- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.781
48 günlük o kadar uyuduğu oluyor benim bebeğimin de. Açlıktan kab şekeri düşüyor diye korkuyorum. Uyandırsam da beslemek için savaş veriyoruz. Tam iyi içti diyorum onu da kusuveriyor.2 aylik benim bebeğimde oyun halisi aldik hic bakmadı ilgilrnmedi bile simdilik kaldi öylece erken digum olunca mi geriden geliyor diye düşünüyorum bende hala giz tsikibi yaomiyo doktor bi sikinti yok dedi ama endiseleniyorum burada kızlar kesintisiz kac saat uyuyo bebişler dyn akşam 5 saat uyumus bnde uyumusum sizve cok mu bu süreç gunduzde 3vsaatte bi 90 ml sut içiyor
benim kırkım bugün çıktıKızlar biraz özel olacak size sorum var özellikle normal doğum yapan hatunlar biz eşimle yakınlaştık doğumdan sonra ki ilk ilişki çok zorladı beni dikişim değil ama vajinamin içi çok acıdı ve ağrı oldu normal mi acaba ya doktora gideceğim inşaAllah bir sorun yoktursiz de de böyle bir problem oluştu mu?
Bende de oldu agri normal bi durum kac ay sonra tekrar :)Kızlar biraz özel olacak size sorum var özellikle normal doğum yapan hatunlar biz eşimle yakınlaştık doğumdan sonra ki ilk ilişki çok zorladı beni dikişim değil ama vajinamin içi çok acıdı ve ağrı oldu normal mi acaba ya doktora gideceğim inşaAllah bir sorun yoktursiz de de böyle bir problem oluştu mu?
Dogumdan sonra vajinal kurulk oluyormus ben de aci cekiyorum hala 75 gunluguzKızlar biraz özel olacak size sorum var özellikle normal doğum yapan hatunlar biz eşimle yakınlaştık doğumdan sonra ki ilk ilişki çok zorladı beni dikişim değil ama vajinamin içi çok acıdı ve ağrı oldu normal mi acaba ya doktora gideceğim inşaAllah bir sorun yoktursiz de de böyle bir problem oluştu mu?
Zeka kartinin markasi filn var miZeka kartı bende almayı düşünüyorum ama oyun halısı bence çok gereksiz bebekler onunla çok az ilgileniyor 2.el falan alın.dönmeye de başlayınca hiç içinde durmuyorlar
Benimde oyle canim cok kusmasi var her besledigimde kusuyor sende mi sagip veriyosun emmiyo benimki doğduğundan beri sagiyorum 3 aydır 1 ay erken dogdu48 günlük o kadar uyuduğu oluyor benim bebeğimin de. Açlıktan kab şekeri düşüyor diye korkuyorum. Uyandırsam da beslemek için savaş veriyoruz. Tam iyi içti diyorum onu da kusuveriyor.
En son 11 de biraz mama içti sonra 15te 60 cc sağdığm sütü verdim kustu hepsibi aç aç uyuyor şimdi de.
Cok normal canim benimde oyle oldu haka da oluyor ara verince iliskiye orasi kapaniyormus ilk gibi aciyormus bende korkmuştum cok acıdığı icin gerdek gibi acidi benimdeKızlar biraz özel olacak size sorum var özellikle normal doğum yapan hatunlar biz eşimle yakınlaştık doğumdan sonra ki ilk ilişki çok zorladı beni dikişim değil ama vajinamin içi çok acıdı ve ağrı oldu normal mi acaba ya doktora gideceğim inşaAllah bir sorun yoktursiz de de böyle bir problem oluştu mu?
ben de aynı şeyi yaşayacağım diye çok korkuyorum o yüzden uzak duruyorum mevzudan hâlâKızlar biraz özel olacak size sorum var özellikle normal doğum yapan hatunlar biz eşimle yakınlaştık doğumdan sonra ki ilk ilişki çok zorladı beni dikişim değil ama vajinamin içi çok acıdı ve ağrı oldu normal mi acaba ya doktora gideceğim inşaAllah bir sorun yoktursiz de de böyle bir problem oluştu mu?
