2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar 3-4 gündür gece uykumuz çok parça pinçik saat başı kalkıyoruz eşimde bizimle yatmak istemedi dün gece annem yattı ayni oda da.bizi izlemiş geceden sürekli kalkıp uyuyan çoçuğun göbeğine masaj yapıp pişpişleyip tekrar yatıyormuşum ve 10 dk aralarla 3 kez yapmışım bunu ama ben hiç hatırlamıyorum.korktum ters bişey yapmam inşaallah

Bizim de haftaya olucak bende merak ediyorum bi de rota aşısını yaptıracak olan var mı benim doktorum bence yaptırmalısın dedi
Rotavirus bütün doktorlar tavsiye ediyor bende yaptıracağım. Bizim Kasım’ın 21 inde verem alışının günü ve saati oluyormuş öyle deri ebe ve bir gün önce banyo yaptır dedi ilaç olarak ta mor calpolu tavsiye etti.

Bize de calpolu önerdi birimde bu ayın 21. De 2. Ay aşımız var onda yaptıracak inşallah

İki çocuk ne kadar zormus ya biri uyusa biri uyumuyor oğlumu uyuttum kız uyumadi oglum oyuncklari dagitiyor topla yrmrk yap karnini doyur uyut ev isi de sabahtan beri bitmiyor yetisemiyorum artik tek çocuklu olanlar kıymetini bilin uyuyun bol bol

Ateş yapıyormuş. Önlemi alacağız bşz o gün doktora danışıp.
Önlem aldim ben calpol ve bi fitil yazdi doktor ama iste meraklardayim

Ben ilk kızımda aşıya gitmeden hemen önce ateş düşürücü veriyordum.hic aşıdan ateslenmedi.2 aylık aşıdan sonra 3 gün banyo yaptirilmiyor.bir gün önce yıkayıp gidin.
Asidan önce ateş düşürücü kullanınca aşının etkisi gecmez mi

Bizim de haftaya olucak bende merak ediyorum bi de rota aşısını yaptıracak olan var mı benim doktorum bence yaptırmalısın dedi
Rotayi ben kardeşime sordum bi tek rota virüsüne karşı koruyor komple ishali önlemez dedi o yüzden kararsız kaldım

3 saate bir banyoyu temizledim valla o 3 saat içinde kızımı uyuttum küçüğü pis pis le tavuk çorbası yap banyoyu yıkadım temizledim en son evi süpürdüm bitti valla şimdi büyük kızım çamaşır makinesini boşaltıyor sağolsun :) onları asacağım. Eşim gelsin ona yemek hazırlatacağım ben de büyük kızım börek istediği için börek yapacağım. Çok yoruluyorum ama en azından günler hızlı geçmeye başladı. Anlayacağın daha totişim koltuğa oturmadı Pofffff

Ay sorma ya büyük kızımın ağzı var dili yoktu çocuğu bırakırdım koltuğa saatlerce gık demezdi küçük kızımın sesi yeri göğü inletiyor bas bas bağırarak ağlıyor. Büyük kızımın 6 ay hiç ağladığını duymadık aşıya giderdik ebe aşı yapardı onda bile ağlamazdı ah ah her çocuk farklı oluyormuş anne baba aynı olsada :/

Ben
biogaia günde 3 kez 3 damla verdim .

Ya ben biogaia yı kullanırken bebişin sanki daha çok gazı oluyordu kestim daha rahatladı sanki
Damlalara başlamadan önce kötüydü baya başlayınca bi düzen geldi tekrar ama birkaç gündür yine sıkıntı yaşıyor. Kakasını yapmıyordu onu düzene sokmuştu Biogai şimdi yine kakada zorlanıyor

Yaptıracağız biz de.

İnşallah sıkıntısız geçirir bebişler o aşıları da.

Yok sanmıyorum.sadece önlem için veriyorum ben.

Tsk ederim.bizde biyogaia aldik.5.günümüz.
Bizim bebeğin kolik olup olmadigini nasil anlicam.uyanikken cekyata koyamiyorum.hemen agliyor
Kucaga alinca susuyor.ne olduğunu anlamis degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…