2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sagol cnm 2.ay asilarini yaptiran var mi ates olcak diye korkuyom persembe asimiz var
Biz yaptırmadık ama bugün sorduk onu da. Çok fazla ateş yapmıyormuş öyle korkulacak kadar. Aşıdan yarım saat önce 1 çay kaşıpı calpol içirin dedi.

Biz yaptırmadık ama bugün sorduk onu da. Çok fazla ateş yapmıyormuş öyle korkulacak kadar. Aşıdan yarım saat önce 1 çay kaşıpı calpol içirin dedi.
Asidan once ilac icirmek.iyi degiilmis ama.
Cocugun vucudu bagisiklik kazanmaliymis.asidan once ilac verirsek bi anlami kalmiyomus asinin.belki ateslenmicek ozamanda vucuduna bosuna ilac veriyoZ karacigerlerinde hasara yol aciyormus.ben mecbur kalirsam asidan sonra verecegim cnm duruma gore

Eklentiler

• Screenshot_20181030-213700.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 103
Korse kullanırsan rahatlar mi acaba, geçmiş olsun cnm.

Biz de mücadele başladı,uyutuyorum yatırıyorum 2. Dk da uyanıyor,yorgunluktan bayılanana kadr
Gündüzde zor uyudu bölük pörçük
Sizde durumlar nasıl?

Biz de mücadele başladı,uyutuyorum yatırıyorum 2. Dk da uyanıyor,yorgunluktan bayılanana kadr
Sizde durumlar nasıl?

En son öğlen 12 de uyandı bir daha hiç uyumadı ve ara ara ağlama krizlerine girdi. Saatlerce memede kaldı artık 9 gibi gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı sımsıkı sarıldım o ağladı ben ağladım uyuyup kaldı sonra. Bakalım gecemiz nasıl geçecek. Çok zormuş bu aylar... Güzel zamanların geleceğine inanarak güçlü olmaya çalışıyorum.

Sicak su torbasi

Öğlen 12 den itibaren 6 ya kadsr hiç uyumadi
Mizir mizir durmadi
Yorgunluktan öldüm
Akşam üstü 6 da yattı 10 da kalktı
Şimdi halen ayaktayiz pofff
Annelik gerçeken çok zormuş yaaa

Öğlen yemegim yoktu Eşim tost yaptı tost yedik
Akşam için yemek yapmam lazımdi ama yapamadım
Esim biraz çocuğu bahçeye çıkardı geldi bwnde iyi kötü yemek yaptim
Ama yine uyumadi
Sonra bebek Arabasına koyduk biraz dışarıda dolastirdik arabada uyudu eve gelince uyandu 6 da zor uyuttum

Ben de ateşi çıkarsa vermeyi düşünüyordum ama doktor bugün öyle söyleyince vardır bir bildiği dedim.
Maşallah bebeğe elasen ilgisini çekiyor mu peki?
Sizde durumlar nasıl?
Gündüz uyudu gece mesaisine başlamak üzere bizimki de

Bende gece 9:30 dan 11:30 a kadar uğraştım çok uykusu var memede de uyumuyor hatta meme bile istemedi uykudan,yatırdım uyandı derken yarım kundak yaptım şapkasıylada gözleri kapattım pışpışlayarak uyuttum iyice dalıncaya kadar yarım saatten fazla uyudu çok şükür ama o 2 saat yatak odası dar geldi,emin ol geçecrk ve özleyeceksin ,oğlum var bir de 5 yaşında kenfi hider uyur insan inanamıyor zaman nasıl geçti
Bu zamanlarda geçecek kokusunu bol bol içine çek ama arada ağlayıp deşarj olmakta iyi geliyor

Kızlar bu pazar mevlit okutacağım 50 kişi civarı gelen olacak kalabalık yani sizce ikramlik olarak ne hazırlamam lazım aklım karıştı ya

Kızlar bu pazar mevlit okutacağım 50 kişi civarı gelen olacak kalabalık yani sizce ikramlik olarak ne hazırlamam lazım aklım karıştı ya
Allah kolaylık versin. Okadar kişiye ne hazırlayacaksın ki? Hemde servisi zor olur. Bence dışarda hazırlatmak daha uygun. Pide,lahmacun gibi bişey yanınada ayran. Tatlıyıda dışardan halledersin olur biter.

Allah kolaylık versin. Okadar kişiye ne hazırlayacaksın ki? Hemde servisi zor olur. Bence dışarda hazırlatmak daha uygun. Pide,lahmacun gibi bişey yanınada ayran. Tatlıyıda dışardan halledersin olur biter.
Canım yardımcı alacağım annem de olacak. Ben tavuk ya da etli pilav şu böreği ve baklava olarak düşündüm ama tabak çok boş kalacak gibi geliyor acaba güzel bir salata ya da kurabiye mi yaptırsam diye düşündüm. Bir de badem şekeri yerine lokum kutuları mi hazirlatsam diyorum.

Etli pilav olabilir etlerini akşamdan hazırlarsınız pilavda sabah yapılır. Baklavayı yine hazır alırsın diycem çok uğraştırır o :) bence mevlüt menüsü için yeterli,porsiyonları büyük tutarsınız. Baklavadan sonra lokum pek olmayabilir,kekle kurabiyeyle hiç uğraşma bence.

Lokum olmaz diyorsun ya şu ürünü çok beğendim mevlit okunduktan hemen sonra ya da misafirler kalkmadan hediye olarak vereyim mi? İlk kızım da bu kadar detay düşünmemiştim içimde kaldı şimdi yapmak istiyorum oluru var mı acaba :)
Ysmdfn

Benimde öyle olmuştu. Viksle iyice masaj yaptı eşim, üstünede korse taktım uzandım iyi gelmişti bana. Allah şifa versin.

Önden kolonya ve lokum dağıtırsın. Etli pilav, ,börek, tatlı yeterli sonuçta ev kalabalık olacak. İstersen patates salatası ya da rus salatası ya da sarma yapabilirsin ama yorma kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…