- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.501
Slm bende ekim annelerindeyim.buarayi sa takip ediyorum.bende bebegime alistirmaya calisiyorum.cünkü tok olsa bile araniyor ve bian yalniz birakamiyirum heo agliyor.Canım ben ilk wee baby aldım kızım tutmadı sonra bebedor un 0 3 ay olan emziğini aldım ucu ince 3 4 gün uğraştım tutsun diye alisti sonra istersen sen de deneyebilirsin.
Canım bebegin hayirli olsun size hayirli evlat Allah a hayirli bir kul olsun yavrun❤Slm bende ekim annelerindeyim.buarayi sa takip ediyorum.bende bebegime alistirmaya calisiyorum.cünkü tok olsa bile araniyor ve bian yalniz birakamiyirum heo agliyor.
Simdi normal ucuz bi emzik aldim.bazen bir iki emiyor.sonra dusüyor.ben nasil alistiracam.simdi de bala batirdim biraz verdim.sence zararli mi?
Ne yapacagimi şastim.geceleri cok zor oluyor.gözü kapanmiyor emzirdikten sonra.
Canim cok tsk edrim.sizin bebeginiz de hayirli olsun.Rabbim saglik sıhhat versin.Canım bebegin hayirli olsun size hayirli evlat Allah a hayirli bir kul olsun yavrun❤
Canım bal kesinlikle verme. Bebeğine zarar veriyorsun ilk 6 ay sadece anne sütü ve ya mama dışında hiçbir şey verilmiyor. 1 yasindan sonra bile bal ı az az vermek lazım ki bal alerjen bir besin lütfen bebeğine bal pekmez türevi gıdalar verme olur mu
Ben ilk kızımı doğduktan 2 3 saat sonra emzikle tanıştırdım hemen kaptı memeyi ama ikinci kızım da emzik maceramız 1 hafta sürdü dediğin gibi. Wee baby kesinlikle tutamadı çok uğraştım kızım zaten kusan bir bebek emzigi verdikçe bebeğim kusuyordu sonra bebeler un 0 3 ay emzigi küçük kavraması kolay dedi görümcem ben de aldım yine aynı veriyorum ya öğürüyor ya da 2 3 emmeye atıyordu ağzından 1 hafta kadar baya uğraştım attıkça verdim ağzına öğürünce biraz bekledim tekrar verdim uğraştım ama en sonunda kaptı kızım memeyi.
Bende oyleyim ya basur ozellikle maffettiBiz yine ayaktayiz geceler bitmiyor uyumayinca inşallah bir düzene girer artik çok bitkinim uykusuzluktan parmağın dolama olmuş iltihap çok kotu basamiyorum ağzının içi her yeri yara bur de basurla ugrasiyorum çok zorluyor beni vücut direncin çok düştü artik ya bir düzen olsaydı herşeye rağmen saglik oldun diyorum bu da benim tatlı kızım Amine Eki Görüntüle 2200417
sağol arkadaşımMerhaba iyi geceler bebegimin burnu hırıltılı demissin aynı problem bendede vardı hatta doktora götürdüm burun asprotöruyle cek dedi serum fizyolejik kullan dedi her ikisinide yaptım asprotorü benmi beceremedim bilmem hiç verim almadım sürekli hırıltı halindeydi ağzı açık duruyordu grip oldu diye korktum megersem her bebegin tıkanırmıs. Eczaneden nurse harveys aır mix adında bir damla aldim beşigin kösesine bebege yakin bir yere 2 damla damlattım bir saat sonra ağzını kapadı burnu açildı doktorumuzu aradim sordum kullan rahat nefes alir onunla rahatlatır dedi bu arada oğlum 50 günluk
Canım uğraş biraz inan kolay değil ama alır belki almazsa da üzülme doyduktan sonra seni emzik gibi kullanmasın bebeğin sıkıntı çekersin kolay değil ama alışırsın bu duruma.Canim cok tsk edrim.sizin bebeginiz de hayirli olsun.Rabbim saglik sıhhat versin.
Ben 3 4 gündür veriyorum almiyor.bizimki 2 haftalik oldu.sanirim ondan almiyor.
