- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.761
tabi pes etmek yok doğum yapmadığı halde sütü gelen bayanlar var internete bak ten teması yapıp emzirirsin inş gelecen diye düşünDenicm cnm sagicm emziricem insallh gelir daha cok kucuk
benimki de ağzı açık uyuyor bazenYa kızlar oğlum uyurken gözleri hep yarım açık uyuyor tam kapatmıyor 2-3 gündür hep böyle korkmaya başladım ya ben kapatıyorum elimle ama sonra yine yarım açılıyor normal mi acaba ya aynı durumda olan var mı canım sıkıldı iyice
Benim arkadaşım 4aylikken emzirmeye başladı.Denicm cnm sagicm emziricem insallh gelir daha cok kucuk
Cnm doymuş kızın neden mama veriyorsun kiKanaman nasıl oldu bittimi cnmKizlar mama kullanan var mi hangi marka kullaniyosunuz ve hangi araliklarla nasil veriyonuz.veriyosaniz anne sutu ile birlikte doymayinca mi veriyonuz.gece kizim beni emdi az birsey sonra 2 olcek mama yaptim icti . Sonra hepsini kustuhep boyle mi olacak mama verince
Geçmiş olsun canım ya. Biran önce iyileşir inşallah. Boğaz ağrısından ben de şüpheleniyorum ama anlayamıyorum kendm. Doktora gideceğiz yarın inşallah iyi bir doktor çıkar da kontrol edsr.Ay canım ya inan kaç gündür aynı durumdayız 4 5 saat emmiyor sonra 5 dk emiyor bırakıyor içim rahat etmediği için 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum bu sefer memeyle kavga ediyor basıyor çığlığıdün gece kendi doktorumuza götürdük meğer kuzumun kulağı ve boğazı kızarmış dilinin üstü pamukcuk denilen bir enfeksiyon olmuş 1 antibiyotik 1 ağrı kesici ve 1 tane de dilinin üstünü temizlemek için şuruba benzer bir damla verdi kızım bugün çok şükür biraz rahatladı aynı şekilde ben de. Beni emmeyi bırakacak diye çok üzülmüştüm anne mi aradım kadın koşa koşa geldi ben ağlıyorum çocuk ağlıyor ah ah annelik çok zor ya
Yok cnm bitmedi.ilac kullaniyom ama bitmeye niyeti yok sanirim.az bi parca kalmis ya ondan mi kesilmiyo billmiyom yarin kontrol varCnm doymuş kızın neden mama veriyorsun kiKanaman nasıl oldu bittimi cnm
Allah yardimcin olsun cnm benimde kalan parcalar yuzunden ameliyat ilac derken cok azaldi.anne olunca sadece bebegi icin uzuluyomus insan.kendimi paraladim kac gundur cocugum sutumle buyuyemicek diye.Denicm cnm sagicm emziricem insallh gelir daha cok kucuk
Eğer alabiliyorsan Golden Goat öneririm. Keçi sütünden yapılan bir mama ve anne sütüne en yakını keçi sutu.Mama olarak aptamil kullaniyorum ama son zamanlarda bazi haberler geziyor icinde iyodin bulunduguna ve cocugun gelisimini etkiledigi yonunde ne diyosunuz kizlar
Gecmis olsn canm sagligm daha onemli su an.mamayla buyuyen milyon tane bebe var onu dusunme senIltihabi temizlicekler canim. Ameliyattan sonra süt kesilir dedi doktor zatn bi haftadr agir antibiyotik kullaniyorum mama veriyorum sadece sanirim artik emziremicem
Benim buyuk oglan gozu acik uyurdu esimde oyle bana cok normal geliyo o yuzdenYa kızlar oğlum uyurken gözleri hep yarım açık uyuyor tam kapatmıyor 2-3 gündür hep böyle korkmaya başladım ya ben kapatıyorum elimle ama sonra yine yarım açılıyor normal mi acaba ya aynı durumda olan var mı canım sıkıldı iyice
Erken değil mi cnm bizimkşsi 1.ay yeni doldu .ama 3. Ayda da çekemz bence dikkatini ama inanılmaz etkili oluylr bende adım adım aşmıötım6. AydaKızlar bu ilk kartım yanı zeka gelişimi kartlarindan alan var mi. Ben aldım 2 gündür çalışıyoruz dikkatini cekiyor kartlar heyecanlanıyor gözüyle takip ediyor ve onlara konusmaya çalışıyor. Beyin gelişimi için etkili diyorlar bakalım
2 aylik oldu benimki etrafa çok dikkatli bakmaya başladı. Kartlar ilk bastan siyah beyaz zaten dikkatini çekecek şekilde 0-6 ay arasi aldimErken değil mi cnm bizimkşsi 1.ay yeni doldu .ama 3. Ayda da çekemz bence dikkatini ama inanılmaz etkili oluylr bende adım adım aşmıötım6. Ayda
Kızlar bu ilk kartım yanı zeka gelişimi kartlarindan alan var mi. Ben aldım 2 gündür çalışıyoruz dikkatini cekiyor kartlar heyecanlanıyor gözüyle takip ediyor ve onlara konusmaya çalışıyor. Beyin gelişimi için etkili diyorlar bakalım
Oyun halısı bende araştırıyorum fisher prices inkilere bakiyorum. Yagmur ormani modeli hoşuma gitti bende piyanolu mu yoksa toplu olanlar var onlardan mi alsam diyorumOyun halısı alıp kullanmaya başlayan var mı?
Araştırmaya başladım ve kafam biraz karışık. Piyanolu ve aynalı olanları seviyormuş bebekler genelde ama gördüğüm bütün piyanolu modeller dikdörtgen şekilde bebek büyüdükçe sığmamaya başlıyormuş, dönemiyormuş.
Benim buyuk oglan gozu acik uyurdu esimde oyle bana cok normal geliyo o yuzden
Oyun halısı alıp kullanmaya başlayan var mı?
Araştırmaya başladım ve kafam biraz karışık. Piyanolu ve aynalı olanları seviyormuş bebekler genelde ama gördüğüm bütün piyanolu modeller dikdörtgen şekilde bebek büyüdükçe sığmamaya başlıyormuş, dönemiyormuş.
Golden goat kullan canım,ben ilk kızım emmeyi bırakınca kullanmıştım. Aptamilden az daha pahalıdır.Mama olarak aptamil kullaniyorum ama son zamanlarda bazi haberler geziyor icinde iyodin bulunduguna ve cocugun gelisimini etkiledigi yonunde ne diyosunuz kizlar
2 aylık olunca alacağız biz. İlgisini hemen çeker mi ben de bilmiyorum. Yorumlarda bu aralıkta kullanmaya başlamışlar. Bazı modeller küçük oluyormuş, büyüyünce rahat edemiyormuş galiba bebekler.Anladım canim teşekkür ederim
Kaç aylıkken oyun halısı alınabilir
Benim oğlum 50 günlük
10 gün sonra 2 aylik olacak
Şimdi alsam işime yarar mı acaba
Yerde hiç durmuyo çünkü
İlgi istiyo kucak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?