- 17 Haziran 2017
- 4.059
- 14.647
- 208
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Hadi ya onu özelde dr a sormadan yaptiramazmiyimYok canim kimyasal degil su an seninki kimyasal olsaydi absurd dusuk artardi progestoron testo iste doktorundan 15 uzeri cikarsa saglikli gebelik isareti diyorlar benim 24 cikti dis gebelik bos gebelik kmyasal gebelik riskini ortadan kaldirdi
Benim doktorm her ayrintiyi uygulyor bana iki dusuk yapmca iyice yiprandim o da goruyor bunu o yuzden yapti ama sen bi soyle doktora yapablr misinz diyeHadi ya onu özelde dr a sormadan yaptiramazmiyim
Tamam canım perşembe günü gideceğim bakalımBenim doktorm her ayrintiyi uygulyor bana iki dusuk yapmca iyice yiprandim o da goruyor bunu o yuzden yapti ama sen bi soyle doktora yapablr misinz diye
Ah o gaz sancısı. İlk bebeğimde 2 kere gaz sıkuşması yaşadım o nasıl bir ağrı Allahımm yavrularımız nasıl tölere ediyor bu gaz sancısınıAllah korusun canım şu günlerde daha dikkat et aman, Rabbim korusun hepsini
Karnımda ağrı geziniyor, bazen geçiyor, akşamları olan çoğu gaz ağrısı bence, bi de eğilip doğrularken zorlanıyorum, karnımda balon var gibi :)
Merhabalar kızlar
Bugün test yaptım pozitif çıktı bende inşallah Allahın izniyle eylül annesi olucam sanırım bi kızım var, 2.bebişimi bekliyorum
Merhaba bir aksilik olmazsa ben de 2018 eylül annesi olacağım inşallah. Bir oğlum var 8 yaşında. Henüz dr a gitmedim. Sadece kan testi yaptırdım. Çünkü dr kesinlikle çocuğunuz olmaz dedi sat tarihime bile dikkat etmedim düşünün o derece :)
Selam kızlar benim son adet tarihim belli değil geçen ay 1 ay kanama yaşadım ama 17 aralıkta bitti ve hemen bittiği gğn hamile kalmış olmalıyım 3 gün önce gebelik testlerim silik çıkmaya başladı ve dün kan testimlede onaylamış olduk hamile olduğumu rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder
Merhaba ben ovulasyon testi hiç yapmadım ama ikiside koyu çizgiyi gördükten 12-24 saat içinde silikleşmesi lazımmış. Burdan okuduklarım kadarıyla anladığım böyle :)Hanımlar, ovülasyon testim iki gündür pozitif. Kaç günden sonra silikleşir normalde?
Benim çok yorulduğumda oluyor kasık ağrısı veya ani hareket yaptığımda bunun dışında iyiyim şükür.Hamiş bayanlar kasık ağrılarınız ne durumda
Bendede gaz çok fazla var ama akşamları oluyor sadece birde akşamları aşırı üşüyorum sabahlarıda sıcaklıktan fenalık basıyor anlayamadım bu işiAllah korusun canım şu günlerde daha dikkat et aman, Rabbim korusun hepsini
Karnımda ağrı geziniyor, bazen geçiyor, akşamları olan çoğu gaz ağrısı bence, bi de eğilip doğrularken zorlanıyorum, karnımda balon var gibi :)
hayırlı haberlerle gel inşallah canım bugün.Bwnim 4+2 canım yarınn gidiyorum hastaneye merak içindeyim...
Tahmini doğum tarihimiz aynı burada 8 eylül görünen çok kişi var hoşgeldin canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Merhabalar kızlar
Bugün test yaptım pozitif çıktı bende inşallah Allahın izniyle eylül annesi olucam sanırım bi kızım var, 2.bebişimi bekliyorum
Maşallah canım darısı bana inşallah. Normal ultrasonlamı vajinalmı baktı.Kesemizi gördük millet :)ilk asama tamam
normal bakti 4+2 ile uyumlu dedi 10 gün sonra kalp atışı in gideceğimMaşallah canım darısı bana inşallah. Normal ultrasonlamı vajinalmı baktı.
Teşekkür ederiz dr tüp bebekten başka şansınız yok deyince takvime bile bakmıyordum artık :))) Herşey kısmet bu hayatta :)Hepinizin gebeliği hayırlı olsun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Sat’ı belli olmayan arkadaşlar endişe etmeyin doktora gittiğinizde üç aşağı beş yukarı söyleyecektir gününü.
Aa evet aynıymışTahmini doğum tarihimiz aynı burada 8 eylül görünen çok kişi var hoşgeldin canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Güzel haberlerle gel inş :)Bwnim 4+2 canım yarınn gidiyorum hastaneye merak içindeyim...
Akşam yatarken zor döndüm sağa sola karnım şişti, sabah huzurlu uyandım, dinlemiyorum kendimi ama kasılmalar oluyor özellikle ayakta çok kalırsamBendede gaz çok fazla var ama akşamları oluyor sadece birde akşamları aşırı üşüyorum sabahlarıda sıcaklıktan fenalık basıyor anlayamadım bu işi
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin, ben de bu ay tüp bebek için kontrole gidecektim, regl beklerken mucizem geldi şükürler olsunTeşekkür ederiz dr tüp bebekten başka şansınız yok deyince takvime bile bakmıyordum artık :))) Herşey kısmet bu hayatta :)
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin, ben de bu ay tüp bebek için kontrole gidecektim, regl beklerken mucizem geldi şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?