2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnş canım ya bugün yemek süpürge çamaşır katla ile geçti vakit
Yarına ütü,oğlumun okulu olmadığından parka çıkarız
Kusmasını azaltıcı birşeyler yapıyor musun?öğlen uyudu kusmadı ama şimdi 6 dan beri emip 2 defa kustu,bir de böyle akşam saati huzursuz ediyor bu kusma ve gece 11 e kadar mızır mızır gece uykusuna geç yatıyor,senin bebeğinde öyle mi?

Benim oglumda 47 cm dogdu suan 57 günlükken 58 cm dedi doktor boyu kısa bi bebek dedi manyakmıdır nedir canımı sıktı.Zaten kansızlıkta varmış yavrumda
Senin dr manken yetiştirmek istiyo galiba hayret bişey ya

Merhaba kizlar bende spinal oldum
Belimden 1 kez iğne yapıldı acısı sinek ısırığı kadardı
Anestezi uzmanı ayaklarında sıcaklık hissediyor musun diye sordu
Gerçekten sıcaklık hissettim
Sonra sonda takıldı ve onu da çok hafif hissettim
Doguma başladıklarını hiç farketmedim bile çünkü hem heyecanlı hemde korkuyordum
Sonra bi ağlama sesi
Oyyy bebeğim dünyaya gelmisti
Hoşgeldin dedim hosgeldin aşkım dünyamıza dedim yanıma koydular sonra yukarı çıkardılar
Ameliyat sırasında benim de çok fena midem bulandı hemde kustum çok kötü oldum
Bişey koklattilar geçti sonra rahatladım
Zaten yarım saat içinde hersey bitmişti
Şimdi oğlum 2 aylik oldu bile
Oyyy o günler geldi aklıma

Canım kusmasın diye her emzirmede mutlaka ağızdan gaz çıkmasını sağlıyorum yoksa o yüzden kusuyor. Bir de emzirdikten hemen sonra gaz cikaracaksa alttan yada tuvaletini yapacaksa ıkındığı için kusuyor bunlara yapabilecek birşeyim yok maalesef. Ben kızımı doğduğu günden beri yastıkta ve yan yatırıyorum doktorumuz öyle söyledi bir de çok sarsmamak lazım bazen severken ayarimiz kaçıyor çocuk hem kendi üstüne hem bizim üstümüze kusuyor alıştım artık günde 2 önlük 4 mendil kirli sepetine gidiyor :)

Kızlar bebisleri gece uykusuna kacta yatiriyorsunuz kızım 9 da uyuyor evde olduğumuzda ama 5 de uyandı gece nasıl uykulariniz

D
Benim oglumda 47 cm dogdu suan 57 günlükken 58 cm dedi doktor boyu kısa bi bebek dedi manyakmıdır nedir canımı sıktı.Zaten kansızlıkta varmış yavrumda
Kızlar bebisleri gece uykusuna kacta yatiriyorsunuz kızım 9 da uyuyor evde olduğumuzda ama 5 de uyandı gece nasıl uykulariniz
canım benim kızım 10 gibi uykuya hazırlanıyoruz yarım saat e uyuyor sabahta 8 gibi kalkıyoruz tariki 3 saate bi uyanıyor emziriryorum geri yatıyor ama 2 gündür beni mahvetti Mevlüt okutacak işlerim vardı ne gece uyudu ne gündüz dün akşam misafirlerim gitti benim koz 7 de uykuya daldı maşallah sabaha kadar aradaki emzirmeleri saymıyorum şimdi uyandı benim için de çok iyi oldu yorgunluktan ölmüştüm ama dün gündüz güç uyumamıştı misafirler bile dedi -Allah yardımcın olsun diyeee

Senin gibi en geç 9 da uyutmak istiyorum ama 11 den önce uyumuyor,dün akşam üstü 6 da uyandı 2-3 saat oyalayıp 9 da uyuturum dedim 8 gibi kucaktayken koynumda uyudu yarım saatçik hemen uyandı,sonra 11 de uyudu,3 saatte bir kalkıyor emmeye,senin kuzu 9 dan önce kaçta uyuyup uyanıyot

