- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.961
47 günlük benim kızım.kalca ultrasonu için doğumdan sonra taburcu olurken randevu verdiler.40 günlükken çekindik.bir sorun çıkmadı.devletde çocuk doktoruna gidip özelde tekrar cekinmemiz gerektiği söylendi derseniz ona gore tekrar çekeceklerdir.Doğumumda acıbademde nuray hanım girmişti ilk ay kontrole ona gittik ama 2. Ay gitmeyeceğim
Sizin devlette kalça ultrasonu için randevu alınıyor mu?çocuk dr na gidince gidilebiliyor mu?
Kaç günlüktünüz siz?
Bizim ilk ay kontrolünde kalça değerleri sınırda ilk 3 ay anca oturur kalça tekrar 2. Ayda çekeriz yine dedi dr içimi bulandırdı,bir de bedava çekilmiyor ultrason
47 günlük benim kızım.kalca ultrasonu için doğumdan sonra taburcu olurken randevu verdiler.40 günlükken çekindik.bir sorun çıkmadı.devletde çocuk doktoruna gidip özelde tekrar cekinmemiz gerektiği söylendi derseniz ona gore tekrar çekeceklerdir.
Gokmeydandaki ama taşındı o hastane şehir hastanesi oldu 71evlerde.internetten alıyorum ben randevuyu mhrs den.ama suan alamiyorum hastane taşındığı içinBizde 43 günlüğüz ,dr nuz hangi devlet hastanesinde,tepebaşı mı yoksa gökmeydan tarafındaki mi?182 den mi alıyorsun randevu?
Ok bende 2. Ay kontrolü için araştırıyorum ,teşekkür ederimGokmeydandaki ama taşındı o hastane şehir hastanesi oldu 71evlerde.internetten alıyorum ben randevuyu mhrs den.ama suan alamiyorum hastane taşındığı için
Rica ederimOk bende 2. Ay kontrolü için araştırıyorum ,teşekkür ederim
Cnm bnmkiside yapamıylr yapamayanlar yazmıyordur ki,binlerce bebek var hepsinn huyu hareketliliği farklı hiç takmayalımSagol canim doktorum erken bi sikintisi yok yapar daha bekle dyor ama burda okudukça yasitkarinin yaptıklarını yapamıyor üzülüyorum
Cnm nerde nasıl çekiliyor ben,ilk çoukta çekmedim bunda çekecepim nasıl oluyor47 günlük benim kızım.kalca ultrasonu için doğumdan sonra taburcu olurken randevu verdiler.40 günlükken çekindik.bir sorun çıkmadı.devletde çocuk doktoruna gidip özelde tekrar cekinmemiz gerektiği söylendi derseniz ona gore tekrar çekeceklerdir.
Haklısın canim aslında rabbim hepsine sağlık versin yüzleri hep gülsün bebislerimizinCnm bnmkiside yapamıylr yapamayanlar yazmıyordur ki,binlerce bebek var hepsinn huyu hareketliliği farklı hiç takmayalım
Bizim karnimiza baktiklari gibi.yatirip bi sağa bi sola çevirip bakiyo.2 dk sürüyo sadece.benim kız uyuyodu farketmedi bile.Cnm nerde nasıl çekiliyor ben,ilk çoukta çekmedim bunda çekecepim nasıl oluyor
Benimki de aynı,bi de başparmağını buluyor öyle bi emiyor ki,doymadı diye emziriyorum içim rahat etmiyor ancak artık ellerini keşfetme zamanları...Hatta gazı olunca kaka yapamayınca ilk bulduğu şey parmağını emmek oluyor.Bende çocuğu uyutup kitap okumuştum:) simdi emzirme faslımız bitti attım yatağa takılıyor:)
Bu ara çok fazla ellerini ağzına sokuyor sizde var mi öyle bildigin emiyor elini
Hastanede doğduğunda 2 bacaktan yapılıyor aşı,o iz bırakan aşı 2. Ayda koldan yapılacak,1. Ayda yapılan aşıda hastanede yapılanın aynısıymış hepatit b aşısıHerkese iyi geceler benimde 40 ım çıktı
Hep okuyorum yazamıyorum
Bu hafta biraz yoğundu burada sonbahar tatili
oğlum okula gitmedi yani biraz zor oldu iki çocuklu
Okula gidince büyüğü biraz dinleniyorum
Yahu ilk çocukta bebek yoruyor diyordum ikinci çocukta gene birinciler uğraştırıyor
Bu birincilerin derdi ne yav
Küçüğümüzde kolumda kırmızı bi şişlik var böyle eskiden aşı okurduk ya tam orda kolda
Birinci ay kontrolünde burda aşı yapılmadı
Hastahanede aşı oldu orada koldan mıydı acaba bilmiyorum
Türkiye'de hastahanede yeni Doğumda aşı olırmuydu
Koldan olan aşı hangisiydi hani şu herkeste olan iz bırakan
