- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.481
Canım çok geçmiş olsun inşaAllah sütun tekrar çoğalır stres yapma en kısa zamanda toparlanirsin canım.Histereskopi oldum kizlar bu gece hastanede tutuyolar yine kanim duswr kanama olur diye.
Plasenta parcalari kalmis icimde.doktor baya temizlemis ama az kalmis.rahim duvari inceldigi icin az bi kismini almaya cesaret edememis.
çok geçmiş olsun inş toparlarsın hemen sütü de sağ bol bol çıkonca arttırmak için uğraşırsın moralini bozmaHistereskopi oldum kizlar bu gece hastanede tutuyolar yine kanim duswr kanama olur diye.
Plasenta parcalari kalmis icimde.doktor baya temizlemis ama az kalmis.rahim duvari inceldigi icin az bi kismini almaya cesaret edememis.
Histereskopi oldum kizlar bu gece hastanede tutuyolar yine kanim duswr kanama olur diye.
Sutum azaldi birde mama verdik onuda kustu kizim moralim cok bozuk
Merhaba iyi geceler bebegimin burnu hırıltılı demissin aynı problem bendede vardı hatta doktora götürdüm burun asprotöruyle cek dedi serum fizyolejik kullan dedi her ikisinide yaptım asprotorü benmi beceremedim bilmem hiç verim almadım sürekli hırıltı halindeydi ağzı açık duruyordu grip oldu diye korktum megersem her bebegin tıkanırmıs. Eczaneden nurse harveys aır mix adında bir damla aldim beşigin kösesine bebege yakin bir yere 2 damla damlattım bir saat sonra ağzını kapadı burnu açildı doktorumuzu aradim sordum kullan rahat nefes alir onunla rahatlatır dedi bu arada oğlum 50 günlukben de türkiyeden misafirim gelecek eşimin halası ve eşi gezmeye ziyarete
otelde kalacaklar eve davet edicen biraz hazırlık yapıyorum
ev çocuklar aynrn devam
bebeğim de birax hasta gibi hırıltılı
burnunu çekiyorum
geceleri de daha çok uyanmaya başladı
hala bi düzenimiz yok maalesef
Canım benim kızımın ismi de Amine ben tek koydum iki isim zor oluyor diye Hafsa da çok güzel ama amineyi çok isteyerek koydum inşallah kızlarımız Amine annemize benzer maşallah cok tatlı kizin
Geçmiş olsun inşaallah hemencecik toparlarsın canım.Histereskopi oldum kizlar bu gece hastanede tutuyolar yine kanim duswr kanama olur diye.
geçmiş olsun canım tamamen geçer inş kısa zamandaHistereskopi oldum kizlar bu gece hastanede tutuyolar yine kanim duswr kanama olur diye.
Canım ben de tek Amine istedim ama eşim Hafsa olsun diye ısrar etti o zaman dedik 2 ismi birleştirelim evde ben Amine diye seviyorum eşim Hafsa diyeCanım benim kızımın ismi de Amine ben tek koydum iki isim zor oluyor diye Hafsa da çok güzel ama amineyi çok isteyerek koydum inşallah kızlarımız Amine annemize benzer maşallah cok tatlı kizin
Gecmis olsun canmHistereskopi oldum kizlar bu gece hastanede tutuyolar yine kanim duswr kanama olur diye.
Cnm bende içiyorumKızlar ya ben bugün balık yedim eşim koka almış dayanamadım yarım su bardağı kadar içtim kızımı da emzirdim acaba bir problem olur mu şimdi çok vicdan azabı duyuyorum sütüme geçerse kızım rahatsız olur diye korkuyorum bir zararı olur mu ki ya
Bu arada biz molfix 4-9 kilo olan 3 numarasına geçtik kızım 5500 gram olmuş 2 numara sıkıyordu.