Doktorum bana ısırgan otu tohumunu balla karistir ye artacak sütün demisti. Hergün yiyorum ben de. Hiç süt sıkıntısı yaşamadım. Günde 2 kez rezene kimyon çayı yapıyorum. Dene istersen.Kizkar sutum cok azakdi hatta kesilme noktasındayım sagip veriyorum emmedigi icin siz neler yapıyorsunuz bana akil verim moralim çok bozuk sutum artmasi icin ve bebegimi emzrmeye nasıl alistirabilirim biberondan kurtulmak istiyorum
Kaka da yeşil renk olursa annem üşüttüğünü söylüyor.4-5 kakalı bez alıyorum bende günde ama ilk günlere göre azaldı.Kızlar bebeğim 42 günlük bugün 7 8 defa kakalı bez alıyorum puturlu ve hardal sarısı rengi var bazen o puturlerin içinde yeşil taneler oluyor az da olsa bu normal mi acaba ya :/ sizin bebişler kaç kez kaka yapıyor?
benim bebeğim de 39 günlük sarı pütürlü iyi. dün bir tek azıcık yeşillik vardı. üşüdüğü için de olabilirmiş bağırsaklar geliştiği için de. bilemiyorum ben de tamamı yeşil olmadığı için çok takılmadım. bizimki en iyi ihtimal günde bir kere yapıyorKızlar bebeğim 42 günlük bugün 7 8 defa kakalı bez alıyorum puturlu ve hardal sarısı rengi var bazen o puturlerin içinde yeşil taneler oluyor az da olsa bu normal mi acaba ya :/ sizin bebişler kaç kez kaka yapıyor?
Canim.denemeye calisacam.bide o dedigin emzik hangi markaydi.nerden alabilirm?Canım uğraş biraz inan kolay değil ama alır belki almazsa da üzülme doyduktan sonra seni emzik gibi kullanmasın bebeğin sıkıntı çekersin kolay değil ama alışırsın bu duruma.
Canım ikisini de kullanın oğlunun ismi ömer kağan biz ikisini de kullanıyoruz herkes ömer kağan diyor sizde öyle yapın o yüzden kızımı tek koydumCanım ben de tek Amine istedim ama eşim Hafsa olsun diye ısrar etti o zaman dedik 2 ismi birleştirelim evde ben Amine diye seviyorum eşim Hafsa diyeaminn inşaAllah canım Rabbim ömürlerini bahtlarını güzel eylesin ❤
Eczaneden iki krem aldım can kullanacak bakalım inşallah faydası olur yaCnm parmak için antibiyotikli krem kullansan inanılmaz iyi olur hemen kesio ağrıyı sağlık ocağında yazdırabşlirsin,basur için doktor ne dedi?bende kabızdım ilk günler ama şimdi kuru meyve şerbeti hazırlıyorum gerçekten bitti kbızlık bağırsak ve karın ağrımda
Emzgi benim kızım da almadi ya oğlunda vermemiştir dışarda gece çok kurtarıcı oluyor ama yinede çocuklarda emziği sevemiyorum ben ya bos bos etmiyorlar vicdan yapıyorum kendimce kızında da o yüzden ugrasmadimCanım bebegin hayirli olsun size hayirli evlat Allah a hayirli bir kul olsun yavrun❤
Canım bal kesinlikle verme. Bebeğine zarar veriyorsun ilk 6 ay sadece anne sütü ve ya mama dışında hiçbir şey verilmiyor. 1 yasindan sonra bile bal ı az az vermek lazım ki bal alerjen bir besin lütfen bebeğine bal pekmez türevi gıdalar verme olur mu
Ben ilk kızımı doğduktan 2 3 saat sonra emzikle tanıştırdım hemen kaptı memeyi ama ikinci kızım da emzik maceramız 1 hafta sürdü dediğin gibi. Wee baby kesinlikle tutamadı çok uğraştım kızım zaten kusan bir bebek emzigi verdikçe bebeğim kusuyordu sonra bebeler un 0 3 ay emzigi küçük kavraması kolay dedi görümcem ben de aldım yine aynı veriyorum ya öğürüyor ya da 2 3 emmeye atıyordu ağzından 1 hafta kadar baya uğraştım attıkça verdim ağzına öğürünce biraz bekledim tekrar verdim uğraştım ama en sonunda kaptı kızım memeyi.
Adi ne kremler8n bende bi krem aldim ama genel cerraha gitmeyi dusunuyorumEczaneden iki krem aldım can kullanacak bakalım inşallah faydası olur ya
Canim.denemeye calisacam.bide o dedigin emzik hangi markaydi.nerden alabilirm?
Tamam canim çok tsk ederim.esime söyliyim de alsin.Bebedor canım ben eczaneden aldım ama büyük marketlerde de vardır 0-3 ay arası olanı aldım.
Emzgi benim kızım da almadi ya oğlunda vermemiştir dışarda gece çok kurtarıcı oluyor ama yinede çocuklarda emziği sevemiyorum ben ya bos bos etmiyorlar vicdan yapıyorum kendimce kızında da o yüzden ugrasmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?