2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Iltihabi temizlicekler canim. Ameliyattan sonra süt kesilir dedi doktor zatn bi haftadr agir antibiyotik kullaniyorum mama veriyorum sadece sanirim artik emziremicem

Canım çok geçmiş olsun. Sen iyi ol yeter ki.. mutlu anne, mutlu bebek demişler... Olsun varsın mamayla beslensin, nice çocuk var... Biz 4 kardeşiz en çok anne sütü alan benim en çok hasta olan da benim. 4 ay emen kardeşim daha hastane yüzü görmedi maşallah.

Merhaba kizlar.ben ekim annesiyim.ara sira buraya da girip bakiyorum.siz bizden daha tecrubelisiniz diye.
Bikac yazi dikkatimi cekti.benimde bi faydam olsun istedim.hep ben yararlanmaayayim dedim.
Ablam bana bebe yaği al dedi.40 in ciktiktan sonra cinsel iloskide sorun yasarsin dedi.cünkü emzirdigim icin oksitosin hormonu sadece emzirmeye odaklandigi icin yetmiyormuş.vajinal kurruluk oluyormus.o bölge çok hassaslasabiliyor ve yirtilmalar da olabiliyor.
Umarim bi faydam dokunur birilerine.iyi geceler kızlar.

bu spiral adet değilsek takılmıylr değil mi
ben haftaya çarşamba kontrole gidicem
sanki o kontrolde hepsini halledecek gibi anladım

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız benim kızım iyice kucak kuşu oldu ya sizinkiler nasıl kaptinn canım çok geçmiş olsun iniallah en kısa zamanda toparlarsın bebişini de rahat rahat emzirirsin moralini de bozma sütün etkilenmesin canım

Canım ayni durum bende de var çok aciyor biz de bir kere denedik ben mahvoldum şimdi hic istemiyorum oğlum da boyle olmuştu zamanla geçiyor eşlerin anlayışlı olması önemli çok şükür eşim bir şey demiyor doktora gitmeme gerek yok bence kolay değil oradan bebek çıkıyor rahim toparlanamiyor

Anladım teşekkür ederim içimi ferahlattin allah razı olsun

Benimde oyle canim cok kusmasi var her besledigimde kusuyor sende mi sagip veriyosun emmiyo benimki doğduğundan beri sagiyorum 3 aydır 1 ay erken dogdu
Sağıp vermeye döndü diyebilirim artuk emmiyor çünkü. Çoğunluk mama içiyor ama. Sağmaya zaman ayıramqz oldum. Bugün bir kere sağacak oldum o bile yarım kaldı. Ne kadar kusuyor peki,kilo alımı nasıl? Bugün tamamnı kustı diyebilirim. Zaten iştahsız iyice dert oldu kusması.

hangi marka aldın acaba yazmak yasak değilse?

Haftalik 200 ile 250 gr arasi aliyo prameture dogdu benimki en son 4269 gr gelmişti 1950 dogdu seninki kac kilo

kaptinn gecmis olsun üzülme streslenme bir an önce toparlanıp bebeğinle ilgilenirsin. Mamayla beslenen bebek yaşamıyor mu sanki boşver stresi

Oyun halılarında 4 aydan önce bilinçli olarak çok oyalanmıyorlar,piyanolu falan alacaksan hele 1-2 ay daha bekle

kaptinn stres yapma sen iyi ol ki çocuğuna bakabilesin biz anneler güçlüyüz unutma bunu çocuğun sağlıklı olsun da bırak mama yesin yeter ki yanında sağlıklı olsun

Kızlar bugün sabahtan beri belim çok ağırıyo dik durup yürüyemiyorum resmen evde de tekim demin oglum ağladı tutuna tutuna yanına zor geldim benim hemen iyleşmem lazım belim için acil tavsiye bekliyorum eczanede satılan yakılardan alıp gelicek eşim bi sakıncası olur mu belime yapıştırsa

Cnm geçmiş olsun bilmiyorum bi sıkıntı olur mu canım bi doktora sorsan inşallah en kısa zamanda geçer

Oyun halılarında 4 aydan önce bilinçli olarak çok oyalanmıyorlar,piyanolu falan alacaksan hele 1-2 ay daha bekle
Teşekkür ederim canım.

Ay bilmiyorum ki yasak mı. Değildir sanırım hikac kere aldığım şeyleri paylaşmıştım
Ben de bu modele bakıyordum bebek dönmeye başlayınca rahat edemiyor diyw yazmışlardı yorumlarda. Dediğin gibi büyükse çok güzel.
Cok fena grip oldum kizlar kizimi nasil korucam oda hastalanmasa bari
Geçmiş olsunn.
Maske kullanılmasını tavsiye ediyor doktorlar canım. Sütten falan hastalık bulaşmıyormuş bebeğe.

Sagol cnm 2.ay asilarini yaptiran var mi ates olcak diye korkuyom persembe asimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…