2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Resmen kendimi gördüm
Delirmeye az kaldı desene :) kızım uyudu 9’da oğlan uyumuyor bir türlü.. zaten yorgunum be çocuk uyusana bende biraz dinleneyim :) gece uyanır iki saatte bir şanslıysam emerken uyur.. bazen açar gözleri bakar saat daha 03:00.. uykusuz gecenin ardından gün tekrar başlar ve aynı şeyler..
ben işe tam zamanlı dönüyorum Kasım’da,yoksa devreler yanacak bende.

Kizlar doktorun verdigi antibiyotik kizimi ishal yapti sutumde azaldi ilacida kullanmam lazim rahim enfeksiyon olmasin diye.cok moralim bozuluyo kotuluk ediyorum bebegime

Arkadaşım tek çocuk ve annem yanımda buna rağmen ben bitik durumdayım. bir ay sonra annem gidince ne yapıcam bilemiyorum.İki çocuk bakanları zaten ellerinden öperim.Ben 1 ayda Pert oldum...

Gündüz uyumadi gece uyur dedim yok gece 2 de çalar saat gibi gozler açılıyor ya ne zaman uyur bilmiyorum oy oy niye uyumaz bu bebekler ya

Ah ah ayni ben gece kızım oğlum gündüz durmaz tam mesai calisiyorum vallahi isi özledim küçük olmasa başlayacam aksama kadar mahvoluyirm

Nedir senin bu göğüslerden çektiğin bebek dogdu doğalı
Cidden Allah in gücüne gitmesin bende biktim artik ne cocuguma bakabiliyorm ne ev isi yapabiliyorm surekli birileri yardima geliyo eşimde perisan oldu bnmle beraber..

Günaydın hanımlar.benim kız saatini biliyo hergün 7de gözler açılıyo.bugün 40ımız çıktı çok şükür.40 banyosu yaptıracam akşam da 40 uçurmasına gidicez.ayrica da bugün kalça çıkıklığına bakılacak.bizim hastane kapaniyo başka yerde pazartesi günü açılacak.makineler falan hep gittiyse bilmiyorum ne yapıcaz.

Cidden Allah in gücüne gitmesin bende biktim artik ne cocuguma bakabiliyorm ne ev isi yapabiliyorm surekli birileri yardima geliyo eşimde perisan oldu bnmle beraber..
canım ya çok geçmiş olsun gerçekten zor bi durum ama inş tez zaöanda toplarsın
yardım eden birilerinin olmasıda iyi
ne güzel yakınlar

Arkadaşım tek çocuk ve annem yanımda buna rağmen ben bitik durumdayım. bir ay sonra annem gidince ne yapıcam bilemiyorum.İki çocuk bakanları zaten ellerinden öperim.Ben 1 ayda Pert oldum...
Bende ilk çocukta bitik durumda olduğumu düşünüyordum ama değilmişim :) Annem var,birde yardımcım var ama yetmiyor. Şuanda ağlıyor içerde gelde uyu,olmuyor işte..

Günaydın kızlar çok uykum varrrrr bi bebek her saat başı uyanıp hala şu an dalmazmi uykuya yaaa.oğlum uyanmadan bende az uyuyi versem. .tek çocuğu olanlar sakın şikayet etmeyin şu anki yorgunluğunuzu 10 ile çarpın bide bizi düşünün hiç bi an bile dinlenemeden bi sabah oluyo bi akşam ...annemde gelmiyo 2 mahalle ötemde durduğu halde ..eltim üstümde duruyo ..Birgün annem yanımdayken eltim üst kattan kavga çıkarttı sonra bide gitti eşini aramış eşi geldi benim eşimin yüzüne sövdü falan ..annemlere de sövdü adlarini kullanarak ..falan filan derken o gün bugündür annemler sovuldugumuz yere gelmeyiz diyolar biz eşimle hicbisey yapmadığımız halde..inanın hergün ağlıyorum

canım hatırladım sorunlarını annen yakınsa koy bebeği arabaya sen git yada arada büyüğü gönder rahat edersin

Hanımlar bebeğinin göbek deliğini yaktiran var mi aranızda? Çocuk cerrahı na sevk etti bizi bunun için.nasil oluyor bu yakma islemi?canı yanıyor mu?

canım hatırladım sorunlarını annen yakınsa koy bebeği arabaya sen git yada arada büyüğü gönder rahat edersin
Yakın yakın olmasinada eşim bu duruma çok kızgın ..ne olursa olsun sen doğum yaptın gelmeleri lazım diyor ..bugün 15 günlüğüz ..5 günlükken dayanamayıp gittim eşimin gönlünü zorla yaptım önce herşey çok iyiydi sonra annem bi başladı eski defterleri açmaya hiç içime sindirmedi..eşime birsuru laf söz ..lohusa halimle git evine hadi dedi ..ağlayarak evime grldim ..o günden beri aramiyolarda bende aramıyorum çok gücendim. ..ne olursa olsun benim onlara en ihtiyacım olduğu zaman su zaman...ama onlar durmadan laf sokuyo lar gerçekten yoruldum artık ..bugün cuma biz de adettir cumaya anneye gitmek ama hiç içimden gelmiyor . .bana kv büyüt oturda çocuklarını artık dedi ..kv alt katımda ama hiç çağırmıyorum kimseye minnet etmek istemiyorum..

Hanımlar bebeğinin göbek deliğini yaktiran var mi aranızda? Çocuk cerrahı na sevk etti bizi bunun için.nasil oluyor bu yakma islemi?canı yanıyor mu?
Canım benim kızımın çocuk Dr temizledi hatta yakıcam dedi bi anlık bişey elinde ince çubukla temizledi içini bitti gitti göbek deliği hafif siyahlamıştı simdi gittikçe azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…