Ama oaşı olsa iz bir buçuk ay sonra mı çıkar
Bilemedim bilen biri aydınlatsın
Bu arada herkes okuyucu olarak takip ediyor galiba Ben gibi
neyse elimizden geldiğince paylaşım yapalım iyi geliyor burayı okumak
Herkese bol uykulu geceler
bu arada Çarşamba kırk kontrolün var
Spiral içi illa adet olmak gerekmiyormuş bakalım ne diyecek doktor Doğum sancılarımı unutmadan taktırsam iyi olur zaman geçtikçe daha çok tırsıyorum
Anladım sağol arkadaşım yarın bi foto atayım şiş bi koyu kırmızılık var sol kolumda nohut büyüklüğünde inş kötü bişey değildir panik bir insan değilim ama bu Ocak ayımda arkadaşım erken Doğum yaptı bebeği kaka yapamadı prematürelerde görülen bağırsak yırtılması yaşayıp ölümden döndü en yakınındaydım etkilendim galibaHastanede doğduğunda 2 bacaktan yapılıyor aşı,o iz bırakan aşı 2. Ayda koldan yapılacak,1. Ayda yapılan aşıda hastanede yapılanın aynısıymış hepatit b aşısı
Birinciler gerçekten çok zor.kizim şu aralar çıldırdı resmen.nasil yaklasiyim şaşırdım.asla söz dinlemiyo kural tanimiyo her isteği olsun istiyo.bana akıl verin ne olur.cok üzülüyorum onun icin.Herkese iyi geceler benimde 40 ım çıktı
Hep okuyorum yazamıyorum
Yahu ilk çocukta bebek yoruyor diyordum ikinci çocukta gene birinciler uğraştırıyor
Küçüğümüzde kolumda kırmızı bi şişlik var böyle eskiden aşı okurduk ya tam orda kolda
Spiral içi illa adet olmak gerekmiyormuş bakalım ne diyecek doktor Doğum sancılarımı unutmadan taktırsam iyi olur zaman geçtikçe daha çok tırsıyorum
Iz yapan verem asisi canm.hastanede dogumda hepatit yapiliyor bacaktanHerkese iyi geceler benimde 40 ım çıktı
Hep okuyorum yazamıyorum
Benim oğlum da öyle kızlar inatlasiyor evde cok sikiliyor oyuncak tv bir yere kadar kızım sesten alıyor yanina gelip bağırıyor uyanıyor ikisiyle bir uğraşmak çok zor akşamları çok geç uyuyor uyumuyor cis öğrendik ama kakasini yapmıyor tutuyor korkuyorum sonra altına yapıyor temizle banyo yaptır çok yorucu eşim destek oluyor sağolsun ama bazen onunla da geriliyoruz o da görülüyor is ev ne deyim Allah hepimizin yardımcısı olsunBirinciler gerçekten çok zor.kizim şu aralar çıldırdı resmen.nasil yaklasiyim şaşırdım.asla söz dinlemiyo kural tanimiyo her isteği olsun istiyo.bana akıl verin ne olur.cok üzülüyorum onun icin.
Turkiyede yeni dogumda aşı olmuyo 1.ayda bacaktan oluyo.iz yapan aşı eskidendi.simdi yok öyle.
Spiral için adet olmaya gerek yok.adetli yapılmasının sebebi daha az acıması için.ayrica tırsacak bişey yok benim hiç acımamıştı ilk kızımda.bunda fırsatım olmadı hastaneye gitmeye.
Deli bu çocuklar ya çok sevimli oluyorlar yeni bir şey öğrenirken:)Benimki de aynı,bi de başparmağını buluyor öyle bi emiyor ki,doymadı diye emziriyorum içim rahat etmiyor ancak artık ellerini keşfetme zamanları...Hatta gazı olunca kaka yapamayınca ilk bulduğu şey parmağını emmek oluyor.
Benim kızım da çok kusuyo.fazlasini cikariyo beraberinde gazida çıkmış oluyo.bezide dolduruyo hep doyduğunu ordan anlıyorum.bazi bebekler çok kusar kafana takma.Günaydın kızlar,zor bir gece geçirdik ailecek
Reflüden şüpheleniyorum kızımda 3-4 gündür ama akşam kolik mi acaba dedim
Öğlen toplasan bölük pörçük 3 saat uyudu koca gün bu vesileyle erken uyur gece diye 20:30 da yatırmaya gittim,çıldırasıya ağlıyor emince az emdi diye hem de ağlıyor diye meme veriyorum almıyor mememi kaldırdık gezdiriyoruz evin içinde 4 deda kustu,mide boşaldı meme vereyim yok ağlıyor çok fena,sonra çok az emdi yarım kundak yaptım gece 12:30 da uyudu aç uyudu ama sabah 6 da ben uyandırdım emdi yine kustu 2 sefer sinirlerim bozuldu ağlıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?