2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hafta sonu sessizliği cokmus :) ben oglandan çok kizla ugrasiyorum yoruyor beni zilli. Sürekli biseylerb dokuyor yere, yemek yemeyi reddediyor. Kıskançlıktan yapiyoryhep. Ya sabir çekerek dolaniyorim sureklk
Evet kız küçük olunca yoruyordur bende iyi ki kız büyük diyorum yoksa çok zorlanırdım

Kolay gelsin cnm

Kolay gelsin cnm
Sağol canım :)

Kızlar bugünü atlattım çok şükür ya üstümden büyük bir yük kalktı. Çok yoruldum bir de regl oldum çok mutluyum çünkü spiral taktirmayi düşünüyorum önümüzde ki ay hem de döngüm hamile kaldığım o ay ki döngümle aynı gün oldu :) 4 Aralık son regl günümdü 4 Kasım ilk regl günüm oldu.

Canim bu reflu ilaci.yan etksii ise prolaktin hormonunu yukseltmesi.cocuga cok süt yapıyormuş. bazi doktorlar veriyor.ben denedim1 tane cok ise yariyor gercekten.ama tereddütte kaldim nedense.var mi baska kullanan sormak istedim
Reflu ilaci canim bebegime veriyorum ben doktor vermisti sut yaptığıni bilmiyidum hic

kendin için kullanıyorsun yani
Benim süt azalınca su içiyorum ben iyi geliyor
Nasıl bebeğin alıştın mı
evet canim.alistim bebisime sukurler olsun ama zormus yaa.bebegim biberona alisti emmeyi reddediyo yavas yavas alistirmaya calisiyorum zor surecler

canim bu ilacin surubunu bebekler icin veriyorlar.zararli birsey olsa doktorlarin verecegini sanmam.her ilacin riskleri var sonucta.attigimiz agri kesicinin bile var

Reflu ilaci canim bebegime veriyorum ben doktor vermisti sut yaptığıni bilmiyidum hic
canim bunun hapi var.bazi doktorlar veriyor bunu süt yapsin diye.gunde 3 defa 2 şer tane atıyorsun cok iyi süt yapio.ama ben nolur nolmaz diye gunde 2 tane atıyorum.birazi sute geciyo.bebekte reflu varsa sütünden nasipleniyo:) tabi doktor kontrolunde kullanmak gerek

Maşallah canim. Bizimki de guzel kilo aliyor kizdan çok cektim bu konuda masallah tuna iyi gidiyor :) Orkidee0238 canım senin oglan nasıl, ilkinde sen de zorlandığını söylüyordun
Canım ilk ay 950 gr aldı 4200 oldu ikinci ay için gitmedik bu daha iyi alıyor gibi çok şükür
Bakalım hızlı büyürse abisi ile ikiz gibi olabilirler zira çok benziyorlar geçen ikisinin de foto attım aynı aylarda karıştırdılar:)
Ama oğlum yesede almıyor Şubat'ta 3 olacak hala daha 11 kg bile değil

Kızlar oğlumun kolunda iz vardı ne olduğunu bilmediğim ki 1 ayda aşı yapılmadı burda
Netten baktım tr de verem aşısı koldan ve şişme yaparmış ama alı etkisini vurulduktan 1-2 ay sonrA etkisini gösterirmiş kısaltması bcg
Bende bi bakayım oğlumun aşı kartına dedim
Gerçekten 3. Gün hastahanede bu aşığı olmuş şişlik ondanmış çok şükür rahatladım

Kızlar bugün 2.ay aşısına gidiyoruz gitmeden önce ateş düşürücü şurup verdiniz mi bize doktor calpol yerine başka bi ateş düşürücü vermiş menafen adı acaba etkilimidir aranızda bu ateş düşürücüden kullanan var mı

İyi haftalar arkadaşlar
Bu saate kadar herkes neler yaptı?
Brnim için yorucu bir hafta başladı ,bulaşık mak. boşalttım ,mutfağı topladım, yatak odası toplandı, oğlum okula gitti az önce
Salon dandini bostan ,yemek yok
Perş-cuma misafirim var şimdiden temizliğe başlasam iyi olacak ama kızım 10-15 dk uyuyup uyanıyor,uyanıkkende ana kucağında falan durmuyor ağlıyor,2 aylık olan kuzuların anneleri uyanıkken bşraz daha oyalanıyorlar mı?

Ben vermedim asi olduktan sonra takip ettim ateşini hep öyle korkulacak kadar yukselmedi ateş

Uyanikken oyalamak istiyorsam beşiğine eğitici kartlardan aldım onu asıyorum ona bakıyor döndürüyor falan derken bi 20 dk rahat oyalanıyor bölük pörçük öyle hallediyorum işlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…