- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.801
Iltihabi temizlicekler canim. Ameliyattan sonra süt kesilir dedi doktor zatn bi haftadr agir antibiyotik kullaniyorum mama veriyorum sadece sanirim artik emziremicem
bu spiral adet değilsek takılmıylr değil miHahaha ay ben de aynıydım da eşim sabredemedi regl olmama lazım olamadım ki daha
Ayy doğumdan önce ben isterdim eşim yanaşmazdı doğumdan sonra ben istemedim eşim istiyor çok zor işimiz :/
Canım kayganlastirici sürdük ama kuruluk değilde tuhaf bir acıydı sanki değişikti ya
Yok canım onunla alakalı değildir ilk kızım beni çok güzel emiyordu 40 ım çıktıktan 1 hafta sonra regl oldum bu güzel birşey bence doğumdan 1 yıl sonra hale regl olamayanlar var maalesef ben de biran önce olmak istiyorum :)
Canım Allahtan eşim nazik davrandı bana dediğin gibi sanki ilk günkü acı gibi acı hissettim off hep böyle olmaz inşaAllah :/
Canım ne kadar uzak durabileceksin ki
Canım ayni durum bende de var çok aciyor biz de bir kere denedik ben mahvoldum şimdi hic istemiyorum oğlum da boyle olmuştu zamanla geçiyor eşlerin anlayışlı olması önemli çok şükür eşim bir şey demiyor doktora gitmeme gerek yok bence kolay değil oradan bebek çıkıyor rahim toparlanamiyorKızlar biraz özel olacak size sorum var özellikle normal doğum yapan hatunlar biz eşimle yakınlaştık doğumdan sonra ki ilk ilişki çok zorladı beni dikişim değil ama vajinamin içi çok acıdı ve ağrı oldu normal mi acaba ya doktora gideceğim inşaAllah bir sorun yoktursiz de de böyle bir problem oluştu mu?
Anladım teşekkür ederim içimi ferahlattin allah razı olsunHahaha ay ben de aynıydım da eşim sabredemedi regl olmama lazım olamadım ki daha
Ayy doğumdan önce ben isterdim eşim yanaşmazdı doğumdan sonra ben istemedim eşim istiyor çok zor işimiz :/
Canım kayganlastirici sürdük ama kuruluk değilde tuhaf bir acıydı sanki değişikti ya
Yok canım onunla alakalı değildir ilk kızım beni çok güzel emiyordu 40 ım çıktıktan 1 hafta sonra regl oldum bu güzel birşey bence doğumdan 1 yıl sonra hale regl olamayanlar var maalesef ben de biran önce olmak istiyorum :)
Canım Allahtan eşim nazik davrandı bana dediğin gibi sanki ilk günkü acı gibi acı hissettim off hep böyle olmaz inşaAllah :/
Canım ne kadar uzak durabileceksin ki
Sağıp vermeye döndü diyebilirim artuk emmiyor çünkü. Çoğunluk mama içiyor ama. Sağmaya zaman ayıramqz oldum. Bugün bir kere sağacak oldum o bile yarım kaldı. Ne kadar kusuyor peki,kilo alımı nasıl? Bugün tamamnı kustı diyebilirim. Zaten iştahsız iyice dert oldu kusması.Benimde oyle canim cok kusmasi var her besledigimde kusuyor sende mi sagip veriyosun emmiyo benimki doğduğundan beri sagiyorum 3 aydır 1 ay erken dogdu
hangi marka aldın acaba yazmak yasak değilse?Aldım ben piyanolu olanı ama pek ilgisini çekmedi 52 günlük olduk. Sadece çıngıraklarini elime alıp sallarsam öyle dikkatini çekiyorum.ama baya buyuk ya rahat 1 yaşına kadar kullanır. Zaten sonra oturarak çalar piyanoyu :)
Haftalik 200 ile 250 gr arasi aliyo prameture dogdu benimki en son 4269 gr gelmişti 1950 dogdu seninki kac kiloSağıp vermeye döndü diyebilirim artuk emmiyor çünkü. Çoğunluk mama içiyor ama. Sağmaya zaman ayıramqz oldum. Bugün bir kere sağacak oldum o bile yarım kaldı. Ne kadar kusuyor peki,kilo alımı nasıl? Bugün tamamnı kustı diyebilirim. Zaten iştahsız iyice dert oldu kusması.
hangi marka aldın acaba yazmak yasak değilse?
Maşallah. Bugün göreceğim ne kadar almış. Geçen hafta 4300 gr gelmişti. Doğum kilosu 3270gr.Haftalik 200 ile 250 gr arasi aliyo prameture dogdu benimki en son 4269 gr gelmişti 1950 dogdu seninki kac kilo
Oyun halılarında 4 aydan önce bilinçli olarak çok oyalanmıyorlar,piyanolu falan alacaksan hele 1-2 ay daha bekleSağıp vermeye döndü diyebilirim artuk emmiyor çünkü. Çoğunluk mama içiyor ama. Sağmaya zaman ayıramqz oldum. Bugün bir kere sağacak oldum o bile yarım kaldı. Ne kadar kusuyor peki,kilo alımı nasıl? Bugün tamamnı kustı diyebilirim. Zaten iştahsız iyice dert oldu kusması.
hangi marka aldın acaba yazmak yasak değilse?
Ay bilmiyorum ki yasak mı. Değildir sanırım hikac kere aldığım şeyleri paylaşmıştımhangi marka aldın acaba yazmak yasak değilse?
Bebeğimin ilk zeka kartları diye gördüm onu alacağım e bebekte vardı ama internette de satan çok yer varZeka kartinin markasi filn var mi
Cnm geçmiş olsun bilmiyorum bi sıkıntı olur mu canım bi doktora sorsan inşallah en kısa zamanda geçerKızlar bugün sabahtan beri belim çok ağırıyo dik durup yürüyemiyorum resmen evde de tekim demin oglum ağladı tutuna tutuna yanına zor geldim benim hemen iyleşmem lazım belim için acil tavsiye bekliyorum eczanede satılan yakılardan alıp gelicek eşim bi sakıncası olur mu belime yapıştırsa
Teşekkür ederim canım.Oyun halılarında 4 aydan önce bilinçli olarak çok oyalanmıyorlar,piyanolu falan alacaksan hele 1-2 ay daha bekle
Ben de bu modele bakıyordum bebek dönmeye başlayınca rahat edemiyor diyw yazmışlardı yorumlarda. Dediğin gibi büyükse çok güzel.Ay bilmiyorum ki yasak mı. Değildir sanırım hikac kere aldığım şeyleri paylaşmıştım
Geçmiş olsunn.Cok fena grip oldum kizlar kizimi nasil korucam oda hastalanmasa bari
Sagol cnm 2.ay asilarini yaptiran var mi ates olcak diye korkuyom persembe asimiz varTeşekkür ederim canım.
Ben de bu modele bakıyordum bebek dönmeye başlayınca rahat edemiyor diyw yazmışlardı yorumlarda. Dediğin gibi büyükse çok güzel.
Geçmiş olsunn.
Maske kullanılmasını tavsiye ediyor doktorlar canım. Sütten falan hastalık bulaşmıyormuş bebeğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?