- 7 Ocak 2018
- 27.656
- 80.243
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.001
Evet kız küçük olunca yoruyordur bende iyi ki kız büyük diyorum yoksa çok zorlanırdımHafta sonu sessizliği cokmus :) ben oglandan çok kizla ugrasiyorum yoruyor beni zilli. Sürekli biseylerb dokuyor yere, yemek yemeyi reddediyor. Kıskançlıktan yapiyoryhep. Ya sabir çekerek dolaniyorim sureklk
Nasıl oldun yaaaaaaCanim valla ben bildigin gibi iyilesmeye calisiyorum
Kolay gelsin cnmGünaydın güzel anneler benim yarın misafirim gelecek mevlit okutacağım :)
Artık nasıl yorulduysam gece sağ kolum çok fena ağrıdıkadın tutsaydım bu kadar ayrıntılı temizlik yapmazdı üstün körü temizleyip bırakırdı. Şu yarını bir atlatayım rahatlayacağım. Biz de böyle Kmsl Hnd nefes alamayrum çok telaşem vardur
Sağol canım :)Kolay gelsin cnm
Reflu ilaci canim bebegime veriyorum ben doktor vermisti sut yaptığıni bilmiyidum hicCanim bu reflu ilaci.yan etksii ise prolaktin hormonunu yukseltmesi.cocuga cok süt yapıyormuş. bazi doktorlar veriyor.ben denedim1 tane cok ise yariyor gercekten.ama tereddütte kaldim nedense.var mi baska kullanan sormak istedim
İyi geldi bu el emmesi ya :) atıyorum yataga takiliyor öyle eme eme :)Benim koz tek başına hayatta kalmaz şimdilik el ağıra götürmüyor Cnm
Dün gece bizimde çok arttı,üzüntümden ağladımBenim de çok kusuyor gele geceleri daha çok
Gece uyurken bir iki kere tıkandı
Daha iyiyim caniiimm en azindan hasta psikolojisinden ciktimNasıl oldun yaaaaaa
evet canim.alistim bebisime sukurler olsun ama zormus yaa.bebegim biberona alisti emmeyi reddediyo yavas yavas alistirmaya calisiyorum zor sureclerkendin için kullanıyorsun yani
Benim süt azalınca su içiyorum ben iyi geliyor
Nasıl bebeğin alıştın mı
canim bu ilacin surubunu bebekler icin veriyorlar.zararli birsey olsa doktorlarin verecegini sanmam.her ilacin riskleri var sonucta.attigimiz agri kesicinin bile varŞöyle bir yazı buldum
Eki Görüntüle 2202957
canim bunun hapi var.bazi doktorlar veriyor bunu süt yapsin diye.gunde 3 defa 2 şer tane atıyorsun cok iyi süt yapio.ama ben nolur nolmaz diye gunde 2 tane atıyorum.birazi sute geciyo.bebekte reflu varsa sütünden nasipleniyo:) tabi doktor kontrolunde kullanmak gerekReflu ilaci canim bebegime veriyorum ben doktor vermisti sut yaptığıni bilmiyidum hic
Evet ya asitli mide suyuDün gece bizimde çok arttı,üzüntümden ağladım
Reflü gşbiyse canı yanıyor diye üzüldüm
Doyuyor çok şükür ,kilo alımı ilk ay iyi dedi dr um ama ağlayınca içim parçalanıyor çok canı yanarcasına ağlıyor kuzumEvet ya asitli mide suyu
ama bu doyduğunu gösteriyormuş der eskiler
Maşallah canim. Bizimki de guzel kilo aliyor kizdan çok cektim bu konuda masallah tuna iyi gidiyor :)Kizlar 2.ay kilolari nedir 5.500 olmus bebegim sizinkilerin kac oldu
Canım ilk ay 950 gr aldı 4200 oldu ikinci ay için gitmedik bu daha iyi alıyor gibi çok şükürMaşallah canim. Bizimki de guzel kilo aliyor kizdan çok cektim bu konuda masallah tuna iyi gidiyor :)Orkidee0238 canım senin oglan nasıl, ilkinde sen de zorlandığını söylüyordun
Canım cumartesi 51 günlükken 5900 gr di kızım 2 ay kilosunu bir sonra ki pazartesi 2 aylık kontrolde belli olacakKizlar 2.ay kilolari nedir 5.500 olmus bebegim sizinkilerin kac oldu
Ben vermedim asi olduktan sonra takip ettim ateşini hep öyle korkulacak kadar yukselmedi ateşKızlar bugün 2.ay aşısına gidiyoruz gitmeden önce ateş düşürücü şurup verdiniz mi bize doktor calpol yerine başka bi ateş düşürücü vermiş menafen adı acaba etkilimidir aranızda bu ateş düşürücüden kullanan var mı
Uyanikken oyalamak istiyorsam beşiğine eğitici kartlardan aldım onu asıyorum ona bakıyor döndürüyor falan derken bi 20 dk rahat oyalanıyor bölük pörçük öyle hallediyorum işlerimiİyi haftalar arkadaşlar
Bu saate kadar herkes neler yaptı?
Brnim için yorucu bir hafta başladı ,bulaşık mak. boşalttım ,mutfağı topladım, yatak odası toplandı, oğlum okula gitti az önce
Salon dandini bostan ,yemek yok
Perş-cuma misafirim var şimdiden temizliğe başlasam iyi olacak ama kızım 10-15 dk uyuyup uyanıyor,uyanıkkende ana kucağında falan durmuyor ağlıyor,2 aylık olan kuzuların anneleri uyanıkken bşraz daha oyalanıyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?