- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.921
İnş canım ya bugün yemek süpürge çamaşır katla ile geçti vakitCanım ben günlük işlerimi yapıyorum ama bu genel ve büyük temizliğimde annemi çağırdım geldi sağolsun yoksa 2 çocukla cidden imkansız büyük temizlik. Günlük temizliğimi rutine koydum ben 3 4 saatte hem yemeğimi hem de temizliğimi yapıyorum sen de oturursun zamanla canım hiç canını sıkma.
Senin dr manken yetiştirmek istiyo galiba hayret bişey yaBenim oglumda 47 cm dogdu suan 57 günlükken 58 cm dedi doktor boyu kısa bi bebek dedi manyakmıdır nedir canımı sıktı.Zaten kansızlıkta varmış yavrumda
Arkadaşlar merhaba nasılsınız bebeklerimiz doğdu artık hepimiz bakım telâşındayız yalnız benim bir derdim var benim gibi olan var mıdır belki yazan çıkar... Ben doğumda spinal anestezi oldum masaya yatınca ayak parmaklarimi hareket ettirdigimi hissettim birden bağırmaya başladım hissediyorum diye(halbuki tamamen psikolojikti çünkü sonda takılırken hiç acı duymadim) bu arada birden mide bulantısı geldi öğürmeye başladım ve beni hemen uyuttular...uyandığımda yine ameliyathanedeydim fakat bebeğimi almışlar dikişi atmışlar yani herşey olup bitmişti. Bebeğimi çıkarken göremedim ağladığını duyamadım... doğumumu böyle hayal etmiyordum...o uyuduğum an hayatımda bir boşluk olarak kaldı...benim gibi genel olan var mı? veya bu durumu yaşayan? sürekli aklıma geliyor gelmiş geçmiş bitmiş gitmiş birsey ama hâlâ aklıma geliyor üzülüyorum...
Canım merhaba,
Uzun zamandır giremiyorum bende bebegimle ilgilenmekten.Ben de spinal sezeryanla yaptim dogumumu.Bikac kez denediler belimden uyusturmak için he hareket ettim 4.üncü de şükür oldu
Masaya yattığımda bende uyuşmaya başladım fakat senin gibi ayak parmaklarımı hissediyordum ve hareket ettirebiliyordum.Sakın başlamayın ayak parmaklarımı oynatabiliyorum dedim ama ayak parmaklarınla işimiz yok karninla işimiz dediler başlamışlar bile 2 dk içerisinde bebeğim çıktı : ) Benimde ameliyatta midem bulandı ve kustum normal dediler konuşa konuşa yaptılar ameliyatimi bi hemşire sürekli elimde tuttu hicbisey anlamadım o kadar korkan ben çok rahattim hatta ameliyat öncesi anestezi uzmanına bebek çıktıktan sonra bana sakinleştirici yapın diye konuşmuştum bebek çıktıktan sonra sordu yapiyimmi diye hayır gerek yok ben çok rahatım dedim : )) Bebeği çıkınca gördüm ağlamasını duydum güzel bi an gerçekten de .Diğer bebeklerinde tadarsın bu duyguyu bu kadar üzülmene gerek yok diye dusunuyorum sonuçta sağlıcakla doğdu mu doğdu anne oldunmu oldun sonuc odakli ol üzme kendini boş şeylerle bidaha ki sefer görürüm diye düşün
Canım kusmasın diye her emzirmede mutlaka ağızdan gaz çıkmasını sağlıyorum yoksa o yüzden kusuyor. Bir de emzirdikten hemen sonra gaz cikaracaksa alttan yada tuvaletini yapacaksa ıkındığı için kusuyor bunlara yapabilecek birşeyim yok maalesef. Ben kızımı doğduğu günden beri yastıkta ve yan yatırıyorum doktorumuz öyle söyledi bir de çok sarsmamak lazım bazen severken ayarimiz kaçıyor çocuk hem kendi üstüne hem bizim üstümüze kusuyorİnş canım ya bugün yemek süpürge çamaşır katla ile geçti vakit
Yarına ütü,oğlumun okulu olmadığından parka çıkarız
Kusmasını azaltıcı birşeyler yapıyor musun?öğlen uyudu kusmadı ama şimdi 6 dan beri emip 2 defa kustu,bir de böyle akşam saati huzursuz ediyor bu kusma ve gece 11 e kadar mızır mızır gece uykusuna geç yatıyor,senin bebeğinde öyle mi?
