2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Amin.cabuk atlatırız insallah bu günleri.

Benim kızım da çok kusuyo.fazlasini cikariyo beraberinde gazida çıkmış oluyo.bezide dolduruyo hep doyduğunu ordan anlıyorum.bazi bebekler çok kusar kafana takma.
Oğlumda kusuyordu ama böyle ağlayarak ya da her emmenin ardından değil,kızımında kilo alımı iyi dedi dr olabilir reflü eğik yatır dedi o kadar,dün gece çok üzüldüm haline kızımın,sizin dr nuz ilgili biridir inş ona gştmek istiyorum,deneyimli mi genç mi?

Benim kızım da her emmeden sonra kusuyo.bazen emdikden bayağı bi sonra bile kusuyo.ilk zamanlar uyurken çok kusardi.kilo alımı iyi olduğu için önemsemiyorum açıkçası.bazen sırf ağladığı içinde kusabilirler.büyük kızım öyleydi ağlayınca kusardı.

50 yaşlarında bizim doktorumuz.aslinda büyük kızımın doktoru.kucugu hic götürmedim.sadece doğumdan 3 gün sonra kontrol için doğduğu gün ki nöbetçi doktora götürdüm.

Benim de çok kusuyor gele geceleri daha çok
Gece uyurken bir iki kere tıkandı

Ay inşaallah acımaz bende üçüncü bir sürpriz kaldıramam ama spirallede hamile kalan çokmuş öyle dediler en güvenilir kondom diyen de var ama ben öyle hamile kaldım nasip bakalım

Canim bu reflu ilaci.yan etksii ise prolaktin hormonunu yukseltmesi.cocuga cok süt yapıyormuş. bazi doktorlar veriyor.ben denedim1 tane cok ise yariyor gercekten.ama tereddütte kaldim nedense.var mi baska kullanan sormak istedim
kendin için kullanıyorsun yani
Benim süt azalınca su içiyorum ben iyi geliyor
Nasıl bebeğin alıştın mı

Ay inşaallah acımaz bende üçüncü bir sürpriz kaldıramam ama spirallede hamile kalan çokmuş öyle dediler en güvenilir kondom diyen de var ama ben öyle hamile kaldım nasip bakalım
En güvenilir spiral aslında.onunla hamile kalan ben hic duymadım.vardir muhakkak ama çok azdır

Geçmiş olsun canım havalar soğuyor artık dikkat etmek lazım

Bende çocuğu uyutup kitap okumuştum:) simdi emzirme faslımız bitti attım yatağa takılıyor:)
Bu ara çok fazla ellerini ağzına sokuyor sizde var mi öyle bildigin emiyor elini
Benim koz tek başına hayatta kalmaz şimdilik el ağıra götürmüyor Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…