2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim ben de istemezdim ama benim kız meme hastası oldu cidden emzik vermesem mememde yapışık ikiz gibi yaşardık tek çocuk olsa neyse de 2 çocukla inan emzik can simidi gibi geldi bana.

Canim ben de istemezdim ama benim kız meme hastası oldu cidden emzik vermesem mememde yapışık ikiz gibi yaşardık tek çocuk olsa neyse de 2 çocukla inan emzik can simidi gibi geldi bana.
Yeğenime emzik aldı 3 yaşına kadar ,sürekli boğazdan hastaydı sürekli cnm biberon emzik kesşn dedi bir doktor kestik cideen hastalanması bitti,enfeksiyon yapıyormuş sık sık dezenfekte etmek gerek ve değişmek gerekmiş cnm ,ama bemde aynı sebeple verdim değişirim sık sık die,ama tutmadı cnm ,

Cnm sakın bal 1 yaşından çnce yasak bala batırma

Kızlar günaydın nasılsınız ayyyy burda bir yağmur yağıyor ki felaket kocaman dolu yağıyor .... kızım uyuyor bizde kayınvalidemle kahve keyfi yapıyoruz
Oh afiyet olsun. Bende yeni uyuttum oğlumu şimdi eşimle bi kahvaltı yaparım. Burda hava açık suanda. Yağmur yagmazsa öğleden sonra bi yürüyüş yaparım bebisle :)

Günaydın kızlar burada gece fena yağmur yağdı kızımın kıyafetleri vardı gece 12 gibi topladim Allah'tan :) kızım uyandı 2.30 civarı dışardan sesler geliyor camdan bir baktım göz gözü görmüyor yağmurdan. Şimdi de ara da hava karanlık oluyor yarım saat sonra güneş açıyor tuhaf bir hava var yani :)

Kızlar biz halen pikeyle uyuyoruz büyük kızımın yorganını serdim 1 hafta oluyor küçük kızımı 1 ince 1 de kalın battaniyeye sarıp öyle uyutuyorum. Bu gece üşümüşüz galiba boğazım felaket ağrıyor ve acıyor ne yapsam bilmiyorum siz ne önerirsiniz?

Bir de ben terliyorum halen lohusa terim bitmedi yorgan sersem terleyecegim daha fazla sermesem usuyecegim üstelik terli halimle ne yapsam bilemedim siz neler yapıyorsunuz?

Bende daha pikeyle yatiyorum. Oğlumu da ince bi battaniye ile uyutuyorum. Klima açıyorum geceleri. Burada daha çok fazla soguk yok. Bugün biraz serinlemiş hava gündüz de açarım klima artık

Oh afiyet olsun. Bende yeni uyuttum oğlumu şimdi eşimle bi kahvaltı yaparım. Burda hava açık suanda. Yağmur yagmazsa öğleden sonra bi yürüyüş yaparım bebisle :)
Size de afiyet olsun canım ayyyyy ben dün kızı kattım arabaya yürüyüş yaptık bi saat heryerin ağrıyor hamile kaldığından beri yürümüyordum

Canım bizde pikeyle yatıyoruz bebişi de pazen battaniyeyle yatırıyorum

Dün ve bugün batirdim.bi daha yapmam.ama çatlatti bugün beni.sürekli mizirdanma ağlama derken bittim.zaten tekim.sırtim belim kopuyor.
Uykusuzluktan perisanim.
Cnm napsın bebekler sancı ağrı var ,bnmkiside uyuyır ya mışıl mışıl zar zor dalmış ve fena uykusu var uyumak istio,önce komıldıyor bir iki dsyanmaya çalılıyor sonra aniden basbas bağırıyor sancı bırskmıyor yavrumu çok acıyorum üzülüyorum o haline,balı da nettn oku cnm ,emzikte tutmazsa tutmuo cidden oğlumda çok uğraştık.hemen hemen herkes aynı durumda baksana cnm işte zar zor emekle büyğtoyırz cidden (tekmmşydş bebeğin bnm bşrde minik oğlum var .

Kızlar ya sanki benim cadı m 3 gündür memeyi reddediyor ne yapacak bilmiyorum strese girdim birazda inşallah geçici bişeydir

Ben stresten sıkintıdan çocuga üzülemiyorum bile.sürekli ağlıyor.kucagimda sakinlesiyor.mutfağa gidemiyorum.yere koyduğum anda bagiriyor.beni en cok bu sinir ediyor.mutfak berbat halde.süt olsun diye biseyler yiyim diyorum gidemeuyorum ki.su icemiyorum.yani biraktigim yerde biraz dursa rahatlicam.

Kolik denen bişi varya kolik demek cnm sennkisi,ama kolşkler sonradan çoklukla çok sakin çocuklar oluyorlar cnm,dayan cnm 4. Aydan sonsa en geç rahatlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…