2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sen altının yanında kıyafette koy,o yapsın yapmasın senin farkın olsun,altın olayı komik oluyor böyle durumlarda getiridiğinş geri götür durumları
Cnm koyarım dolu kıyafet sırf kızıma gelenler tonla,mesele hiç değil yakın arkadaşımın ne yapmaya çalıştığını anlamadım,yoksa 30-40 tlden kaçacağmdeğilim cnm,insanın moreli bozuluyor,onca günüöüz zamanımız geçmiş bu kafalardaki hesapları anlamıyorum,samimiyetsizlik...

Sen altının yanında kıyafette koy,o yapsın yapmasın senin farkın olsun,altın olayı komik oluyor böyle durumlarda getiridiğinş geri götür durumları
Emanet zaten altın cnm,sıkıysa götürme:)) bir ablam dio altınını aynen götür ver diğer ay;diğer ablam dio sen de oralı olma elbise götür,hediye değil mi sonuçta:))

Ewt bencede samimiyetsizlik ama sen kimseyi dinleme gönlünden geçen içini rahatlatıcak neyse onu yap

Kırkımızı bekledik çocuğum ne uyuyor ne emiyor.Böyle huy değiştiren kırkı istemiyorum((Sabah sekizden akşam sekize kadar uyumadı.Artık Annemm akşam kundak felan derken bi kaç saat uykun sonra yine yok.Diyorum içine kurt kaçmış:)))Bi enerji çocuktaki...Gözler kıpkırmızı,esniyor ams uykuya geçmiyor.Bu nasıl huy değiştirmek(((

Kizlar mama kullanan var mi hangi marka kullaniyosunuz ve hangi araliklarla nasil veriyonuz.veriyosaniz anne sutu ile birlikte doymayinca mi veriyonuz.gece kizim beni emdi az birsey sonra 2 olcek mama yaptim icti . Sonra hepsini kustu hep boyle mi olacak mama verince

Bende bebelac gold var arafa dışarıya çıkacağım zaman hazırlıyorum emzirmeye yer olmazsa diye. Simdilik bi sorun cikarmadi kusmadı gaz yapmadi kakasını falan rahat yapabildi içince.

Demekki karnı doymuş memeyle. Bence kilo problemi yoksa mama vermeyin.

Kizlar persembe gunu asimiz var 3 tane vurulacakmis cok degilmi ya kucucuk cocuga ayni anda 3 asi.
Eskiden agladimi emzirip susturuyordum simdi sutumde cok az disarda nasil idare edecegim kizimi hic bilmiyom bi dert bitiyo oteki basliyo . Dun bi parka gidip hava alalim dedik 5 dk anca durdu katila katila agliyor cocuk.62 gundur evde kafayi yicem sanirim az kaldi artik

2 tane bacaktan bir tane koldan olacak,çok ağlamaz inş üzülme sen aşılar onların iyiliği için

Durum bizde de ayni sokaga cikamiyorz.asiyi da oldk agladk susmadi aglaya aglaya eve geldik caresiz

İnsan çaresiz kalıyor uyumayınca,uyumayıp durmuyorlarki ağlama kucak,dün sedulu arkadaşım harvey karp kundaktan bahsetti google bi bak uyutma tekniği var adamın bebekler çat diye susuyor şaşırdım bende

Bizdede durum aynı ama aspiratör sesine uyuyor artık.

Kızlar sunnet yaptıran var mi aranızda. Ben 2 hafta sonra yaptiricam ama iyileşmesi nasıl olur telaş aldi beni

Eskiden emer emer uyur kalirdi simdi emiyo sut gelmiyo sanirim cikariyo sinirleniyor ve agliyor kucagimda

Goguslerim sizlardi siserdi simdi sizlamiyo ve cok yumusak
Canım hep olumsuza odaklanmışsın gini görünüyor bana. Göğüslerin şişmemesi, yumuşaması bir sğre sonra herkese oluyormuş. Alıştıkça artık dolunca sertleşmemeye başlıyormuş. Belki öyledir senin durum6n da. Benim kızım da beni emmiyor sadeve geceleri uykuluyken beş on dakika totalde o da. Fırsat buldukça sağmaya çalışıyorum ama yeterli değil sütüm mama veriyorum. Moral bozukluğu ve yorgunluk, uykusuzluk da çok etkiliyor sütü.

Hiçbir şeye izin vermiyor bizimki şimdiden kontrolü eline aldı istediği zaman ne yapsak uyumasına engel olamıyoruz(aç aç uyuyor çocuk bazen inatla) istemediği zaman da bütün gün benle birlikte ayakta.
Hipp Combiotic kullanıyorum ben. Mama kullanmamı doktor söylemişti. Aşıya gittiğinde kilo boy takibi de yaparlar canım istersen bi ordaki doktor ile görüş durumu eğer kilo alımı yeterliyse mama vermene gerek olmayabilir. Bebeğin mamadan sonra kustuysa fazla gelmiş ya da o mama ona yaramamış da olabilir, gazı ile birlikte çıkmış olabilir. O kadar çok olasılık var ki.
Önce emzirmeye çalışıyorum, emme performansına göre karar veriyorum nw kadar mama vereceğime. Az biraz emdiyse 30cc yapıyorum hiç emmediyse 60cc. 40ı çıktığından beri çok iştahsız benim kızım da. İlk ayında 60 cc içerdi artık 30-40 tan fazla içiremiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…