2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Mevlit yapmak en doğrusu ben herkesle ayrı ayrı ugrasuyirum çok zor oluyor evi de ben hep yeni kişiyi alıyorum gayet temiz yapıyor yaninda surekli duruyorum sende öyle dene

Oğlum uyusa kızım uyumuyor sabah 5 sen beri ayaktayim ya uykusuzluktan gözüm kianlanmis asilacak camsirlar evi supirdum silemedim oglum bir sey yemiyor onun ne yiyecegini dusunmekten yoruluyorum bir de minyom oglum 3 yasinda herkesin yorumu cok zayif boyu kisa size benzememis falan ya çok bunlfim annem de gelmiyor iki haftadır, kafayı yiyecem diyorum sonra sağlık olsun da geçer bugnler diyorum ama iki çocuk çok zormus çok

Canım sen neden genel oldun bir sebebi varmi

Kızlar mrb hepinize uzun zamandır giremedim 56 gunlük oldul biz ama kakada kanla mücadele ediyoruz...gaita tahlili yapıldı gecen hafta rotavirüsü var birde inek sütü için yani sut ve sut urunlerine alerjisi olabilit dedi ben dıyete girdim üç hafta sonra kontrol var eger bu arafa yine kaka kanlı olursa diyetime yumurta eklenecek...çokzor kızlar kalsiyum.eksiliyor vücuttan bebğine kıyamıyorsun bir yandan bu durumu yaşayan yada bilgisi olan varmı

Çok tatlılar ama yaa :) benim kızım da 47 günlük ellerini emiyo eldiven islaniyo resmen.birinin kucagindayken beni takip ediyo.cok tatlı :)
Dr muz bir aylık konteolümüzde artık eldivrnlerini çıkarın dedi,ellerini ağzına götürmeye başlayacak eldiven ağzında falan kalabilir riskli dedi bilgin olsun

Mevlit yapmak en doğrusu ben herkesle ayrı ayrı ugrasuyirum çok zor oluyor evi de ben hep yeni kişiyi alıyorum gayet temiz yapıyor yaninda surekli duruyorum sende öyle dene
Başında durunca kadınlar sevmiobana geçen tüm gğne almıştım,buzdolap üstü kalmış sşnir oldum toz içinde o da ben gibi üstten yapacaksa neden çağırıuorım değil mi

Geçmiş olaun cnm,ama ben anlamadım neyşvar bebeğinn

Dr muz bir aylık konteolümüzde artık eldivrnlerini çıkarın dedi,ellerini ağzına götürmeye başlayacak eldiven ağzında falan kalabilir riskli dedi bilgin olsun
Yüzünü çok çiziyo bende sakinken çıkartıyorum eldiveni.tirnaklarini hiç kesmedim kendi düşüyodu.artik kesip eldivene veda etme zamani geldi tabi

Cnm asla sıkma canını nolur daha evvelde yazmıçtım,ikşz üçüz dördğz bebekler hep erken doğar rutinş bu ala gayet sağlıklı başarılı bşreyleR.bnm ilk oğlum 4 aylıkdı omuzumda kafasını çeviremez ve tutamazdı,doktora danış ama bu hareketlrtde her bebeğin farklı

Sizin doktorunuz kim?özele mi gidiyorsunuz?
Doğumumda acıbademde nuray hanım girmişti ilk ay kontrole ona gittik ama 2. Ay gitmeyeceğim
Sizin devlette kalça ultrasonu için randevu alınıyor mu?çocuk dr na gidince gidilebiliyor mu?
Kaç günlüktünüz siz?
Bizim ilk ay kontrolünde kalça değerleri sınırda ilk 3 ay anca oturur kalça tekrar 2. Ayda çekeriz yine dedi dr içimi bulandırdı,bir de bedava çekilmiyor ultrason

Sagol canim doktorum erken bi sikintisi yok yapar daha bekle dyor ama burda okudukça yasitkarinin yaptıklarını yapamıyor üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…