2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya vallahi ben bu kızı yerim yerim yerim kucağımda uyuyor mışıl mışıl yatırdığımda anda gözler açılıyor valla bu cadı benimle oyun oynuyor
Dün akşam benimkide kucağımda uyuyakaldı yataga attım hop gözü acti sonra 3 saat uyutmaya uğraştım. 5 dk kestirse yetiyor heralde bebeklere :)

Canım saolasin..şükürler olsun ki eşim saolsun çok anlayışlı ve yardımsever zaten oda öyle olmasaydı herşey çok daha zorlaşır di benim için ..

Eskiden emer emer uyur kalirdi simdi emiyo sut gelmiyo sanirim cikariyo sinirleniyor ve agliyor kucagimda
benim bebeğin de çırpınıyor özellikle akşamları ama süt var. sanırım bir dönem oluyor böyle geçici olmasını umuyorum çünkü emdikçe süt gelir diyorlar

Goguslerim sizlardi siserdi simdi sizlamiyo ve cok yumusak
bu senin için de bir süreç bence. zor günler geçirdin. mümkün olduğu kadar takılmamakta çalış ve emzirmekten pes etme. sinirlenince sakinleştirip yine dene. ben öyle yapmaya çalışıyorum

40 nu beklemişler ne güzel,bizim 40 mız çarşamba çokacak bu zamana kadar kaç sefer misafir geldi daha da gelecek var

Dün akşam benimkide kucağımda uyuyakaldı yataga attım hop gözü acti sonra 3 saat uyutmaya uğraştım. 5 dk kestirse yetiyor heralde bebeklere :)
Yetiyor heralde ya uyanıkken de sürekli kucakla senin ki de öylemi..ayrıca uyanıkken uyusun diyorum uyuyunca uyansın istiyorum.. gece altını değiştiriyordum güldü gülünce dayanamadım sevdim bende hemen etrafa bakınmaya başladı dedim aboovvv bu beni sabaha kadar oynatır hemen yatırdım geri

Kızlar arkadaşım var,bebek görmeye geldi bugün öğlen çeyrek getirmiş 5-6 hafta sonra onunda doğumu var.anlamadım ben.sizlere durumu anltscam ne diyeceksşnçz,onun ilk oğlu bizimkisinden 1 sene önce doğdu ben tek bir çeyrek götürmiştüm ama daha gebe filan değildim bebek olacağıda belli değildi.bizim de bir sene bir buçuk sene sonra filan oğlumuz oldu oda tek çeyrek getirdi .neyse mesele değil bu.şimdi ikşncşkerde altına gerekmyoktu bence 1 takım alt üst yeterdi maksat hatır.şimdi bende bu çeyreği alıp götürcdm tuhaf durum olacak.bu aramaramız limoni,yanına bir kat elbşse alıp götğrsem o da bnm oğlumda koymadı ,hatır bilip napsam ki?

Yok benimki kucakta durmuyor sürekli ben arada yatiriyorum altını alir gibi yapıyorum zıbını çıkarıyorum öyle çok seviyor benimki 15 dk falan takiliyor etrafa gülerek. Bide 10 dk yüzüstü yatiriyorum duruyor. Yoksa kucakta cok yorucu olur

Slm arkadaşlar,36 günlüğüz bugün
Akşam uykularını düzene sokmak istiyorum ama yok,akşam 8 den gece 11-12 ye kadar uyumuyor,uykusu var dalamıyor,uyanıklığı uzun sürünce bunalıp daha zor uyuyor.akşam üzeri uyutmamayı denedim 5 ten sonra ,7-8 gibi uyusun diye yok yine 11 oluyor gece ama ağla yatır emzir kucak derken,şaştım valla
Bizim gibi akşam 8 den sonra uyumayan var mı?
Ya da uyku düzeni için önerisi olan var mı?neler yapıyorsunuz?

Aksam isik açmıyorum hiç karni tok olduğundan emin olunca ve hala uyumuyorsa kundak yapip beyaz gürültü açıyorum uykuya geçişi kolay oluyor.

Aksam isik açmıyorum hiç karni tok olduğundan emin olunca ve hala uyumuyorsa kundak yapip beyaz gürültü açıyorum uykuya geçişi kolay oluyor.
Akşam mecbur ışık açık bir oğlum var,başka odayada geçemiyorum,gece gündüz ayrımında sıkıntı yok çok şükür ama zor dalıyor uykuya karnı çok doyuyor bu seferde kusuyor,yoruyorum uyanık tutuyorum yinede uyuyup 1 saat olmadan kalkıyır akşam,akşam yatınca kaç saat uyuyor?rutininiz nasıl?

Yorunca ama daha çok huysuz olur bence. Akşam 4 saat uyuyor emziriyorum sonra yine 3-4 saat uyumaya devam ediyor. Saat 8 gibi uyutmaya başlıyorum eger uyumazsa 8 de bi saat daha tutup sonra kundak yapıyorum sakinlesip uyuyor o zaman

Aynen uyanıksak asla yatar pozisyonda değil hep kucakta

Yorunca ama daha çok huysuz olur bence. Akşam 4 saat uyuyor emziriyorum sonra yine 3-4 saat uyumaya devam ediyor. Saat 8 gibi uyutmaya başlıyorum eger uyumazsa 8 de bi saat daha tutup sonra kundak yapıyorum sakinlesip uyuyor o zaman
Süper ya maşallah,gündüz nasıl uykuları?bizim gündüz iyiydi ama 2 gündür gündüzde 10 dj uyuyor sabahtan uyanıyor sonra tekrar yarım saat uyutmaya ugraşıyorum,öğlende dalamadı bugün 2 ye kadar uğraştım Allahtan annem vardı bir de mşsafir gelecekti

Sen altının yanında kıyafette koy,o yapsın yapmasın senin farkın olsun,altın olayı komik oluyor böyle durumlarda getiridiğinş geri götür durumları

Gündüz benimkide az uyuyor ama olsun alıştım onun rutinine. Sabah 7 de uyanıyor hep 11 e kadar uyanik oluyor sonra bi öğlen uykusu 3 saat ondan sonra akşama kadar arada 40 dk falan uyuyor gündüz tilki uykusunda yani :) ama kundaga alistirmak benim için büyük kolaylık sagladi. Harvey karp diye bi doktor var kitabını okudum ve ordaki kundaklama yöntemini uyguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…