zor mu

Geçmiş olsun cnm çevremde var epey,üMe kendinş tğm gücünle tedaviye odaklnaxakaın artık,en iyi doktor hastane,takip çok düzelen var biliyorsundur,

Cnm çoookkk kolay, ?
Bitip gitcek işte neden üzülüyorsun herşey böyle olsun.bizde yeni dopan yaptırdık doktor tavsşte filn da değildi,yeğenim korkunca gece rğyalarında sıçrayınca yaptırdık,bazı çocuklr çok korkuyormuş,ilerde cinsel yaşamlarını çok kötğ etkiliyormuş,damatlığını da görürsğn inş:))

Canım sütüm YÖK deme bence çok bi yemek değil de suyu en az 3 litre iç ben buna çok inanıyorum pes etme mamaya da çok alıştırma bence sen emzir gelir sütün emdikçe
Su inanılmaz artırıyor cnm aynı fikşrdeyim,barşz artıyır,ama bende sıcak çay ,meyve filanda solduruyor bşrde ibrahşm saraçoğlu tuz azaltır diyor,tuzuda azaltalım kızlar

Aynı şek
aynı bende cnm ,aldık bir kaç verdim ama xnm verince evelkş sabah meme tutmadı bizim cimcime,2. Saat uğraştım resmen biberın istedi.yni ben mama +anne sütğ devam edemezmişim demek ,anne sütünğ bırakacaktı yani .inş kilo alımı bormal olurda anne sütü ile devam ederşm.meme ucum çoook ağrıyor gene yara oldu anlamadım

Kızlar birde bezi sık değişmek önemli,bnm oğlum hiç pişik olmadı,elime ne geçerse kullandım molfix,can bebe,prima yolculuk tatil yada misafirliğie gitceksek kullandım bunda da öyle yaparım.çöpe gidio evet

Sağlık ocağından krem yazdırmcnm süreklş sür epey fayda ediyor.bol bol emir.benmde oğlumda öyleydi ama yetşyır

Geçmiş olsun cnm sünnetten hiç korkma benim ilk çocuğum erkek onu hastaneden çıktığım gün sünnet ettirdik bezinin içinde iyileşiyor ne sen farkediyorsun nede bebek acı çekiyor hiç korkma

Evet bende küçükken yapılmasının daha iyi olduğunu biliyorum inşallah hem çabuk iyleşir hemde idrar yollarında ki sıkıntı çözülür

Geçmiş olsun cnm sünnetten hiç korkma benim ilk çocuğum erkek onu hastaneden çıktığım gün sünnet ettirdik bezinin içinde iyileşiyor ne sen farkediyorsun nede bebek acı çekiyor hiç korkma
Sünnetten sonra bebek bezleniyo yani dimi çiş yaptığında acıyıp ağlıyo mu canım

Kizlar bebekkeriniz kac kilo oldu biz erken doğduk 1950 şimdi 2 aylik normalde 1 aylik olmasi lazim 3600 olduk o yuzdeb merak ettim
Canım benim kızım 3560 gr doğdu hastaneden çıktığımızda 3450 gr di. 5 günlük kontrolde 3500 gr di. 14 günlük kontrolde 4050 gr olmuştu kızım. An itibari ile 24 günlük olduk henüz kilosunu bilmiyorum. Ama 4500 gr üstünde bekliyorum özellikle bu ara kilo aldı gibi boyu da keza uzadı. Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin bütün evlatlarımıza.

Geçmiş olsun cnm çevremde var epey,üMe kendinş tğm gücünle tedaviye odaklnaxakaın artık,en iyi doktor hastane,takip çok düzelen var biliyorsundur,
Elbette ki inşaAllah benim bebeğim ve diğer tüm bebekler çocuklar iyi olacak Rabbim dermansız dert sifasiz hastalık vermesin. Hiç bir takibi aksatmayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…