- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.521
Emzgi benim kızım da almadi ya oğlunda vermemiştir dışarda gece çok kurtarıcı oluyor ama yinede çocuklarda emziği sevemiyorum ben ya bos bos etmiyorlar vicdan yapıyorum kendimce kızında da o yüzden ugrasmadim
Tamam canim çok tsk ederim.esime söyliyim de alsin.
Yeğenime emzik aldı 3 yaşına kadar ,sürekli boğazdan hastaydı sürekli cnm biberon emzik kesşn dedi bir doktor kestik cideen hastalanması bitti,enfeksiyon yapıyormuş sık sık dezenfekte etmek gerek ve değişmek gerekmiş cnm ,ama bemde aynı sebeple verdim değişirim sık sık die,ama tutmadı cnm ,Canim ben de istemezdim ama benim kız meme hastası oldu cidden emzik vermesem mememde yapışık ikiz gibi yaşardıktek çocuk olsa neyse de 2 çocukla inan emzik can simidi gibi geldi bana.
Cnm sakın bal 1 yaşından çnce yasak bala batırmaSlm bende ekim annelerindeyim.buarayi sa takip ediyorum.bende bebegime alistirmaya calisiyorum.cünkü tok olsa bile araniyor ve bian yalniz birakamiyirum heo agliyor.
Simdi normal ucuz bi emzik aldim.bazen bir iki emiyor.sonra dusüyor.ben nasil alistiracam.simdi de bala batirdim biraz verdim.sence zararli mi?
Ne yapacagimi şastim.geceleri cok zor oluyor.gözü kapanmiyor emzirdikten sonra.
Benim bebişe de oluyordu süt fazla geliyor boğazına kaçıyormuş biraz sağıp memeyi yumuşatıp veriyorum kesildi boğazına kacmalariKizlar bebwgim emerken boguluyo gibi oluyo ters cevirip sirtina vuruyorum bu neden oluyodur acaba
Dün ve bugün batirdim.bi daha yapmam.ama çatlatti bugün beni.sürekli mizirdanma ağlama derken bittim.zaten tekim.sırtim belim kopuyor.Cnm sakın bal 1 yaşından çnce yasak bala batırma
Ins canim.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.İnşaAllah tutar seni çok iyi anlıyorum :/
Sekere batir ama bala asla suan zehir bal bi yasindan sonra verilirDün ve bugün batirdim.bi daha yapmam.ama çatlatti bugün beni.sürekli mizirdanma ağlama derken bittim.zaten tekim.sırtim belim kopuyor.
Uykusuzluktan perisanim.
Oh afiyet olsun. Bende yeni uyuttum oğlumu şimdi eşimle bi kahvaltı yaparım. Burda hava açık suanda. Yağmur yagmazsa öğleden sonra bi yürüyüş yaparım bebisle :)Kızlar günaydın nasılsınız ayyyy burda bir yağmur yağıyor ki felaket kocaman dolu yağıyor .... kızım uyuyor bizde kayınvalidemle kahve keyfi yapıyoruz
Bende daha pikeyle yatiyorum. Oğlumu da ince bi battaniye ile uyutuyorum. Klima açıyorum geceleri. Burada daha çok fazla soguk yok. Bugün biraz serinlemiş hava gündüz de açarım klima artıkGünaydın kızlar burada gece fena yağmur yağdı kızımın kıyafetleri vardı gece 12 gibi topladim Allah'tan :) kızım uyandı 2.30 civarı dışardan sesler geliyor camdan bir baktım göz gözü görmüyor yağmurdan. Şimdi de ara da hava karanlık oluyor yarım saat sonra güneş açıyor tuhaf bir hava var yani :)
Kızlar biz halen pikeyle uyuyoruz büyük kızımın yorganını serdim 1 hafta oluyor küçük kızımı 1 ince 1 de kalın battaniyeye sarıp öyle uyutuyorum. Bu gece üşümüşüz galiba boğazım felaket ağrıyor ve acıyorne yapsam bilmiyorum siz ne önerirsiniz?
Bir de ben terliyorum halen lohusa terim bitmedi yorgan sersem terleyecegim daha fazla sermesem usuyecegim üstelik terli halimle ne yapsam bilemedim siz neler yapıyorsunuz?
