2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tsk ederim.bizde biyogaia aldik.5.günümüz.
Bizim bebeğin kolik olup olmadigini nasil anlicam.uyanikken cekyata koyamiyorum.hemen agliyor
Kucaga alinca susuyor.ne olduğunu anlamis degilim.
Kolik bebekler gaz sancısı çeker baya ve genellikle ayni saatlerde aglama nöbeti geçirirler. Bu şekilde biraz ayırt edebilirsin.

Tsk ederim.bizde biyogaia aldik.5.günümüz.
Bizim bebeğin kolik olup olmadigini nasil anlicam.uyanikken cekyata koyamiyorum.hemen agliyor
Kucaga alinca susuyor.ne olduğunu anlamis degilim.
Sanırım onu en iyi doktorlar söyleyebilir. Çok küçükler daha hep kucakta ya da memede olmak istiyorlar. Bizimki de kucakta olmak bile yetmiyor artık, ayakta gezdirilmek istiyor.

Ben ilk kızımda aşıya gitmeden hemen önce ateş düşürücü veriyordum.hic aşıdan ateslenmedi.2 aylık aşıdan sonra 3 gün banyo yaptirilmiyor.bir gün önce yıkayıp gidin.
Doktorunuza danışın daha iyi bilir ama aşıdan önce ve hemen sonra verilen ateş düşürücülerin aşının etkisini azalttığı yönünde çalışmalar var. Ateş biraz yükselecekki bağışıklık oluşsun,belkide hiç yükselmeyecek.. boşuna ilaç almış olacak vücuduna.

teşekkür ederim merak ediyorum faydalı olacak mı diye :)

Ben ilk kizimda kullanmistim.
Ama esim meslegi geregi biliyor.Ham halini kullanacagimiz gb ayarlamisti.Faydasini gordum.Tene temas etmesi onemli :)
Ama yine de dis sikintisini tamamen ortadan kaldirmiyor tabii :)
Her cikan sonraki dis daha cok zorluyor minikleri

Kızlar hava soğuk diye kızımı çok mu giydrdim bilmiyorum kızım isilik oldu boynu yüzü bir anda kizaedi öğlenden beri uyumuyor ondan mi acaba ilik suyla sildim kıyafetlerini degistidim ne uapiyim bilemedim kızlar aglqmiyorda ama 15 20 dk uyuyor uyanıyor kılların agridi öğlenden beri boyle

Kolik bebekler gaz sancısı çeker baya ve genellikle ayni saatlerde aglama nöbeti geçirirler. Bu şekilde biraz ayırt edebilirsin.
Saatini bilmiyorum canim.bizimki uyaniksa ve bi yere koyarsam ağlıyor.memeye takinca susuyor.
Sanırım onu en iyi doktorlar söyleyebilir. Çok küçükler daha hep kucakta ya da memede olmak istiyorlar. Bizimki de kucakta olmak bile yetmiyor artık, ayakta gezdirilmek istiyor.
Ben ne olduğunu anlayamadim.şu sıra da götüremem doktora.havalar yağmurlu ve soğuk.ins düzelir.

Kızlar selam.
Dun bebeğim ağlarken katılır gibi oldu. Sesi içine gitti kizardi bikac saniye sonra kendine geldi. çok korktum. Bugün doktora götürdüm. Bu kadar erken olmamasi gerek dedi demir eksikliği için kan aldılar. Bı çocuk nörolojisi görsün dedi Bunlar masum ataklar bir şey olacağını zannetmiyorum genel durumu iyi olan bir bebek dedi.
İçimi bir korku kapladı benim, hemen goturmek istemiyorum. Bugün kan alınırken bile bir sürü yerini deldiler yavrunun. Bir daha olursa öyle götüreyim diyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.
Böyle bir durumla karşılaşan ya da duyan var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var.

Bize de önce iyi gibi geldi 1 hafta kullandıktan sonra çok ağlamaya başladı bende bıraktım o yüzden

Bende aldatmak istemedim şahsen o yüzden vermedim hiç
Büyük konuşmayim ama vermeyi de düşünmüyorum şimdilik

Dün benimki de öyle oldu öğürdü resmen kusacakti

Oy ne güzel benim oğlan 5 dk bos durmuyo
Ya ayakta sallanacak ya da kucağa alınacak
Başka çaresi yok
Yoksa mizir mizir hiç durmuyo

Eylül anneleri merhabalar, bi sorum olacaktı sizlere. doğumda lohusa külodu mu yoksa lohusa pedi mi kullandınız? Kullandığınızdan memnun kaldınız mı? Fikir verebilir misiniz acaba?

Ben 3 gün lohusa pedi kullandım
Sonra normal pede geçtim

Anneler size bir sorum olacak.pohaça börek buzluğa nasil atıyorsunuz?
Kurabiye buzluğa atilir mı?

Poğaçayi pişirip buzdolabı posetlerine koyup atıyorum
Kurabiye koymadim hiç

Bize de önce iyi gibi geldi 1 hafta kullandıktan sonra çok ağlamaya başladı bende bıraktım o yüzden
Ben 2 aydir düzenli kullanıyorum biogaia saatini aksatmadan veriyorum ve zamanla çok faydasını gördüm hemen pes etmeseydin. Bagirsak florasını düzenlemesi biraz zaman alıyor ama sonrasında işe yarıyor

Benim oğlan sanki saat kurmuşsun gibi iki saate kalkıyor.Doyursamda aç da yatırsam aynı.Biraz uyku istiyorum.Gündüz zaten kesik kesik yatıyor.Hiç yatamıyorum gece de öyle...Ne zamana kadar böyle olacak.

Duymamıştım bunu.hakli olabilirsiniz

Çok uzun süremi ağladı cnm

ben istanbuldayım da nereden bulabilirim acaba biliyor musunuz? bir de insanlar öyle bahsetmiş ki çocukların gaz sancısını falan giderdiğini söyleyenler var. ilgimi çwkti :)

Benim oğlan sanki saat kurmuşsun gibi iki saate kalkıyor.Doyursamda aç da yatırsam aynı.Biraz uyku istiyorum.Gündüz zaten kesik kesik yatıyor.Hiç yatamıyorum gece de öyle...Ne zamana kadar böyle olacak.
İlk çocuksa bunlar iyi günlerin bile olabilir :) biri emmek için uyanır,biri çiş diye uyanır.. sabah tam bebeği uyutursun oh biraz yatayım derken odadan bi ses gelir ki tüm hayaller suya düşer bebek uyuyor ama ablası uyanmış.. gündüz biri meme ister biri benimle oyna der.. tek çocuk hiç çocukmuş onu anladım..

Birçok ishal zaten çok tehlikeli değil.rota virüs çok tehlikeli.Allah muhafaza çok kötü noktalara gidebiliyor.Riske girmeye değmez derim.

Resmen kendimi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…