Çok tatlı cnm kızın maşallahBiz yine ayaktayiz geceler bitmiyor uyumayinca inşallah bir düzene girer artik çok bitkinim uykusuzluktan parmağın dolama olmuş iltihap çok kotu basamiyorum ağzının içi her yeri yara bur de basurla ugrasiyorum çok zorluyor beni vücut direncin çok düştü artik ya bir düzen olsaydı herşeye rağmen saglik oldun diyorum bu da benim tatlı kızım Amine Eki Görüntüle 2200417
Cnm senn burcun ne?kafana takacak canını sıkacak bişi illa buluyorsun.kendi sağlığın için haklı olarak canını sıkıtın allaha şükür bitti geçti ,bebek mama aldı filan asla asla kafana takma sütün gelir,ertuşurulnhalimesş tarifi gerçekten artırıyor,sütü şerbetli sulu şeyler yemeğe ilaveten yapıo anldım bende.en önce sağlığınla ilgilenki bir an evvel toparlanıp bebeğe bakıp anneliğin tadını çıkartasın,kusmaya gelince lütfen kafana takma bunlra doktorlarda bişi bulaöıyor,bir yazda diokş büyğme sendromu,kızlr şunu söyleyim bşr sürü anneden de duydum yaşadımda bebekler bşr dönem bir memeyi red edip.bir dönemde ikisini bşrden reddebiliypr biz 4 aylıkken yaşadık ilk oğlumda.ama şükğr sonra aldı,kussun midesini biyütür der eskiler,bnmkiside çok kusar,bak kesik kesik oeynir gibi kusarsa o içtiği çok güsel yarıyor demek dio eski kadınlr,bebekler her türlü büyüyor,yeterkş allah sağlık versin,öyle mama verdim süt azaldı die kafana asla takma,azalsın artar,cnm bu arada hep sorcam bu pleaenda ameliyatta alamışlar mı doktorunun yüzünden mi?bşrde 2. Sezeryanından sonra damı alınamadı ben tam anlamadım,çok geçmiş olsun kurtuldunKizlar bebegim emer emmez kusuyo surekli usuttu mu napti bilmiyom
Cnm parmak için antibiyotikli krem kullansan inanılmaz iyi olur hemen kesio ağrıyı sağlık ocağında yazdırabşlirsin,basur için doktor ne dedi?bende kabızdım ilk günler ama şimdi kuru meyve şerbeti hazırlıyorum gerçekten bitti kbızlık bağırsak ve karın ağrımdaBiz yine ayaktayiz geceler bitmiyor uyumayinca inşallah bir düzene girer artik çok bitkinim uykusuzluktan parmağın dolama olmuş iltihap çok kotu basamiyorum ağzının içi her yeri yara bur de basurla ugrasiyorum çok zorluyor beni vücut direncin çok düştü artik ya bir düzen olsaydı herşeye rağmen saglik oldun diyorum bu da benim tatlı kızım Amine Eki Görüntüle 2200417
Kızımın adaşı bal kız Maasallah sana yavrum benim ❤Biz yine ayaktayiz geceler bitmiyor uyumayinca inşallah bir düzene girer artik çok bitkinim uykusuzluktan parmağın dolama olmuş iltihap çok kotu basamiyorum ağzının içi her yeri yara bur de basurla ugrasiyorum çok zorluyor beni vücut direncin çok düştü artik ya bir düzen olsaydı herşeye rağmen saglik oldun diyorum bu da benim tatlı kızım Amine Eki Görüntüle 2200417
Benim qyak parmagimda olmus aynenn hemen batikon surdum aklima geldikce gecti simdiCnm parmak için antibiyotikli krem kullansan inanılmaz iyi olur hemen kesio ağrıyı sağlık ocağında yazdırabşlirsin,basur için doktor ne dedi?bende kabızdım ilk günler ama şimdi kuru meyve şerbeti hazırlıyorum gerçekten bitti kbızlık bağırsak ve karın ağrımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?