2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Beyaz gürültülerden açsan belki sakinleşir

Ben nadir alıyorum kucağıma genel de ya yatağında ya da pusette duruyor pusete zaten anne kucağı gibi olduğu için sesi çıkmıyor.
Ayyyy ne güzel benim kız uyanık olduğu müddetçe kucakta ve ayakta yürüyor olacak yoksa kıyamet kopuyor.. görende kucağa alıştırmışsın diyor ama alakası yok büyük kızım hiç kucağa alışmadı uyanık olduğu müddetçe yatakta koltukta hiç sesi çıkmazdı nereye bıraksam uyurdu ama küçükler fena oluyor bacımmm

kızlar instagramda denk geldim de şu kehribar kolyeler hakkında bir bilgisi olan, kullanıp fayda gören var mı

Onlar genelde sıkma taş.Aslında yararli olan degil.Eger bulabilirseniz bu taslardan satan yerlerde islenmemis haliyle bulabilirsiniz.Fiyatida cok farkli olacaktir hatta O sekilde aldiginiz yerden kullanilacak sekilde ayarlanabilir.

Kehribarin en bilinen ozelligi boyun ve bas kismina etki etmesi ve boylece o kisimdaki agrilara iyi gelmesidir

teşekkür ederim merak ediyorum faydalı olacak mı diye :)

2. Ay asilarini yaptıran var mi kızlar ateş yapıyor mu merak ediyorum haftaya aşımız var bizim

Eylül anneleri merhabalar, bi sorum olacaktı sizlere. doğumda lohusa külodu mu yoksa lohusa pedi mi kullandınız? Kullandığınızdan memnun kaldınız mı? Fikir verebilir misiniz acaba?

Eylül anneleri merhabalar, bi sorum olacaktı sizlere. doğumda lohusa külodu mu yoksa lohusa pedi mi kullandınız? Kullandığınızdan memnun kaldınız mı? Fikir verebilir misiniz acaba?
Merhaba. Ben depend külotlardan kullandm. Memnun kaldım, yoğun kanamam oldu anca o idare ederdi. Sezaryen olmuştum bir de bu daha kolay oldu bizim için.

Kızlar ya sanki benim cadı m 3 gündür memeyi reddediyor ne yapacak bilmiyorum strese girdim birazda inşallah geçici bişeydir
Birkaç gündür bizde de durumlar garip. Emmek istiyor ama kıvranmaktan, ıkınmaktan ememiyor sinirleniyor.mamauı da içmek istemiyor annr sütündrn sonrs. Saatlerce aç duruyor öyle. Sancısı hafiflemeden besleyemiyoruz.

Kolik nasıl ki ama daha 16 günluk.
Biogai probiyotik. gaz için yanında başka bir damla daha vermişti bize doktor. Belki sizin de gaz probleminiz vardır. Telefonla da olsa doktorunuza ulaşabiliyorsanız bir danışın isterseniz. İnternette gaz masaj videoları var sakin olduğu zamanlarda onları yapabilirsiniz. En çok o işe yarıyor bizde ama bir yere kadar.

Ilk iki gün için kesinlikle külot ped alın.daha sonra normal kullanırsınız.

2. Ay asilarini yaptıran var mi kızlar ateş yapıyor mu merak ediyorum haftaya aşımız var bizim
Ben ilk kızımda aşıya gitmeden hemen önce ateş düşürücü veriyordum.hic aşıdan ateslenmedi.2 aylık aşıdan sonra 3 gün banyo yaptirilmiyor.bir gün önce yıkayıp gidin.

Anneler size bir sorum olacak.pohaça börek buzluğa nasil atıyorsunuz?
Kurabiye buzluğa atilir mı?

Ya ben biogaia yı kullanırken bebişin sanki daha çok gazı oluyordu kestim daha rahatladı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…