Size de afiyet olsun canım ayyyyy ben dün kızı kattım arabaya yürüyüş yaptık bi saat heryerin ağrıyor hamile kaldığından beri yürümüyordumOh afiyet olsun. Bende yeni uyuttum oğlumu şimdi eşimle bi kahvaltı yaparım. Burda hava açık suanda. Yağmur yagmazsa öğleden sonra bi yürüyüş yaparım bebisle :)
Canım bizde pikeyle yatıyoruz bebişi de pazen battaniyeyle yatırıyorumGünaydın kızlar burada gece fena yağmur yağdı kızımın kıyafetleri vardı gece 12 gibi topladim Allah'tan :) kızım uyandı 2.30 civarı dışardan sesler geliyor camdan bir baktım göz gözü görmüyor yağmurdan. Şimdi de ara da hava karanlık oluyor yarım saat sonra güneş açıyor tuhaf bir hava var yani :)
Kızlar biz halen pikeyle uyuyoruz büyük kızımın yorganını serdim 1 hafta oluyor küçük kızımı 1 ince 1 de kalın battaniyeye sarıp öyle uyutuyorum. Bu gece üşümüşüz galiba boğazım felaket ağrıyor ve acıyorne yapsam bilmiyorum siz ne önerirsiniz?
Bir de ben terliyorum halen lohusa terim bitmedi yorgan sersem terleyecegim daha fazla sermesem usuyecegim üstelik terli halimle ne yapsam bilemedim siz neler yapıyorsunuz?
Cnm napsın bebekler sancı ağrı var ,bnmkiside uyuyır ya mışıl mışıl zar zor dalmış ve fena uykusu var uyumak istio,önce komıldıyor bir iki dsyanmaya çalılıyor sonra aniden basbas bağırıyor sancı bırskmıyor yavrumuDün ve bugün batirdim.bi daha yapmam.ama çatlatti bugün beni.sürekli mizirdanma ağlama derken bittim.zaten tekim.sırtim belim kopuyor.
Uykusuzluktan perisanim.
Ben stresten sıkintıdan çocuga üzülemiyorum bile.sürekli ağlıyor.kucagimda sakinlesiyor.mutfağa gidemiyorum.yere koyduğum anda bagiriyor.beni en cok bu sinir ediyor.mutfak berbat halde.süt olsun diye biseyler yiyim diyorum gidemeuyorum ki.su icemiyorum.yani biraktigim yerde biraz dursa rahatlicam.Cnm napsın bebekler sancı ağrı var ,bnmkiside uyuyır ya mışıl mışıl zar zor dalmış ve fena uykusu var uyumak istio,önce komıldıyor bir iki dsyanmaya çalılıyor sonra aniden basbas bağırıyor sancı bırskmıyor yavrumuçok acıyorum üzülüyorum o haline,balı da nettn oku cnm ,emzikte tutmazsa tutmuo cidden oğlumda çok uğraştık.hemen hemen herkes aynı durumda baksana cnm işte zar zor emekle büyğtoyırz cidden (tekmmşydş bebeğin bnm bşrde minik oğlum var .
Maşallah de cnm,o tazyikden hızlı aktığı şçin kaçıo o şekşdeyse gözün sydın sütün güsel gelio:))Benim bebişe de oluyordu süt fazla geliyor boğazına kaçıyormuş biraz sağıp memeyi yumuşatıp veriyorum kesildi boğazına kacmalari
Kolik denen bişi varya kolik demek cnm sennkisi,ama kolşkler sonradan çoklukla çok sakin çocuklar oluyorlar cnm,dayan cnm 4. Aydan sonsa en geç rahatlıyorlarBen stresten sıkintıdan çocuga üzülemiyorum bile.sürekli ağlıyor.kucagimda sakinlesiyor.mutfağa gidemiyorum.yere koyduğum anda bagiriyor.beni en cok bu sinir ediyor.mutfak berbat halde.süt olsun diye biseyler yiyim diyorum gidemeuyorum ki.su icemiyorum.yani biraktigim yerde biraz dursa rahatlicam.
atak dönemi olabilir iştahsız olabilirKızlar ya sanki benim cadı m 3 gündür memeyi reddediyor ne yapacak bilmiyorum strese girdim birazda inşallah geçici bişeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?