Benim oglumda 47 cm dogdu suan 57 günlükken 58 cm dedi doktor boyu kısa bi bebek dedi manyakmıdır nedir canımı sıktı.Zaten kansızlıkta varmış yavrumda
canım benim kızım 10 gibi uykuya hazırlanıyoruz yarım saat e uyuyor sabahta 8 gibi kalkıyoruz tariki 3 saate bi uyanıyor emziriryorum geri yatıyor ama 2 gündür beni mahvetti Mevlüt okutacak işlerim vardı ne gece uyudu ne gündüz dün akşam misafirlerim gitti benim koz 7 de uykuya daldı maşallah sabaha kadar aradaki emzirmeleri saymıyorum şimdi uyandı benim için de çok iyi oldu yorgunluktan ölmüştüm ama dün gündüz güç uyumamıştı misafirler bile dedi -Allah yardımcın olsun diyeeeKızlar bebisleri gece uykusuna kacta yatiriyorsunuz kızım 9 da uyuyor evde olduğumuzda ama 5 de uyandı gece nasıl uykulariniz
Senin gibi en geç 9 da uyutmak istiyorum ama 11 den önce uyumuyor,dün akşam üstü 6 da uyandı 2-3 saat oyalayıp 9 da uyuturum dedim 8 gibi kucaktayken koynumda uyudu yarım saatçik hemen uyandı,sonra 11 de uyudu,3 saatte bir kalkıyor emmeye,senin kuzu 9 dan önce kaçta uyuyup uyanıyotKızlar bebisleri gece uykusuna kacta yatiriyorsunuz kızım 9 da uyuyor evde olduğumuzda ama 5 de uyandı gece nasıl uykulariniz
Cnm ilk gece ateş olmadıysa sonrasında olmuyor rahat olAsidan sonraki ilk geceyi rahat atlattık umarim diğer 2 günde yükselmez ateş. Gece zibinla uyuttum oğlumu ateş cikmasin diye onunda canına minnet sere serpe uyudu
Ben buralardayım,okuyorum devamlı:) kızım üşütmüş dün gece sabah kadar uyumadı desem yeridir.. tam yatağa girecekken oğlan emmek için uyandı falan derken sabah olmuş.. daha yeni kahvaltıya gideceğiz,sonra çocukları anneme bırakıp bi kahve molası vermek istiyorum yoksa kendime gelemem gibi..
Bende çocuğu uyutup kitap okumuştum:) simdi emzirme faslımız bitti attım yatağa takılıyor:)
Yok canim benimki erken dogdugu icin mi bunlari yapamıyor acaba cok üzülüyorum 2 aylik ama sadece gülüyor ne ellerini farketti ne de ellerini emiyor giz takibi de yapmiyo hala uyudu mu hemen sut sagmaya basliyorum dinlenmeue firsatim yok emziren annekere cok özeniyorum emzir yatir hic yapamadimBende çocuğu uyutup kitap okumuştum:) simdi emzirme faslımız bitti attım yatağa takılıyor:)
Bu ara çok fazla ellerini ağzına sokuyor sizde var mi öyle bildigin emiyor elini
Hafta sonu sessizliği cokmus :) ben oglandan çok kizla ugrasiyorum yoruyor beni zilli. Sürekli biseylerb dokuyor yere, yemek yemeyi reddediyor. Kıskançlıktan yapiyoryhep. Ya sabir çekerek dolaniyorim sureklk
Bende genel oldum canim bebegimi göremedim malesef birde kuveze girdi anca 2 gun sonra hastaneden cikarken girdum tam 14 gun kaldi kuvezde emmedigi icin aramızda o duygusal bag da oluşmadi babasinda daha cok duruyor cok üzülüyorum artik dogum anini gectim digum sonrası mahvetti beni süt sag ver cok yorucu emziren annekere cok özeniyorumArkadaşlar merhaba nasılsınız bebeklerimiz doğdu artık hepimiz bakım telâşındayız yalnız benim bir derdim var benim gibi olan var mıdır belki yazan çıkar... Ben doğumda spinal anestezi oldum masaya yatınca ayak parmaklarimi hareket ettirdigimi hissettim birden bağırmaya başladım hissediyorum diye(halbuki tamamen psikolojikti çünkü sonda takılırken hiç acı duymadim) bu arada birden mide bulantısı geldi öğürmeye başladım ve beni hemen uyuttular...uyandığımda yine ameliyathanedeydim fakat bebeğimi almışlar dikişi atmışlar yani herşey olup bitmişti. Bebeğimi çıkarken göremedim ağladığını duyamadım... doğumumu böyle hayal etmiyordum...o uyuduğum an hayatımda bir boşluk olarak kaldı...benim gibi genel olan var mı? veya bu durumu yaşayan? sürekli aklıma geliyor gelmiş geçmiş bitmiş gitmiş birsey ama hâlâ aklıma geliyor üzülüyorum...
2. Aydan sonra böyle yapmaları normal canimc doktor uyarmıştı beni. Ac zannetme nornal diyeBende çocuğu uyutup kitap okumuştum:) simdi emzirme faslımız bitti attım yatağa takılıyor:)
Bu ara çok fazla ellerini ağzına sokuyor sizde var mi öyle bildigin emiyor elini
Büyük ihtimal erken dogdugu içindir kaç aylık doğmuştu kiYok canim benimki erken dogdugu icin mi bunlari yapamıyor acaba cok üzülüyorum 2 aylik ama sadece gülüyor ne ellerini farketti ne de ellerini emiyor giz takibi de yapmiyo hala uyudu mu hemen sut sagmaya basliyorum dinlenmeue firsatim yok emziren annekere cok özeniyorum emzir yatir hic yapamadim
Ac sanmiyorum da bildiğin emiyor eli hatta parmaklari alamadigi icin sinir oluyor :)2. Aydan sonra böyle yapmaları normal canimc doktor uyarmıştı beni. Ac zannetme nornal diye
Çok tatlılar ama yaa :) benim kızım da 47 günlük ellerini emiyo eldiven islaniyo resmen.birinin kucagindayken beni takip ediyo.cok tatlı :)Büyük ihtimal erken dogdugu içindir kaç aylık doğmuştu ki
Ac sanmiyorum da bildiğin emiyor eli hatta parmaklari alamadigi icin sinir oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?