2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bebegimi ilk kez tek yıkayacağım. hasta ederim diye de çok korkuyorum ama masajını falan da güzelce yapmak istiyorum :)) taktiklere açığım

Kızlar bebegimi ilk kez tek yıkayacağım. hasta ederim diye de çok korkuyorum ama masajını falan da güzelce yapmak istiyorum :)) taktiklere açığım
Bende ilk defa bugün yanlız yıkadım korktuğun gibi olmadı küvetine su koydum süngerinin hizasında sırt üstü yattırdım önce vücut sonra kafa sonra çevirip koluma aldım sırtını yıkayıp durulayıp çıkardım sonra azıcık masaj yaptım ama ayrıntılı değil çok yüzeysel

ben de yapıcam birazdan inşallah başarılı olurum :)))

İyi geldi bu el emmesi ya :) atıyorum yataga takiliyor öyle eme eme :)
Ya çok tatlı olmuyorlar mı ellerini emerken
Yumruğunu ağzına sokmaya çalışması falsn
Ama kızım bunu yaptıkça eşim elini keşfettiğini söylesem de dayanamayıp mama hazırlıyor

Ama kızım bunu yaptıkça eşim elini keşfettiğini söylesem de dayanamayıp mama hazırlıyor
kızınız kaç günlük acaba benim oğlum da yapmaya çalışıyor ama denk getiremiyor elini ağzına bir türlü :))

Aynısını benim oğlan yapıyor, hatta yumruk yaparken ayıp bir işaret yapıyor herkes aç mi bu çocuk dese de ben doğrusunu bildiğimden rahatım

Haha ilk bi kaç gün bende ac diye emzirdim baktim memeyi itiyor eliyle o zaman anladım:)

Yokkkk canım yokkkkk benim kız uyanıkken hiç bişey yapamam ben sadece uyurken o da çok az uyuyorrrr büyük kuzum okuldan gelecek ona yemek dahi yapamıyorum ben de kayınvalide mi çağırıyorum hafta içi bizde kalıyor haftasonuna kadar ancak böyle idare edebiliyoruz temizlik için de temizlikçi çağırdım evi öyle serebildik yani inşallah biraz daha büyüyünce geçer

Kızlar bebişlerinizğ geceleri uyandırıyor musunuz emzirmek için yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz

Arkadaşlar ben mi beceremiyorum bilmiyorum.Bugün annem gitti tek kaldım.Tam doyuramadım sanırım arandı ağladı.Sonra çok doyurdum her yere kustu.Sonra onu öyle bıraktım oturdum ağladım.Herkes anne olmamalı sanırım.Beceremiyorum.İç sesini dinle diyen var.Niye olmuyor.Elini ağzını götürüyor biliyorum ki keşfediyor ama Annemm gitmeden o kadar konuştu ki doymuyor doymuyor diye...Bıktım şu sütün var mı lafından.Var işte var niye anlamıyorlar.Gerçekten çok moralim bozuk

Kızlar bebişlerinizğ geceleri uyandırıyor musunuz emzirmek için yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz
Ben uyanmasını bekliyorum canım sadece kendim 12 gibi yattığım zaman uykusu bölünmesin diye emziriyorum uyandırmadan gece 4 e kadar uyuyor uyanıyor emziriyorum yatırıyorum 7 de kalkıyor tekrar emziriyorum 9 gibi tamamen uyanıyor :)

Canım neden bu kadar strese girip anneliği ni sorguluyorsun lütfen yapma belki bebeğinin başka sıkıntısı vardır benim kızım da 2 hafta önce beni emmeyi reddetti 3 4 gün korktum beni bırakacak diye annemi aradım geldi büyük kızımın yanında durdu doktora gittik kulakları kızarmış emmek istemiyormuş o yüzden ağrıdığı için 1 hafta antibiyotik kullandık yeni yeni geçti sayılır. Emzik veriyor musun?

Anneni lütfen takma bir de günlük çişli bezleri 1 paket margarinden daha ağır geliyorsa doyuyordur evladın sıkma canını kusan bir bebek değilse bebeğin belki midesini üşüttü karnına sıcak su torbası koyabilirsin küçük bir havluya sarıp üzülme hertürlü büyüyecek bebekler kilo alımı iyiyse hiç endişe etme.

Anladım canım benim kız Dün 5 saat uyanmadı gece acaba dedim uyandırmam lazım mı o zaman uyandırmayayım zaten kendi hep 3 saate bir utanıyorsa dün öyle olunca sorayım dedim

Cnm bi de akşam kaçta yatırıyorsun

Benimde 3 saate bir uyanıyor bazen daha erken ilk defa dün 5 saat uymuştu bende yandırmadım daha doğrusu bende uyumuşum yine de bi sorayım dedim uyandırmak lazım mı diye
Geçen benimki 6.5 saat deliksiz uyandırmadım hiç bende acıktı sonra kendi uyandi :)

Geçen benimki 6.5 saat deliksiz uyandırmadım hiç bende acıktı sonra kendi uyandi :)
Yaaaa ne güzel benim kayınvalidem yanındaydı o sürekli emzir diye bende uyandırıyordum emiyordu gerçi uyandırmadan kucağıma alıyordum emiyordu bi de benim kız çok emmiyor ya 5 en fazla 10 dk emiyor sizinkiler nasıl

Cnm bi de akşam kaçta yatırıyorsun
Canım benim kız uykucu biraz o yüzden net bir saat söyleyemiyorum uyanık kaldığı zamanlar toplam 4 saati geçmiyor gün içinde. Bana da bu kadar uyuması tuhaf geliyor ama büyük kızım da böyleydi uyurdu hep.

9 dan 12 ye kadar uyur mesela 12 gibi uyandırmadan emziririm yatırırım 4 gibi uyanır arada eşim geç gelince 10 dan 12 ye kadar uyutmaz oynar sever masaj yapar bu Bebişlerin bir ortası yok ya :)

Ne guzel uyuyor bebisleriniz bebim kizi az once 6 da uyuttum 1 saatte 3 defa kalkti. Geceleri 2 saatte 1 uyaniyor.niye az uyuyor anlamiyorum benim kizin da 4 5 saat uyudugu zamanlari gorebilecekmiyim acaba.doymuyor mu yoksa kizlar ya mama verdigim zaman da ayni emdigi zamanda ayni uyuyor.en fazla 2 olcek mama yapiyorum oda 60 ml falan yapiyor acaba az mi geliyo nolur bi akil verin bende dogru duzgun dinlenemiyorum zaten sutum az.sadece uyudugum zaman cogaliyor sutum ama kizim az uyudugu icin bende uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…