Asidan sonraki ilk geceyi rahat atlattık umarim diğer 2 günde yükselmez ateş. Gece zibinla uyuttum oğlumu ateş cikmasin diye onunda canına minnet sere serpe uyudu

Asidan sonraki ilk geceyi rahat atlattık umarim diğer 2 günde yükselmez ateş. Gece zibinla uyuttum oğlumu ateş cikmasin diye onunda canına minnet sere serpe uyudu
Cnm ilk gece ateş olmadıysa sonrasında olmuyor rahat ol

Ben buralardayım,okuyorum devamlı:) kızım üşütmüş dün gece sabah kadar uyumadı desem yeridir.. tam yatağa girecekken oğlan emmek için uyandı falan derken sabah olmuş.. daha yeni kahvaltıya gideceğiz,sonra çocukları anneme bırakıp bi kahve molası vermek istiyorum yoksa kendime gelemem gibi..

Bende çocuğu uyutup kitap okumuştum:) simdi emzirme faslımız bitti attım yatağa takılıyor:)
Bu ara çok fazla ellerini ağzına sokuyor sizde var mi öyle bildigin emiyor elini
Yok canim benimki erken dogdugu icin mi bunlari yapamıyor acaba cok üzülüyorum 2 aylik ama sadece gülüyor ne ellerini farketti ne de ellerini emiyor giz takibi de yapmiyo hala uyudu mu hemen sut sagmaya basliyorum dinlenmeue firsatim yok emziren annekere cok özeniyorum emzir yatir hic yapamadim

Hafta sonu sessizliği cokmus :) ben oglandan çok kizla ugrasiyorum yoruyor beni zilli. Sürekli biseylerb dokuyor yere, yemek yemeyi reddediyor. Kıskançlıktan yapiyoryhep. Ya sabir çekerek dolaniyorim sureklk

Bende genel oldum canim bebegimi göremedim malesef birde kuveze girdi anca 2 gun sonra hastaneden cikarken girdum tam 14 gun kaldi kuvezde emmedigi icin aramızda o duygusal bag da oluşmadi babasinda daha cok duruyor cok üzülüyorum artik dogum anini gectim digum sonrası mahvetti beni süt sag ver cok yorucu emziren annekere cok özeniyorum

Bende çocuğu uyutup kitap okumuştum:) simdi emzirme faslımız bitti attım yatağa takılıyor:)
Bu ara çok fazla ellerini ağzına sokuyor sizde var mi öyle bildigin emiyor elini
2. Aydan sonra böyle yapmaları normal canimc doktor uyarmıştı beni. Ac zannetme nornal diye

Büyük ihtimal erken dogdugu içindir kaç aylık doğmuştu ki

2. Aydan sonra böyle yapmaları normal canimc doktor uyarmıştı beni. Ac zannetme nornal diye
Ac sanmiyorum da bildiğin emiyor eli hatta parmaklari alamadigi icin sinir oluyor :)

benim oğlum da hiç uyumadı gece burnu tıkanık birkaç gündür ememiyordu hatta. doktora gittik antibiyotik verdi bir çay kaşığı ver dedi ben biraz daha az verdim ama çok suçlu hissediyorum küçücük çocuğa antibiyotik öksürük şurubu veriyorum diye

Günaydın güzel anneler benim yarın misafirim gelecek mevlit okutacağım :)

Artık nasıl yorulduysam gece sağ kolum çok fena ağrıdı kadın tutsaydım bu kadar ayrıntılı temizlik yapmazdı üstün körü temizleyip bırakırdı. Şu yarını bir atlatayım rahatlayacağım. Biz de böyle Kmsl Hnd nefes alamayrum çok telaşem vardur

Büyük ihtimal erken dogdugu içindir kaç aylık doğmuştu ki

Ac sanmiyorum da bildiğin emiyor eli hatta parmaklari alamadigi icin sinir oluyor :)
Çok tatlılar ama yaa :) benim kızım da 47 günlük ellerini emiyo eldiven islaniyo resmen.birinin kucagindayken beni takip ediyo.cok tatlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…