2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bebeklerinizi hala 3 saatte bir emzirmeye devam ediyor musunuz?
30 cc süt ya da mamayı yarım saatte zor içiriyorum ben artık beslenme düzeni falan kalmadı. Normalde kendi halinde duran çocuk emzirme/besleme pozisyonuna gelince ağlıyor. Tabi emmiyor, biberon da almıyor bazen. Çok fazla acıkana dek bekliyor.

Gece beni emdi sonra mama verdim kustu hepsini niye kusuyo sen nasil veriyorsun bi mama bi sut mu versem ikisi arka arkaya olmuyo sanirim karisiyo ve kusuyo

Biz sma kullaniyorduk dun icmedi onu esimde bu kez aptamil almis . Gece verdim kustu sabah sa verdim 1 olcek onu kusmadi.anne sutu ile karisinca kusuyor sanirim anlayamadim.kusunca uzuluyorum

Benimkide aynen öyle..iyice acikana kadar emmiyor.baya zaman geçiyor iki emzirme arasında

Ama agliyor beni emdikten sonra hala ve kucagima yatirinca araniyor surekli bende mama vermek istemiyom ama oyle aglayinca ac karni diye dayanamiyorum napcam sasirdim
Bizde de durum neredeyse aynı. Sadece acıkınca istemiyor ki memeyi. Içine sinmiyorsa öyle yaptığında sağ memeyi miktarı önemli değil süt varsa sorun açlık değildir. Ama lütfen miktara takılma çünkü bebeğin senin sağdığın miktarın en az iki katını çıkarır o memeden.

Kizlar nasilsiniz.. ben bi kac gundur annemdeydim o bakti bana bu hafta doktora gidiyorum ameliyat icin gecmedi xunku daha da kotu oldu bebegimi nasil birakcam bilmiyorum

Kizlar nasilsiniz.. ben bi kac gundur annemdeydim o bakti bana bu hafta doktora gidiyorum ameliyat icin gecmedi xunku daha da kotu oldu bebegimi nasil birakcam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir yavrunuzla ilgilenebilirsiniz.kötü düşünmeyin.iyi olacağım yavruma bakabileceğim artık diye moralli gidin.

canım ya çok üzüldüm
rabbim şifa versin
ameliyat ne içşn gerekli kanallar mı tıkandı ki acaba
inşaallah kısa sürede atlatırsın bebeğini rahat rahat emzirirsin
canını sıkma bebeğine annen var ablan var

Gece beni emdi sonra mama verdim kustu hepsini niye kusuyo sen nasil veriyorsun bi mama bi sut mu versem ikisi arka arkaya olmuyo sanirim karisiyo ve kusuyo
Önce emzirip doymazsa mama veriyorum canım ben. Fazla gelmiş de olabilir mama. Doktorun tavsiyesi bu şekildeydi bana. Meme reddi başladı bemm kızımda sağıp veriyorum emmezse. Mama verdiğim zamanlarda sağıp dolaba koymaya çalışıyorum sütü. B
Biz sma kullaniyorduk dun icmedi onu esimde bu kez aptamil almis . Gece verdim kustu sabah sa verdim 1 olcek onu kusmadi.anne sutu ile karisinca kusuyor sanirim anlayamadim.kusunca uzuluyorum
Azıcık aldığı anne sütünü kusunca ciğerim parçalanıyor benim de.

Benimkide aynen öyle..iyice acikana kadar emmiyor.baya zaman geçiyor iki emzirme arasında
Ah şu bebekler. Kakasını yaptıktan sonra yer açıldı heralde içerde kırk yıllık aç gibi hevesle saldırdı ama yine çok az içti bıraktı.

Iltihabi temizlicekler canim. Ameliyattan sonra süt kesilir dedi doktor zatn bi haftadr agir antibiyotik kullaniyorum mama veriyorum sadece sanirim artik emziremicem

Iltihabi temizlicekler canim. Ameliyattan sonra süt kesilir dedi doktor zatn bi haftadr agir antibiyotik kullaniyorum mama veriyorum sadece sanirim artik emziremicem
ya sobradan ggelmezmiyiş genede ümidini kesme rızkı veren allah ya rezzak oku
inş hemen iyileşirsin sütün de gelir

Ya kızlar oğlum uyurken gözleri hep yarım açık uyuyor tam kapatmıyor 2-3 gündür hep böyle korkmaya başladım ya ben kapatıyorum elimle ama sonra yine yarım açılıyor normal mi acaba ya aynı durumda olan var mı canım sıkıldı iyice

Ay canım ya inan kaç gündür aynı durumdayız 4 5 saat emmiyor sonra 5 dk emiyor bırakıyor içim rahat etmediği için 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum bu sefer memeyle kavga ediyor basıyor çığlığı dün gece kendi doktorumuza götürdük meğer kuzumun kulağı ve boğazı kızarmış dilinin üstü pamukcuk denilen bir enfeksiyon olmuş 1 antibiyotik 1 ağrı kesici ve 1 tane de dilinin üstünü temizlemek için şuruba benzer bir damla verdi kızım bugün çok şükür biraz rahatladı aynı şekilde ben de. Beni emmeyi bırakacak diye çok üzülmüştüm anne mi aradım kadın koşa koşa geldi ben ağlıyorum çocuk ağlıyor ah ah annelik çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…