2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
benimki de ağzı açık uyuyor bazen
bazı insanlar öyle uyur diye bilitorum sorun olacağını sanmam

Cnm doymuş kızın neden mama veriyorsun kiKanaman nasıl oldu bittimi cnm

Geçmiş olsun canım ya. Biran önce iyileşir inşallah. Boğaz ağrısından ben de şüpheleniyorum ama anlayamıyorum kendm. Doktora gideceğiz yarın inşallah iyi bir doktor çıkar da kontrol edsr.

Denicm cnm sagicm emziricem insallh gelir daha cok kucuk
Allah yardimcin olsun cnm benimde kalan parcalar yuzunden ameliyat ilac derken cok azaldi.anne olunca sadece bebegi icin uzuluyomus insan.kendimi paraladim kac gundur cocugum sutumle buyuyemicek diye.
Allah yardimcimiz olsun saglik versin yavrularimiza artik cok zor

Mama olarak aptamil kullaniyorum ama son zamanlarda bazi haberler geziyor icinde iyodin bulunduguna ve cocugun gelisimini etkiledigi yonunde ne diyosunuz kizlar

Mama olarak aptamil kullaniyorum ama son zamanlarda bazi haberler geziyor icinde iyodin bulunduguna ve cocugun gelisimini etkiledigi yonunde ne diyosunuz kizlar
Eğer alabiliyorsan Golden Goat öneririm. Keçi sütünden yapılan bir mama ve anne sütüne en yakını keçi sutu.

Benim buyuk oglan gozu acik uyurdu esimde oyle bana cok normal geliyo o yuzden

Kızlar bu ilk kartım yanı zeka gelişimi kartlarindan alan var mi. Ben aldım 2 gündür çalışıyoruz dikkatini cekiyor kartlar heyecanlanıyor gözüyle takip ediyor ve onlara konusmaya çalışıyor. Beyin gelişimi için etkili diyorlar bakalım

Erken değil mi cnm bizimkşsi 1.ay yeni doldu .ama 3. Ayda da çekemz bence dikkatini ama inanılmaz etkili oluylr bende adım adım aşmıötım6. Ayda

Erken değil mi cnm bizimkşsi 1.ay yeni doldu .ama 3. Ayda da çekemz bence dikkatini ama inanılmaz etkili oluylr bende adım adım aşmıötım6. Ayda
2 aylik oldu benimki etrafa çok dikkatli bakmaya başladı. Kartlar ilk bastan siyah beyaz zaten dikkatini çekecek şekilde 0-6 ay arasi aldim

Ben de aldım dün beşiğine astım dikkatini çekti, ona bakıp duruyor, kısa süreli takip de ediyor. Bugün değiştirdim başka kart astım. Göstererek çalışmaya henüz fırsatım olmadı ama inşallah o da güzel geçer.
48 günlük kızım keşke daha önce alsaydım diyorum.

Oyun halısı alıp kullanmaya başlayan var mı?
Araştırmaya başladım ve kafam biraz karışık. Piyanolu ve aynalı olanları seviyormuş bebekler genelde ama gördüğüm bütün piyanolu modeller dikdörtgen şekilde bebek büyüdükçe sığmamaya başlıyormuş, dönemiyormuş.

Oyun halısı bende araştırıyorum fisher prices inkilere bakiyorum. Yagmur ormani modeli hoşuma gitti bende piyanolu mu yoksa toplu olanlar var onlardan mi alsam diyorum

Benim buyuk oglan gozu acik uyurdu esimde oyle bana cok normal geliyo o yuzden

Anladım canim teşekkür ederim

Kaç aylıkken oyun halısı alınabilir
Benim oğlum 50 günlük
10 gün sonra 2 aylik olacak
Şimdi alsam işime yarar mı acaba
Yerde hiç durmuyo çünkü
İlgi istiyo kucak istiyo

2 aylık olunca alacağız biz. İlgisini hemen çeker mi ben de bilmiyorum. Yorumlarda bu aralıkta kullanmaya başlamışlar. Bazı modeller küçük oluyormuş, büyüyünce rahat edemiyormuş galiba bebekler.
Bizimki de kucak bebeği tam. Şu zeka kartlarına bakarken azıcık kendi halinde durdu iki gündür. Çok azıcık ama. Kanguru aldım hiç kucaktan inmek istemediği için. Uyurken bile kucakta ve gezerek uyumaya meyilli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…