- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.741
Gece beni emdi sonra mama verdim kustu hepsini niye kusuyo sen nasil veriyorsun bi mama bi sut mu versem ikisi arka arkaya olmuyo sanirim karisiyo ve kusuyoCanım hep olumsuza odaklanmışsın gini görünüyor bana. Göğüslerin şişmemesi, yumuşaması bir sğre sonra herkese oluyormuş. Alıştıkça artık dolunca sertleşmemeye başlıyormuş. Belki öyledir senin durum6n da. Benim kızım da beni emmiyor sadeve geceleri uykuluyken beş on dakika totalde o da. Fırsat buldukça sağmaya çalışıyorum ama yeterli değil sütüm mama veriyorum. Moral bozukluğu ve yorgunluk, uykusuzluk da çok etkiliyor sütü.
Biz sma kullaniyorduk dun icmedi onu esimde bu kez aptamil almis . Gece verdim kustu sabah sa verdim 1 olcek onu kusmadi.anne sutu ile karisinca kusuyor sanirim anlayamadim.kusunca uzuluyorumHiçbir şeye izin vermiyor bizimki şimdiden kontrolü eline aldıistediği zaman ne yapsak uyumasına engel olamıyoruz(aç aç uyuyor çocuk bazen inatla) istemediği zaman da bütün gün benle birlikte ayakta.
Hipp Combiotic kullanıyorum ben. Mama kullanmamı doktor söylemişti. Aşıya gittiğinde kilo boy takibi de yaparlar canım istersen bi ordaki doktor ile görüş durumu eğer kilo alımı yeterliyse mama vermene gerek olmayabilir. Bebeğin mamadan sonra kustuysa fazla gelmiş ya da o mama ona yaramamış da olabilir, gazı ile birlikte çıkmış olabilir. O kadar çok olasılık var ki.
Önce emzirmeye çalışıyorum, emme performansına göre karar veriyorum nw kadar mama vereceğime. Az biraz emdiyse 30cc yapıyorum hiç emmediyse 60cc. 40ı çıktığından beri çok iştahsız benim kızım da. İlk ayında 60 cc içerdi artık 30-40 tan fazla içiremiyoruz.
Sosyal güvenceniz nedir acaba.gelinumiz alamadı sigortalasiniz diyeBen aldım canım dün.
Benimkide aynen öyle..iyice acikana kadar emmiyor.baya zaman geçiyor iki emzirme arasındaBebeklerinizi hala 3 saatte bir emzirmeye devam ediyor musunuz?
30 cc süt ya da mamayı yarım saatte zor içiriyorum ben artık beslenme düzeni falan kalmadı. Normalde kendi halinde duran çocuk emzirme/besleme pozisyonuna gelince ağlıyor. Tabi emmiyor, biberon da almıyor bazen. Çok fazla acıkana dek bekliyor.
Bizde de durum neredeyse aynı. Sadece acıkınca istemiyor ki memeyi. Içine sinmiyorsa öyle yaptığında sağ memeyi miktarı önemli değil süt varsa sorun açlık değildir. Ama lütfen miktara takılma çünkü bebeğin senin sağdığın miktarın en az iki katını çıkarır o memeden.Ama agliyor beni emdikten sonra hala ve kucagima yatirinca araniyor sureklibende mama vermek istemiyom ama oyle aglayinca ac karni diye dayanamiyorum napcam sasirdim
Sigortalıyım canım çalışmadığım içim eşimin üstünde görülüyorum.Sosyal güvenceniz nedir acaba.gelinumiz alamadı sigortalasiniz diye
Çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir yavrunuzla ilgilenebilirsiniz.kötü düşünmeyin.iyi olacağım yavruma bakabileceğim artık diye moralli gidin.Kizlar nasilsiniz.. ben bi kac gundur annemdeydim o bakti bana bu hafta doktora gidiyorum ameliyat icin gecmedi xunku daha da kotu oldu bebegimi nasil birakcam bilmiyorum
canım ya çok üzüldümKizlar nasilsiniz.. ben bi kac gundur annemdeydim o bakti bana bu hafta doktora gidiyorum ameliyat icin gecmedi xunku daha da kotu oldu bebegimi nasil birakcam bilmiyorum
çok geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın umarımKizlar nasilsiniz.. ben bi kac gundur annemdeydim o bakti bana bu hafta doktora gidiyorum ameliyat icin gecmedi xunku daha da kotu oldu bebegimi nasil birakcam bilmiyorum
Önce emzirip doymazsa mama veriyorum canım ben. Fazla gelmiş de olabilir mama. Doktorun tavsiyesi bu şekildeydi bana. Meme reddi başladı bemm kızımda sağıp veriyorum emmezse. Mama verdiğim zamanlarda sağıp dolaba koymaya çalışıyorum sütü. BGece beni emdi sonra mama verdim kustu hepsini niye kusuyo sen nasil veriyorsun bi mama bi sut mu versem ikisi arka arkaya olmuyo sanirim karisiyo ve kusuyo
Azıcık aldığı anne sütünü kusunca ciğerim parçalanıyor benim de.Biz sma kullaniyorduk dun icmedi onu esimde bu kez aptamil almis . Gece verdim kustu sabah sa verdim 1 olcek onu kusmadi.anne sutu ile karisinca kusuyor sanirim anlayamadim.kusunca uzuluyorum
Ah şu bebekler. Kakasını yaptıktan sonra yer açıldı heralde içerde kırk yıllık aç gibi hevesle saldırdı ama yine çok az içti bıraktı.Benimkide aynen öyle..iyice acikana kadar emmiyor.baya zaman geçiyor iki emzirme arasında
Rabbi acil şifa versin, inşallah biran önce düzelir canım.Kizlar nasilsiniz.. ben bi kac gundur annemdeydim o bakti bana bu hafta doktora gidiyorum ameliyat icin gecmedi xunku daha da kotu oldu bebegimi nasil birakcam bilmiyorum
Iltihabi temizlicekler canim. Ameliyattan sonra süt kesilir dedi doktor zatn bi haftadr agir antibiyotik kullaniyorum mama veriyorum sadece sanirim artik emziremicemcanım ya çok üzüldüm
rabbim şifa versin
ameliyat ne içşn gerekli kanallar mı tıkandı ki acaba
inşaallah kısa sürede atlatırsın bebeğini rahat rahat emzirirsin
canını sıkma bebeğine annen var ablan var
ya sobradan ggelmezmiyiş genede ümidini kesme rızkı veren allah ya rezzak okuIltihabi temizlicekler canim. Ameliyattan sonra süt kesilir dedi doktor zatn bi haftadr agir antibiyotik kullaniyorum mama veriyorum sadece sanirim artik emziremicem
Denicm cnm sagicm emziricem insallh gelir daha cok kucukya sobradan ggelmezmiyiş genede ümidini kesme rızkı veren allah ya rezzak oku
inş hemen iyileşirsin sütün de gelir
Ay canım ya inan kaç gündür aynı durumdayız 4 5 saat emmiyor sonra 5 dk emiyor bırakıyor içim rahat etmediği için 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum bu sefer memeyle kavga ediyor basıyor çığlığıBebeklerinizi hala 3 saatte bir emzirmeye devam ediyor musunuz?
30 cc süt ya da mamayı yarım saatte zor içiriyorum ben artık beslenme düzeni falan kalmadı. Normalde kendi halinde duran çocuk emzirme/besleme pozisyonuna gelince ağlıyor. Tabi emmiyor, biberon da almıyor bazen. Çok fazla acıkana dek bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?