- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.601
Kolik bebekler gaz sancısı çeker baya ve genellikle ayni saatlerde aglama nöbeti geçirirler. Bu şekilde biraz ayırt edebilirsin.Tsk ederim.bizde biyogaia aldik.5.günümüz.
Bizim bebeğin kolik olup olmadigini nasil anlicam.uyanikken cekyata koyamiyorum.hemen agliyor
Kucaga alinca susuyor.ne olduğunu anlamis degilim.
Sanırım onu en iyi doktorlar söyleyebilir. Çok küçükler daha hep kucakta ya da memede olmak istiyorlar. Bizimki de kucakta olmak bile yetmiyor artık, ayakta gezdirilmek istiyor.Tsk ederim.bizde biyogaia aldik.5.günümüz.
Bizim bebeğin kolik olup olmadigini nasil anlicam.uyanikken cekyata koyamiyorum.hemen agliyor
Kucaga alinca susuyor.ne olduğunu anlamis degilim.
Doktorunuza danışın daha iyi bilir ama aşıdan önce ve hemen sonra verilen ateş düşürücülerin aşının etkisini azalttığı yönünde çalışmalar var. Ateş biraz yükselecekki bağışıklık oluşsun,belkide hiç yükselmeyecek.. boşuna ilaç almış olacak vücuduna.Ben ilk kızımda aşıya gitmeden hemen önce ateş düşürücü veriyordum.hic aşıdan ateslenmedi.2 aylık aşıdan sonra 3 gün banyo yaptirilmiyor.bir gün önce yıkayıp gidin.
teşekkür ederim merak ediyorum faydalı olacak mı diye :)
Saatini bilmiyorum canim.bizimki uyaniksa ve bi yere koyarsam ağlıyor.memeye takinca susuyor.Kolik bebekler gaz sancısı çeker baya ve genellikle ayni saatlerde aglama nöbeti geçirirler. Bu şekilde biraz ayırt edebilirsin.
Ben ne olduğunu anlayamadim.şu sıra da götüremem doktora.havalar yağmurlu ve soğuk.ins düzelir.Sanırım onu en iyi doktorlar söyleyebilir. Çok küçükler daha hep kucakta ya da memede olmak istiyorlar. Bizimki de kucakta olmak bile yetmiyor artık, ayakta gezdirilmek istiyor.
Boş kalmaya fırsatın oluyorsa yap bence kurtarıcı olurBende stok yapiyim o halde boş kaldıkça.
Bize de önce iyi gibi geldi 1 hafta kullandıktan sonra çok ağlamaya başladı bende bıraktım o yüzdenDamlalara başlamadan önce kötüydü baya başlayınca bi düzen geldi tekrar ama birkaç gündür yine sıkıntı yaşıyor. Kakasını yapmıyordu onu düzene sokmuştu Biogai şimdi yine kakada zorlanıyor
Bende aldatmak istemedim şahsen o yüzden vermedim hiçEmzgi benim kızım da almadi ya oğlunda vermemiştir dışarda gece çok kurtarıcı oluyor ama yinede çocuklarda emziği sevemiyorum ben ya bos bos etmiyorlar vicdan yapıyorum kendimce kızında da o yüzden ugrasmadim
Dün benimki de öyle oldu öğürdü resmen kusacaktiCanım benim kızım da aynı 2 gündür sağ mememi reddediyor zorlaya zorlaya veriyorum bir bakıyorum öğürüyor çekiyorum hemen felaket aranıyor aç belli ama yok memeyi görünce basıyor çığlığı ben de zorladım biraz tutuyor sonra resmen savaş veriyor benimle
Ayyyy ne güzel benim kız uyanık olduğu müddetçe kucakta ve ayakta yürüyor olacak yoksa kıyamet kopuyor.. görende kucağa alıştırmışsın diyor ama alakası yok büyük kızım hiç kucağa alışmadı uyanık olduğu müddetçe yatakta koltukta hiç sesi çıkmazdı nereye bıraksam uyurdu ama küçükler fena oluyor bacımmm
Eylül anneleri merhabalar, bi sorum olacaktı sizlere. doğumda lohusa külodu mu yoksa lohusa pedi mi kullandınız? Kullandığınızdan memnun kaldınız mı? Fikir verebilir misiniz acaba?