Hahaha ay ben de aynıydım da eşim sabredemedi regl olmama lazım olamadım ki dahabenim kırkım bugün çıktı
tecrübem yok daha
lakin işk doğumdan sonra benim de benzer bi acı oluştu zamanla geçti
bunda eşim doktora gidip spiral takmadan istemiypr bişi nasıl korktuysak
Ayy doğumdan önce ben isterdim eşim yanaşmazdı doğumdan sonra ben istemedim eşim istiyor çok zor işimiz :/Bende de oldu agri normal bi durum kac ay sonra tekrar :)
Canım kayganlastirici sürdük ama kuruluk değilde tuhaf bir acıydı sanki değişikti yaDogumdan sonra vajinal kurulk oluyormus ben de aci cekiyorum hala 75 gunluguz
Yok canım onunla alakalı değildir ilk kızım beni çok güzel emiyordu 40 ım çıktıktan 1 hafta sonra regl oldum bu güzel birşey bence doğumdan 1 yıl sonra hale regl olamayanlar var maalesef ben de biran önce olmak istiyorum :)40 indan sonra 51. Gün adet oldum
İyi bişey mi kötü bişey mi anlamadım
oğlum beni az emdiği için mi acaba böyle erken adet oldum
Hiç beklemiyordum şok oldum
Canım Allahtan eşim nazik davrandı bana dediğin gibi sanki ilk günkü acı gibi acı hissettim off hep böyle olmaz inşaAllah :/Cok normal canim benimde oyle oldu haka da oluyor ara verince iliskiye orasi kapaniyormus ilk gibi aciyormus bende korkmuştum cok acıdığı icin gerdek gibi acidi benimde
Canım ne kadar uzak durabileceksin kiben de aynı şeyi yaşayacağım diye çok korkuyorum o yüzden uzak duruyorum mevzudan hâlâ
Bugün meşhur bir çocuk doktoruna gittik, o da güzelce anlattı. Şimdilik bir sorun yok dedi sürekli tekrarlayan bişey olursa o zaman arastiririz dedi. Öyle bir şey olacağını hissettiğin an yüzüne ufle devamı gelmiyorsa zaten o gerçek bir atak değildir dedi. İnşallah bidaha yasamayizCnm ben doktor değilim ,yine illa götür ama,güçlü uzun xsmsn sğlaysn bebekde mosmor edio kıpkırmızı edip donup ağlıyo,oğlumunda öyle anları çok oluyordu inanki,sanmıyorum bişi olacağını muhtemelen doktorda kendşsini riske atmak iatememiştir,emmesi,uyuması tepkileri bakışları hatta sık sık ağlaması normal ,ağlayan bebekler sağlıklı oluuor diyor ya doltorlar,bu açıdan da bebeği kolik sık ağlayanlar şanslı
Normal doğum yapmadım ama acı bendede oldu. Bence bir süre ilişkiye girilmediği için oluyor,normal rutine geri dönünce geçiyor.Kızlar biraz özel olacak size sorum var özellikle normal doğum yapan hatunlar biz eşimle yakınlaştık doğumdan sonra ki ilk ilişki çok zorladı beni dikişim değil ama vajinamin içi çok acıdı ve ağrı oldu normal mi acaba ya doktora gideceğim inşaAllah bir sorun yoktursiz de de böyle bir problem oluştu mu?
bilmiyorum ama korkuyorum valla :))Hahaha ay ben de aynıydım da eşim sabredemedi regl olmama lazım olamadım ki daha
Ayy doğumdan önce ben isterdim eşim yanaşmazdı doğumdan sonra ben istemedim eşim istiyor çok zor işimiz :/
Canım kayganlastirici sürdük ama kuruluk değilde tuhaf bir acıydı sanki değişikti ya
Yok canım onunla alakalı değildir ilk kızım beni çok güzel emiyordu 40 ım çıktıktan 1 hafta sonra regl oldum bu güzel birşey bence doğumdan 1 yıl sonra hale regl olamayanlar var maalesef ben de biran önce olmak istiyorum :)
Canım Allahtan eşim nazik davrandı bana dediğin gibi sanki ilk günkü acı gibi acı hissettim off hep böyle olmaz inşaAllah :/
Canım ne kadar uzak durabileceksin ki
Oyun halısı alıp kullanmaya başlayan var mı?
Araştırmaya başladım ve kafam biraz karışık. Piyanolu ve aynalı olanları seviyormuş bebekler genelde ama gördüğüm bütün piyanolu modeller dikdörtgen şekilde bebek büyüdükçe sığmamaya başlıyormuş, dönemiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?