2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım ben ilk wee baby aldım kızım tutmadı sonra bebedor un 0 3 ay olan emziğini aldım ucu ince 3 4 gün uğraştım tutsun diye alisti sonra istersen sen de deneyebilirsin.
Slm bende ekim annelerindeyim.buarayi sa takip ediyorum.bende bebegime alistirmaya calisiyorum.cünkü tok olsa bile araniyor ve bian yalniz birakamiyirum heo agliyor.
Simdi normal ucuz bi emzik aldim.bazen bir iki emiyor.sonra dusüyor.ben nasil alistiracam.simdi de bala batirdim biraz verdim.sence zararli mi?
Ne yapacagimi şastim.geceleri cok zor oluyor.gözü kapanmiyor emzirdikten sonra.

Canım bebegin hayirli olsun size hayirli evlat Allah a hayirli bir kul olsun yavrun❤

Canım bal kesinlikle verme. Bebeğine zarar veriyorsun ilk 6 ay sadece anne sütü ve ya mama dışında hiçbir şey verilmiyor. 1 yasindan sonra bile bal ı az az vermek lazım ki bal alerjen bir besin lütfen bebeğine bal pekmez türevi gıdalar verme olur mu

Ben ilk kızımı doğduktan 2 3 saat sonra emzikle tanıştırdım hemen kaptı memeyi ama ikinci kızım da emzik maceramız 1 hafta sürdü dediğin gibi. Wee baby kesinlikle tutamadı çok uğraştım kızım zaten kusan bir bebek emzigi verdikçe bebeğim kusuyordu sonra bebeler un 0 3 ay emzigi küçük kavraması kolay dedi görümcem ben de aldım yine aynı veriyorum ya öğürüyor ya da 2 3 emmeye atıyordu ağzından 1 hafta kadar baya uğraştım attıkça verdim ağzına öğürünce biraz bekledim tekrar verdim uğraştım ama en sonunda kaptı kızım memeyi.

Canim cok tsk edrim.sizin bebeginiz de hayirli olsun.Rabbim saglik sıhhat versin.
Ben 3 4 gündür veriyorum almiyor.bizimki 2 haftalik oldu.sanirim ondan almiyor.

Bende oyleyim ya basur ozellikle maffetti

sağol arkadaşım
ben çekiyorum baya bişey çıkıyor ama sanırım daha çok içerde ben de okuliptüs yağını duymuştum tıkanıklık yok emerken
çekince rahatlıyor
bi bakayım eczaneden .
bu arafa bebekler çok tatlı
ben ekleyemedim benim tel de hata veriyor

Canim cok tsk edrim.sizin bebeginiz de hayirli olsun.Rabbim saglik sıhhat versin.
Ben 3 4 gündür veriyorum almiyor.bizimki 2 haftalik oldu.sanirim ondan almiyor.
Canım uğraş biraz inan kolay değil ama alır belki almazsa da üzülme doyduktan sonra seni emzik gibi kullanmasın bebeğin sıkıntı çekersin kolay değil ama alışırsın bu duruma.

Kizkar sutum cok azakdi hatta kesilme noktasındayım sagip veriyorum emmedigi icin siz neler yapıyorsunuz bana akil verim moralim çok bozuk sutum artmasi icin ve bebegimi emzrmeye nasıl alistirabilirim biberondan kurtulmak istiyorum
Doktorum bana ısırgan otu tohumunu balla karistir ye artacak sütün demisti. Hergün yiyorum ben de. Hiç süt sıkıntısı yaşamadım. Günde 2 kez rezene kimyon çayı yapıyorum. Dene istersen.

Kızlar bebeğim 42 günlük bugün 7 8 defa kakalı bez alıyorum puturlu ve hardal sarısı rengi var bazen o puturlerin içinde yeşil taneler oluyor az da olsa bu normal mi acaba ya :/ sizin bebişler kaç kez kaka yapıyor?

Kaka da yeşil renk olursa annem üşüttüğünü söylüyor.4-5 kakalı bez alıyorum bende günde ama ilk günlere göre azaldı.

benim bebeğim de 39 günlük sarı pütürlü iyi. dün bir tek azıcık yeşillik vardı. üşüdüğü için de olabilirmiş bağırsaklar geliştiği için de. bilemiyorum ben de tamamı yeşil olmadığı için çok takılmadım. bizimki en iyi ihtimal günde bir kere yapıyor

Canım ikisini de kullanın oğlunun ismi ömer kağan biz ikisini de kullanıyoruz herkes ömer kağan diyor sizde öyle yapın o yüzden kızımı tek koydum

Kizlar bugün kirkimiz çıktı 40 gün bir yıl gibi geldi bana ya çok şükür bitti inşallah düzene girer uykularimoz gece gözler kapanır inşallah kuaföre gittm kasların gozlerimle birleşmişti nerdeyse aynaya bakamiordum artik göbek kilo da kaldı kızlar ya 87 yla dovima gittm 78 kiloyim boy 1.65 çok kilolu durmiyorum ama 65 e dusmem lazim nasıl olacak biiiyorum zamanla gider inşallah

Eczaneden iki krem aldım can kullanacak bakalım inşallah faydası olur ya

Emzgi benim kızım da almadi ya oğlunda vermemiştir dışarda gece çok kurtarıcı oluyor ama yinede çocuklarda emziği sevemiyorum ben ya bos bos etmiyorlar vicdan yapıyorum kendimce kızında da o yüzden ugrasmadim

Canim ben de istemezdim ama benim kız meme hastası oldu cidden emzik vermesem mememde yapışık ikiz gibi yaşardık tek çocuk olsa neyse de 2 çocukla inan emzik can simidi gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…