Anneler size bir sorum olacak.pohaça börek buzluğa nasil atıyorsunuz?
Kurabiye buzluğa atilir mı?
Ben 2 aydir düzenli kullanıyorum biogaia saatini aksatmadan veriyorum ve zamanla çok faydasını gördüm hemen pes etmeseydin. Bagirsak florasını düzenlemesi biraz zaman alıyor ama sonrasında işe yarıyorBize de önce iyi gibi geldi 1 hafta kullandıktan sonra çok ağlamaya başladı bende bıraktım o yüzden
Söylemeye korkuyorum nazar değer diye.siz anlayınBoş kalmaya fırsatın oluyorsa yap bence kurtarıcı olur
Duymamıştım bunu.hakli olabilirsinizDoktorunuza danışın daha iyi bilir ama aşıdan önce ve hemen sonra verilen ateş düşürücülerin aşının etkisini azalttığı yönünde çalışmalar var. Ateş biraz yükselecekki bağışıklık oluşsun,belkide hiç yükselmeyecek.. boşuna ilaç almış olacak vücuduna.
Çok uzun süremi ağladı cnmKızlar selam.
Dun bebeğim ağlarken katılır gibi oldu. Sesi içine gitti kizardi bikac saniye sonra kendine geldi.çok korktum. Bugün doktora götürdüm. Bu kadar erken olmamasi gerek dedi demir eksikliği için kan aldılar. Bı çocuk nörolojisi görsün dedi Bunlar masum ataklar bir şey olacağını zannetmiyorum genel durumu iyi olan bir bebek dedi.
İçimi bir korku kapladı benim, hemen goturmek istemiyorum. Bugün kan alınırken bile bir sürü yerini deldiler yavrunun. Bir daha olursa öyle götüreyim diyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.
Böyle bir durumla karşılaşan ya da duyan var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var.
ben istanbuldayım da nereden bulabilirim acaba biliyor musunuz? bir de insanlar öyle bahsetmiş ki çocukların gaz sancısını falan giderdiğini söyleyenler var. ilgimi çwkti :)Ben ilk kizimda kullanmistim.
Ama esim meslegi geregi biliyor.Ham halini kullanacagimiz gb ayarlamisti.Faydasini gordum.Tene temas etmesi onemli :)
Ama yine de dis sikintisini tamamen ortadan kaldirmiyor tabii :)
Her cikan sonraki dis daha cok zorluyor minikleri
İlk çocuksa bunlar iyi günlerin bile olabilir :) biri emmek için uyanır,biri çiş diye uyanır.. sabah tam bebeği uyutursun oh biraz yatayım derken odadan bi ses gelir ki tüm hayaller suya düşer bebek uyuyor ama ablası uyanmış.. gündüz biri meme ister biri benimle oyna der.. tek çocuk hiç çocukmuş onu anladım..Benim oğlan sanki saat kurmuşsun gibi iki saate kalkıyor.Doyursamda aç da yatırsam aynı.Biraz uyku istiyorum.Gündüz zaten kesik kesik yatıyor.Hiç yatamıyorum gece de öyle...Ne zamana kadar böyle olacak.
Birçok ishal zaten çok tehlikeli değil.rota virüs çok tehlikeli.Allah muhafaza çok kötü noktalara gidebiliyor.Riske girmeye değmez derim.Önlem aldim ben calpol ve bi fitil yazdi doktor ama iste meraklardayim
Asidan önce ateş düşürücü kullanınca aşının etkisi gecmez mi
Rotayi ben kardeşime sordum bi tek rota virüsüne karşı koruyor komple ishali önlemez dedi o yüzden kararsız kaldım
Resmen kendimi gördümİlk çocuksa bunlar iyi günlerin bile olabilir :) biri emmek için uyanır,biri çiş diye uyanır.. sabah tam bebeği uyutursun oh biraz yatayım derken odadan bi ses gelir ki tüm hayaller suya düşer bebek uyuyor ama ablası uyanmış.. gündüz biri meme ister biri benimle oyna der.. tek çocuk hiç çocukmuş onu anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?