2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ya sanki benim cadı m 3 gündür memeyi reddediyor ne yapacak bilmiyorum strese girdim birazda inşallah geçici bişeydir
Ben yazmıştım ya cnm bazı dönemler öyle olıuor bnm oğlumda red etmişti alır sonra,bşzimkşsi 4. Ay civarı red etti,bir dönem ikisini bir dönemde bir memeyi red etmişti

Kızlar ya sanki benim cadı m 3 gündür memeyi reddediyor ne yapacak bilmiyorum strese girdim birazda inşallah geçici bişeydir
Canım benim kızım da aynı 2 gündür sağ mememi reddediyor zorlaya zorlaya veriyorum bir bakıyorum öğürüyor çekiyorum hemen felaket aranıyor aç belli ama yok memeyi görünce basıyor çığlığı ben de zorladım biraz tutuyor sonra resmen savaş veriyor benimle

Kolik nasıl ki ama daha 16 günluk.
cnm zaten bu kolik sebepsiz ağlama filan işte yeni doğanlarda oluyor sonradan bir dğzene girio gaz filan bitiyor.doktora götğrmüşsinşzdğr,hiç bişi yok derlrr amacnm kan filan bir baktır enfeksiyon olabiliyor,bşrde idrar baktır arkadaşın oğlu böyleydi bişi yok uok dediler ebfeksşyon çıktı sünnwt oldu rahatladı ,bunlarsa bişi çıkmazsa huyu bu

Kulağı ağrıdığı zaman emmez diye biliyorum ben.

Yaaaa acaba emzik veriyorum ondan mı dedim bugün hiç emzik vermedim güzel emdi bilmiyorum tesadüf mü acaba ama takip Edicem inşallah sizin de geçer sen de emzik veriyorsan dene bakalım

Canım sol mememi emiyor mesela ama sağ mememi reddediyor biraz uğraşıyorum 5 dk kadar sonra benim kız pes ediyor emmeye başlıyor.
Hımm.oyleyse geçicidir inşallah.benim kızımda emiyo doyunca bırakıyo.ben biraz daha veriyorum oturayım biraz daha diye çünkü kucak istiyo hemen.oturdugumu da biliyo illa ayakda tutcam.

Yaaaa acaba emzik veriyorum ondan mı dedim bugün hiç emzik vermedim güzel emdi bilmiyorum tesadüf mü acaba ama takip Edicem inşallah sizin de geçer sen de emzik veriyorsan dene bakalım
Emzik veriyorum onu da emmiyor ağzından fırlatıp yere atıyor güler misin ağlar mısın büyüme atağına girdiler galiba bi de gece hiç kaka yapmadığı sabah 6.40 dan beri ayaktaydık uyumadı ben de yataktan almadım baya bir ağlama numarası yaptı ama almadım haha bir de öksürme gibi ses çıkartıyor ağlarken ben yanına gelince susuyor minik birşey ama baya parmaklarında oynatıyorlar bizi küçük sıpalar inşaAllah geçici bir süreçtir ya bu durum.

Hımm.oyleyse geçicidir inşallah.benim kızımda emiyo doyunca bırakıyo.ben biraz daha veriyorum oturayım biraz daha diye çünkü kucak istiyo hemen.oturdugumu da biliyo illa ayakda tutcam.
Ben nadir alıyorum kucağıma genel de ya yatağında ya da pusette duruyor pusete zaten anne kucağı gibi olduğu için sesi çıkmıyor.

Canim bebedorun emziğini önermistin ya.resmini bi atarmisin?

Canım donem donem olabilir oğlunda çok olmuştu ama ben vazgeccmedim emzirdim ayağa kalk emzir ters emzir sol göğsünü emzirir gibi yap

Canim doktora götürmek iskence.havalar çok sogudu.yagmur firtina var disarida.arabamizda yok.çocugu üsütürüm diye korkuyorum.evde bi çaresine bakacaz iste.
Biyogaia aldik.5 gündür aksamlari kullaniyoruz.5 damla seklinde.
Gündüzleri başlıyor araliksiz aģlamaya.gözü aciksa bi yere koyarsam bağıriyor.

Ankara da çok soğuk kızlar gaz açtık ev sıcacık oldu ben de sıkılıyorum ama ev iyi dışarda hasta olabilirler bu kisboyle geçecek daha çok küçükler yazın baya büyürüz inşallah

Valla canım benim kız da öyle ağlıyor kucağa aldığım an susuyor sonra numaradan bir iki öksürme sesi çok fenalar var ya ... inşallah geçici bir süredir bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…