2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Valla ben bu kadqr zor olacagibi hic düşünmemiştim. Bebislerin sagligi yerinde olsun da gerisi olur gider. Aynen bizde hep geçiştiriyoruz yemekleri. Buzluğa pide yaptırıp attım yemek yoksa çıkarıp ısıtıp yiyoruz.

Hiç ilgisini cekmedi canım öle bakıyor. Ayaklarıyla ses çıkarıyor ama farkında değil kuzum. 3. Ayi beklemek lazım sanırım.

Zaman çabucak geçsin istiyorum, artık gülmeye ve ses çıkarmaya başladı o bile nasıl iyi geliyor. Sürekli ağlayan bebek çok zormuş.

kaptinn canım Allah şifa versin. Sen iyi ol bebeğin 2 ay emdi çok şükür. Cabucak iyileş insallah.

kaptinn stres yapma sen iyi ol ki çocuğuna bakabilesin biz anneler güçlüyüz unutma bunu çocuğun sağlıklı olsun da bırak mama yesin yeter ki yanında sağlıklı olsun
Sagolun kizlar doktor ameliyat etmedi biraz daha ugras ameliyat olunca enfeksiyon riskin olcak dedi bende silikon ucla fln enzirmeue calisiyorum biraz emiyo sinirlenip birakiuo bakalim yarin yeni dogan hemsiresine gitcez o da emzirtmeye ugrascak

Teşekkür ederim canım

Bildirimlerde gözüküyor ama yorumda nickim yok bana dedin sanırım cnm.
Fotografta öyle tombiş çıkmış, ortalama gidiyoruz. 4800 kilosu, boyu da 56 cm cnm.
Evet sana yapmiatim canim masallah cok tatli bebisin seninkide zayıf dogmustu sanki oyke hatırlıyorum kac gunluk oldu peki

Yoruldum artik ya kizimin adi resmen ağlak a cikacak.bi cocuk koydunmu yerine bi durur bizimki hemen zirliyor ya Allahim.uyumadigi zamanlar surekli agliyo

Sagolun kizlar doktor ameliyat etmedi biraz daha ugras ameliyat olunca enfeksiyon riskin olcak dedi bende silikon ucla fln enzirmeue calisiyorum biraz emiyo sinirlenip birakiuo bakalim yarin yeni dogan hemsiresine gitcez o da emzirtmeye ugrascak
Canım gayret et dua et insallah kendiliğinden cozulur sıkıntın. Lahana yaprağını denemissindir tabi, bir de soğan mi sarsan memeye şu an aklıma geldi kucukken benim parmagim iltihap kapmisti haslanmis sogan sarmislardi.

Lahanayi denedim.herseyi denedim sogani denemedim bakalim yarina kadar hemsirenin dediklerini yapmaya devam edixem

Yoruldum artik ya kizimin adi resmen ağlak a cikacak.bi cocuk koydunmu yerine bi durur bizimki hemen zirliyor ya Allahim.uyumadigi zamanlar surekli agliyo
Cnm benim kızımda öyle uyanıkken asla koltuğa ya da yatağa bırakamazsın kıyamet kopuyor düzelecekler inşallah

Grip oldum cok fena bebegimde hapsuruyo offf yarin da asimiz var kizlar napsam cocugum grip oluyo ya

kaptinn kaçtır yazacağım, teli elime bir alıyorum, benım bıdık inghaaaa dıye başlıyor. Çok geçmiş olsun, bence kesınlikle düzelecek. Ne çektik şu memelerden ya. Walla yaralarım yenı iyileşti. Minik bir deniz tatili yapacaktık ekim başı, göğüslerim enfeksiyon kapar dıye gıtmedik. Çok şükür geçti, darısı sana canım.

Merhabalar kızlar henüz Doğum yapmadım ama kismet olursa az kaldı Doğuma sizin tecrübelerinize ihtiyacım var benim 6 Aydan itibaren göğüs ucum yara olmaya hassas olmaya başladı vazelin sürerek bu günlere geldim geçen ay lansinoh merhem aldım bir kaç kez sürdüm ama ucu yine kuruyor şimdiden yapılacak birşey var mı? Ve Doğum sonrası için de tavsiyeleriniz var mı bu konuda bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

Benimki de öyle canım. Kucakta olcak hep. Anneme gitmeye karar verdim yoksa çıldıracağım galiba. Bebus ağlayınca ben de ağlıyorum istemsiz

Benimki de öyle canım. Kucakta olcak hep. Anneme gitmeye karar verdim yoksa çıldıracağım galiba. Bebus ağlayınca ben de ağlıyorum istemsiz
Bende istiyom ama annem 2 aydir surekli gelip gitti yanima kal dedim kaldi.
Ama olmuyo bi yerde evde babam kardesim var biz gitsek esim istemiyo

Bende istiyom ama annem 2 aydir surekli gelip gitti yanima kal dedim kaldi.
Ama olmuyo bi yerde evde babam kardesim var biz gitsek esim istemiyo

Benim annem kalamadı yanımda maalesef evde kardeşlerim ve babam var diye. 40 gündür yalnızım evde. Eşim öğretmen ama 8-5 çalışıyor nerdeyse. Fiziksel olarak yetersiz kaliyorum ve çok üzülüyorum. Ayağımda platin var sürekli kucakta tasiyamiyorum mecbur yatağına bırakıyorum. Bi de tedavi ile kavuştum yavruma, ağlayınca isyan etmiş gibi oluyorum diye bı de ona üzülüyorum. Oyyyhhh resmen çöktüm ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…