2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizim isilik oldu kızlar ya ankara çok soğuk uzun kollu zibin penye altına da iki kat giydiroyrum battaniye de inceye sarigorum kalın da ayaklarına ortuyorum çok mu sizce ya nasıl gece yüzü doktora mi gitsem
Bizim buralarda soğuk yarım kol zıbın alt üst penye takım giydiriyorum ince bir battaniyeye sarıyorum uyuduğu zaman isilik olmadı

Gunaydin kizlar.. hastaneden geliyorum gögsümden şrıngayla sut cektiler doktor son ilac veriyorum bundan sonrasi ameliyat dedi cok canim yandi simdi 1 hafta daha beklicem gecer umarim
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer

Cnm yanlış snlamada annenin sinirsel sorunları olabşlirmi?nasıl ki insan yeni doğum yapan kızını baba evinden kovar el adamı için?gücenmekte haklısın bu dönemde sana bunu yapmamalıydı

İyi ki burası var da içinş döküp başka kişilerle görüşüyor insan değil mi

Kizim isilik oldu kızlar ya ankara çok soğuk uzun kollu zibin penye altına da iki kat giydiroyrum battaniye de inceye sarigorum kalın da ayaklarına ortuyorum çok mu sizce ya nasıl gece yüzü doktora mi gitsem
25 derecede zıbın ve üst olacak şekilde giydirin demişlerdi canım bize hastanede. İnstagramda bir doktor da bebeklerin öyle zannedildiği gibi çabuk üşüyüo hasya olmayacağını ama kesinlikle terletmeyin demişti. Bunlara rağmen insan tereddüt ediyor sıkı giydirip, klima çalıştırıyoruz. Klima çalıştırmadan da çok soğuk olmamasıma rağmen.

Hava birden sogudu ya insan nasil giydirecegini şaşırıyor valla evet terleyince hasta olurlar inşallah olmazlar ya yaza bir gelseydik hasta olmadan evden cikmiyorum evin ısısına alıştı diye biraz biyusun çok küçükler daha

Cnm yanlış snlamada annenin sinirsel sorunları olabşlirmi?nasıl ki insan yeni doğum yapan kızını baba evinden kovar el adamı için?gücenmekte haklısın bu dönemde sana bunu yapmamalıydı
Hayır canım niye yanlış anliyim evet var öyle bi rahatsızlığı biseye kızsın ölse unutmaz kafasında dın dın eder durur..hiç salliyim demez..o yüzden bazı anlarda çok kırıcı incitici olur

Aynen öyle iyiki varsiniz
canım üzüldüm ailenin tavrına
en iyisi kimseden beklentiye girmemek ben kendime yeterim demek zor zamanlarda insanın kabiliyetleri ortsya çıkıyor vay be ben yapabiliyorum diyorsun.
zamanla düzenler oturacak inş
bi kaç ay daha sabır
büyükler alışacak küçüklerin düzeni daha belli olacak
en büyük destekçi eş aslında
inş o eve gelince destek oluyordur
manevi olarak bir iki söz bile yetiyor
allah yardımcımız olsun
ben de yurtdışımdayım
biçoğumz yardımsız geçiriyprız samimi arkadaşım var bir iki onlardan yardım istiyprum
senimde varsa öyle birileri onlardan iste
bazen arkadaşlar daha çok yardımcı oluyor
kendi kendini motive et
ben üstesinden geleceğim diye

Akşam üzeri bi hava almaya çıktık oğlumla iyi geldi ikimize de. Kucağıma almıştım bi baktım sızmış orda uyuyor 2 saat gezdik ama rahatlatması yetti de arttı bile. Kışın da olsa eve kapanmamak gerek psikolojik olarak rahatlatıyor dışarısı bebekleri de

Ya vallahi ben bu kızı yerim yerim yerim kucağımda uyuyor mışıl mışıl yatırdığımda anda gözler açılıyor valla bu cadı benimle oyun oynuyor

Selam kzlar 40 mız çıktı misafirler tek tek arıyor gelelim diye eşim oğlumu dışarı çıkardı bende ev isi hazırlıkları uğraşıyordum aksama misafir var dolap da poğaça kurabigem var kek yaptim o artarsa onu da koyacam hafta içi yine birşeyler yapıp dolaba atacan kolaylık oluyor yoksa yetisemiyorum

Dondrucuya öı attın cnm bayat olmuo demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…