- 28 Ağustos 2018
- 1.238
- 1.302
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.021
Bende ilk defa bugün yanlız yıkadım korktuğun gibi olmadı küvetine su koydum süngerinin hizasında sırt üstü yattırdım önce vücut sonra kafa sonra çevirip koluma aldım sırtını yıkayıp durulayıp çıkardım sonra azıcık masaj yaptım ama ayrıntılı değil çok yüzeyselKızlar bebegimi ilk kez tek yıkayacağım. hasta ederim diye de çok korkuyorum ama masajını falan da güzelce yapmak istiyorum :)) taktiklere açığım
ben de yapıcam birazdan inşallah başarılı olurum :)))Bende ilk defa bugün yanlız yıkadım korktuğun gibi olmadı küvetine su koydum süngerinin hizasında sırt üstü yattırdım önce vücut sonra kafa sonra çevirip koluma aldım sırtını yıkayıp durulayıp çıkardım sonra azıcık masaj yaptım ama ayrıntılı değil çok yüzeysel
Ya çok tatlı olmuyorlar mı ellerini emerkenİyi geldi bu el emmesi ya :) atıyorum yataga takiliyor öyle eme eme :)
kızınız kaç günlük acaba benim oğlum da yapmaya çalışıyor ama denk getiremiyor elini ağzına bir türlü :))Ya çok tatlı olmuyorlar mı ellerini emerken
Yumruğunu ağzına sokmaya çalışması falsn
Ama kızım bunu yaptıkça eşim elini keşfettiğini söylesem de dayanamayıp mama hazırlıyor
Aynısını benim oğlan yapıyor, hatta yumruk yaparken ayıp bir işaret yapıyorYa çok tatlı olmuyorlar mı ellerini emerken
Ama kızım bunu yaptıkça eşim elini keşfettiğini söylesem de dayanamayıp mama hazırlıyor
Haha ilk bi kaç gün bende ac diye emzirdim baktim memeyi itiyor eliyle o zaman anladım:)Ya çok tatlı olmuyorlar mı ellerini emerken
Yokkkk canım yokkkkk benim kız uyanıkken hiç bişey yapamam ben sadece uyurken o da çok az uyuyorrrr büyük kuzum okuldan gelecek ona yemek dahi yapamıyorum ben de kayınvalide mi çağırıyorum hafta içi bizde kalıyor haftasonuna kadar ancak böyle idare edebiliyoruz temizlik için de temizlikçi çağırdım evi öyle serebildik yani inşallah biraz daha büyüyünce geçerİyi haftalar arkadaşlar
Bu saate kadar herkes neler yaptı?
Brnim için yorucu bir hafta başladı ,bulaşık mak. boşalttım ,mutfağı topladım, yatak odası toplandı, oğlum okula gitti az önce
Salon dandini bostan ,yemek yok
Perş-cuma misafirim var şimdiden temizliğe başlasam iyi olacak ama kızım 10-15 dk uyuyup uyanıyor,uyanıkkende ana kucağında falan durmuyor ağlıyor,2 aylık olan kuzuların anneleri uyanıkken bşraz daha oyalanıyorlar mı?
Ben uyanmasını bekliyorum canım sadece kendim 12 gibi yattığım zaman uykusu bölünmesin diye emziriyorum uyandırmadan gece 4 e kadar uyuyor uyanıyor emziriyorum yatırıyorum 7 de kalkıyor tekrar emziriyorum 9 gibi tamamen uyanıyor :)Kızlar bebişlerinizğ geceleri uyandırıyor musunuz emzirmek için yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz
Canım neden bu kadar strese girip anneliği ni sorguluyorsun lütfen yapma belki bebeğinin başka sıkıntısı vardır benim kızım da 2 hafta önce beni emmeyi reddetti 3 4 gün korktum beni bırakacak diye annemi aradım geldi büyük kızımın yanında durdu doktora gittik kulakları kızarmış emmek istemiyormuş o yüzden ağrıdığı için 1 hafta antibiyotik kullandık yeni yeni geçti sayılır. Emzik veriyor musun?Arkadaşlar ben mi beceremiyorum bilmiyorum.Bugün annem gitti tek kaldım.Tam doyuramadım sanırım arandı ağladı.Sonra çok doyurdum her yere kustu.Sonra onu öyle bıraktım oturdum ağladım.Herkes anne olmamalı sanırım.Beceremiyorum.İç sesini dinle diyen var.Niye olmuyor.Elini ağzını götürüyor biliyorum ki keşfediyor ama Annemm gitmeden o kadar konuştu ki doymuyor doymuyor diye...Bıktım şu sütün var mı lafından.Var işte var niye anlamıyorlar.Gerçekten çok moralim bozuk
benimkisi kurulmuş saat gibi iki saatte bir uyanıyorKızlar bebişlerinizğ geceleri uyandırıyor musunuz emzirmek için yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz
Anladım canım benim kız Dün 5 saat uyanmadı gece acaba dedim uyandırmam lazım mı o zaman uyandırmayayım zaten kendi hep 3 saate bir utanıyorsa dün öyle olunca sorayım dedimBen uyanmasını bekliyorum canım sadece kendim 12 gibi yattığım zaman uykusu bölünmesin diye emziriyorum uyandırmadan gece 4 e kadar uyuyor uyanıyor emziriyorum yatırıyorum 7 de kalkıyor tekrar emziriyorum 9 gibi tamamen uyanıyor :)
Cnm bi de akşam kaçta yatırıyorsunBen uyanmasını bekliyorum canım sadece kendim 12 gibi yattığım zaman uykusu bölünmesin diye emziriyorum uyandırmadan gece 4 e kadar uyuyor uyanıyor emziriyorum yatırıyorum 7 de kalkıyor tekrar emziriyorum 9 gibi tamamen uyanıyor :)
Benimde 3 saate bir uyanıyor bazen daha erken ilk defa dün 5 saat uymuştu bende yandırmadım daha doğrusu bende uyumuşumbenimkisi kurulmuş saat gibi iki saatte bir uyanıyor
Geçen benimki 6.5 saat deliksiz uyandırmadım hiç bende acıktı sonra kendi uyandi :)Benimde 3 saate bir uyanıyor bazen daha erken ilk defa dün 5 saat uymuştu bende yandırmadım daha doğrusu bende uyumuşumyine de bi sorayım dedim uyandırmak lazım mı diye
Yaaaa ne güzel benim kayınvalidem yanındaydı o sürekli emzir diye bende uyandırıyordum emiyordu gerçi uyandırmadan kucağıma alıyordum emiyordu bi de benim kız çok emmiyor ya 5 en fazla 10 dk emiyor sizinkiler nasılGeçen benimki 6.5 saat deliksiz uyandırmadım hiç bende acıktı sonra kendi uyandi :)
Canım benim kız uykucu biraz o yüzden net bir saat söyleyemiyorum uyanık kaldığı zamanlar toplam 4 saati geçmiyor gün içinde. Bana da bu kadar uyuması tuhaf geliyor ama büyük kızım da böyleydi uyurdu hep.Cnm bi de akşam kaçta yatırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?